BMA - פרק שלישי

../images/Emo204.gif../images/Emo11.gif

מוהאהאהא, הא? המפף. [
] ושקט. תכתבי כבר את האדםאנגסט הזה ותאמללי אותו, ואז אני אהיה עצובה ומאושרת בו-זמנית.
[מזוכיסטית שכמוני. XD]

../images/Emo204.gifאיזה נוער בדיוק? ../images/Emo11.gif

גם לנוער יש זכות להחליט. תני להן להחליט לבד אם הן רוצות לקרוא או לא. [מן הסתם בשלב מסוים הן תחלטנה שלא, ואז אני באמת אתחיל לקבל איומים... *מהורהרת* הגיע הזמן לקנות את הרכב הזה שאדוארד קנה לבלה. מממ.]

Vansi McDorky

New member
../images/Emo210.gifאינלי בעיה לפרסם D:

----- [התחלתי רייני חדש! התחלתי רייני חדש! *&^%$#@]
אחלה פרק, slut.

../images/Emo204.gif*חשדן*

איזה רייני חדש, ןלמה לא שמעתי עליו?
ותודה, אני אודיע לך אם אני אצטרך.
מחשבים מטופשים. ><'' טיהי, ואני יודעת שזה אחלה פרק. ^^

Vansi McDorky

New member
../images/Emo210.gifיש רק שורות כאלה וציטוטיםXD כמו תמיד../images/Emo6.gif

ואני בטח גם לא אתחיל להקליד אותו XDDD אבל זה נחמד בינתיים, ישלי משו שמעסיק אותי

../images/Emo204.gifהלוואי עליי.

יש לי הרי לסיים את ה-what if והכול, ואין לי כוח - אולי זה יהיה פיק נטוש. הרייני הנטוש הראשון. >< ומרוב המבחנים והסיכומים והעבודות אין לי זמן לנשום
*מתוסכלת* אתמול הלכתי לישון בחמש, היום מן הסתם גם, בשבת אני לומדת למבחן ביום ראשון, ביום ראשון למבחן ביום שני, ביום שני לשני מבחנים ביום שלישי.... רק אז יהיה לי קצת שקט עד תחילת -- בעצם לא, יש לי שלושה עבודות להגיש. *אנחה* אני צריכה להשיג חיים. דחוף. ><

Lex 1

New member
../images/Emo41.gif../images/Emo129.gif זה ממש טוב וכתוב בצורה מעולה!

רק דבר אחד מפריע לי ואני לא רוצה להשמע שחצנית או משהו, זה פשוט נשמע מוגזם כל הקטע.. אבל זה רק לדעתי. אומנם קשה לסרב אבל כשיש רגשות עמוקים למישהו מסוים זה תמיד קיים בתת מודע וגם במצב של שיכרון מטורף קשה לי להאמין שאפשר לטעות כך, אבל הו וול אני אשמור את הערותי לעצמי. זה מעולה, קיפ אפ ד'ה גוד וורק!

../images/Emo204.gif../images/Emo12.gif

היי, כיוונת לדעת גדולים! XDD [הווי אומר, אני.
] טכנית, כן, יש איזושהי סצנה באמצע שלא פורסמה עקב דירוגה הגבוה יחסית. ושם... ובכן, חלק ממה שאת אומרת נמצא שם. אבל יפה ששמת לב. ^^ ולא לשמור הערות לעצמך! אני צריכה ניטפוקים! ותודה.

Lex 1

New member
../images/Emo41.gif../images/Emo129.gif חחח אני לא בטוחה שהבנתי למה

התכוונת..
ניטפוקים? ^^"

That YuvGirl

New member
../images/Emo19.gifאוף הוא כזה דני ../images/Emo69.gif דני סטלני ../images/Emo69.gif

ממש אהבתי ^^ ואני עדיין בעד 2 פרקים
ו..אני שונאת את נטלי , ההורסת משפחות הזאת

למעלה