סיכום שבועי

A v i v o o s h

New member
../images/Emo204.gif../images/Emo151.gifסיכום שבועי../images/Emo151.gif

די, תפסיקו כבר להציף את הפורום
שיר השבוע של פאניק?
שיר השבוע לא של פאניק?
אמן\אלבום השבוע?
סרט\סדרת השבוע?
ציטוט השבוע?
משהו שעשה לך את השבוע?
תוכניות לשבוע הבא?
תמונת השבוע: סופ"ש נעיםםםםםםם

אני../images/Emo9.gif

שיר השבוע של פאניק? איי רייט סינס שיר השבוע לא של פאניק?שייגעצ-חייל של מאה שערים אמן\\אלבום השבוע?פו"ב-ינפיניטי און היי סרט\\סדרת השבוע?בנעליה ציטוט השבוע? באנגליה.. היה גשם והמדריכה אמרה להוציא מטריות למי שיש.. ילד לחברה שלי:מה אין לך מטריה? היא:יש לי הוא:אז למה את לא מוציאה אותה? היא:אני לא רוצה שהיא תירטב.XDDDDD משהו שעשה לך את השבוע?אנגליהה!!!D: תוכניות לשבוע הבא?אמ לא יודעת..חופש
תמונת השבוע:יותר מאוחר אני אשים D:

3has3

New member
כתבתי את ההודעה אבל אני לא יודעת להעלות קבצים

אז עשיתי העתק לפני שנמחק לי. טדםםםםם וואו, פעם ראשונה שאני מגיבה מהגרסה החדשה של תפוז בתגובה לא מהירה. זה ממש מוזרXD שיר השבוע של פאניק? לא שמעתי... שיר השבוע לא של פאניק? שייק איט - מיטרו סטיישן [XDDDD איי שייק שייק שייק שייק איי שייק איטטטט] ועוד כמה של מדינה לייק, אלסנה ואול טיים לאוD: אמן\אלבום השבוע? אול טיים לאו ואלסנה*-* סרט\סדרת השבוע? מה עובר על בריאן [
] ובטי
ציטוט השבוע? אמ, אין לי ממשXD משהו שעשה לך את השבוע? אמ, פאנפיקים*-* תוכניות לשבוע הבא? חוחוחוחו יומולדת חצי שנה ויום אחרי לחגוג עם חברה שלי במסיבת תה בריטית במיוחדXD תמונת השבוע: |פאקצה| ~הולכת לנסות להעלות את התמונה^^~

A v i v o o s h

New member
../images/Emo204.gif../images/Emo11.gif../images/Emo11.gif../images/Emo11.gif../images/Emo11.gif../images/Emo11.gif../images/Emo11.gif../images/Emo11.gif../images/Emo11.gif../images/Emo11.gif../images/Emo11.gif../images/Emo11.gif../images/Emo11.gif

משעמם לי
שיר השבוע של פאניק? אין
שיר השבוע לא של פאניק? הרבה
אמן\אלבום השבוע? כולם
סרט\סדרת השבוע? חשופים, פרוייקט מסלול
ציטוט השבוע? "אני לא אכפת לי מכסף. יש לי רק 2 דברים שאכפת לי מהם בחיים- דולר ויורו. משקל לא אכפת לי עזבו אותי ממנו.."
משהו שעשה לך את השבוע? כלום
תוכניות לשבוע הבא? תל אביב D:
תמונת השבוע:

YuvalJones

New member
מהרמהרמהרD:

שיר השבוע של פאניק? she had the world שיר השבוע לא של פאניק? אקסקלוסיב של כריסבראון. אמן\אלבום השבוע? כריס בראון
סרט\סדרת השבוע? לא היה זמן. ציטוט השבוע? ציטוטי נשיכות XD משהו שעשה לך את השבוע? אילן תוכניות לשבוע הבא? היום יש מסיבהבהבהבהבה תמונת השבוע: אין לי זמן אחשלי פה איתי במחשב XD

DontWakeMeUp

New member
סטגדיש

התמכרתי למילה הזאת. קאמבק. סתם לא רציתי לבדוק את מצב הפורום, לא משהו. שיר השבוע של פאניק? i write sins שיר השבוע לא של פאניק? מלא מלא מלא. אמן\אלבום השבוע? third eye blind - blue והחדש של TAI!!! סרט\סדרת השבוע? האביר האפל (עוד לא ראיתי חח מחר) ציטוט השבוע? מלא מלא מלא אבל אני לא זוכרת. משהו שעשה לך את השבוע? מסע חוף 2008! תוכניות לשבוע הבא? ת"א אולי גראנד קריון וכל מה שאפשר לעשות בשבוע שאמא בחופש. תמונת השבוע: חחחחחח בסמע חוף אז הלכנו הרבה על החוף (דה.) ופתאום אנחנו רואים שלט שכתוב "ים" התפקענו מצחוק סתם ככה.

למעלה