Buried Myself Alive

../images/Emo204.gif../images/Emo129.gif../images/Emo54.gifBuried Myself Alive

פרטים. אורך: 41,845 מילה על 81 עמודי וורד. שיפ: טום/ג'יואנה, הארי/אשלי, דאגי/אמילי, רייני. ג'ן: מוות. ז'אנר: אנגסט. דארקפיק(*). RPF. דירוג: NC-17, על שימוש בסמים ותיאורי סקס. הצהרה: הבנים לא שלי, בלה-בלה-בלה. [ובפירוט יתר: דני לא שייך לי, אני מתעללת בו להנאות הפרטיות שלי. נטלי קיימת, והיא לא כזאת ביצ'ית. או אולי בעצם כן? רייצ'ל איימס וכל הקונספט שלה – כולל הקופירייטינג – שייכים לסיון. דאגי, הארי וטום נמצאים ברוך השם ברשות עצמם וגם דני, אחרת הוא מזמן היה מתמכר לסמים קשים ודאגי היה שלי.] -------------------------------------------------------------------------------------------- (*)דארקפיק: פיק אפל קודר. לרוב מכיל תכנים מטרידים מסוג כלשהו (התעללות, עינויים, מוות של דמויות וכולי). אפשר להגדיר darkfic כפיק שבו כל מה שיכול להשתבש – ישתבש. מטרתו של הdarkfic היא בדרך כלל לבחון את הדמויות בתוך סיטואציות קיצוניות, זאת בשעה שאנגסט (ע"ע) ממוקד יותר בתגובה הרגשית של הדמות – לרוב לנסיבות פחות חמורות, ובדיעבד. [מתוך מילון אלבוס דמבלדור למונחי ספרות מעריצים מ"הגנזך".]

../images/Emo129.gif../images/Emo54.gifפרק 11

האדם הראשון שטום חיפש כשהגיע לביתו של הארי הייתה רייצ'ל. היא לא הייתה בבית. הארי ענה לשאלה שעמדה בעיניו הדואגות. "היא הלכה עם אדם לגן. אסיפת הורים או משהו כזה. סוג של מסיבה." הוא משך בכתפיו. "מה הבהילות?" שאל בסקרנות. "שום דבר," טום התחמק. "כשהיא מגיעה – תשלח אותה אליי, בסדר?" "איפה תהיה?" הארי תהה. "בבית," טום אמר בהפתעה. "איפה אני עוד יכול להיות?" אחרי רגע של מחשבה הוא הוסיף, "ושלא תביא איתה את אדם. אני יודע, אני יודע," הוא הוסיף במהירות כשראה את פניו של הארי, "קשה להפריד ביניהם וכל זה. אבל זה די דחוף." "בסדר," הארי משך בכתפיו. "אבל אני לא מבטיח שום דבר." "לא ביקשתי שתבטיח," מלמל טום. הוא התקדם לכיוון המטבח, שואף עמוק. "בישלת?" הוא שאל בתקווה. "אפיתי," הארי צחק. "אני מנסה ללמד את אשלי לעשות סוּפְלֶה, אבל ההצלחה שלה, אמ...," הוא השתהה, מנסה למצוא מילה מתאימה. "לא משהו?" "בלשון המעטה." הארי החניק צחקוק. "אבל שלך יצא מושלם כרגיל, נכון?" טום שאל, ציפייה מרחפת בעיניו. הארי הנהן, חיוך רחב שפוך על פניו. "מצוין." "אז אני מניח שתהיה פה כשרייצ' תגיע, אחרי הכול," הארי ציין בשעשוע. "ממ-המ." טום עקב אחרי הריח לכיוון המטבח. שמן. אהמ. מה קרה אחר-כך? אני יודע את התוצאה, אבל לא איך זה קרה. אני מגיע לזה. רייצ'ל ואדם הגיעו הביתה כשטום היה באמצע ארוחת-ערב מאוחרת. מאד. הוא נשנש קרקרים עם גבינה-לבנה-עם-שום-ושמיר, וחיוך רחב ומלא הקלה התפשט על פניו כשראה אותם. החיוך שלו דהה מעט כשראה את המבט היגע בעיניה של רייצ'ל. אדם החזיק בידה בחוזקה, כמסרב להרפות. טום נאנח מנטאלית וחשק את שפתיו. זה לא עמד להיות קל במיוחד. רייצ'ל חייכה קלושות כשראתה את טום, חיוך שהאיר את פניה וסילק את העייפות לזוויות עיניה. "היי," היא אמרה בחום. "אדם, תגיד שלום לדוד טום," היא אמרה ברכּוּת לילד הקטן, שפיהוק רחב קרע את פיו באותו הרגע. "ה-אאאאא-יי," הוא פלט, הפיהוק מעוות את ברכת השלום שלו. טום צחקק. "היי, קטנצ'יק," הוא אמר בחיבה ופרע את שערותיו המשייות. אדם חייך ועצם את עיניו בעייפות, מתנמנם. רייצ'ל החליקה ידה על ראשו, מלטפת אותו באהבה. "זוכר מה הבטחת לי?" היא שאלה בשקט ואדם הנהן. בעיניים פקוחות-קמעה הוא פסע בצעד מתנודד, כשיכור, לכיוון חדר האורחים – שהפך להיות החדר שלו ושל רייצ'ל בשבוע וחצי האחרונים – ונכנס פנימה כשרייצ'ל בעקבותיו. היא העיפה מבט מתנצל בטום שלחש לה שהם צריכים לדבר, והוא רק הניד בראשו בהבנה. "קודם הילד," הוא הגה בשפתיו, "הוא יותר חשוב." רייצ'ל חייכה חיוך עייף ונכנסה אחרי אדם לחדר. טום המתין בפתח בזמן שהיא הלבישה אותו בפיז'מה המפוספסת והשכיבה אותו לישון, מזמזמת לו שיר ערש בשפה שלא הייתה מוכרת לו. הוא המתין כשהיא סרקה את השערות הכהות של הילד הישנוני שתפס בידה השנייה בחוזקה כממאן לעזוב; פניו של טום, השלוות בדרך-כלל, התעוותו בכאב. הוא המתין עד שרייצ'ל הייתה בטוחה שאדם נרדם, הנשימות העמוקות והשקטות שלו רגועות ושלוות, המתין עד שאחיזתו בידה נדמתה כמתרופפת מעט. רייצ'ל הניחה את ידו על המיטה בעדינות ורכנה לנשק למצח הקטן לפני שפנתה אל טום, בעיניה מתערבלים הכאב, הדאגה והסקרנות. היא יצאה מהחדר, סוגרת אחריה את הדלת בזהירות, והשניים פנו להיכנס למטבח. "אש," היא מלמלה כשאשלי עברה על פניה, "תוכלי להשגיח רגע על אדם?" אשלי הבטיחה לשים עליו עין ורייצ'ל התיישבה על הכיסא באנחה. "מה העניין, טום?" היא שאלה, משפשפת את עיניה האדומות בלאו-הכי. קולה רעד מעט. "רציתי לדבר איתך," טום אמר שלא לצורך. הוא לא ידע איך להתחיל את השיחה הזאת – היא הייתה קצת קשה, קצת מסובכת להסברה, קצת נבוכה. הוא לקח נשימה עמוקה וחייך אל רייצ'ל. "אבל אני די בטוח שאלו יהיו בשורות טובות בשבילך. ובשביל אדם." "היית אצלו, נכון?" רייצ'ל קבעה עובדה. היא נאנחה. "טום, לא משנה מה התירוץ שלו היה – שום דבר לא יכול להסביר את מה שהוא עשה. רק אם מישהו הגיע ובאותו הרגע הוציא לו את האונה השמאלית או ניתח לו את המוח," היא הוסיפה בסרקסטיות, הבעת פניה מתקשחת. "כן, הייתי אצלו," טום הודה. הוא לא מצא סיבה להכחיש, מה גם שבזכות הביקור שלו אצל דני הוא הצליח לגלות את הסיבה למעשה הנפשע שלו. "אבל זה היה כבר לפני יומיים-שלושה, ו, ובכן, הוא לא ממש תירץ את עצמו, רק סיפר לי את הסיפור מנקודת המבט שלו. ולא, אני לא הולך לספר לך עכשיו—" טום הרים את ידו כשרייצ'ל פתחה את פיה במחאה, "אני חושב שאת צריכה לשמוע את הסיפור הזה ממנו. זה לא התפקיד שלי לספר אותו." "אז מה אתה רוצה לומר לי?" רייצ'ל שאלה, תמיהה משתרבבת לקולה. "כשהייתי אצל דני," התחיל טום, "ובכן, את מכירה אותו כשהוא במצב רוח רע---" המפף. 'מצב רוח רע'? ככה הוא הגדיר אותי? הא. "...אז הבית שלכם נראה עכשיו כמו סדום ועמורה," טום הוסיף. הוא קלט הבזק של רגש על פניה של רייצ'ל והמשיך, מעודד מעט. "בכל-מקרה, אחרי ששמעתי את הסיפור שלו הייתי צריך לקחת משם, אה, משהו – זה לא ממש משנה עכשיו מה – והלכתי לתת את זה למייק מק'קיני – את זוכרת את מייק, נכון? – והוא הבטיח שהוא יבדוק את העניין ואמר גם שאני צריך לחזור אליו בהמשך השבוע. "כמובן שהייתי הרבה יותר מדי מסוקרן מכדי לתת לו שבוע, או לחכות שהוא יתקשר אליי בעצמו, אז אתמול חזרתי אליו. מייק בדק את המשקעים מכוס הקפה של דני – כן, זה מה שלקחתי מהבית שלו, בסדר? – והוא גילה---" טום נשם נשימה עמוקה, מביט בעיניה הכהות של רייצ'ל. רגש התערבל במעמקיהן; הוא לא זיהה אותו בדיוק. "ובכן?" רייצ'ל שאלה לאחר רגע, כשראתה שטום משתהה בסיפורו. "הוא גילה," טום עצר לרגע, נושך את שפתו התחתונה לפני שזרק, "הוא גילה שסיממו אותו." ככה הוא סיפר לה?! דרמטי, נכון? זה לא מצחיק! לא פלא שהיא הגיבה ככה. לא משנה, אני אמשיך מכאן.

Adimenzer

New member
../images/Emo119.gifאוי אוי אוי אוי אוי!!

הייתי מצפה שהיא תאמין ותחזור אליו, אבל זה דארקפיק... אז או שהיא תחזור אליו ותמצא אותו עם נטלי כי הוא ירצה לנסות לשכוח את רייצ'ל או שהיא לא תאמין לטום ולא יקרה משהו טוב... אבל אני חייבת את ההמשך!!

../images/Emo204.gifלא מגלה. ../images/Emo69.gif

חכי בסבלנות. יש עוד -- *סופרת* 11/37+אפילוג... --- 27 פרקים! אז יש למה לצפות. ^^

mcfly6

New member
מתייי הפרק הבא???

אני מתחרפננננת פה מהמתח נשבעת... אני בטוחה שכלום לא יסתדר והמצב רק ידרדר...השאלה היא איך. דניי המסכןן שלייייי נראלי שהולך לקרותלו עוד משו רע. תעליייי עוד פרק,זה לא בסדר ככה למתוח אנשים!

RockinKeren

New member
../images/Emo226.gif../images/Emo256.gifמסכן דני. ../images/Emo10.gif../images/Emo23.gif

למרות שזה די משעשע שאונסים דווקא אותו.
איך היא הגיבה דיימיט?!?! XD

Lex 1

New member
../images/Emo262.gif לא יימאס עליי אף פעם... ../images/Emo99.gif

אני מאוהבת בפיק עצמו כן ולא באמת במה שקורה בו.. חח זה עצוב מדי גם אם תפרסמי את זה עוד 30 פעם נראה לי שאני אמשיך לקרוא חחח

../images/Emo204.gifאוווווווווווווו *-*

you're SOOOOO sweet! (סורי, הרגע הייתי אצל המורה החונכת שלי והכל שם מתנהל באנגלית.) תודה!

../images/Emo129.gif../images/Emo54.gifפרק 12

כשקמתי בבוקר הרגשתי סחרחורת. הלשון שלי הייתה יבשה ועצית, והרגשתי דחף עז לשתות משהו; מים, קולה, בירה, וודקה... כל דבר שמכיל בתוכו נוזלים ושימלא אותי. דידיתי לכיוון המטבח בעייפות שלא הייתי צריך להרגיש – אחרי הכול, ישנתי למעלה מ-24 שעות ברציפות – ולקחתי כוס מים, מסיים את תוכנה בפחות מארבע שניות. מילאתי עוד כוס לאחר-מכן, עדיין צמא, וגם אותה גמעתי במהירות. הרעב החל לנהום בקרקעית בטני. כשסיימתי, הנחתי את הכוס על השיש בנקישה והבטתי במטבח במבט זהיר ואומד. הוא נראה כאילו עבר עליו פוגרום. נאנחתי ושפשפתי את מצחי בקדרות; לא היה לי מצב-רוח לסדר, אבל ידעתי גם שאני לא יכול להשאיר אותו ככה. הזדחלתי באיטיות ממקום למקום, מנסה להשליט מעט סדר בבלגן. כרסמתי את שאריות האוכל שהיו על השולחן ובארון, מנסה להשקיט את הרעב. כשנתקלתי בכוס המקושקשת של אדם, תחושת צריבה שלא הייתה קשורה לרעב עקצצה בבטני. גנחתי ושמטתי את הכוס לכיור והתרחקתי מהמטבח במהירות, מנסה לסלק את המחשבות הכואבות. לא רציתי לחשוב על אדם. לא רציתי לחשוב על רייצ'ל. לא רציתי לחשוב על שום-דבר שיגרום לכאב לחזור. העדפתי להישאר קפוא ומאובן, בלי להרגיש דבר, וידעתי שאני אוכל להשיג את זה רק בעזרת שינה. מיהרתי לחדר האמבטיה כשנזכרתי שטום לקח את קופסת כדורי השינה. גנחתי בתסכול והעברתי את אצבעותיי בשיערי. הוא היה חייב להיות כל-כך דאגן ומגונן? חשבתי בהתמרמרות. נגסתי בשפתי התחתונה בהרהור. בית-המרקחת לא היה רחוק – אולי חמש או שבע דקות הליכה – ואני אוכל לקנות כדורי שינה לכמות שתספיק לי לשבוע. בנוסף, המשכתי וטוויתי את חוט מחשבותיי, אין בדרך שום דבר שיעורר את הזיכרונות. נכון? אבל כבר שיצאתי מהבית הכול שטף אותי. התכרבלתי עמוק בתוך מעיל הרוח. עצם לבישת המעיל הכאיבה לי. רייצ'ל קנתה לי אותו, אחרי שהתלוננתי בפניה מרות שכל המעילים שלי הם כבר זן נדיר, פריט שעבר עליהם הכלח – הווי אומר, אני האדם היחיד שלובש פריטים מאובנים שכאלו – ושיצטרכו להכניס אותם לשמורה. לי לא היה זמן לקניות, משום-מה. "תראה," היא אמרה אז, משועשעת, "קניתי לך הפתעה." "גמני קניתי לך ה'תעה!" אדם צייץ לידה, והיא חיבקה אותו בחום. "כן, גם הוא עזר," היא הסכימה. "עזר למה?" שאלתי בבלבול. רייצ'ל ואדם החליפו מבטים צופני סוד לפני שהיא הנהנה קצרות והוא מיהר על זוג רגליים קטנות לכיוון ארון המעילים בסלון. הוא חזר עד מהרה, נאבק בקופסה גדולה מכפי מידותיו. "הינה," הוא אמר בגאווה, מושיט לי את הקופסה. לקחתי אותה בסקרנות ופתחתי אותה, מגלה מעיל רוח יפהפה בצבע שחור. "וואו," אמרתי בהתלהבות, "מי בחר?" "אדם, כמובן," רייצ'ל צחקקה, ואדם חייך בשמחה, עיניו נדלקות. "בוא אליי, נמר קטן!" פרשתי את זרועותיי והוא זינק אליי, צווח בהתרגשות כשסחררתי אותו במהירות. לאחר רגע הנחתי אותו על הרצפה ונשקתי לו בחום. "תודה, קטנצ'יק." הצטמררתי שוב, ולא בגלל הקור. הזיכרון היה כל-כך חי, כל-כך ממשי, שזה הפחיד אותי. מיהרתי אפילו יותר, לא טורח להביט מעלה, מבטי נעוץ במדרכה עד שהגעתי לבית המרקחת. ניסיתי לרוקן את ראשי ממחשבות כשעברתי ליד גינת-השעשועים אליה נהגנו לקחת את אדם מדי שבוע, משתדל שלא לשמוע את צווחות הצחוק של הילדים שרק פערו עוד יותר את החור בליבי המדמם. התעלמתי מאימהות מפטפטות בנייד על ענייני עבודה בשעה שצפו בילדן מכרסם תפוח-עץ אדום, עוצם עיניים ומזמזם לעצמי בראש כשבעליהן הגיעו לאסוף אותן. כשנכנסתי לבית-המרקחת חשתי הקלה ממשית; הלובן הצח והטהור של המקום עטף אותי, משקיט ומשכך את הכאב. נפניתי בצעד מאושש אל הרוקחת שחייכה אליי בחמימות ונתנה לי חפיסה של כדורי-שינה, מגישה לי את הקבלה ומאחלת לי לילה-טוב לפני שהתפנתה לשרת את הלקוח הבא. את הדרך חזרה הביתה עשיתי בריצה, מתחמק מהקולות, הצלילים והמראות שגרמו לי לתחושת האובדן. הפעם, נכנסתי לחדר, לקחתי שלושה כדורים לבנים ואת החפיסה החבאתי מתחת לציפית הכרית, כדי שאם טום ייכנס הוא לא ימצא גם אותם ויחרים אותם. בלעתי את הכדורים באחת והחלקתי אל תוך השכחה המנחמת.

../images/Emo129.gif../images/Emo54.gifחלק II

"סיממו אותו." רייצ'ל חזרה אחרי טום באי-אמון. טום רק הנהן בראשו בשתיקה, מביט ברייצ'ל בריכוז. הוא קיווה לרגש אחר, הקלה, אולי, או אפילו זהירות. אי-אמון בהחלט לא עמד בראש התחושות שקיווה שתפגין. התקווה שגאתה בו לאורך כל השיחה שקעה לאיטה בקרקעית בטנו. "טום, זה---" רייצ'ל ניסתה למצוא את המילים הנכונות ונכשלה. היא נשכה את שפתה התחתונה ונשמה עמוק. "זה מתוק מאד מצידך," היא אמרה לבסוף, בעדינות. "אני מבינה שאתה מנסה לעזור לנו, שנחזור להיות יחד, שוב משפחה—" הקול שלה נשבר במילה האחרונה והיא נשמה שוב, "אבל, ובכן, אתה יודע מה אומרים, נכון? 'את הנעשה אין להשיב'?" וכשטום הנהן בראשו בקדרות היא המשיכה, "מה שהוא עשה זה מעבר לסתם התנצלות או תירוץ. זה פשוט..." היא לא הצליחה להמשיך ובלעה את רוקה. "אני רק לא יודעת למה—" עיניה התמלאו דמעות והיא כמעט ונחנקה על מילותיה, "למה אני עדיין כל-כך מתגעגעת אליו." טום טפח על כתפה בניחום ורייצ'ל משכה באפה, מקבלת בתודה את ממחטת הנייר שהושיט לה. "אבל בואי נניח שאת צודקת ושזה תירוץ, ושאיכשהו, אני לא יודע איך, מייק טעה. מה אם זה באמת נכון, מה אם הוא היה באמת מסומם ולא היה מודע למעשים שלו?" רייצ'ל נאנחה וצבטה את גשר אפה בין אצבע לאגודל. "גם אם זה נכון, זה לא עוזר בכלום. זה לא באמת משנה." "אבל—" "אין בזה שום אבל, טום," רייצ'ל קטעה אותו בנוקשות. "זה בדיוק אותו הדבר אם הוא היה משתכר ושוכב עם נטלי. גם אז יכולת לומר שזה ככה, שהוא לא שלט בעצמו, שהוא לא היה מודע למעשים שלו, או-מה-שזה-לא-יהיה. מה היה קורה אם ג'יו הייתה – אם היה קורה לה את אותו הדבר? גם אז היית סולח לה כל-כך מהר ומקבל אותה בחזרה?" טום השתתק, מכיר בתבוסה שלו. הוא ידע לומר מתי הפסיד, ומתי לא היה טעם להיאבק יותר. הוא נענע בראשו וחיבק את רייצ'ל קצרות לפני שנפרד ממנה בברכת "לילה טוב" חרישית. רייצ'ל צפתה בו הולך, עיניה מלאות דמעות שלא זלגו. היא מצמצה בעיניה במהירות, מסלקת אותן לפני שהתרוממה ממקומה בכבדות ופסעה לכיוון החדר שחלקה עם אדם. היא נכנסה פנימה בזהירות, משתדלת שלא להעיר אותו כשהשתחלה למיטה לידו, אוחזת בידו בעדינות. אדם הסתובב אליה, פניו מנומנמות, והדביק נשיקה קצרה על לחיה. "I love you, Mommy," הוא נשם ברכות לפני ששקע שוב בשינה. רייצ'ל חיבקה אותו בזרועותיה אבל לא נרדמה זמן רב לאחר מכן. היא המשיכה להרהר בדבריו של טום גם למחרת, כשלקחה את אדם לגינת-משחקים סמוכה. היא השתדלה להשאיר את סדר-היום שלו כמו שהיה תמיד, בלי שינוי ניכר יתר-על-המידה. היא לא רצתה שהוא יסבול יותר ממה שחשבה שהוא כבר סובל. היא אהבה אותו יותר מדי. רייצ'ל נאנחה, מעבירה את אצבעותיה בשערה הכהה, מבלגנת אותו. הדברים של טום – המשפטים שלו – נגעו לליבה למרות שניסתה להתכחש אליהם. חיוך עצוב נגע בזוויות פיה והיא החניקה אנחה שנזכרה בדבריו של טום על הבית המבולגן. 'אוה, דני,' היא חשבה בכאב, 'אם לא היית שוכב עם נטלי, שום-דבר לא היה קורה...' בין אם רצתה להודות בכך ובין אם לא, המילים של טום חלחלו בה, מכרסמות דרכה כמו תולעת רעבתנית. היא הריצה את השיחה ביניהם שוב ושוב, מנסה לאתר שינויים בנימות הקול שלו. 'מה אם זה באמת נכון?' היא חשבה שוב ושוב, מהפכת במילים ובתחושות שהן עוררו בה. 'אני רוצה להאמין בזה, אבל זה קשה...'. היא נאנחה וחשקה את שפתיה. היא הביטה באדמה, חולמנית, בוחנת עלה-שלכת זהוב-אדמדם בחוסר-תשומת-לב. המחשבנות התרוצצו בראשה, ולאט-לאט הרעיון החל לשקוע בה, מנביט זרעי אמון במילותיו של טום. רייצ'ל נאנחה קצרות והביטה מעלה, מאתרת את אדם ליד המגלשות. היא חייכה ונופפה לעברו, דמות קטנה במעיל, כפפות וכובע-צמר. הוא נופף אליה בחזרה. צלצול הפלאפון קטע את מחשבותיה והיא מיהרה לענות, מתרככת כששמעה את קולה של אשלי ששאלה לשלומה ולשלום אדם. "הוא בסדר, אני מניחה," היא אמרה, מעיפה מבט חטוף לכיוון המגלשות. ליבה עצר לרגע – אדם לא עמד שם. "חכי רגע, אש," היא התרוממה ממקומה במהירות ונרגעה כשמצאה אותו ליד הנדנדות. רייצ'ל עמדה להתיישב שוב כשראתה שהוא לא מביט בנדנדות או בתור לכיוונן, אלא מבטו שלוח לצד השני. היא עקבה בעיניה לכיוון אליו היה מבטו מופנה וליבה החל לפעום במהירות שיא, מכפיל את קצב פעימותיו. האדרנלין שצף בדמה ונשימתה התקצרה. "אש," היא אמרה בשקט מקפיא, "אני אדבר איתך, אוקי? יש לי פה מצב-פרוצה." זה היה שם הקוד שלהן לאקסיות המרושעות במיוחד. להארי הייתה סוזן, ברונטית שנהנתה למרר לו את החיים (עד שהוא הצליח להוציא נגדה צו הרחקה, בעזרתה של רייצ'ל) ולדני היו נטלי ומוניק. "אוקי," אמרה אשלי במהירות. "אני אתקשר אלייך כבר. ביי, ו, בהצלחה." "תודה." רייצ'ל נתקה את השיחה ופסעה בצעדים מדודים לכיוון אדם. היא הייתה יכולה לשמוע את נטלי מדברת איתו, קוראת לו ברכּוּת, וזעם עיוור שטף אותה. "תתרחקי מהבן שלי, כלבה," היא סיננה מבעד לשפתיים חשוקות כשהגיעה אליהם בשלושה צעדים ארוכים. היא כרעה לצד אדם ואספה אותו בזרועותיה, מחבקת אותו. היא נשאה אל נטלי מבט מלא שנאה כה טהורה, שהאישה הבלונדינית נרתעה אוטומטית מספר צעדים לאחור. "הוא נראה כמו אבא שלו," היא מלמלה בקול צרוד, משהתאוששה. "מעניין אם הוא יתפקד כמוהו שיגדל." "תתרחקי מאיתנו," הצליפה רייצ'ל. היא עדיין השתופפה לצד אדם, מגוננת עליו כמו לביאה. "לא מספיק לך האבא, את רוצה עכשיו גם את הבן?" היא נשכה את שפתיה, בולעת את המילים כשקול מוכר קטע אותה. "רייצ'. אדם." רייצ'ל הרימה את ראשה בהקלה כדי לראות את הארי, עיניו הכחולות רושפות גיצים. הוא נעמד מולה, ידיו שלובות על חזהו, והביט בנטלי באיום שקול. "אשלי שלחה אותי," הוא הסביר בשקט לרייצ'ל שהתרוממה על רגליה, אדם ספון בשלום בחיקה, "תיכנסו לרכב עכשיו." ההקלה שרייצ'ל חשה כמעט ומוטטה אותה, והיא פסעה לכיוון הרכב במהירות. "תמסרי לו ד"ש ממני!" נטלי קראה אחריה ברשעות. רייצ'ל הסתובבה. "כלבה," היא אמרה בפשטות, קולה נוטף רעל טהור. היא נכנסה לרכב וטרקה אחריה את הדלת. "תתרחקי מאדם ומרייצ'ל," הזהיר הארי את נטלי לפני שנכנס אף הוא פנימה. "אם לא... ובכן, אני לא אהיה אחראי לתוצאות. את תצטערי על היום שבו זה יקרה." והוא נכנס לרכב, והוא, רייצ'ל ואדם התרחקו מהמקום בשאגת מנוע. תודה לאל על הארי. אמת. קרה משהו לאחר-מכן? לא. אם-כך, אני אמשיך מכאן.

למעלה