סיכום שבועי

A v i v o o s h

New member
../images/Emo204.gif../images/Emo13.gifסיכום שבועי../images/Emo13.gif

שיר השבוע של פאניק?
שיר השבוע לא של פאניק?
אמן\אלבום השבוע?
סרט\סדרת השבוע?
ציטוט השבוע?
משהו שעשה לך את השבוע?
תוכניות לשבוע הבא?
תמונת השבוע: סופש נעים

A v i v o o s h

New member
../images/Emo204.gifראשונההההה גענ&*^&*^&%*^&GHJGJידלחיעלח

וכנראה שגם יחידה
שיר השבוע של פאניק? אין שיר השבוע לא של פאניק? גם אין נראה לי
אמן\אלבום השבוע? סרט\סדרת השבוע? חשופים ציטוט השבוע? אין משהו שעשה לך את השבוע? היום- הייתי בתל אביב וקניתי 3 חולצות מפוקס, 2 חולצות של RHCP, חולצה של גרין דיי, גופיה-טוניקה מבילאבונג, וצבע ורוד לשיער
תוכניות לשבוע הבא? עבודה, שיעורים לחופש תמונת השבוע: ביי

NoAmItA ChAn

New member
עבודה במתמטיקה זה רוע לב T_T

שיר השבוע של פאניק? X שיר השבוע לא של פאניק? האנג 'ם היי - מכ"ר, ברומפטון קוקטייל - אוונג'ד, איי דונט בליב - ס"ב. אמן\אלבום השבוע? אוונג'ד ומכ"ר. סרט\סדרת השבוע? שוגו קארה וגלאקסי אנג'ל 3> ציטוט השבוע? לא עולה לי כלום לראש XP משהו שעשה לך את השבוע? כנס ומפגש מכ"ר 3> תוכניות לשבוע הבא? עבודה במתמטיקה. תמונת השבוע: X

HadasBud

New member
../images/Emo205.gifעונה-ה D:

שיר השבוע של פאניק? the piano knows something I don't know
שיר השבוע לא של פאניק? I kissed a girl אני לא יכולה להפסיק לשיר את הקקה המדבק הזה >< Dance Wiv Me - Dizzie Rascle
אמן\אלבום השבוע? radio:ACTIVE
סרט\סדרת השבוע? האביר האפל |סגידה|
ציטוט השבוע? "אני מקגונגל" [פוני...XD] בקרוב ביו טיוב why so serious?
משהו שעשה לך את השבוע? נמנמ אינני יודעת, העובדה שזה עדיין חופש
תוכניות לשבוע הבא? לשרוד
תמונת השבוע: בעע אין לי כוח לא! לא רוצה! שבוע שעבר היה לי את הסיכום שבועי הכי מושקע, הכי חופר והכי שווה בארץ ותפוז מניאק הרס לי תמחשב בגללו ועכשיו זה כבר לא רלוונטי!!! לא רוצה! לא! ><

אני |פסטרמה|

שיר השבוע של פאניק? האמת היא שאין... שיר השבוע לא של פאניק?SP-TIME TO SAY GOODBYE אמן\אלבום השבוע?סימפל פלאן!
סרט\סדרת השבוע?היפה והחנון ציטוט השבוע? אין לי כוח לכתוב.. היה מלא דברים משהו שעשה לך את השבוע?טורקיה
תוכניות לשבוע הבא?להתארגן לבצפר, לנוח תמונת השבוע:אין..

למעלה