"אם את לא יודעת, זה בגלל שאת נוסעת

Fallen Leaves

New member
../images/Emo204.gif../images/Emo210.gif"אם את לא יודעת, זה בגלל שאת נוסעת

..." -שיר השבוע (של שייגעצ): - שיר השבוע (כללי): - אלבום השבוע: - האדם שעשה לכם את השבוע: - משפט השבוע(משפט משיר כלשהו שמאפיין את השבוע שלכם): - משפט השבוע(משפט מחץ שהצחיק אתכם/ריגש אתכם) - דבר שהשגתם השבוע: - מאכל השבוע: - משהו שעשה לכם את השבוע: - משהו שהרס את השבוע: -מה עשיתם/אתם עושים בסופ"ש? - מסקנה מהשבוע/מסר שהייתם רוצים להעביר לאומה: השבוע שבפתח: - משהו שאתם מחכים לו השבוע: - משהו שאתם מקווים שיקרה השבוע: -האדם שאתם משתוקקים לראות השבוע: סתם: - תמונה:

.............

-שיר השבוע (של שייגעצ): משקאות חריפים. - שיר השבוע (כללי): דומים-מורן גמליאל. - אלבום השבוע: החדש של ריטה. - האדם שעשה לכם את השבוע: אחותי הגדולה. - משפט השבוע(משפט משיר כלשהו שמאפיין את השבוע שלכם): "האנשים החדשים.." - משפט השבוע(משפט מחץ שהצחיק אתכם/ריגש אתכם): "עיאח"
- דבר שהשגתם השבוע: אנשים חדשים. - מאכל השבוע: סלט! - משהו שעשה לכם את השבוע: האנשים החדשים
, לחייך סתם.. - משהו שהרס את השבוע: האזכרה, הייתי די חולה ואתמול קצת
-מה עשיתם/אתם עושים בסופ"ש?- לומדת למד"ח.. - מסקנה מהשבוע/מסר שהייתם רוצים להעביר לאומה: אל תגררו לדברים הזויים שכאלה.. השבוע שבפתח: - משהו שאתם מחכים לו השבוע: אירוח של בן בתפוז
-משהו שאתם מקווים שיקרה השבוע: טלפון מפרוייקטתקשורת. -האדם שאתם משתוקקים לראות השבוע: לא יודעת,אין מישהו מסויים.. סתם: - תמונה:

AvtipuS

New member
"תרים ידיים למעלה,הכל יכול להיות"

-שיר השבוע (של שייגעצ): דיילת באל על בגרסה שונה ממה שיש באלבום. - שיר השבוע (כללי): היהודים-לעוף. - אלבום השבוע: היהודים-פורטה,פחד מוות.סופרנובה-סופרנובה. - האדם שעשה לכם את השבוע: - משפט השבוע(משפט משיר כלשהו שמאפיין את השבוע שלכם): - משפט השבוע(משפט מחץ שהצחיק אתכם/ריגש אתכם): הסיפור של תום אתמול בהופעה על אמא שלו. - דבר שהשגתם השבוע: חינם להופעה של היהודים אתמול בבית קשת\סיימתי עם מתמטיקה. - מאכל השבוע: - משהו שעשה לכם את השבוע: שסיימתי עם מתמטיקה. - משהו שהרס את השבוע: המבחן עצמו
-מה עשיתם/אתם עושים בסופ"ש? אתמול הייתי בהופעה של היהודים בבית קשת,מחר מחרתיים...נראה. - מסקנה מהשבוע/מסר שהייתם רוצים להעביר לאומה: או שורה ראשונה או בסוף.לא באמצע. השבוע שבפתח: - משהו שאתם מחכים לו השבוע: - משהו שאתם מקווים שיקרה השבוע: -האדם שאתם משתוקקים לראות השבוע: סתם: - תמונה:

Fallen Leaves

New member
../images/Emo204.gif../images/Emo210.gif"You cry, you learn"

-שיר השבוע (של שייגעצ): אין
- שיר השבוע (כללי): Coldplay - Don't Panic Justin Timberlake - Summer Love המרפסות-אשת המחר קורין אלאל אביתר בנאי - כשזה עמוק
- אלבום השבוע: אין
- האדם שעשה לכם את השבוע: ממממ....
- משפט השבוע(משפט משיר כלשהו שמאפיין את השבוע שלכם): "כולם לבד.."
- משפט השבוע(משפט מחץ שהצחיק אתכם/ריגש אתכם) "נוח לך, חיים?" חחח סתם, זה כזה ריגש אותי..
- דבר שהשגתם השבוע: מממפ..סיימנו לצלם ת'תוכנית אולפן!!!! ובע"ה-הדירה.
- מאכל השבוע: אין
- משהו שעשה לכם את השבוע: הבוקר והצהריים של יומרביעי.
- משהו שהרס את השבוע: שהוא חולה. ושאני חולה.
-מה עשיתם/אתם עושים בסופ"ש? אממ..בטח נשב איפשהוא לשתות או משו...
- מסקנה מהשבוע/מסר שהייתם רוצים להעביר לאומה: בנים זה כאב ראש.
השבוע שבפתח:
- משהו שאתם מחכים לו השבוע: יומרביעי! שניסע לראות ת'דירה..
- משהו שאתם מקווים שיקרה השבוע: ש..יסתדר וכאלה... ושנאהב את הדירה!:)
-האדם שאתם משתוקקים לראות השבוע: נו...את היצור..
סתם:
- תמונה:רואים ת'טראגוס! איזה חתיך

animal bar

New member
"אל תעירי אותי עכשיו, את לא רואה אני מנסה..

לחלום." +
-שיר השבוע (של שייגעצ): מקי סכינאי, חמישה רבעים, פקיד, כוחות הרשע וכו' וכו'.. - שיר השבוע (כללי): שלומי שבן [כל השירים.
], רמי מאירי- צ'וקה. [צ'וקה זה השם של הלהקה. ] - אלבום השבוע: של שלומי שבן כמובן.
- האדם שעשה לכם את השבוע: שלומי שבן. - משפט השבוע(משפט משיר כלשהו שמאפיין את השבוע שלכם): נה נה נה נה נה נה היי ג'וד. - משפט השבוע(משפט מחץ שהצחיק אתכם/ריגש אתכם) - - דבר שהשגתם השבוע: - - מאכל השבוע: סנדוויץ עם גבינה לבנה, חח. - משהו שעשה לכם את השבוע: לנגן ולשמוע שלומי שבן.
- משהו שהרס את השבוע: לא יודעת. -מה עשיתם/אתם עושים בסופ"ש? כולם באים אליי! הל יההה!!! /m\ - מסקנה מהשבוע/מסר שהייתם רוצים להעביר לאומה: העיר הזאת לא קטנה עליו, רק קצת לוחצת בצדדים. השבוע שבפתח: - משהו שאתם מחכים לו השבוע: אולי ת''א. - משהו שאתם מקווים שיקרה השבוע: שהאסיפת הורים תיגמר מהר ובצורה טובה. -האדם שאתם משתוקקים לראות השבוע: אנשי ת''א. סתם: - תמונה:

ססילייה

New member
הו, סוף שבוע בבית קצת.לנוח.../images/Emo9.gif

שיר השבוע (של שייגעצ):אינטרקום. שיר השבוע (כללי):אושר ועצב-כפיר אפשטיין, חלק ממני- בן ארצי. אלבום השבוע: החד של ריטה. האדם שעשה לכם את השבוע: מזל, דורון, רעות והמלצרית באנפלגד. משפט השבוע(משפט משיר כלשהו שמאפיין את השבוע שלכם): "אושר בא לעצב, הזמין אותה לצאת עשתה פרצוף עצוב אמרה שאין לה מה לתת הוא עשה פרצוף שמח, אמר, תיהי עצמך ענתה לו:אני לא יודעת איך.."
משפט השבוע(משפט מחץ שהצחיק אתכם/ריגש אתכם): "את ליל?!בונא.....סלב!"
דבר שהשגתם השבוע: אומץ, כיף וריגושים. מאכל השבוע: אייס ארומה.
משהו שעשה לכם את השבוע: יום שלישי :) משהו שהרס את השבוע: היום, עיקר.נפלה עליי שביזות. מה עשיתם/אתם עושים בסופ"ש? הופעתי באיזה פאב של במה פתוחה, וחזרתי הביתה היום בבוקר :) לנוח קצת. מסקנה מהשבוע/מסר שהייתם רוצים להעביר לאומה: מי שאומר לכם-לא יודע- לא רציני לגבי השאלה. השבוע שבפתח: - משהו שאתם מחכים לו השבוע: סופ"ש. משהו שאתם מקווים שיקרה השבוע: שיעבור מהר מהר. האדם שאתם משתוקקים לראות השבוע:
. סתם: - תמונה:|סדגש\ מאתמול.D:

מה יאמר אז ליבך..?

-שיר השבוע (של שייגעצ): - - שיר השבוע (כללי):ילדה סוכר - אלבום השבוע: יהודית רביץ או משהו... - האדם שעשה לכם את השבוע: מאממממממממממממממי - משפט השבוע(משפט משיר כלשהו שמאפיין את השבוע שלכם): "גופי בלי גופך שוב שוקע גווע שוקע..שוקע.." - משפט השבוע(משפט מחץ שהצחיק אתכם/ריגש אתכם): - דבר שהשגתם השבוע: המממ - מאכל השבוע: עוגה שאורון הכין :) - משהו שעשה לכם את השבוע: שהוא נגמר בעיקר... - משהו שהרס את השבוע: הממ כלום. -מה עשיתם/אתם עושים בסופ"ש? אורון היה אצלי... - מסקנה מהשבוע/מסר שהייתם רוצים להעביר לאומה: מוקי הוא חרא של בנאדם ואחלה של פרפורמר השבוע שבפתח: - משהו שאתם מחכים לו השבוע:שיגמר אאאאאמממממןןן - משהו שאתם מקווים שיקרה השבוע: אין שמץ... -האדם שאתם משתוקקים לראות השבוע: מאמי סתם: - תמונה: נההההההההה

מיכמיך3

New member
טוב לי! פשוט טוב לי!

שיר השבוע (של שייגעצ): המילים הכי יפות. שיר השבוע (כללי): אמונה - כפיר אפשטיין. אלבום השבוע:
האדם שעשה לכם את השבוע: המורה שלי לתקשורת. משפט השבוע(משפט משיר כלשהו שמאפיין את השבוע שלכם):
משפט השבוע(משפט מחץ שהצחיק אתכם/ריגש אתכם)
דבר שהשגתם השבוע: שני סריגים מסוקסים! מאכל השבוע: ביסלי בטעם פיצה. משהו שעשה לכם את השבוע: הרבה דברים. משהו שהרס את השבוע: המועד ב' בהיסטוירה שהיה לי, די הרס לי ת'שבוע. מה עשיתם/אתם עושים בסופ"ש? הייתה מסיבת הפתעה למישהי. מסקנה מהשבוע/מסר שהייתם רוצים להעביר לאומה: תהנו ותהיו מאושרים כמה שיותר! השבוע שבפתח: משהו שאתם מחכים לו השבוע: מסיבת גיוס של ידיד. משהו שאתם מקווים שיקרה השבוע: שאני אמשיך להיות מאושרת ושמחה!
האדם שאתם משתוקקים לראות השבוע: ידיד שמתגייס. סתם: תמונה: נוותר להשבוע...

B a m b o o k

New member
אני כ"כ כ"כ עייפה../images/Emo7.gif

-שיר השבוע (של שייגעצ): אלוף בלפשל - שיר השבוע (כללי): מלכת הדבורים-מרפסות
- אלבום השבוע: הפסקול של שרק2 - האדם שעשה לכם את השבוע: ברי ואבא
- משפט השבוע(משפט משיר כלשהו שמאפיין את השבוע שלכם): "מלכת הדבורים את עושה לי עיניים" - משפט השבוע(משפט מחץ שהצחיק אתכם/ריגש אתכם): "בבתי ספר של אימואים יש גם מחששה וגם משחטה"
- דבר שהשגתם השבוע: יום בילוי עם ברי בקניון ושלג
- מאכל השבוע: אין>< - משהו שעשה לכם את השבוע: קניון עם ברי בראשון (והיה שם מפגש מעריצים של טוקיו הוטל והיה הכי מצחיק בעולם
) ויום שיש שאבא עשה לנו הפתעה ולקח אותנו לגוש עציון לשלג
- משהו שהרס את השבוע: מתמטיקה
שיגמר כבר -מה עשיתם/אתם עושים בסופ"ש? ישנתי! - מסקנה מהשבוע/מסר שהייתם רוצים להעביר לאומה: לוגים וטריגונמטריה זה רע לאנושות!!!!!!!!
השבוע שבפתח: - משהו שאתם מחכים לו השבוע: שיגמר המבחן במתמטיקה - משהו שאתם מקווים שיקרה השבוע: שהמבחן במתמטיקה ילך טוב אינשאלללללללללה -האדם שאתם משתוקקים לראות השבוע: מי שבא מי שבא. רק שיבואו
סתם: - תמונה: אני מהשלג

AvtipuS

New member
טוקיו הוטל האלה

היום בדרך לבי"ס אני רואה על עמודי חשמל דפים מודבקים של "טוקיו הוטל פליז קאם בק טו יזראל". כאילו מה,הם יעברו פה ויראו את זה?

למעלה