Buried Myself Alive

../images/Emo204.gif../images/Emo129.gif../images/Emo54.gifBuried Myself Alive

פרק תשיעי. פרטים. אורך: 41,845 מילה על 81 עמודי וורד. שיפ: טום/ג'יואנה, הארי/אשלי, דאגי/אמילי, רייני. ג'ן: מוות. ז'אנר: אנגסט. דארקפיק(*) . RPF. דירוג: NC-17, על שימוש בסמים ותיאורי סקס. הצהרה: הבנים לא שלי, בלה-בלה-בלה. [ובפירוט יתר: דני לא שייך לי, אני מתעללת בו להנאות הפרטיות שלי. נטלי קיימת, והיא לא כזאת ביצ'ית. או אולי בעצם כן? רייצ'ל איימס וכל הקונספט שלה – כולל הקופירייטינג – שייכים לסיון. דאגי, הארי וטום נמצאים ברוך השם ברשות עצמם וגם דני, אחרת הוא מזמן היה מתמכר לסמים קשים ודאגי היה שלי.] -------------------------------------------------------------------------------------------- (*)דארקפיק: פיק אפל קודר. לרוב מכיל תכנים מטרידים מסוג כלשהו (התעללות, עינויים, מוות של דמויות וכולי). אפשר להגדיר darkfic כפיק שבו כל מה שיכול להשתבש – ישתבש. מטרתו של הdarkfic היא בדרך כלל לבחון את הדמויות בתוך סיטואציות קיצוניות, זאת בשעה שאנגסט (ע"ע) ממוקד יותר בתגובה הרגשית של הדמות – לרוב לנסיבות פחות חמורות, ובדיעבד. [מתוך מילון אלבוס דמבלדור למונחי ספרות מעריצים מ"הגנזך".]

../images/Emo129.gif../images/Emo54.gifבהודעות I

הדבר היחיד שעבר במחשבתי היה שאם המבט העגום והמאשים שאדם שלח בי יחלוף עוד פעם אחת מול עיניי, אני אסע לצוק המתאבדים בדובר, ואשליך את עצמי ואת המכונית לתוך האוקיאנוס. מזג האוויר התחיל להתקדר במקביל למצב הרוח שלי. חניתי בחריקה מול הבית וטרקתי את דלת המכונית בחוזקה, חושק את שפתיי בזעם עיוור. כעסתי על אדם, כעסתי על רייצ'ל, כעסתי על דאגי והארי, זעמתי על נטלי, ובעיקר רתחתי על עצמי. מיהרתי במעלה המדרגות לכיוון חדר האמבטיה, שם פתחתי את ארון התרופות, מסיט בקבוקים לצדדים עד שלבסוף מצאתי את כדורי השינה עמוק בפנים. איש מאיתנו לא הצטרך להם עד כה, אבל רייצ'ל תמיד אהבה להיות מוכנה. אצבעותיי התהדקו סביב הקופסה לפני שנשמתי עמוק, מנסה להרגיע את עצמי. פתחתי את המכסה והטלתי לתוך כף ידי שני כדורים חלקים. הנחתי את הקופסה על הכיור וחזרתי לחדר השינה, לא שם לב שהמכסה היה עדיין פתוח ושהקופסה צנחה לכיור, תכולתה מתפזרת לכל עבר. הקפצתי את שני הכדורים לתוך פי בלי לטרוח לבלוע מים לאחר-מכן, וצנחתי למיטה, עוצם את עיניי ברעד. כשפקחתי את עיניי נרתעתי לאחור בחלחלה. רייצ'ל עמדה מעליי, עיניה מלאות כאב וכעס ו- נרתעתי אפילו יותר, מתחפר לתוך הכרית – שנאה קשה. היא לא אמרה מילה, רק עמדה מעליי ושתקה. לא הצלחתי להוציא הגה מפי, הייתי המום כל-כך. לבסוף הסטתי את מבטי מפניה, הייאוש קודח בי במלוא עוצמתו, ועיניי נתקלו באדם שעמד לידה, ידיו הקטנות מחזיקות בשולי חולצתה. הוא לא הביט בי, אלא נשא עיניו אל אימו, מבטו מלא שאלות בלתי פתורות. "רייצ'-" ניסיתי לומר, אבל גיליתי שקולי נאלם. ניסיתי להרים את ידי ולגעת בהם, אך לא הצלחתי לזוז. הפחד שטף דרכי בגלים גבוהים, מאיים להטביע הכול. "איך יכולת?" רייצ'ל אמרה לבסוף. קולה נצבע בכל הרגשות שבעולם, החל בכעס וכלה במעין השלמה פשוטה ומיואשת. "איך עשית לי את זה? לנו?" היא הידקה את אחיזתה בידו של אדם ונסוגה לאחור, מתרחקת ממני. "לא! אל תלכי!" ניסיתי לצעוק, "אני רוצה להסביר!" ידעתי שמשהו לא היה כשורה; משהו שגוי ריחף באוויר, מותיר טעם מר בפי. "רייצ'ל--!" הבזק כסוף ריחף באוויר לפני שחשתי כאב חד בחזי. עיניה של רייצ'ל היו אטומות; היא הפנתה את אדם הרחק ממני, מאחורי גבה הזקוף, והידקה את שפתיה לקו דק. השפלתי מבטי ולא הופתעתי לגלות סכין קבורה עמוק בחזי החשוף, עד הניצב. "למה?" ניסיתי לומר. אבל רייצ'ל כבר הפנתה את גבה והתרחקה, דמותה מטשטשת. עצמתי עיניי בכאב, וכשפקחתי אותן ראשה הזהוב של נטלי ריחף מעליי, מגחך באכזריות. פלטתי צעקה והתעוררתי בזינוק ובנשימה חדה, מתנשם בבהלה, זיעה קרה מכסה אותי. "זה רק חלום," ניסיתי להרגיע את עצמי בנשימות מהודקות. הבטתי בחזי בחשש, ירא לגלות ניצב – הוא עדיין כאב, ובקושי הצלחתי לנשום – ורווח לי כשגיליתי שאני בסדר. "זה רק חלום, זה היה רק חלום.." חזרתי ומלמלתי לעצמי. צנחתי שוב למיטה, והפעם שקעתי בשינה אפלה וארוכה חסרת חלומות. ... "דני?" קול מעליי גרם לי לפקוח עיניים בטשטוש. "מממ...?" לא רציתי לקום. רציתי להמשיך לישון, ואם אפשר, אז לנצח. ידעתי שהעולם עכשיו הוא מקום ריק, קודר, קר ואכזר, ללא רייצ'ל ואדם שיהיו בו כדי להאיר את היום שלי. "תעזבו אותי, אני רוצה לישון!" האצבעות המעוקלות של חוסר ההכרה המתינו בסבלנות כדי לאסוף אותי שוב אליהם, אבל הקול המשיך לנדנד בעקשנות. "דני. דני, קום." "מה?" הצלפתי לבסוף, כשאני מתרומם על מרפק אחד ומכסה על עיניי ביד השנייה. "מי זה בכלל? ואיך נכנסת?" "זה אני, טום." השיער הבהיר שלו הבליח וריצד לרגע מול עיניי, הכואבות בלאו הכי. גנחתי. "להזכירך, הבאת לי מפתח שנה שעברה, כשטסתם לברבדוס וכשהיו לכם עציצים. הייתי צריך להשקות אותם, אז- - אני מבין שהם נרצחו באכזריות. את מי להאשים?" הקול שלו נשמע מעט משועשע. הצצתי בו בחשדנות מבעד לאצבעותיי. "אדם. רייצ'ל לימדה אותו לאכול חסה, אז הוא חשב שהעלים של העציץ זה אותו דבר. בכלל, מה אתה עושה פה?" הוספתי בכעס. "גם אתה החלטת שהגיע הזמן לצעוק עליי?" "לא," השיב טום בפשטות, מותיר אותי המום לרגע. "אה. אז למה באת?" שאלתי, הטון שלי מעט מרוכך, משהתעשתִּי. "לדבר," טום אמר. "אפשר?" והוא התיישב על המיטה. "ראיתי את כדורי השינה בתוך הכיור באמבטיה," הוא אמר ברצינות. "פחדתי שניסית להרוג את עצמך. נבהלתי כשלא התעוררת בהתחלה," הוא התוודה. חייכתי קלושות. "לקחתי שני כדורים ב—מתי זה היה?" שפשפתי את עורפי בבלבול, מביט בחלון ומופתע לגלות שמש צהריים בוהקת. "מה התאריך היום בכלל? ומה השעה?" "יום רביעי, השישי בנובמבר," טום אמר בדאגה, בוחן את פניי, "עכשיו שתיים בצהריים. כשלא ענית לטלפון החלטתי לבוא אליך בעצמי. מתי לקחת את הכדורים האלו?" "אתמול," אמרתי, המום. "בארבע, בערך. וואו..." ניסיתי להתמתח בזהירות. הגב שלי השמיע קולות פקיקה והיה נוקשה משינה ארוכה וחסרת תזוזה. "לעזאזל, אני כולי תפוס," מלמלתי. "דני, תעשה לי טובה, תיזהר," טום ביקש. "כאילו שלמישהו יהיה אכפת אם יקרה לי משהו," אמרתי במרירות. "הארי מתעב אותי, דאגי מאוכזב ממני (ובינינו, אני לא יודע מה יותר גרוע), רייצ'ל שונאת אותי, והבן שלי לא מוכן אפילו להסתכל עליי." כיסיתי את הראש עם השמיכה, מיואש. "לא נכון," טום אמר, בעדינות אך בתקיפות, והסיר מעליי את השמיכה. "הם פשוט כולם כועסים ומאד מאוכזבים. אף אחד לא שונא אותך, דני," הבטיח. "פשוט..." הוא נעצר לרגע, מהרהר, מחפש אחרי המילים הנכונות, "איך עשית את זה?" הוא שאל לבסוף, בתסכול. "אתה יודע מה רייצ'ל אמרה לי אתמול? היא שאלה אותי, 'מה אם זו לא הפעם הראשונה?' – " הוא הרים את ידו, משתיק אותי. סגרתי את פי במחאה. "- 'אולי זה על בסיס חודשי וקבוע, והוא לא אוהב אותנו? אולי- ' ואז היא התחילה לבכות." "אוה, רייצ'..." נאנקתי בכאב ועצמתי עיניים. "טום, תאמין לי," סיננתי מבעד לשיניים חשוקות, "זו מעידה ראשונה-" הדגשתי את המילה 'מעידה' ופקחתי עיניים מיוסרות, מביט בו, "ואני לא יודע איך זה קרה! רגע אחד הייתי בפאב, ואחרי שנייה ראיתי את אדם מולי. אני זוכר רק קטעים מעורפלים ממש שקרה באמצע, כאילו מישהו מחק לי את הזיכרון הזה במחק, בצורה לא טובה. של השעה וה.. ה.. הבגידה." קברתי את ראשי בין ידיי. "אני אסון מהלך, נכון?" שאלתי בייאוש. "לא," טום דיבר בתקיפות, אבל יכולתי לשמוע את הפאניקה מחלחלת לקולו. יכולתי להבין אותו – מעולם לא הייתי כזאת רכיכה מייבבת. שנאתי את זה. הזדקפתי ונעצתי בו מבט רושף, שמהר מאד הפך מתחנן. "אבל אתה מאמין לי, נכון?" תפסתי בידו בחוזקה, מייחל לאמונה שתבזיק בעיניו. "אתה מאמין לי כשאני אומר שזה לא היה בכוונה – כי כשאני פוגע ברייצ' אני בעצם פוגע בעצמי! בחיים לא הייתי עושה לה משהו שיפגע בה! ואתה יודע שנטלי ואני זה היסטוריה עתיקה, וששנים לא היינו בקשר..." הקול שלי התפוגג. הרפיתי במבוכה מידו של טום. "אלוהים, אני מגוחך." "לא, אתה פשוט ממזר אומלל עם לב שבור," ניחם אותי טום, חיוך משועשע מוחבא היטב מאחורי הגומה שלו. "בוא נשחזר את יום רביעי האחרון, טוב? נראה מה בדיוק קרה." "בסדר," הסכמתי, והתחלתי לגולל בפניו את כל האירועים שהובילו עד למצבי השפל הנוכחי. כמו שסיפרת לי, או שהשמטת פרטים מסוימים? אל תנסה להיות משעשע. כמובן שהשמטתי פרטים. אבל אתה, מצד שני, יכול לקרוא את המחשבות שלי, אז אין טעם להסתיר ממך דברים. לא בדיוק. אבל אתה מלאך! אז? ארג! עזוב, לא משנה.

../images/Emo129.gif../images/Emo54.gifבהודעות II

הפנים של טום התקדרו יותר ויותר ככל שהתקדמתי בסיפור. מדי פעם הוא עצר אותי, מברר פרט שלא נראה לו ברור מספיק. זה שעשע אותי, הדימוי של הפנים הקודרות שלו; חשבתי עליו מתחיל להוריד גשם, והחנקתי בעבוע צחוק היסטרי. המצב שלי בהחלט לא התאים לצחוק. טום נאנח כשסיימתי לספר לו על התגובה של אדם, וצבט את גשר אפו בעייפות. "הילד הזה," הוא מלמל לעצמו, ואני חייכתי קלושות כשקלטתי את החיבה בקולו. לא הייתה אפשרות שלא לאהוב את אדם; עם החיוך המתוק, הגומות העמוקות והעיניים שתמיד זורחות בהבעה קונדסית. עצמתי עיניי בכאב וכשפקחתי אותן נתקלתי במבטו הרציני של טום. "תראה," הוא אמר בשקט, "בחיים לא נתקלתי בנקרה מוזר יותר ממש שקרה לך. אני מתכוון, מצד אחד אתה טוען לחוסר זיכרון – " הוא הביט בי בחיוך חיוור כשהנהנתי בראשי נמרצות לאות חיוב – "ומצד שני... רגע אחד," הוא אמר לפתע. "הכוס קפה ההיא, שנטלי הכינה לך. מה אמרת שהיא שמה בפנים?" "קינמון, או זנגוויל, אנ'לא זוכר. למה?" שאלתי, מבולבל. "ושטפת אותה מאז?" טום המשיך ושאל בדחיפות. "לא זוכר," אמרתי שוב. "למה?" טום קם ממקומו במהירות ונכנס למטבח. "זו הייתה כוס גבוהה בצבע קרם עם שפה סדוקה?" הוא קרא אחרי רגע. משכתי בכתפיי, לרגע לא מבין על מה הוא מדבר, עד שנזכרתי בסדק ההוא; באותו הלילה הוא התרחב לנגד עיניי, הופך לחיוך מגחך ומרושע שגרם לי להצטמרר. נרעדתי כשנזכרתי בחוסר רצון בהזיות שהיו לי באותו הערב. הן, לעומת כל שאר הלילה, נראו כמשומרות היטב בזיכרוני. "כן," אמרתי לבסוף. טום חזר בחזרה, נושא בין אצבע לאגודל את הכוס. "אלוהים, דני, בדרך-כלל הייתי צועק עליך שאתה מזניח את עצמך ולמה לא לקחת עוזרת, אבל עכשיו אני חייב לומר שמזל שכך." הוא עיווה את אפו בגועל. "אתה בטוח שזה היה קפה? זה נראה—נראה---" הוא התלעלע לרגע, מנסה למצוא את המילים. "זוועה," אמרתי ביובש. "יותר גרוע מזה," הוא פלט. "בכל מקרה, אני לוקח את זה איתי." "למה?" הייתי אפילו יותר מבולבל ממקודם. "אל תדאג לזה," טום התחמק. הוא הכניס את הכוס בזהירות לתוך שקית וואקום שמצא על השולחן במטבח – העדפתי לא לומר לו שאדם שיחק איתה ועשה בה חור קטן – והניח אותה בתוך התיק שלו. "ובינתיים," הוא הוסיף, "אתה תשמור על עצמך. אף אחד לא שונא אותך, אז אל תהיה כזה grumpy, אוקי?" הוא טפח על כתפי בחיבה והתרומם על רגליו. "ותתקלח!" הוא הוסיף באזהרה משועשעת. "ואל תשכב במיטה כל הזמן. אני חושב שאני אקח את שאר הכדורים האלו איתי..." הוא מלמל לעצמו. כשיצא מחדר האמבטיה הכדורים היו קפוצים בכף ידו. "אני כבר אדבר איתך," הוא הבטיח לפני שנעלם אל מחוץ לדלת. הבטתי אחריו בהפתעה והבטן שלי צנחה. לא רציתי שהוא ילך. רציתי שהוא יישאר שם, האדם היחיד שיכול היה לעודד אותי, שהתייחס אליי בלי משוא פנים, שכעס על הטעויות שלי אבל גם הבין אותי בתור בן-אדם שמועד מדי פעם. וגם אם הטעות הזו הייתה ממש איומה, הוא יכול היה להבין ולקבל, אם לא לסלוח. הוא היה האדם היחיד שדיבר איתי בלי לנטור לי טינה על מה שעשיתי לרייצ'ל, והערכתי אותו על כך. הוא היווה מעין דמות סמכותית בשבילי באותם רגעים קשים. אחרי שהוא הלך הרגשתי... מיואש. הביקור שלו הביא לי זיק שלי תקווה, וכשהוא הלך הוא לקח את התקווה הזו ממני, גם אם לא התכוון לכך. הוא הרי לא ידע מה הביקור שלו היה בשבילי – קרן אור בחושך שאפף אותי, שהטביע אותי במוצקות שלו. זה לא שהתכוונתי לטבוע – זה פשוט היה כל-כך הרבה יותר קל מלנסות לצוף. צנחתי בחזרה למיטה ובהיתי בתקרה. פחדתי להירדם. פחדתי להישאר ער. בשני המקרים הדמות של רייצ'ל הייתה מרחפת מול עיניי, מוטבעת על עפעפיי, ואני הייתי נרעד. הלכתי בצעדים כבדים לחדר האמבטיה וחיפשתי אחר כדורי השינה, שוכח לרגע שטום לקח אותם. כשנזכרתי, צנחתי על הרצפה בתסכול וחבטתי בידי על הרצפה. כדור חלק התגלגל לידי. הבטתי בו בחשדנות, בוחן אותו מכל הכיוונים: זה היה כדור שינה. הבטתי מיד לכל כיוון בציפייה שאולי טום לא שם לב לכדורים שנפלו על הרצפה. לא ממש קיוויתי, אבל כשראיתי עוד כדור אחד חלק ועגול לא יכולתי שלא לשמוח על מזלי הטוב. תפסתי אותם בשתי ידיי, כאילו אני מחזיק אוצר, ומיהרתי לבלוע אותם. אפילו לא הספקתי להגיע לחדר; צנחתי על רצפת חדר האמבטיה ושקעתי בשינה חסרת חלומות שנמשכה נצח. ~ דני האידיוט. ;;;;;;;;; מה יקרה לו עכשיו? O:

yardenise

New member
../images/Emo185.gifאע! ><

אל תשאירי אותי במתח הזה!!!@#$
את מעלה עוד אחד היום? O: מדהים, מדהים, מדהים

Adimenzer

New member
../images/Emo119.gifהוא לא אידיוט! זאת את מתעללת בו!

כל כך עצוב! כל כך עצוב! פרק הבא ברביעי, נכון?

../images/Emo129.gif../images/Emo54.gifפרק עשירי

הממ. אני אמשיך מכאן. טום הלך במהירות. הייתה לו מטרה, והוא לא ינוח ולא ישקוט עד שהמטרה תושג. הוא רצה להאמין בחפותו של דני בכל ליבו – כאב לו לראות אותו כך; שבור, כבוי, בלי זיק הצחוק התמידי שריצד בעיניו. חוץ מזה, הוא האמין לו. טום נאנח ושפשף את עורפו בתסכול. היה לו חשד קלוש בנוגע לכוס הקפה ההיא, חשד שהחליט שלא לחלוק עם דני. הוא השליך בפח אשפה קרוב את כדורי השינה, אבל ידע שדבר לא ימנע ממנו ללכת לבית-מרקחת סמוך ולרכוש לעצמו כדורים חדשים אם זה מה שרצה. הוא נאנח שוב ושם פעמיו אל פרברי לונדון. הוא התקרב אל הבניין האפור, השגרתי למראה, ונקש על דלת חומה, פשוטה למדי, והמתין. "רגע!" נשמעה קריאה. מיד לאחר מכן נשמעו קולות דשדוש רגליים והדלת נפתחה בחבטה. "טום?" הדמות שאלה בתדהמה. "היי, מייק." טום חייך, הגומה שלו מעמיקה לרגע. מייקל הסיר את המשקפיים הענקיות מפניו ושפשף את עיניו בהפתעה מדומה. "אני לא מאמין! טום? טום פלטצ'ר? מה אתה עושה פה?" "היי, מייק," טום אמר שנית, מתעלם מהשאלה, וטפח על כתפו של הבחור הצנום שעמד מולו. "תגיד, אתה עדיין מתעסק במעבדה הביתית הזאת שלך?" "אמ, כן." מייקל העיף מבט חושש לכל הכיוונים וסימן לטום להיכנס. טום צחק ופסע פנימה, מקמט את אפו. הריח היה התשובה לשאלתו. "קרה משהו?" מייקל שאל, מתיישב על כורסא מוכתמת מעט. "אוה. סיפור ארוך," טום נאנח. "הקיצור שלו הוא, שאני חושש שסיממו חבר טוב שלי, והייתי רוצה לוודא את זה." "הו." העיניים של מייק הבזיקו כמו בכל פעם שנתקל באתגר טוב. "אוקי. קדימה. מה יש לך?" "את זה." טום שלף מתיקו את הכוס עם שאריות הקפה. הבעת גועל חלפה על פניו לשבריר שנייה. מייקל לקח ממנו את השקית וחשק שפתיו בהרהור. "הממ. כמה זמן זה עמד?" "בערך—שלושה, ארבעה ימים," טום ניחש. "אני לא ממש יודע. אבל לא נראה לי שיותר משבוע." "הממ. זה יהיה מעט מסובך." מייקל התרומם ממקומו ומיהר למעבדה הקטנה אך המאובזרת היטב ששכנה בחדר הסמוך. אפו של טום התקמט אפילו יותר כשעקב אחרי מייקל פנימה. "איך אתה סובל את זה?" הוא נאנק. "התרגלתי." טום פלט גניחה ונעמד בפתח החדר, מקפיד לשאוף אוויר צח מחוץ לאדים שאפפו עכשיו את מייק. הוא צפה בסקרנות כשמייק לקח צלחת פטרי קטנה ומלקחיים, והעביר בזהירות חלק משאריות הקפה אל הצלחת. מייקל העביר את משטח הזכוכית אל שולחן קטן, וחזר על הפעולה עוד פעמיים. "מה אתה עושה?" טום שאל בסקרנות. "בונה משטח לחיידקים," מייקל השיב בפיזור-נפש, בקושי מסיר עיניו מהצלחת. "אבל זה סתם לסקרנות הכללית שלי. אני אשים את זה מתחת למיקרוסקופ---" הוא נשך את שפתו התחתונה בריכוז והניח בעדינות את הדגימה על משטח הזכוכית. "עכשיו לך," הוא סימן לטום בידו, כמגרש אותו. "אני לא אוהב כשמסתכלים עליי כשאני עובד, אתה יודע." "כן, כן, סליחה," טום התרחק, מחייך קלות. "כמה זמן ייקח לך?" מייקל לא ענה. הוא היה עסוק וממוקד כולו. טום הבליע צחקוק ויצא החוצה. הוא יציק לו עוד שבוע. לכן הייתה דממת אלחוט מכיוונו? כן. הוא לא רצה לטעת בך תקוות שווא. למרות שטום חשב לתת למייק כמה זמן שיידרש, יומיים לאחר מכן מצאו אותו באותו פרבר לונדוני עלוב, נוקש על אותה דלת עץ חסרת ייחוד. מייק פתח את הדלת כמעט מיד, עיניו מבריקות. "עמדתי להתקשר אליך," הוא אמר בהתנצלות. "אתה לא תאמין מה זה!" הוסיף בהתרגשות, זז הצידה ונותן לטום להיכנס פנימה. "בחיים לא תנחש מה מצאתי!" על שפתיו של טום ריחף חיוך קלוש. מייקל מק'קיני תמיד היה כל-כך להוט. טום פגש אותו לראשונה כשהלך לקולג', להשלים את התואר שלו במדעי המדינה, האחד שנטש אחרי שהקים את הלהקה שלו. שם הוא פגש בחור צעיר, שעצביו תמיד היו מתוחים, שהיה מאושר תמידית וגאון בכימיה. כשטום למד לקראת התואר שלו במדעים ומייקל – בכימיה, השניים כבר היו חברים טובים. אחרי ששניהם סיימו את הקולג' מייקל עבר לעבוד לצד שירותי הביטחון לפני שהחליט לפרוש ולפתוח עסק עצמאי. מאחר ועסק גם בפיתוח סמים לא חוקיים – "לשימוש פרטי בלבד!" הוא נהג להדגיש תמיד – הוא היה אפילו יותר מתוח מימיו כסטודנט. "מה מצאת?" טום שאל בסקרנות והתיישב על הספה, נושא אל מייק זוג עיניים מצפות. "אתה רוצה לשמוע על התהליך קודם?" מייקל שאל בתקווה, וטום, שידע שהוא משתוקק לחלוק עם מישהו מוכר את משנתו, נענע בראשו קלות לאישור. "מצוין. אז בעצם יש כמה שיטות לניתוח אנליטי למציאת שרידי סמים. דרך אחת לבדוק נוכחות של סם היא בעצם לפי צבע וגובה של פלטה. מריצים חומר על פלטה ובנקודת זמן מפסיקים את המרוץ ובודקים לאן כל רץ הגיע לפלטה. כל צבע מאופיין בצבע ובמקום אחרים. לכל צבע ולכל כתם יש משמעות, לכן צריך לבדוק שלוש פעמים – כדי לוודא שזה נכון." מייק נשם עמוק לפני שהמשיך. "יש גם מכשיר מאד מתקדם שנקרא GCMS. במקרה יש לי אותו – " הוא הבזיק חיוך משועשע וממזרי אל טום, שצחקק לעצמו בשקט – "והחלטתי להשתמש גם בו. התוצאה שהוא מספק היא הרבה יותר מדויקת. הטכניקה של ה-GCMS היא הטכניקה הישירה היחידה לזיהוי חומרים 'נעלמים' – " הוא החווה תנועת מירכאות באצבעותיו – "בלחיצת כפתור. עושים שימוש בעקרונות הכרומטוגרפיה הגזית בשימוש עם עקרונות ספקטרומטריית המסות – " העיניים של טום הזדגגו מיד ומייקל צחק. "אני לא אלאה אותך בפרטים הטכניים, אבל השיטה הזו מהווה תחליף לשיטות אנליטיות אחרות ומורכבות יותר. "בכל מקרה," הוא נשם עמוק, "מה שמצאתי די הדהים אותי. שמעתי על התרכובת הזאת, כמובן, אבל לא ידעתי שהיא כבר יצאה לשוק השחור של הדילרים. מעניין," הוא הרהר בקול, "מי יכול להשיג דבר כזה? זה עולה די הרבה כסף, וכנראה שיש מישהו שממש רוצה לנקום בחבר הזה שלך אם שמו לו את זה בכוס הקפה—" "אבל מה זה?" טום התפרץ לבסוף, חסר סבלנות. "HD21," מייקל אמר בקדרות. "זה סם חדש וניסיוני. הוא בא בצורה של אבקה שנמסה במשקה, גורם להזיות קשות, שכחה, ופוגם בחוש השיפוט. הוא פועל מיידית, כמו פטיש, ושילוב שלו ושל אלכוהול יכול להיות מסוכן מאד, ולפעמים אפילו קטלני—" הוא המשיך לדבר, אבל טום כבר לא הקשיב. מחשבותיו התערבלו סביב המשפט הראשון של מייק, שוב ושוב: 'מישהו שממש רוצה לנקום... שם לו את זה בכוס הקפה--'.. הכול התחבר לו באותו הרגע בקול נקישה. נטלי, אקסית-מיתולוגית ופגועה, פוגשת את דני המאושר והנשוי ומחליטה לנקום. מי יודע אם היא לא תכננה את זה במשך חודשים מראש... הדבר הבא שטום חש הייתה הקלה: דני צדק, הייתה לו סיבה הגיונית. הוא בחיים לא היה עושה את זה בצורה מודעת, ומולו הייתה ההוכחה, ואם רייצ'ל--- רייצ'ל! הראש של טום ניסה לעכל את המחשבה הזו. היא לא צריכה לסבול יותר ולהתייסר שאולי דני בגד בה! מייק, ששם לב שטום כבר הפסיק להקשיב לו, סגר את פיו והביט בו בשאלה. טום התעשת במהירות. "מייק, אני צריך טובה," הוא אמר. מייק הנהן. "shoot." "אתה יכול לתעד את המידע הזה בצורה מדעית שדבר לא יוכל לסתור אותו?" "בטח," מייקל משך בכתפיו. "אז תעשה את זה. זו ההזדמנות שלנו להחזיר את רייני ביחד," מלמל לעצמו. "תודה, מייק. אתה הגבר. כמה אני חייב לך?" "אתה צוחק עליי!" מייקל שלח בו מבט נדהם. "זה היה התענוג שלי. רק תשאיר לי את השאריות, טוב?" היה מבע משונה על פניו, כמעט רעבתני. "אני רוצה להריץ על זה עוד כמה ניסויים." "כמובן," טום הסכים. "ושוב, תודה." הוא לחץ את היד הצנומה בחום ומיהר ללכת הביתה. הכוונות הטובות של טום. כן. הכוונות הטובות של טום. ~ יקירותיי, נא להגיב. ^^

yardenise

New member
../images/Emo185.gifאוי, טום טום ../images/Emo6.gif

מאיפה את יודעת את כל הדברים האלה בכימיה? O: *-*

../images/Emo204.gifכי אני גאון. ../images/Emo11.gif מוהאהאהאהאהאהאהא.

לא, סתם. הכל מהאינטרנט. אם את מחפשת מספיק זמן---

Adimenzer

New member
../images/Emo119.gifעכשיו לעצור?

עכשיו??? טום הזה
תמיד ידעתי שהוא הנפש הטובה של הלהקה!

למעלה