שרשור עצבים

A v i v o o s h

New member
../images/Emo204.gif../images/Emo166.gifשרשור עצבים../images/Emo166.gif

חזרתי מהגיחה והיה כיפ
שרשרו לכאן את העצבים שלכם, המשך שבוע נעים לכולם!

A v i v o o s h

New member
../images/Emo204.gifאני../images/Emo69.gif

אז חזרתי מהגיחה את זה הבנו, התקלחתי, הכנתי קצת שיעורים ועפתי לישון בתכנון להתעורר בבוקר. ואזזזזזזזז צלצול באינטרקום. לא קמתי. טלפון. לא עניתי. פלאפון- עניתי. מי זה? המורה שלי לגיטרה. הוא אמר שיש לנו היום שיעור ואני לא פותחת לו את הדלת אז התחלתי להתווכח איתו ואז בסוף פתחתי לו את האינטרקום [נו מה אני ישאיר אותו למטה
] ושבוע שעבר שקבענו שיעור קבענו אותו ל-12.5 ואני זוכרת במיליון אחוז שזה היה ככה, והוא התווכח איתי ואמר לי שזה היום. קיצור אחרי החפירה שעשיתי אני בטוחה שהוא טעה בתאריך והוא העיר אותי מהשינה
[ומה שאני חותרת אליו שהתעוררתי ועכשיו כול הלילה אני לא יצליח להירדם
]

fat lip

New member
חחחח בקטנה, גיטרה איז פאן.

איך קוראים למורה שלך? נראה אם שמעתי עליו. למה אני ממש צריכה מורה חדש..הפסקתי עם שלי בגלל לחץ בלימודים

A v i v o o s h

New member
../images/Emo204.gifגיטרה איט איז וארי פאן,

בטא נוט וואן איי סליפ
חחחח קוראים לו קובי

fat lip

New member
אוי! שמעתי עליו

אבל שמעתי שצריך לבוא אליו והוא גר בבת ים. o_o כנראה יש הרבה קוביאים שהם מורים לגיטרה

chen010189

New member
כן עכשיו גם נינט טייב הגניבה מנגנת על גיטרה

ראיתי אותה אתמול ב"שיר ה60"(איזה מצעד עלוב עם שירים יפים במקומות נמוכים ושירים מכוערים במקומות גבוהים
לפחות להקת ה60 כוורת
) כולה לבשה משהו שחור כזה לא ברור...ורציני לא ברור אם זה היה מכנס וגופיה, אוברול, סתם פיסת בדים/עור שהיא עטפה בהם את עצמה החזיקה את הגיטרה ואם היא באמת ניגנה עליה או סתם עשתה תנועות בשני המקרים זה עצוב
חחחח היא וגיטרה זה לא כל כך לא נראה תואם
כמו שרוני דואני תתחיל לנגן על גיטרה חשמלית מה הקשר

NoAmItA ChAn

New member
XDDDDDDDDDD רוני דואני פתאום תנגן הבי

מטאל XDDDDDDDDDDDDD וסגגגגגגג, כן, נינט הייתה כזאת פתאטית! אבל מסכנה, השלב של השיער שלה שבו היא נמצאת הוא הכי גרוע: הוא לא ארוך והוא לא ממש קצר. כלומר, זה הצורה ההכי פחות יפה. טוב, אשמתה. אני בעד שתעבור לצהוב.

NoAmItA ChAn

New member
אוי X____X

איזה מורה מעצבן X________X בפעם הבאה תגידי לו: "אז ב____, נכון?" *חיבוק* יהיה טוב 333333333333333333>

העע ../images/Emo7.gif

בעשרה השבועות הקרובים אני מפוצצת במתכונות ,בגרויות ,מבחנים ועבודת הגשה מפגרת בספרות
מי רוצה להתחלף איתי
?

chen010189

New member
../images/Emo4.gif

היה לי הפלאפון סגור שבועיים בערך...ובימים האחרונים כשהוא פתוח לא מפסיקים להתקשר אליי מחסוי ורק בגלל החסוי הזה אני צריכה להשאיר אותו מלא זמן סגור כי אין לי מושג איך עושים את הפלא' הדפוק הזה על שקט והצלצול שיש לי חופר לי במח עד שיש לי כח להעביר שירים מהמחשב איזה צרות

chen010189

New member
לא עניתי

אבל המספר השני זה היה בסוף מהקורס שלי לקונדיטוריה...סתם רצו להגיד לי שיהיה השבוע רק ביום ראשון אז הודיעו לאמא שלי חחח אני לא אוהבת לענות למי שלא בזיכרון שלי..כי לפעמים זה סתם מזייני שכל למינהם ואני אין לי סבלנות לדברים האלה

Mori C

New member
../images/Emo41.gifאיייייייייהה!!

אכלתי עכשיו מקדולנס וכואבת לי הבטןןןןן !!!!! באלי להקיא
אבל היה טעים D:

למעלה