ארץ עיר

A v i v o o s h

New member
../images/Emo204.gif../images/Emo175.gifארץ עיר../images/Emo175.gif

יש לי אישור מיערה ^^ אוקי אז ארץ עיר- הקטגוריות, למי שלא יודעת [אני בספק]: ארץ עיר חי צומח דומם ילד ילדה מקצוע אישיות מי שמתחילה נותנת אות, הבאה עונה על הקטגוריות באות, ונותנת אות להבאה אחריה, מובן?
יופי
אז מי שמתחתי תתחיל ב-ג' ^^ ד"א הקרדיט הוא לפורום אקראי שהגעתי אליו בטעות ואני לא זוכרת כרגע מה הוא

אני אתחיל D: ../images/Emo101.gif

ארץ - גרמניה. עיר - גדרה. חי - גמל. צומח - גפן. דומם - גפרור. ילד - גל. ילדה - גלי. מקצוע - גנן. אישיות - גל גדות. האות של מי שמתחתיי היא ר'

אני אמשיך אותך ../images/Emo9.gif |פסטרמה|

ארץ-רוסיה עיר-רחובות חי-ראקון צומח-רקפת דומם-רכבת ילד-ריק ילדה-ריקי מקצוע-רופא אישיות-ריקי גל חח מצאתי אתר עם תשובות... מגניב

3has3

New member
../images/Emo153.gif אניD:

ארץ - אוסטרליה
עיר - אילת חי - ארנב צומח - אבטיח דומם - ארון ילד - אורן ילדה - אביב D: מקצוע - אורטודנט הכלבים האלה. אישיות - אדם מאלסנהXD האות ק'. רמז, קנדה לשלטוןD: XD

YuvalJones

New member
אניאניאניD:

ארץ- קוריאה עיר- קריית שמונה חי- קרנב[כמו בפרסומת] צומח - קקטוס דומם- קיר ילד - קיריל ילדה -קרולינה [אהמ סוג של אמא שלי D:] מקצוע - קריין. אישיות - קרולינה הזמרת המעפנה הזאת.

3has3

New member
שוב אניD:

ארץ - עמאן עיר - עפולה חי - עורב צומח - עגבניה דומם - עורק ילד - עודד ילדה - עדינה מקצוע - עורך דין אישיות - עודד פז/מנשה האות ח:]

ממשיכה אותך ../images/Emo13.gif |פסטרמה|

ארץ-חוף השנהב עיר-חיפה חי-חרגול צומח--חחחציל דומם-חוף ילד-חיים ילדה-חלי מקצוע-חלבן אישיות-חיים יבין האות הבאה- ב'

3has3

New member
כןןןןןן

האביר האפל*-* ראיתי את האביר האפל חוחו ישב לפני איש שלא הפסיק לצחוק וזה היה כל כך מצחיקXD רציתי לזרוק עליו פופקורן אבל עצרו אותי וזה לא נחמדXD

איזה משחק כיפי D:~ ../images/Emo101.gif

ארץ - ברזיל. עיר - ברלין. חי - ברווז. צומח - בננה. דומם - בית. ילד - בן. ילדה - בר. מקצוע - ביולוג. אישיות - בר רפאלי. האות הבאה היא ל' D:

A v i v o o s h

New member
../images/Emo204.gifלללללל

ארץ- ליטא עיר- לונדון חי- למא צומח- לימון דומם- לול ילד- לירון ילדה- ליטל מקצוע- לוליין אישיות- ליטל רוזנצוויג האותה הבאה- ש

3has3

New member
D:

ארץ - שיקגו עיר - שפילד XD עם ט' יותר שווה (H) חי - שרקן צומח - שוקו? דומם - שקית ילד - שלומי ילדה - שולמית P: שימו לב להבדל:] מקצוע - שופט או שרקןXDDDD אישיות - שון מילק

למעלה