Buried Myself Alive

../images/Emo204.gif../images/Emo129.gif../images/Emo54.gifBuried Myself Alive

אופס. ^^'' כן, אני מאשימה הכל על היותי חולה. בערך. ועל זה שפלונטר זה כזה סרט מהמם.
אז, פרק חמישי. ושישי.
פרטים. אורך: 41,845 מילה על 81 עמודי וורד. שיפ: טום/ג'יואנה, הארי/אשלי, דאגי/אמילי, רייני. ג'ן: מוות. ז'אנר: אנגסט. דארקפיק(*) . RPF. דירוג: NC-17, על שימוש בסמים ותיאורי סקס. הצהרה: הבנים לא שלי, בלה-בלה-בלה. [ובפירוט יתר: דני לא שייך לי, אני מתעללת בו להנאות הפרטיות שלי. נטלי קיימת, והיא לא כזאת ביצ'ית. או אולי בעצם כן? רייצ'ל איימס וכל הקונספט שלה – כולל הקופירייטינג – שייכים לסיון. דאגי, הארי וטום נמצאים ברוך השם ברשות עצמם וגם דני, אחרת הוא מזמן היה מתמכר לסמים קשים ודאגי היה שלי.] -------------------------------------------------------------------------------------------- (*)דארקפיק: פיק אפל קודר. לרוב מכיל תכנים מטרידים מסוג כלשהו (התעללות, עינויים, מוות של דמויות וכולי). אפשר להגדיר darkfic כפיק שבו כל מה שיכול להשתבש – ישתבש. מטרתו של הdarkfic היא בדרך כלל לבחון את הדמויות בתוך סיטואציות קיצוניות, זאת בשעה שאנגסט (ע"ע) ממוקד יותר בתגובה הרגשית של הדמות – לרוב לנסיבות פחות חמורות, ובדיעבד. [מתוך מילון אלבוס דמבלדור למונחי ספרות מעריצים מ"הגנזך".]

../images/Emo129.gif../images/Emo54.gif

אני אמשיך מכאן, בבקשה. התעוררתי מקול דפיקות נמרצות על הדלת. הראש שלי הלם כפטיש, והרמתי אותו בקושי, מבולבל, לא מבין למה אני על הרצפה הנוקשה. ניתנו לי עוד שני רגעים של חסד לפני שמאורעות אתמול הכו בי כסלע והתכווצתי על הרצפה, מתקפל כעובר. ניסיתי להתעלם מהדפיקות החזקות בדלת, אך ללא הצלחה. הרצפה הקרה עוררה אותי יותר משטיפת פנים נמרצת. הייתי חצי ערום, שוכב על הפרקט בכניסה, עדיין מטושטש משינה, צפוד מהקור, מבולבל ונבוך. הקור חלחל לעצמות והדפיקות הלמו בגולגולתי כמו מבפנים, מטריפות עליי את דעתי. לאט-לאט התחלתי לקלוט שמישהו קורא מבחוץ. "דני!!" קול מוכר צעק. רייצ'ל. זו הייתה המחשבה הראשונה שעברה לי בראש. רגע לאחר מכן הבנתי שהקול היה מוכר, אבל בצורה אחרת. זה היה קולו של גבר, ואני זיהיתי אותו: הארי. "דני! תפתח כבר את הדלת המזדיינת!" הוא צעק שוב, הולם עליה באגרופיו. טעם מר עמד בפי. הראש שלי כאב וסחרחורת עלתה בי ביחד עם תחושת בחילה קלה. התרוממתי בקושי ממקומי על הרצפה – למרות שרציתי להישאר שם לעוד הרבה זמן, הרגשתי רע כל-כך – וניגשתי לדלת, ממלמל "אני בא" לפני שסובבתי את המפתח. שמעתי את קול נקישת המנעול רגע לפני שהדלת נפתחה בחבטה וזוג ידיים חזקות תפסו אותי והדפו אותי לקיר בעוצמה. "מה לעזאזל עבר לך בראש?!" הארי הטיח. הייתי המום. מילותיו החליקו מעליי כמו שמן, בקושי חודרות לתודעתי. לרגע לא הבנתי על מה הוא מדבר. הרי לא ייתכן שהוא כבר יודע, נכון? "מה לעזאזל חשבת?! אני לא מאמין שעשית דבר כזה! ועוד לרייצ'ל?!" אה. אז הוא כן יודע. לא חשבתי לרגע שרייצ'ל תלך לאשלי, המחשבה לא רפרפה אפילו בראשי. חלק קטן בי קיווה שהיא הלכה למקום אחר – מלון, מוטל, הבית הישן שלה, הבית הישן שלנו – ושהיא תחזור למחרת בבוקר ללבן עניינים. לא חשבתי שהיא תלך לאשלי ותספר לה הכול. נו, הסתבר ששוב טעיתי. "לא חשבתי---" התחלתי. "בדיוק! לא חשבת!" הארי היה עצבני. הרבה זמן לא ראיתי אותו ככה. "ברגע אחד הרסת לעצמך את החיים. דפקת את עצמך." "אני—אני לא—" לא הצלחתי לומר שום דבר בעל משמעות. מוחי זמזם וכמו השתתק. "מה חשבת, לעזאזל איתך, דני?! מה קרה לך?! למה לא עבר בראש העץ שלך שאם יש לך משפחה אוהבת אתה לא צריך זיונים מהצד?! זה פשוט לא נקלט אצלי! היה לך הכול, ועכשיו לא נשאר לך כלום – והכול באשמתך!!" הארי תחב אצבע לחזי עם כל מילה, מדגיש את דבריו. ניסיתי להירתע לאחור, אבל נתקלתי במבוי סתום – הקיר היה מאחוריי. שפשפתי את חזי, מעווה את פניי בכאב – בהחלט הולכת להישאר חבורה כחולה. אבל הארי לא סיים, הוא היה בשיא השיטפון. מילותיו זרמו כמו נהר שוצף בחורף עז, פוצעות ופוערות בי עם כל מילה שאמר. כי ידעתי שהוא צודק. "אתה בכלל מבין את חומרת המעשים שלך? את ההשלכות?!" הוא המשיך, מנופף בידיו בהתרגשות, "אתה קולט בכלל מה עשית?! רייצ'ל בוכה כל היום! היא לא מאופסת על עצמה, היא לא הלכה לעבודה – " הארי מנה על אצבעותיו ואני התכווצתי עם משפט – "אנחנו מרחיקים ממנה את אדם כי היא לא רוצה שהוא יראה אותה בוכה, וזה ממש קשה, דני, אתה יודע כמה השניים קשורים זה לזה. להפריד ביניהם – גם אם לכמה רגעים – כשאתה לא נמצא זו עבודת פרך," קולו נחלש, מטייל באוויר לרגע. "מה שלומו?" הצלחתי לומר אחרי רגע, בלחישה צרודה. הגרון שלי היה חנוק, בקושי בלעתי. "דמיין לעצמך," הארי אמר בציניות. "אבא שלו לא איתו, אימא שלו רחוקה ממנו רוב היום – חוץ ממתי שהיא מנסה להשתלט ולאסוף את עצמה כדי להיות איתו. הוא לא מוכן שהיא תישן בחדר אחר והיא ישנה איתו---" "אני—לא ידעתי שזה—" הקול שלי היה כל-כך חלש שבקושי שמעתי את עצמי מדבר. "לא ידעת?!" הארי התחיל לנופף בידיו שוב. "דני, זו אשתך! איך חשבת על זה בכלל?! איך המחשבה הזאת בכלל עלתה לך בראש?! לא אכפת לך מהתוצאות?!" "לא התכוונתי שזה יצא ככה!!" צעקתי. תפסתי באגרטל הפרחים שעמד לידי והשלכתי אותו. הוא התנפץ על הקיר והארי בקושי הצליח לחמוק מהרסיסים שהתפזרו על הרצפה. הוא הביט בי בתדהמה. "לא התכוונתי שזה יקרה," חזרתי שוב, הקול שלי רועד וצרוד. הידיים שלי התחילו לרעוד. בלעתי את הרוק בחוזקה, מנסה להשתלט על עצמי. "לא התכוונת." הארי חזר אחריי, לעג מר נשמע בקולו. "כן, לא התכוונתי!" צעקתי. ידיי נקפצו לאגרופים. "לא ידעתי מה קרה לי! לא היה לי מושג—" "וזה נשמע מאד הגיוני," הארי אמר בעוקצנות. "אבל אני באמת לא יודע!" התפרצתי. "הארי, תאמין לי, אני בקושי זוכר מה קרה אתמול בלילה!" "אני אגיד לך מה קרה, דני," הקול של הארי היה קפוא. התכווצתי. כשהארי מתחיל לדבר ככה, אני יודע שזה לא מבשר טובות. "אתמול שכבת עם האקסית שלך, האקסית השנואה על רייצ'ל, אשתך תפסה אותך, שלא לדבר על הבן שלך בן הארבע." המילים שלו צרבו בי כמו חומצה רעילה. "ואיפה?" הקול שלו היה מלא דחייה עכשיו. "על המיטה שלכם." "א-אני---" נשכתי את השפה התחתונה עד זוב דם. "כן, אתה." הארי השתתק, מבט מלא גועל נשקף מעיניו. "אני לא מאמין שעשית את זה, דני," הוא אמר, קולו שקט ומלא תיעוב. "אני באמת לא מאמין." הוא נפנה ללכת. "הארי—" ניסיתי לעצור אותו, לנסות להסביר. הרגשתי שכל הסצנה מאתמול חוזרת על עצמה, ובדיוק כמו ליל אמש, גם עכשיו לא היו מילים בפי. הבטתי בו, בעיניי התחינה שינסה להבין, שלא ישפוט בלי לשמוע את הצד שלי, אבל הוא פשוט פסע לכיוון הדלת. כשהגיע אליה הוא הסתובב. חשבתי שהוא רוצה לשמוע את הגרסה שלי, ופתחתי את פי בכוונה לומר משהו, אבל המשפט הבא שלו פגע בי כמו חץ, ישר ללב. "אני מקווה שנהנית," הוא ירק בלעג מר, וטרק את הדלת אחריו. שרידי נשמתי הקרועה ריחפו בחלל האוויר, צפים מול עיניי הבוהות. לא רציתי יותר לחשוב, רציתי לקבור את עצמי באדמה, להיעלם, לשקוע בקבר חם ומנחם, שייקח ממני את התחושות האיומות שרחשו בי. ברגליים כושלות עליתי לחדר השינה שלנו. לא הצלחתי אפילו להעיף מבט בפנים; מראה המיטה הסתורה העלתה בי תחושת קבס וכשלתי אחורנית. שקלתי לקרוס בפתח החדר, אבל אז התגברתי על רגשותיי ופסעתי בצעד כושל לחדרו של אדם. נשכבתי על המיטה שלו, שואף אליי את הריח שלו ושל רייצ'ל שעדיין השתהה בחלל האוויר ושמטתי את ידי לרצפה. אצבעותיי נתקלו במשהו פרוותי ורך. הרמתי את החפץ בזהירות, גיליתי להפתעתי את דילן. בובת הקוף השחורה כמו גיחכה לעברי ופשוט חיבקתי אותה בזרועותיי, מדמיין כפיות עם רייצ'ל ואדם לפני ששקעתי בשינה טרופה ומסויטת, הדמעות זולגות על לחיי ללא הפסקה.

../images/Emo129.gif../images/Emo54.gif

ברחת. הלכת לישון וברחת מהמציאות. כן, אתה יכול לקרוא לזה ככה. ואפשר גם להבין. אני אמשיך מכאן. <<מקרה חרום. הבית שלי.>> טום הרים גבה בהפתעה למראה ההודעה המסקרנת. הוא הסיט קווצת שיער בהירה מעיניו החומות ונאנח. "ג'יו!" הוא קרא בשקט. קול תשובה מעומעם הראה ששמעה. "אני הולך להארי ואשלי. אני אחזור עוד מעט!" "בסדר!" טום יצא מהבית, סוגר אחריו את הדלת בעדינות. פיטר בדיוק נרדם והוא לא רצה להעיר אותו. בדרך הוא פגש את דאגי, שהניף ידו בברכת שלום. הם פסעו זה לצד זה, חושבים, שקטים. משהו עמד באוויר, תחושה מבשרת רעות. "אתה יודע למה זה?" טום שאל את דאגי, קולו חרישי. דאגי הניד בראשו לשלילה. "גם אתה קיבלת sms?" טום המשיך ושאל. דאגי הנהן, עיניו מושפלות. "אתה בתענית דיבור?!" טום הניף ידיו בייאוש. הוא רצה מישהו לדבר איתו, לחלוק חששות. לא זומבי מהלך שלא יוציא מילה מפיו וייראה מהורהר כל-כך. "הא? מה? לא, לא," דאגי התנער. הוא שפשף את עיניו בעייפות. "אמילי ואני דיברנו אתמול, והיא אמרה משהו שהשאיר אותי קצת.. מעורער." אחרי רגע הוא הוסיף בחופזה, "מעורער חיובי" כי ראה איך טום מביט בו בעין חוקרת. הוא וטום המשיכו ללכת עד שהגיעו לבית של הארי ושאלי. "תגיד," דאגי אמר לפתע, "זו לא ה.. זו לא המכונית של רייצ'ל?" הוא הצביע על לקסוס כסופה שחנתה ליד האלפא-רומיאו האדומה של הארי. טום העיף מבט מהיר. "כן, זה שלה." כשדאגי הרים גבה בשאלה, הוא הסביר, "יש שם את הסריטה הקטנה, מהפעם שהיא התנגשה קצת ברכב סמוך כשניסתה לחנות." הוא ודאגי החליפו מבטים משועשעים. "אז מן הסתם דני שם," טום המשיך והסיק, "היא בטח הקפיצה אותו ונשארה לדבר עם אשלי." "הגיוני," הסכים דאגי. הם הגיעו לדלת והוא צלצל בפעמון. "פתוח!" נשמעה הקריאה, ודאגי פתח את הדלת. ברגע שדמותו מילאה את הפתח נשמעו קולות של טפיפות רגליים קטנות וילד קטן ומתולתל מעט הטיח עצמו אל בין זרועותיו. "דוד דאגי!" הוא צווח בשמחה. "היי, שדון קטן," צחק דאגי, פורע את שערותיו בחיבה. "מה שלומך?" "אממ.." היצור הקטן והשדוני קימט את אפו, מהורהר. "בסד'ה. אבל אימא לא מרגישה טוב. היא כל הזמן נחה," הוא סיפר, עיניו הכחולות מתכהות מעט. "באמת?" דאגי וטום החליפו מבטים מודאגים. "ואיפה הארי?" "כאן." קולו העמוק של הארי הגיח מהמטבח. הוא יצא כשאשלי בעקבותיו, ארשת פניה רצינית ומעט קודרת. "תיכנסו לסלון, אני כבר בא." "ודני?" טום שאל, מבולבל מעט. הארי העיף מבט אפל אל אשלי. "בוא נגיד שהוא... נושא השיחה. תיכנסו, אני—רגע, כבר מגיע." דאגי משך בכתפיו ונכנס לסלון, אדם תלוי עליו כמו קואלה קטנה. קול מאחוריהם גרם לאדם להשמיע קול קטן ופניו זרחו. "בוא, ילד שלי," רייצ'ל פרשה זרועותיה לעברו. "בוא אליי." היא הביטה בדאגי והוא נבהל לרגע; פניה היו חיוורים, עיניה היו ענקיות בפניה, צלליות סגולות ממסגרות אותן, והיא משכה באפה מפעם לפעם. אדם זינק מדאגי בצהלה ורץ לעבר אימו, מחבק אותה בכוח. "את מרגישה יותר טוב עכשיו?" הוא שאל ברצינות, כשפניו קבורות בצווארה. אחר הרים את ראשו ועיניו סקרו אותה בתמימות ילדותית. "כמובן," רייצ'ל השיבה, קולה רועד מעט בקצוות. "בוא, ניקח אותך לאמבטיה." היא התרחקה לכיוון האמבטיה, לוקחת מגבת שהייתה תלויה על וו סמוך לדלת. טום ודאגי יכלו לשמוע את אדם מציב תנאים לאימו היגעה. "ואני רוצה בריכה, וגם את טוויטי," הוא מנה על אצבעותיו. "בסדר, אהוב," קולה נעלם מאחורי הדלת, ודאגי וטום נפנו להביט בהארי ובאשלי, שהתיישבה לידו. "אולי מישהו מוכן לספר לי מה לעזאזל הולך כאן?" תבע דאגי המזועזע. "למה רייצ'ל נראית כאילו מישהו מת, לוקחת לקלח את אדם עם מגבת שלה שתלויה על הקיר, ודני איננו?!" "ובאמת, איפה דני?" טום העיף מבט מוטרד סביבו. "אני יודע שהוא אוהב לדפוק איחורים דרמטיים, אבל במקרי חרום..?" "דני..?" קולו של הארי היה שקט ומסוכן. אשלי נגעה בזרועו בקלילות, מרסנת אותו. הוא נשם עמוק והתחיל שוב, קולו מתמלא בחימה. "דני שלנו, דני ג'ונס היקר שלנו," עיניו הבזיקו בזעם, "פאקינג שכב עם מישהי אחרת!!" דאגי וטום פערו את פיותיהם כדגים מחוץ למים. "הוא.. הוא מה?" קולו של טום היה חלוש והמום. הוא הביט בהארי כאילו הוא השתגע. "אתה בטוח במה שאתה אומר?" "כמו שהשמש זרחה היום בבוקר," הארי אמר קדורנית. "אתה רציני." זו לא הייתה שאלה. דאגי טמן את פניו בכפות ידיו. זו הייתה מכה עבורם, בייחוד אחרי כל מה שעברו יחד. הם הכירו את רייצ'ל כל-כך הרבה שנים, עברו איתה תקופות קשות יותר וקשות פחות; הם היו הכתף התומכת שלה כשדני התנהג כמו אידיוט, אבל הם מעולם לא האמינו שהוא ידרדר לשפל שכזה. "אני לא מאמין." קולו היה מעומעם. "גם אני לא רציתי להאמין בהתחלה," אמר הארי בשקט. הוא נאנח. אשלי הניחה עליו יד מנחמת. "היא הגיעה אלינו אתמול בערב, נסערת כולה," היא אמרה רכּוֹת. "מעולם לא ראיתי אותה שבורה כל-כך." פניו של דאגי עדיין הוסתרו בכפות ידיו וקולו היה מעוות מעט. "אני לא מאמין." הוא הסיר את ידיו מפניו ונשם עמוקות. הדפיקה שלו על השולחן הקפיצה את קערת הפירות ואת הארי, אשלי וטום. "איך הוא היה יכול לעשות את זה?!" ... זה בסדר. אני לא חייב שתמשיך. אני יכול להבין לבד מה הלך שם. אם אתה בטוח. אני בטוח. אני אמשיך מכאן. הבמה לרשותך. *~* המשך יבוא.

Adimenzer

New member
../images/Emo119.gif ../images/Emo7.gif

את זוכרת שאמרתי שאני לא ארצח אותך אם תעלי פיק כל כך עצוב? אז באמת התכוונתי לזה אז אני לא ארצח אותך... אבל לא ידעתי שהוא יהיה עד כדי כך עצוב! לא

../images/Emo204.gifניסיתי להזהיר אותך. ../images/Emo11.gif

אבל את לא הקשבת, ועכשיו תראי למה גרמת! *מנסה לצטט סרטים של דיסני* *FAILS MISERABLY* בכל מקרה. כן. ^^''

dairy milk

New member
פלונטר?

האמא שלה? היא תמיד אומרת דברים כאלה.. Mother knows best בלה בלה בלה שימי קרם נגד קמטים, Old Lady

../images/Emo204.gifנההה.

(אני רואה את זה שוב. באיכות מזעזעת, אבל-- שוב.
ואח שלי בן העשר יודע לשיר חלק מהשירים! הוא כזה פאפו! *-*)

למעלה