סיכום שבועי

A v i v o o s h

New member
../images/Emo204.gif../images/Emo176.gifסיכום שבועי../images/Emo176.gif

שיר השבוע של פאניק?
שיר השבוע לא של פאניק?
אמן\אלבום השבוע?
סרט\סדרת השבוע?
ציטוט השבוע?
משהו שעשה לך את השבוע?
תוכניות לשבוע הבא?
תמונת השבוע? סופ"ש נעים

3has3

New member
אניD:

שיר השבוע של פאניק? לא שמעתי פאניק. שיר השבוע לא של פאניק? יש מלאXD אולי דיר מריה של אול טיים לאו:] אמן\אלבום השבוע? אלסנה סרט\סדרת השבוע? באטמןD: ציטוט השבוע? הלכתי עם חברה שלי לסרט ואז בפרסומות כולם דיברו ואז כשהתחיל כולם הפסיקו לדבר היא:"רגע, לא הבנתי... זה התחיל?" זה אולי לא מצחיק עכשיו אבל זה היה כל כך מצחיקXD משהו שעשה לך את השבוע? הסרט ושמצאתי סוג של עבודה:] תוכניות לשבוע הבא? לקנות מחברות וכל זה תמונת השבוע? איןD:

YuvalJones

New member
סקייטפארק בייבD:

שיר השבוע של פאניק? NORTHERN DOWNPOUR שיר השבוע לא של פאניק? I KISSED A GIRL אמן\אלבום השבוע? פאניק! D: סרט\סדרת השבוע? הדייט שתקע אותי. ציטוט השבוע? אני וידיד עוברים ליד זוג דתיים כאלה.. פתאום הוא לי ביציאה -"מה את לא מבינה יואאואוווו?!!?!? אני לא רוצה להתקלח איתך!!!" XD נקרעתי. משהו שעשה לך את השבוע? סקייטפארק, היציאה האחרונה. תוכניות לשבוע הבא? נמממ.... לאיודעת. תמונת השבוע?

NoAmItA ChAn

New member
ילה!

3: שיר השבוע של פאניק? דה אונלי דיפרנס XP שיר השבוע לא של פאניק? אוונג'ד - סיידווינדר. אוונג'ד - ברומפטון קוקטייל. TDG - נבר טו לייט. אמן\אלבום השבוע? אוונג'ד. סרט\סדרת השבוע? באטמן שוב 3> ציטוט השבוע? "רוח הקודש, רוח הקודש! נעם! אני קוראת לך!" "כולם בשר הטבעות מסוממים וחולים באפילפסיה" - כי זו האמת XP משהו שעשה לך את השבוע? מפגשינה אצל ידיד עם שתי חברות, מרתון אצל חברה של שר הטבעות והארי פוטר. תוכניות לשבוע הבא? המון XD בריכה, מפגשים, גיטרה, מסיבת יום הולדת לחברה שלי. תמונת השבוע? X

למעלה