Rachel47

New member
../images/Emo204.gif../images/Emo103.gif../images/Emo222.gif../images/Emo34.gif../images/Emo220.gif

אחד הדברים שחיכינו לראות הייתה החוברת של הדיסק אז למי שעוד אין לו את הדיסק (אני יודעת איפה אתם גרים
) ובכל זאת סקרן.. וגם לאלה שיש להם אבל רוצים את התמונות כם על המחשב (מה, גם אתם משוגעים כמוני
) הנה היא לפניכם..החוברת המושלמת של הדיסק טוב את זה אתם כבר מכירים

עדי C

New member
או כאן../images/Emo9.gif

ובשניהם התכוונתי בצד של התמונה כמובן

Rachel47

New member
../images/Emo211.gif../images/Emo80.gifאבל זה דף ממש../images/Emo15.gif

כהה. עם איזה עט היא תחתום לי עליו
זוהר בחושך
חוצמזה..על מה תודה בדיוק

Rachel47

New member
../images/Emo211.gif../images/Emo80.gifאאהה אופס../images/Emo15.gif

לא פתחתי את התמונה וחשבתי שהתכונת לדף התודות האחרוןן אבל בדך של הנגנים..
..אההה..לא כזה מעניין

I מ י ר ב I

New member
אולי נבקש שתוציא מהדורה חדשה...

ובמקום השיר בצד בכתב יד שנכתב לאיזה מישהו לא ממש חשוב,אז שתכתוב לך שם שיר. מה את אומרת?

Rachel47

New member
../images/Emo211.gif../images/Emo80.gifחחחחחחחחחחחחחח../images/Emo6.gif../images/Emo15.gif

אתה רואה לזה אני קוראת פרודקטיביות
(חח המון אנשים רוצים שהיא תכתוב עליי שיר הזמם האחרון..די אני לא כזאת מעניינת/חשובה
) סתם נו..השיר הזה מקסים זה אחד הדפים שאני יותר אוהבת בחוברת..רק בגלל מה שהוא מסמל בגלל זה אני לא אבקש ממנה לחתום לי שם זה הדף שלה ושל איתי סססקקקקוווווווווווייייייייייייייי

Rachel47

New member
../images/Emo211.gif../images/Emo80.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo15.gif

ולהכניס להופעות שמעתי שיש אחל שבוע הבא (
) אני מצפה לשמוע את השיר
אוף הוא כזה מושלם אבל את יודעת..ככל שאני קוראת אותו..אני מנסה לחשוב (ואני באמת לא כישרונית בשום צורה) אבל לא נראלי שממש אפשר להלחין כזה זה כמו מין שיר ברכה כזה.. מצד שני..זאת קרן אם היא הלחינה יהודה עמיחי היא יכולה להלחין גם את זה

anianat

New member
ככה נראית אהבה במילים - לאיש אהוב

לאיתי - אם לשפוט לפי המבטים (מסיטואציה אחרת)...

Rachel47

New member
../images/Emo211.gif../images/Emo80.gifעזבי אותך מבטים../images/Emo15.gif

עליו "צפת".."נ.ב 33" (נחלת בניימין) נו זה הוא וזה שיר מקסים כפרעליה

למעלה