שרשרור עצבים

A v i v o o s h

New member
../images/Emo204.gif../images/Emo171.gif../images/Emo67.gifשרשרור עצבים../images/Emo171.gif../images/Emo67.gif

פאק לא היה לי כזה עומס בחיים >< השרשור היה אמור להיפתח ביום שני אבל.. תסלחו לי? חחחחח חסר לכן שלא!
שרשרו לכאן את כל העצבים שלכן, המשך שבוע נעים

DontWakeMeUp

New member
אל תתפטרי לפני שאת מוצאת אחרת.

כי להתפטר ולהשאר בלי עבודה זה חרא.
?

A v i v o o s h

New member
../images/Emo204.gif../images/Emo24.gif../images/Emo24.gif

תאמיני לי שאני גם יוותר על מה שהרווחתי שם [לא הרבה
] כדי לעזוב כמה שיותר מהר.. סתם נו לא רוצה לוותר על הכסף
בכ"ז, זאת עבודה שהיא חתיכת קריעת תחת [אני בעיקר מנקה
] אז כוסומו עם הכסף אין לי כוח לנקות

Mori C

New member
../images/Emo41.gifלהתפטר?! למה?

טוב, אם כל-כך לא טוב לך שם אז תתפטרי אבל חבל לפסס עבודה. בל מקרה מה שתעשי אני בטוחה שיהיה נכון!

A v i v o o s h

New member
../images/Emo204.gifהתפטרתי אתמול ../images/Emo9.gif

כי האחראי סתם נצלן אני מנקה כמו לודעת מה, אם הוא רוצה הוא יכול להביא פועלת ניקיון, או שישלם לי יותר

NoAmItA ChAn

New member
מציקים לי!

איזה מישהו מערב אותי לעניין שלו ושל חברה שלי. מה הוא רוצה ממני. ואני חושבת עליו הרבה בזמן האחרון, בגלל זה ובכללי. אני מיואשת.

NoAmItA ChAn

New member
רגע, בעצם, מה אני הולכת כל כך רחוק?

אתמול היה לי שיעור גיטרה, וחברה שלי באה איתי. זה היה זוועתי. החדר היה לוהט ברמות שלא יאומנו והזעתי בידיים, כי מה לעשות, כשחם לי אני מזיעה. אז המורה שלי נגעה לי בידיים כדי להראות לי משהו ופתאום היא כזה: ".. וואי, נעם, איזו הזעת ידיים! תשתפי את הידיים בתחילה השיעור הבא. אני לא מבינה איך את יכולה לנגן ככה". באותו רגע רציתי לקבור את עצמי. רציתי להתמזג עם האדמה ולהיעלם. היא אמרה לי את זה עוד פעמיים, כשבפעם אחת היא אפילו הלכה לשתוף ידיים בעצמה, כי לטענתה: "וואי, אני אפילו אלך עכשיו לשתוף ידיים, רק כי נגעתי בך". זה היה כל כך משפיל. זאת הייתה הפעם הראשונה שאשכרה התפללתי שהשיעור ייגמר מהר. למזלי הוא נגמר מהר. אבל זה היה כל כך מביך ומשפיל ומעצבן. הרגשתי כמו חמור. אני מתפללת ששיעור הבא לי יגיע.

A v i v o o s h

New member
../images/Emo204.gifאיזו מורה כלבה../images/Emo69.gif

יש כזה משהו.. איך קוראים לזה.. לא יודעת אם היא שמעה על זה.. קוראים לזה נראה לי תאקט [או איך שלא כותבים
], בונא היא ממש זבל! כולנו בני אדם וכולנו מזיעים לפעמים, אבל לא צריך להעליב ככה

MichRanger

New member
../images/Emo2.gif../images/Emo185.gif

מה נראה לה?! איזה חסרת תאקט [או איך שלא כותבים את זה ><] חוצפנית!
אני מקווה שלא תקחי את זה יותר מידי קשה.. לדעתי המורה הזאת סתם טיפשה.. ><

NoAmItA ChAn

New member
תודה רבה רבה לשתיכן 3333333333333>

זה היה מעליב כל כך, אבל... טוב, נחכה.

NoAmItA ChAn

New member
טוב, בעיות חדשות צצו:

1. כואב לי מתחת לכתף, מקדימה. זה כאב מעצבן. 2. אמא שלי עיצבנה אותי. היא אמרה לי שחרגתי מהסכום של השיחות בפלאפון, אבל לא בטון עדין, אלא בטון מפחיד. היא אמרה: "נעם, עברת את הסכום שלי. תיזהרי לך מאוד אבל". באותו רגע הרגשתי כאילו עברתי על אחת מעשרת הדיברות. 3. נכון מחוייבות אישית? אז צריך להגיש את זה עד יום שלישי. ועכשיו התקשרתי לאחראית עליי, כי אני נמצאת בפרוייקט מיוחד והיא עוד לא כתבה לי שעות ולא כלום, והיא אמרה לי: "אין מה לעשות. תצטרכי לבקש הארכה" ואני עוד התקשרתי אליה ושלחתי לה אימיילים. נכון שבהתחלה הייתי עצלנית ולא עשיתי הרבה, אבל מה עכשיו? אוח, ועכשיו יש לי סחרחורת. זה מעצבן.

DontWakeMeUp

New member
../images/Emo24.gif בקשר למורה...

היא זונה. [בזמן האחרון אני אפילו קוראת לבנים זונות חחח] אל תתיחסי טיפשה. ובקשר לשאר
?

A v i v o o s h

New member
../images/Emo204.gifבלי פירוט אבל..

יש לי חרא של חיים אומרים לי שזה לא כזה נורא [וזה מיליונים של דברים...] ותכלס זה באמת לא כזה נורא אבל.. בואו נגיד שהמצב שלי הרבה יותר טוב משל ילדים אחרים, אבל אני רוצה שהכל יהיה מושלם, ועכשיו זה ממש לא

NoAmItA ChAn

New member
33333333333> *חיבוק*

אף פעם לא יהיה מושלם. את צריכה להנות ממה שיש לך. תנסי לפתור את הבעיות האלו אחת אחת. אני מקווה שבסוף זה יסתדר :) 33333333333>

A v i v o o s h

New member
../images/Emo204.gifתנקססס../images/Emo24.gif

האמת אני מזה צומי בזמן האחרון
נו מה אני יעשה.. אני צריכה צומי [מתבקשות לא להגיב להודעה הזאת] לא טוב לבקש צומי

למעלה