Buried Myself Alive

../images/Emo204.gif../images/Emo129.gif../images/Emo54.gifBuried Myself Alive

פרק שביעי. פרטים. אורך: 41,845 מילה על 81 עמודי וורד. שיפ: טום/ג'יואנה, הארי/אשלי, דאגי/אמילי, רייני. ג'ן: מוות. ז'אנר: אנגסט. דארקפיק(*) . RPF. דירוג: NC-17, על שימוש בסמים ותיאורי סקס. הצהרה: הבנים לא שלי, בלה-בלה-בלה. [ובפירוט יתר: דני לא שייך לי, אני מתעללת בו להנאות הפרטיות שלי. נטלי קיימת, והיא לא כזאת ביצ'ית. או אולי בעצם כן? רייצ'ל איימס וכל הקונספט שלה – כולל הקופירייטינג – שייכים לסיון. דאגי, הארי וטום נמצאים ברוך השם ברשות עצמם וגם דני, אחרת הוא מזמן היה מתמכר לסמים קשים ודאגי היה שלי.] -------------------------------------------------------------------------------------------- (*)דארקפיק: פיק אפל קודר. לרוב מכיל תכנים מטרידים מסוג כלשהו (התעללות, עינויים, מוות של דמויות וכולי). אפשר להגדיר darkfic כפיק שבו כל מה שיכול להשתבש – ישתבש. מטרתו של הdarkfic היא בדרך כלל לבחון את הדמויות בתוך סיטואציות קיצוניות, זאת בשעה שאנגסט (ע"ע) ממוקד יותר בתגובה הרגשית של הדמות – לרוב לנסיבות פחות חמורות, ובדיעבד. [מתוך מילון אלבוס דמבלדור למונחי ספרות מעריצים מ"הגנזך".]

../images/Emo129.gif../images/Emo54.gif

יום למחרת הרגשתי מעט יותר טוב. הראש שלי לא הלם כפטיש – עזרה, כמובן, העובדה שאף אחד לא צעק עלי וגרם לראש שלי להתפוצץ יותר מכאבים – והלשון שלי כבר לא הייתה יבשה ונוקשה, כמו חתיכת עור בתוך הפה שלי. העברתי את הבוקר ברביצה גמלונית על הספה ובבהייה בתמונה המשותפת שלנו מיום ההולדת של ג`יימס, הבן הבכור של טום. אדם עמד באמצע, הלשון שלו בחוץ, העיניים שלו זוהרות והידיים הקטנות שלו מחזיקות בממתקים באחיזה רכושנית וילדותית. רייצ`ל ואני עמדנו כל אחד בצד אחר, מנשקים ללחיים הסמוקות מאושר, שנינו משועשעים. נאנחתי. למרות שהלב שלי נקרע בקרבי; הבטן שלי כאבה מעוצמת הכאב, מתעוותת מייסורים, כאילו מישהו הידק אגרוף עצום מסביב לקרביים שלי; למרות כל זה הרגשתי יותר טוב. פיזית, כמובן. לא מנטאלית. מנטאלית הלב שלי נקבר עמוק בתוך אודי נשמתי העשנה. הרגשתי כאילו יושבת עליי אבן, רובצת עליי במשקל העצום שלה, מסרבת להרפות. גופנית לא יכולתי להרגיש טוב יותר. מהבחינה הנפשית הייתה יותר סיבה לדאגה. נהייתי אדיש. ישבתי ובהיתי בתמונה, נזכר בימים טובים יותר כשנקישה נשמעה על הדלת. בקושי שמעתי אותה בהתחלה. וגם כששמעתי, העדפתי להתעלם. אבל היא לא הפסיקה; היא זמזמה באוזניי כמו זבוב טרדן במיוחד. "בסדר, בסדר, אני בא..." מלמלתי בחוסר חשק. ניתקתי בקושי את עיניי מהתמונה שגרמה לי לזיק שמחה וניגשתי לדלת. כשפתחתי אותה לא התפלאתי לראות את דאגי בפתח, עיניו הבהירות נעוצות בי במבט רווי אשם. "מה אתה רוצה?" שאלתי, מעט בטרוניה. "הארי כבר הספיק להרצות לי, אתה יודע." אפילו לא טרחתי לסגור את הדלת; עזבתי את דאגי בפתח ונכנסתי למטבח, מתקדם לכיוון המקרר. דאגי הלך בעקבותיי, סוגר את דלת הכניסה בעדינות ועקב אחריי, מבט צלול ולא מפוענח נח על פניו. רמחים עצמיים הציפו אותי כשהסתובבתי והבחנתי במבטו. פניו המזוותות היו ריקות מרגש, ואני חשבתי שראיתי שמץ חמלה משתקף מעיניו, ואת זה לא יכולתי לשאת. "מה?!" התפרצתי לבסוף, אצבעותיי מלבינות מסביב לצוואר הבקבוק. "למה?" דאגי שאל, קולו מלא רגש. בהיתי בו בעיניים עגולות. "למה עשית את זה?" הוא הביט בי בעיניים חודרות, ולפתע הבנתי מה היה הרגש שנשמע בקולו: כאב. הייתי המום לרגע. דאגי? כואב? הרי לא בגדתי בו! אבל מיד הבנתי למה: הוא ורייצ`ל היו קרובים, מאד אפילו. היא תמיד צחקה ואמרה שהגבר היחיד בחייה – אחריי ואחרי אדם, כמובן – היה דאגי. הוא תמיד היה שם בשבילה, הבחור הרגיש. "אני—" ניסיתי למצוא את קולי, אך כל מה שהצלחתי לפלוט היו הברות חסרות פשר. רציתי להסביר לו, אבל איך יכולתי לעשות את זה אם אני בעצמי לא הבנתי למה עשיתי את זה, ומה קרה לי בכלל? דאגי המתין מספר רגעים, מחכה לתשובה, ואת זה יכולתי לזקוף לזכותו. הוא לא סתם התפרץ עליי בזעם עיוור ורצחני, אלא באמת חיכה לשמוע תשובה. תשובה שלא הייתה לי. כשלא עניתי לו הוא זקף גבה. "בלעת את הלשון?" הוא שאל בעוקצנות. "לא!" קראתי בכעס מהול בהשתאות. דאגי מעולם לא התנהג ככה. זה לא התאים לו. "אני מחפש איך להסביר.." התחלתי כשהוא שיסע אותי. "מה שלא תגיד לא יצדיק את מה שעשית," הוא אמר ברצינות. הוא נאנח וצבט את גשר אפו בעייפות, מניד בראשו. "פשוט לא האמנתי, דני. שאתה תעשה דבר כזה?" הוא משך בכתפיו בחוסר אונים והתרחק ממני, פוסע לכיוון דלת הכניסה. הבטתי בו בתדהמה כשפתח את דלת הכניסה. "היא מתגעגעת, אתה יודע.." לרגע לא הבנתי אם אני מדמיין את קולו או שהוא באמת אמר את המשפט הזה, שכל-כך רציתי לשמוע. ואז הדלת נטרקה מאחוריו וניפצה את הדממה, הד קולו מרחף באוויר, ואני הבנתי שזה היה אמיתי. שמטתי את הבקבוק – הסגור עדיין – על הרצפה, אצבעותיי חסרות תחושה, וצנחתי על ברכיי, עיניי הנשואות אל הדלת התמלאו דמעות. "גם אני מתגעגע," לחשתי. "נוראות." הממ. מה? לא כלום. תמשיך. בצהריים אזרתי את כל האומץ שהיה לי – ולא היה בי הרבה ממנו, רובו הלך עם רייצ`ל ואדם – ונטלתי את הטלפון. לא יכולתי לסבול עוד לילה לבד. נשמתי נשימה עמוקה וחייגתי את המספר המוכר כל-כך. לא ידעתי מה אעשה במידה והיא תענה; אם אנתק או אנסה להסביר, אם אגמגם או אדבר בשטף. רק המתנתי כשצלילי החיוג הולמים באוזניי, ואצבעותיי התהדקו סביב השפופרת, מלבינות מהמתח. חיוג אחד. שניים. שלושה- - כשהמענה הקולי ענה לי לבסוף ניתקתי במהירות, לא יודע אם לנשום לרווחה או לצרוח מתסכול. חשבתי שהיא מסננת אותי, וזה העציב אותי. גררתי את עצמי לכיוון הספה ושקעתי פנימה, מזפזפ בין הערוצים השונים, לא באמת קולט מה הולך שם. התמונות ריצדו מול עפעפיי בזמן שלגמתי מהבירה הקרה שהוצאתי מהבר. השעות חלפו באיטיות, זוחלות כמו צב פצוע; כל שנייה שחלפה הייתה שנייה בלי רייצ`ל ואדם. אבל לא כמו יום רגיל, שאז ידעתי שבערב אני אוכל להתנחם בנוכחות האוהבת שלהם, הפעם הערב לא הביא לי ניחומים בכנפיו, רק ייאוש. כשהשמש נעלמה והחדר שקע באפלולית, התנערתי. מסך הטלוויזיה ריצד והכאיב לעיניי, אז סגרתי אותו, האפילה משתלטת יותר, מגניבה אצבעות חרישיות על כל מה שהיה מואר. נאנחתי והדלקתי את האור, מסלק את החושך. הוא נעמד בפינות החדר, נעלב משהו. אל תדאג, מלמלתי לעברו, אתה תחזור עוד מעט. הטלפון הנייד עוד היה בידי, והבטתי בו בעיניים מזוגגות. האומץ הציץ מבעד לחלון. העפתי בו מבט מזווית העין וחיכיתי שיתקרב. הוא פסע לאיטו, מהוסס, כמו תוהה בינו לבינו אם אני שווה את המאמץ. שווה, הבטחתי בדממה, והוא החליק לתוכי, מציף אותי בנימים דקים של אדרנלין. האצבעות שלי רצו על פני האותיות, יוצרות את המילים <<לא התכוונתי>> לפני שנשלחו במהירות ליעדן, לפני שהאומץ נטש אותי וחזר להתחבא מאחורי הווילון. נאנחתי וקרסתי בחזרה על הספה. עכשיו לא נותר לי אלא להמתין. לטובתך, אני אספר בקצרה מה קרה. אוקי. הארי ישב בסלון ביתו, ניירות פזורים סביבו. הוא שפשף עיניו בעייפות, מותש. החשבונות הכעיסו אותו; כל פעם מצאו לקחת כסף על משהו אחר. חשמל, מים, גז.. הוא לא ידע מאיפה להתחיל להסתכל על זה. צלצול טלפון מהשולחן ליד הסב את תשומת ליבו. הוא התמתח, שמח על כל אפשרות להפסקה – גם אם קצרה – וחיפש בין הניירות, מנסה לאתר את הנייד שצלצל. ברגע שאצבעותיו נסגרו על הטלפון הצלצול פסק. הארי נאנח. מרפי המזדרגג, חשב לעצמו. הוא הביט בטלפון ועיניו נפערו לרווחה כשגילה שזה הטלפון של רייצ`ל. עיניו נפערו עוד יותר כשגילה ממי ה-sms. מעטפה עם המילים מישהו שאוהב אותך נחה בשלווה על המסך, כמו מצפה שיקראו אותה. בלי לחשוב פעמיים הארי פתח אותה, וכשקרא את מה שדני כתב אגרוף זעם התהדק סביב קרביו. הוא מחק את ההודעה וחייג אל דני. כשהטלפון צלצל זינקתי ממקומי כנשוך נחש. למרות הצלצול המוכר, עיניי עברו באיטיות לכיוון מסך הטלפון. פחדתי לראות מי זה, פחדתי שאוזניי הטעו אותי, שמה שהלב שלי ייחל אליו התגשם בצורת צלצול באוזניי. כל-כך הרבה פחדים היו בי וכולם התנפצו לרסיסים כשהצג הראה שרייצ`ל היא אכן המתקשרת. הלב שלי עלה על גדותיו ובלי להסס לחצתי על Send ועניתי לשיחה. "רייצ`ל?" הקול שלי רעד מהתרגשות. "מה אתה חושב שאתה עושה?" הקול העמוק של הארי התרסק באוזניי, ולרגע ליבי עצר מלכת. הארי? מה? אבל— הלב שלי שקע באפילה שוב, אבל הפעם לא נתתי לזה לעצור בעדי. כשדיברתי בתקיפות, קולי היה שקט. "אני רוצה לדבר עם אשתי." "אתה מה?" הקול של הארי היה קודר אך המום. "אני רוצה לדבר עם רייצ`ל. אשתי, רייצ`ל? ככל הידוע לי עדיין לא התגרשנו," אמרתי בקול עוקצני הפעם, מעט מרוגז. "היא לא בבית," הארי אמר ביובש. "שקרן." שתקתי לרגע. "הארי, אני צריך לדבר איתה. תן לי אותה עכשיו." החדרתי את כל המנהיגות, הייאוש והרצון שיכולתי לקול שלי, מקווה שהוא יקשיב לי. "לא, באמת, היא לא בבית," הארי נשמע מתגונן-משהו. "אז איפה היא?" "היא הלכה לריצה," הארי אמר בתמצות. "עכשיו, יותר מתמיד, היא צריכה לנקות את הראש." "אבל-" התחלתי, מנסה למחות, כשנזכרתי לפתע שזה נכון: רייצ`ל התחילה לרוץ בערבים לפני חודשיים בערך, אחרי שהתלוננה באוזניי מרות שכל מה שהיא עושה זה לעבוד, לאכול ולישון. "אני שונאת את זה," היא אמרה בכעס, מביטה בהשתקפותה בראי. "אוקי," המהמתי, בלי להרים ראשי מהמילים שכתבתי בשקידה על דף. הייתי עסוק בכתיבת שיר חדש, שלא ממש הלך לי, וזה די תסכל אותי. מחקתי מילה בזעם כשהיא אמרה בהרהור, "אולי כדאי לעשות פעילות גופנית?" היא לבשה את החולצה שלה בחזרה וקולה היה עמום מבעד לבד. "כן, זה רעיון. אני אתחיל לרוץ בערבים." הרמתי אליה מבט. "למה את לובשת את החולצה?" שאלתי בתמימות. "מה?" ראשה הגיח מהפתח והיא הביטה בי בהפתעה. "את נראית טוב בלעדיה," המשכתי, מבט ממזרי מתפשט על פניי. הנחתי את הגיטרה בצד וקמתי ממקומי, מתמתח. הושטתי לעברה את ידי. היא צחקקה, נאנחה בה

../images/Emo129.gif../images/Emo54.gif

"את נראית טוב בלעדיה," המשכתי, מבט ממזרי מתפשט על פניי. הנחתי את הגיטרה בצד וקמתי ממקומי, מתמתח. הושטתי לעברה את ידי. היא צחקקה, נאנחה בהשלמה, וקירבה את שפתיה לשפתיי. נאנחתי, מתנער מהזיכרון שצבט את ליבי. "ואדם?" שאלתי בלחש, הקדרות משתלטת עליי. "הוא ישן," קולו של הארי התרכך כשדיבר על הילד הקטן. "ו.. הוא—הוא בסדר?" שאלתי בהיסוס, מפחד לשמע התשובה. "פנטסטי," הארי אמר ביובש, סרקזם מסתנן לקולו. "טוב, אז תמסור לו ש—" צליל ניתוק הייתה התגובה היחידה. נאנחתי שוב והתכרבלתי בכורסא, מחבק את עצמי. למרות שציפיתי לזה מתחילת השיחה, כאב לי לשמוע אותו מנתק לי בפרצוף. נרדמתי כשהטלוויזיה דלוקה והאורות שלה מרצדים על עפעפיי, כשהמחשבה על המיטה הריקה בחדר השינה למעלה מרחפת בתת-הכרתי כל אותו הזמן. ~ דני המסכן. מוחאחאחאחא. פרק הבא עוד יומיים.

Adimenzer

New member
../images/Emo119.gif ../images/Emo7.gif../images/Emo7.gif../images/Emo7.gif../images/Emo7.gif../images/Emo7.gif

למה? אני גם ככה חולה ולא טוב לי לקרוא על דני מסכן

../images/Emo129.gif../images/Emo54.gifפרק 8

למחרת בבוקר קמתי עם תוכנית פעולה מגובשת במוחי, כאילו עבדתי עליה כל הלילה. התפעלתי ממנה בשקט בזמן שהתלבשתי. אפילו התגלחתי והתקלחתי לאחר יומיים של הזנחה. התוכנית הייתה פשוטה, כמו כל התוכניות הטובות: ללכת למשרד של רייצ`ל ולהכריח אותה לדבר איתי. תיארתי לעצמי שהארי לא יגיד לה שהתקשרתי ואפילו, גנחתי כשחתכתי את עצמי בגילוח, ואפילו ימחק את ההודעה ששלחתי לה. פנים אל מול פנים תמיד הייתה האסטרטגיה הטובה ביותר, הזכרתי לעצמי בזמן ששתיתי קפה חם וכרסמתי פריכיית אורז – של רייצ`ל כמובן, מי אוכל דברים כאלו? – בחוסר תיאבון מובהק. כשיצאתי מהבית העפתי בעצמי מבט בראי. בקושי זיהיתי את עצמי – עיניי שקעו מעט בחוריהן ופניי קיבלו צורה מחודדת מעט. נאנחתי ויצאתי החוצה, נועל אחריי את הדלת לפני שנכנסתי למכונית שלי. הנסיעה הקצרה עברה עליי במחשבות: מה אני אגיד לה, איך היא תגיב, מה אני אגיד לתגובה שלה... בניתי דיאלוגים שלמים בראש שלי וסתרתי אותם מיד. לבסוף החלטתי לומר את מה שתכנתי לומר מלכתחילה, משפט הפתיחה שלי, ולחכות ולראות איך זה יתגלגל. החניתי את הרכב בחניון – השומר זיהה אותי ונתן לי להיכנס – ויצאתי החוצה. נשענתי לרגע על דלת המכונית ונשמתי עמוק. אחר פניתי לכיוון המעליות. הרגשתי איך אני מתחיל לרעוד עם כל צעד שפסעתי. תירגע, ציוויתי על הגוף שלי. להפתעתי, הוא ציית לי. פסעתי בצעד בוטח, הרבה יותר בוטח ממה שחשתי, ונכנסתי למעלית הקרובה. כשהצצתי בהשתקפותי בראי ראיתי עד כמה חיוור נהייתי. נשמתי עמוק שוב, מנסה להחזיר לעצמי את הצבע, ולחצתי על כפתור הקומה השישית. המעלית נורתה כלפי מעלה ועצרה כעבור פעימת לב בקומה של רייצ`ל. הלכתי באיטיות על השטיח שנפרש על הרצפה, מושך את הזמן, מנסה להאט אותו ככל האפשר. ציפיתי לפגישה הזו ויראתי ממנה בו זמנית. הלב שלי הלם כמו תוף טם-טם, הדם געש באוזניי והנשימה שלי הייתה מהירה. "היי." נעמדתי מול המזכירה שדיברה בטלפון. מהסיפורים של רייצ`ל ידעתי ששמה קלייר. אוזנייה אלחוטית הייתה מורכבת על אוזנה, והיא לעסה מסטיק ודיברה ביובש, במשפטים קצרים ותמציתיים. כשהצל שלי נפל עליה היא הרימה את ראשה ושום ניצוץ הכרות לא עבר בעיניה. היא סימנה לי לחכות עד שתסיים לדבר. "כן?" היא פנתה אליי כעבור רגע, מפוצצת בלון קטן בין שפתיה. "אני מחפש את רייצ`ל איי-ג`ונס?" אמרתי. "היא נמצאת בישיבה עכשיו," קלייר אמרה באדישות. "אם תוכל להמתין—" אבל זה הספיק לי כדי להניד בראשי לאות תודה ולפסוע לכיוון המשרד שלה. "אדוני!" היא קראה אחריי, המומה. "אתה לא יכול להיכנס! זו פגישה מאד חשובה!" היא התרוממה מכיסאה והניחה ידיה על הדלפק. "חוץ מזה, יש לך פגישה איתה בכלל? איך קוראים לך?" הרמתי לעברה אצבע משולשת. בלי להעליב, כמובן; טבעת הנישואין שלי הייתה עליה. מיהרתי לכיוון המשרד שלה וקפאתי לפני חדר הישיבות, שחלונות הזכוכית שלו שיקפו כעשרה אנשים ואת רייצ`ל, מדברת ומתווכחת בתקיפות. אלמלא הכרתי אותה טוב כל-כך הייתי חושב שהיא בסדר, אבל יכולתי לראות ווריד פועם ברקתה, וידה השמאלית נקשה מדי פעם בעצבנות על השולחן, כמנסה לרמוז לעצמה שהיא בסדר. ניסיתי להבחין אם היא השאירה את טבעת הנישואין על אצבעה, אבל הייתי רחוק מדי, וידיה התנועעו כשדיברה. הבטתי בה, בעורכת-הדין הנמרצת שהפכה להיות אשתי, בשיער הכהה שנאסף על עורפה בפקעת – זכרתי את המרקם שלו; בידיים העדינות – יכולתי לחוש במגען בקצות אצבעותיי; בגוף שאהבתי כל-כך; בנמרצות, בשקדנות, בתכונות האופי שהפכו אותה למי שהיא. שהפכו אותה לרייצ`ל שלי. אומרים שאם מישהו מסתכל עליך הרבה זמן, בסופו של דבר מבחינים בזה. התחושה היא כמו מקדח שקודח באדם, בלי להרפות. בהתחלה מתעלמים ואז מישירים מבט. רייצ`ל לא הייתה יוצאת מן הכלל. אחרי חמש דקות של בהייה אינטנסיבית היא הרימה את מבטה וקפאה כשזיהתה אותי. עיניה החליפו רגשות במהירות כזאת שבקושי זיהיתי אותם. לבסוף הן נאטמו והיא חזרה לדבר עם שאר האנשים שבמשרד. המשכתי להסתכל עליה, לא מוריד ממנה את העיניים. אחרי מספר דקות היא התחילה לנוע באי-נוחות. היא ביקשה את סליחת האנשים ויצאה אליי החוצה. נשמתי עמוק כשהיא התקרבה אליי, אבל לפני שהספקתי להוציא מילה מהפה היא ירתה, "מה אתה רוצה?" האוויר יצא לי מהמפרשים. "אני רוצה לדבר איתך." הושטתי בהיסוס את ידי כדי לגעת בה, לחוש אותה שוב, להיזכר בה, כשהיא נשמטה מתחת ידי. עיניה היו נוקשות כשאמרה, "אני לא." נרתעתי. "בבקשה," התחננתי. "אני באמת צריך לדבר איתך." "אני בישיבה עכשיו," היא אמרה בעייפות. "אני עסוקה." "אני לא אלך מפה עד שלא תדברי איתי," איימתי. הנחישות נשמעה בבירור בקולי. הבטתי בה בקדרות וברצינות. "בבקשה?" "טוב, בסדר," היא נכנעה. היא שפשפה את עורפה ונשמה עמוק. היא ידעה שאני מסוגל לממש את האיום שלי. "חכה לי בחוץ." ובצעד מהיר היא חזרה לחדר הישיבות. ברגע שהיא נכנסה פנימה נתתי לכתפיי להישמט. גררתי את רגליי – שהרגישו עשויות מעופרת – לכיוון המסדרון והתיישבתי על הספה. עציץ עם צמח ירוק כלשהו עמד ליד הספה ואני מיקדתי בו את מבטי. אני לא יודע כמה זמן חיכיתי שם, ובינינו, זה לא ממש הפריע לי. הדבר הכי חשוב לי באותו הרגע היה שרייצ`ל נמצאת קרוב אליי, ושעוד מעט אני אוכל לדבר איתה, וללבן עניינים. התקווה הזו בלבד חיממה את ליבי. העברתי בראש שלי את הדיאלוג כפי שהתנהל עד כה וניסיתי למצוא בו רמזים לעתיד. הוקל שלי שהיא הסכימה לשמוע לי ולשוחח איתי, אבל קצת צרם לי שהיא אמרה לי להמתין בחוץ. ניסיתי לחשוב מה יהיה המשכו של הדיאלוג בינינו. ניסיתי לחשוב בראש שלה – הרי הכרתי אותה לפני ולפנים! – אבל ללא הצלחה. הראש שלי היה יבש, כמו לימון שסחטו אותו עד תום. נאנחתי ופשוט חיכיתי.

../images/Emo129.gif../images/Emo54.gifII

לבסוף קול צעדים הסב את תשומת ליבי. הרמתי את ראשי באחת ושם היא הייתה. היא הביטה בי, לרגע לא מעכלת את עצם הווייתי. ראיתי שהיא עמדה לשאול למה אני שם, ומה, לעזאזל, אני חושב שאני עושה, כשהזיכרון הכה בה והיא נשכה את שפתיה, בולעת את מילותיה. קמתי מהספה במהירות והבטתי בה. היא ידעה תמיד איך להסתיר את רגשותיה, וגם הפעם, אם לא הייתי מכיר אותה טוב כל-כך לא הייתי מצליח לקרוא רמזים משפת הגוף שלה ששידרו אחרת מהשלווה שפניה הקרינו. כתפיה היו מכונסות וזה תמיד היה סימן למתח. נשמתי עמוק. "התגעגעתי אל—" "אל." הקול שלה היה שטוח. הבטתי בה בשתיקה. היא לקחה נשימה ארוכה לפני שהטיחה: "שכבת איתה." "רייצ`, אני—" היא הרימה את ידה, לאות שלא סיימה. "במיטה שלנו." השתתקתי. לא ידעתי מה לומר. "לפני הבן שלך?!" עיניה הבריקו מדמעות שלא זלגו. לרגע רק רציתי לקחת אותה בזרועותיי ולנחם אותה עד שתירגע, אבל עצרתי בעצמי. ידעתי שהמחווה הזו לא תתקבל לטובה. כל מילה שהיא אמרה לי הכאיבה לי. למרות שהארי אמר לי בדיוק אותן מילים, מה שרייצ`ל הטיחה בי כעת פגע בי יותר. הכעס שהיה בי על הארי הצטבר עכשיו, נבנה עם כל מילה שאמרה. ניסיתי להירגע, אך לא יכולתי. ומה שיותר הכעיס אותי הייתה הידיעה שהיא צודקת, שבאמת לא הייתי בסדר. הזעם בעבע בי כמו לבה רותחת, מתחת לפני השטח, עד שלבסוף לא יכולתי לשלוט בעצמי יותר והתפרצתי, "אני יודע מה עשיתי! אני אוכל את עצמי כל שעה, כל דקה, כל רגע בגלל זה, בגלל ה- התוצאות וההשלכות של מה שעשיתי! אין לך מושג כמה-" המילה נתקעה בגרוני, ובקושי משכתי אותה החוצה. נשמתי. "-כמה זה כואב. ביקשתי סליחה, מה עוד את רוצה?" רייצ`ל עמדה שם, מולי, ראשה מורכן. לשמע המשפט האחרון היא הרימה את ראשה בחדות. עיניה ירו זיקים. "סליחה זה לא מספיק," היא אמרה בחריפות. אישה גבוהה עם שיער אדמוני עברה על פנינו. רייצ`ל החליקה את הבעתה וחייכה אליה נבובות, מנידה בראשה לשלום. הג`ינג`ית הבינה שנקלעה לריב משפחתי – ומי לא היה מבין? האוויר סביבו התיז ניצוצות – והתרחקה במהירות, מבזיקה חיוך מהיר ומבין אל רייצ`ל. תשומת ליבה חזר אליי. "אתה בגדת בי," היא אמרה בשקט, קולה רועד. "אתה בגדת בנו." "אז מה, את הולכת להרחיק אותו ממני עכשיו?" תבעתי. היא רק הביטה בי במבט קפוא שהחריד אותי. "זו לא סיבה להרחיק אותו ממני," התעקשתי. השיחה הזו החלה להתגלגל לכיוונים לא צפויים שלא מצאו חן בעיניי והחרידו אותי. "את לא יכולה להרחיק אותו ממני. הוא גם הבן שלי." "הוא היה הבן שלך." הקול שלה היה חרישי. "עכשיו הוא הבן שלי." השתררה שתיקה מעיקה. מילותיה ריחפו בחלל האוויר כמו רעל, חודרות לתוך מחזור הדם שלי וזורמות לאורך כל גופי, מחלישות אותו. "פשוט—" היא השתתקה לרגע, ואז חשקה שיניה לפני שצבטה את גשר אפה בין אצבע לאגודל. "פשוט תתרחק מאיתנו." "את לא—" "אל תגרום לי להוציא צו הרחקה," היא הזהירה. הקול שלה התחיל להיסדק בקצוות. "כי אני אעשה את זה." המילים שלה נשברו לבסוף והיא הפנתה אליי את גבה, מקמצת ופותחת את אגרופיה. הבטתי בה, באישה שאהבתי כל-כך, הדם מתנקז מפניי במהירות. הסתובבתי ויצאתי בכבדות מהמשרד, מותיר אותה שם, כתפיה שחוחות ורוטטות. זו הייתה הפעם הראשונה שראיתי אותה בוכה ולא הלכתי לנחם אותה. זה היה לה מאד קשה, אתה יודע. אני יודע. תמשיך. השעה הייתה כבר שעת צהריים מוקדמת כשיצאתי מהמשרד שלה. האוויר התאבך סביבי בגלים; הרגשתי כאילו אני פוסע בתוך דבש, הצעדים שלי היו כבדים כל-כך. כשנכנסתי לרכב התמונה של אדם הייתה הדבר הראשון עליו נפל מבטי. נזכרתי שהדרך הביתה מהמשרד של רייצ`ל עוברת דרך הגן של אדם. תשוקה בלתי מוסברת לראות אותו עברה בי, משתלטת על תנועותיי. התעלמתי מהאזהרה של רייצ`ל שעדיין הדהדה באוזניי וקרעה את ליבי, ונסעתי לכיוון הגן. מעולם לא שמתי לב עד כמה הדרך מהמשרדים לגן קצרה כל-כך. הנסיעה עברה עליי כהרף עין, ולא הייתי מתפלא אם הייתי מביט בשעון ורואה שחלף שבריר שנייה. הופתעתי כשראיתי שעברו קרוב לשבע דקות. ישבתי ברכב, הידיים שלי מהודקות סביב ההגה בחוזקה ונשמתי עמוק. ניסיתי לאסוף מספיק אומץ. אחרי שחשתי שאגרתי מספיק ממנו יצאתי מהרכב, טורק אחריי את הדלת. לא טרחתי לנעול אותו; הוא היה במרחק ראייה, ואם מישהו היה מנסה לקחת אותו – ובכן, שינסה. התקנתי בו תוכנת מעקב חודשיים קודם לכן. אדם, אתם מבינים. התקדמתי לכיוון הגן, מנסה להרגיע את עצמי. לא רציתי לעמוד ליד השער ולבקש אותו; רציתי רק להביט בו, בפנים הקטנות והתמימות, בעיניים שהיו העתק מדויק של עיניי, בשיער הכהה שהזכיר לי את השיער של רייצ`ל. רציתי לראות את הילד שיצרתי יחד איתה, לפחות עוד פעם אחת. נעמדתי ליד הסורגים וחיפשתי אחריו במבטי. מצאתי אותו כמעט מיד, העיניים שלי נמשכות אליו כמו אל מגנט. ליטפתי אותו בעיניי, משתוקק להחזיק אותו בזרועותיי ולחבק אותו חזק-חזק. לא הייתי מוכן כשהוא הסתובב ונעץ בי את מבטו. העיניים שלו התמקדו בעיניי ונשימתי נעתקה כשראיתי את המבע הבוגר והמאשים שנח בהן. זה היה כאילו הוא התבגר בכמה שנים טובות ביומיים שלא ראיתי אותו. שפתיי רעדו. אחזתי בחוזקה בסורגים, אצבעותיי מלבינות מהלחץ ושלחתי אליו חיוך קלוש, מהוסס. כשהוא הסתובב ונפנה ממני, זו הייתה התחושה הצורבת ביותר בעולם. תנשום עמוק. הזיכרון לא יכול לפגוע בך עכשיו. זה עדיין כואב, אתה יודע? כל פעם מחדש. לזכור את זה, זה... מייסר. הלוואי והייתי שוכח. לא. עדיף לזכור. תמיד עדיף לזכור. אבל אני לא רציתי לזכור שום דבר.

mcfly6

New member
וואוווו,פשוט וואו../images/Emo7.gif

אנייי לא יודעת אם זה יותר עצוב או יותר מדהים. אני קוראת פיקים שלך כבר הרבה זמן(אני סמויה בפורום כל החיים בערך) והרגשתי שאני פשוט חייבת להגיב. הסיייפוור הזה שובר לי את הלב בכל פרק והכתייבה שלך פשוט מושלמת. את כייישרווון מטווורף באמת:) יווואווו דנייייי קטנייייי מסכןןןן שלייייייי♥

../images/Emo204.gifהא, הצלחתי לגרום לסמויה להגיב!

אני גאה בעצמי. ^^ שמחה שאהבת, מאמי. ותודה רבה!

Ruth Fletcher

New member
../images/Emo210.gifוואו,

אני איבדתי כל כך הרבה פרקים בדרך . ישלך את אולי על קובץ וורד או משו?

Adimenzer

New member
|נשוף|אנחנו כבר בפרק שמונה?

הפיק הזה עובר מהר... כמה פרקים יש לו? הוא מדהים פשוט! לא חשבתי שאפשר לכתוב משהו כל כך עצוב לפני שקראתי את זה!

/tapuzforum/images/Emo204.gif37 + אפילוג

כן, כבר הגענו לפרק 8! הזמן עובר מהר כשנהנים, לא? /tapuzforum/images/Emo3.gif ו, לא נעים לי לומר, אבל-- אמרתי לכם. /tapuzforum/images/Emo6.gif

למעלה