שרשור עצבים

A v i v o o s h

New member
../images/Emo204.gif../images/Emo181.gifשרשור עצבים../images/Emo181.gif

שרשרו לכאן את העצבים שלכם, המשך שבוע נעים

chen010189

New member
לא עצבים, אבל קנאה...

יש לי חברה שאני מכירה אותה מכל העסק של הדיבוב והכל...קיצר היא טסה עם חברה טובה שלה באוגוסט לארה"ב הן יהיו בניו ג'רזי{אדם
} ובניו יורק{פיולד ביי ראמן
} והן הולכות לפיולד ביי ראמן ואני מקנאה בהן אש X: אמרתי לה שאני מתקשרת אליה ושנדבר כשהיא בפיולד, אם אדם יהיה שם אני אגיד לה שתמסור לו ד"ש מצ'ן פרום יזראל, דיס פאניק'ס פאן פרום מייספייס :eek:

DontWakeMeUp

New member
ב-י-ת-ס-פ-ר-!

אני עמוסה מכל הכיוונים. יש לי מחר מבחן באנגלית [שזה הרוב דקדוק אז אני לא יודעת כלום!] יש לי להגיש ליום חמישי עבודה בהיסטוריה אבל מה?! עדיין לא התחלתי אותה. ואין לי כוח להתחיל. יש לי עבודה להגשה בזה"ב שאני אפילו לא יודעת מה לעשות! מבחן במתמטיקה שאין לי מושג מתי הוא כי יכול להיות שהוא ידחה כי יש את צעדת ירושלים ואני הולכת חהחה. מבחן במורשת. שונאת את זה!!! ביולוגיה, המורה שברה את היד אז התבטלו השיעורים אבל מה? יש מבחן יופי מה למדנו? כלום. [אני עונה לעצמי חחחחחחח XD] והיום הרגע הכי מגעיל בבן אדם. הייתה לנו בכיתה ניצולת שואה שבאה להרצות על זה. היינו שתי כיתות. היה צילצול להפסקה וכולם אמרו שהם רוצים להמשיך את ההרצאה, אז התחילו דיבורים מאחורה באמצע שהיא מרצה. אז המורה אמרה שמי שלא רוצה להישאר לשמוע ולצאת להפסקה [שזה כולה 5 דק'] אז ילדים אשכרה יצאו! מה הם יוצאים? שיתנו כבוד אין להם בושה אמאלה! אני הייתי כ"כ עצבנית. זאת ניצולה בת 90 שעושה לנו טובה שהיא באה לבית ספר אפילו שאין לה ממש כוח. גאד אני עצבנית
זהו חהחה.

A v i v o o s h

New member
../images/Emo204.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif

גם לי יש קצת מבחנים בזמן האחרון: מחר- בוחן במדעים, מחרתיים- מבחן בזה"ב, וזה אחרי שיום ראשון היה לי מבחן באנגלית ובוחן בערבית, ולפני זה מפמ"ר במתמטיקה ומבחן בלשון. שבוע לעומת זאת, נפתח ברגיעה וללא מבחנים: יום ראשון- פיזיקה, יום שני- של"ח, יום שלישי- אזרחות, ועוד אמור להיות בוחן בספרות שעדיין אין לו תאריך. אהה וגם בזה היה לי מבחן שבוע שעבר
ואני כ"כ מסכימה עם מה שאמרת על הניצולת שואה! בא אלינו לביתספר איש שאבא שלו נהרג במלחמת ששת הימיםף ועשה על זה הצגה, וכול ההצגה ילדים מדברים! אחרי זה הוא נעלב ובסיום ההצגה הוא אמר לנו שזה לא היה מכובד והכול.. ילדים זה חרא

chen010189

New member
כבר כמה ימים כואבת לי הבטן בטירוף../images/Emo4.gif

והתמכרתי לקולה{נשבעת לכם:| אני נהיית עצבנית בלי זה} והיום הייתי חייבת...אין,כשיש לי חשק עד שאני לא שותה אני לא נרגעת אז קניתי קולה זירו{זה טעים רצח:p} עכשיו תחשבו בעצמכם שילוב של כאבי בטן+קולה... חכמה בטוח לא יצאתי מזה והכאבים התחזקו כפליים!!!!!!!
אני הולכת לכרות את הבטן הזאת נשבעת לכם הכאב הזה מעצבן רצח

למעלה