שרשור עצבים

A v i v o o s h

New member
../images/Emo204.gif../images/Emo177.gifשרשור עצבים../images/Emo177.gif

אתמול שכחתי לפתוח, הייתי עייפה אז הלכתי לישון מוקדם
שרשרו לכאן את העצבים שלכן, המשך שבוע נהדר

DontWakeMeUp

New member
../images/Emo45.gif../images/Emo46.gif

יש לי מבחן בתנך והמורה המפגרת לא הסבירה כלום! היא אמרה מה שלא נספיק תלמדו לבד בבית. איזה כלבה אמאלה. אווווף! בא לי חופש גדול

MichRanger

New member
O: בידיוק אותו דבר../images/Emo70.gif../images/Emo185.gif

עם המורה שלי לתנ"ך אבל ביוק! ככה היא אמרה לנו והיא המורה הכי דפוקה שקיימת

...:|

יום חמישי מתכונת בתקשורת יום ראשון מבחן-מתכונת בלשון יום שלישי מבחן במד"ח והרשימה עוד ארוכה :|

3has3

New member
../images/Emo153.gif בע.

ב-5.6 אני מתכוונת לנסוע לפגוש חברה ממש טובה שלי שגרה בתל אביב... ואנחנו מתכננות את זה כבר חודש.. וזה לא שאנחנו מכירות כל כך הרבה זמן אבל היא הפכה להיות אחת החברות הכי טובות שלי. אני מספרת לה הכל וזה כל כך כיף לדבר איתה... את האמת, אני מספרת לה דברים שאני לא מספרת לאף אחד אחר חוץ מאחותי... כי יש לנו בדיחות פרטיותXD" אני גם מדברת איתה כמעט שלוש שעות ביום... ואם לא במסנ אז בטלפון וסמסים
בכללל מקרה... קבענו להיפגש והיום המורה שלי החליטה לקבוע לנו בוחן בהיסטוריה... אז היא עברה על כל תאריך ובסוף החליטה שזה יהיה ב-6.6;;;;;; וזה כל כך דופק אותי;; ואוףף. *סוף פריקה, עפה להתקלח*

A v i v o o s h

New member
../images/Emo204.gif../images/Emo201.gif

אם מדברים על דיבורים [
] אז לא דיברנו שנים!
מיום העצמאות!

chen010189

New member
מחשב דפוק. ניסיתי לתרגם לכם ראיון עם ג'ון

והצלחתי והגעתי לשאלה ה5 והעכבר נתקע לי{כמו כל יום כמעט בזמן האחרון וכל הבית מתעצל לקנות:|} והייתי צריכה להפעיל את המחשב
וזה קורה לי תמיד כשאני באמצע עריכת מסמך או תמונה כאילו מרפי שם את התחת שלו דווקא על העכבר שלי בכל מקרה תחפשו בגוגל The Aquarian משהו כזה{זה אמור להיות מזל דלי באנגלית} יש ראיון עם ג'ון ווקר וזה ראיון ממש נחמד...על כל תהליך הקלטת האלבום וכל זה

למעלה