שרשור עצבים

A v i v o o s h

New member
../images/Emo204.gif../images/Emo166.gif../images/Emo46.gifשרשור עצבים../images/Emo46.gif../images/Emo166.gif

היום הייתי במקס ברנר, היה כיפ, ואז הלכנו לקניון הזהב וקניתי חישוק לעגיל באף
שרשרו לכאן את העצבים שלכם מהשבוע, המשך שבוע נעים לכולם

chen010189

New member
תתחדשי, ואני לא יודעת מה לעשות ../images/Emo4.gif

איתו...אם כבר דיברת על נזם, אני ידועה בתור אחת שמקריבה גם את הבריאות שלה כשמדובר באהבה לדברים/יופי כן כן שטחי אבל זאת אני ואיך זה קשור לנזם-מהיום שעשיתי נזם לא מפסיקה להיות לי אינפקציה.. עשיתי בסוף דצמבר הייתה לי אינפקציה, טיפלתי בה והיא עברה. אחרי שהחלפתי לחישוק שוב נהייתה לי אינפקציה ואני עושה טובה לאלוהים שאני מטפלת..פעם כן פעם לא..ולפני יומיים זה כבר נהיה גרוע יותר. ואם אני אוריד אני סתם אתעצבן(חח את האמת גם אין לי אומץ..כשהוא הוריד לי את הנקודה כדי לשים חישוק הרגשתי כאילו הוא תולש לי את האף..נראה לי עשיתי טעות חמורה והמקום עוד לא החלים בכלל,אני והחוסר סבלנות שלי רצתי להחליף) גם עם החור השני באוזן עשיתי ככה, בדיוק ביום שקניתי עגיל חדש(ופאק חיכיתי חודש ומשו!) נפצעתי והכנסתי על זה את העגיל כי לא הייתה לי סבלנות X: חחחחח נראה לי אם אני מורידה אותו עכשיו כל האוזן יוצאת לי מהמקום XD ואני עוד מטיפה לאנשים אחרים שעושים שטויות עם זה XDD אה כן וטיפ לחיים אל תעשו לעצמכם פן%%!$!$$%^$!%! (או רק מי שיש לו ידיים שמאליות כמוני ושיער רגיש להתעללויות של חסרות-ניסיון-בעשיית-פן כמוני)

A v i v o o s h

New member
../images/Emo204.gifתודה../images/Emo24.gif

אוי אני מבינה אותך, גם אני סבלתי מאינפקציות בהליקס שלי, אבל למזלי הכול עבר
לכי לרופא או משהו שיתן לך הוראות טיפול, לא חבל על האף שלך?
[ותקפידי לטפל
]

A v i v o o s h

New member
../images/Emo204.gifהכיתה שלנו מושפעת מהישרדות../images/Emo11.gif

מה שהיה הוא כזה: היום המורה נכנסה לכיתה, והיה מלא רעש והיא לא יכלה לדבר. אז היא התעצבנה ואמרה לנו להוציא דפים, כולנו חשבנו שזה בוחן אבל אז היא התחילה להכתיב לנו שבגלל הרעש צריך לעשות שינוי בכיתה ו-2 תלמידים צריכים לעזוב
כול ילד מהכיתה היה צריך לרשום על פתק את 2 התלמידים שהוא רוצה שיעזבו, ובסוף השניים שמקבלים הכי הרבה קולות, עוזבים את הכיתה. בהתחלה אפחד לא רצה לרשום אבל היא לא המשיכה בשיעור עד שכולם הגישו לה דפים עם 2 שמות. כולנו התבאסנו, זה ילדים שאיתנו מכיתה ז', וחלק אפילו לפני, ולקראת סופשנה זה הכי מבאס לעזוב
ואז בשיעור שאחרי זה קיבלנו רשימה שמית של הכיתה, והיינו צריכים לרשום על כול ילד כמה מחמאות, לפחות זה היה נחמד
כשכתבנו את ההצבעות שלנו נכנסו ילדים לכיתה אז התחלנו לצעוק להם שהם מפריעים לנו במועצת שבט
רק מחר נדע מי עוזב את הכיתה
חפרתי

chen010189

New member
היא לא נסחפת?

זה נראה לי מזה מעליב... אצלינו זה פשוט היה הילד שהכי פחות מקשיב/משקיע/לומד או הכי מפריע ומקלקל (טוב אצלינו זה היה כיתת ל"ב...שלומדים רק מקצועות בסיסיים לבגרות+מקצוע אחד מורחב לבחירה ומי שלא לומד או משקיע עף ישר..חח אבל שלא תבינו לא נכון זה כיתה של כל מי שסיים את כיתה ט'...איך נאמר את זה...בכישלון
עם יותר מ3 שליליים...ואני כמעט עפתי מהבצפר, ואז המורה להסטוריה החליטה שהיא נורא אוהבת אותי כדי לעשות לי גלגל הצלה=מבחן קיץ שיקבע אם אני עוברת לתיכון שלהם או לא :O) ונראהלי שזה הדבר הכי נכון לעשות אם כבר צריך להעיף...לא נראה לי שהיא הייתה רוצה בסקר מורים אהובים לגלות פתאום שחצי בצפר לא סובל אותה והיה מעדיף שהיא תעוף משם

A v i v o o s h

New member
../images/Emo204.gifזה באמת מעליב../images/Emo4.gif

בהתחלה אפחד לא רצה לרשום, כי תארי מה הילדים שיעופו מרגישים- שהם לא רצויים בכיתה, וחוץ מזה הם חברים שלנו אז מה אם הם קצת מפריעים
אמממ טוב חפרתי בנושא, רק מחר אנחנו מגלים מי מודח

chen010189

New member
שונאת קמצנים בדם../images/Emo46.gif

שתבינו...גם כשאני לא עובדת או גם כשאין לי כסף אני לא מעזה לבקש מההורים שלי למרות שאמא שלי כל פעם מזכירה לי כמה היא שונאת את זה וכמה היא לא יכולה לראות איך אני כל הזמן קונה לעצמי את האוכל והשתיה וכל מיני דברים כאלה שהם לא שטויות ואני עדיין לא נעים לי לבקש...היום היא חפרה לי אז נתתי לה מהרשימת קניות שלי 3 מוצרים והיא ביקשה ממני לשלוח במייל,לא קיבלה... אז בגלל שאני צריכה אותם דחוף ביקשתי מאבא שלי...וביקשתי ממנו כולה 10 שקלים ואני לא מבקשת ממנו אף פעם אלא אם אני צריכה כרטיסייה לאוטובוס(כי הם במילא קונים פעם בכמה זמן במרוכז לכולנו) או ביג טוק לפלא'...כי כנ"ל. וזה קורה פעם באלף שנה...כי בחלק מהמקרים אני קונה לי את הביג טוק ואני גם חוסכת, משתדלת לא לחרוש על השיחות והSMS שלא ייגמר מהר. קיצר שעה הוא חופר לי שאין לו כסף ל"כל" הדברים האלה("כל" מי יישמע...) בסוף נתן לי... וזה כל פעם ככה אני אבקש 2 שקלים אני אקבל חפירות למה כמה ואיך... אז שאני לא מבקשת מהם גם כשאין לי כסף אפילו לעצמי פעם אחת אני צריכה מטבע מסכן של 10 שקלים כשאני גם אומרת לו בשביל מה אני צריכה לקבל חפירות ולחזור הבייתה עצבנית... אם יש משהו שאני שונאת זה אנשים ש"עושים טובה לאלוהים" באמת יופי שיגידו תודה שאני בין המעטים שמעריכים את המאמץ של ההורים להביא כסף הבייתה ואני עוד מהקיצוניים שלא נעים לי לבקש מהם לקנות לי אפילו מצרכים בסיסיים דאמט הייתי צריכה להוציא

:/

ככה זה הורים.. במיוחד אלא שמשחקים את עצמם "חסכנים" XD לא נורא , זה יעבור.. רק להחזיק מעמד , זה הכל.

למעלה