אמ..אמ...אמ...

Fallen Leaves

New member
../images/Emo204.gif../images/Emo210.gifאמ..אמ...אמ...

-שיר השבוע (של שייגעצ): - שיר השבוע (כללי): - אלבום השבוע: - האדם שעשה לכם את השבוע: - משפט השבוע(משפט משיר כלשהו שמאפיין את השבוע שלכם): - משפט השבוע(משפט מחץ שהצחיק אתכם/ריגש אתכם) - דבר שהשגתם השבוע: - מאכל השבוע: - משהו שעשה לכם את השבוע: - משהו שהרס את השבוע: - מסקנה מהשבוע/מסר שהייתם רוצים להעביר לאומה: השבוע שבפתח: - משהו שאתם מחכים לו השבוע: - משהו שאתם מקווים שיקרה השבוע: -האדם שאתם משתוקקים לראות השבוע: סתם: - תמונה: לנוחיותכם, המדגישומטיק . [אינלי כוח לשים קישור, חפשו לבד כפרות
.]

עדי D

New member
המממפ.

-שיר השבוע (של שייגעצ):
חמישה רבעים - שיר השבוע (כללי):
NOFX - Somewhere Over The Rainbow - אלבום השבוע:
פאנקייק - האדם שעשה לכם את השבוע:
- - משפט השבוע(משפט משיר כלשהו שמאפיין את השבוע שלכם):
I want you to want me - משפט השבוע(משפט מחץ שהצחיק אתכם/ריגש אתכם)
- - דבר שהשגתם השבוע:
קניתי כלמני שטויות בחנות יצירהO: - מאכל השבוע:
סיני - משהו שעשה לכם את השבוע:
סיטי הול בראשון.. - משהו שהרס את השבוע:
השיעצום יתר.. - מסקנה מהשבוע/מסר שהייתם רוצים להעביר לאומה:
צופים זה ממלא ת'זמן אחושרמוטה. השבוע שבפתח:
- משהו שאתם מחכים לו השבוע:
לקורס ראשגים.. - משהו שאתם מקווים שיקרה השבוע:
שיהיה קורס כיף? -האדם שאתם משתוקקים לראות השבוע:
אנשים נחמדים בקורס?.. סתם:
- תמונה:*|
|

אסססס

New member
בא לי D:

-שיר השבוע (של שייגעצ): קשה לי לחשוב - שיר השבוע (כללי):מלאך-אביב גפן - אלבום השבוע:wish you were here - האדם שעשה לכם את השבוע: משי =] - משפט השבוע(משפט משיר כלשהו שמאפיין את השבוע שלכם):"are you looking down upon me? are you proud of who i am?" - משפט השבוע(משפט מחץ שהצחיק אתכם/ריגש אתכם)"תפסיקי לעשן!" "תפסיק לשחק פריסבי..""את יודעת כמה זמן לא שיחקתי פריסבי??" "אז...אז...אז תפסיק לנהוג אתה שמן!!" - דבר שהשגתם השבוע:קעקוע =] וראיתי את כל השמנים שלי =] - מאכל השבוע:כנפיים על האש - משהו שעשה לכם את השבוע: הקעקוע החדש =] - משהו שהרס את השבוע:הארוחה המשפחתית מחר..בלעכס - מסקנה מהשבוע/מסר שהייתם רוצים להעביר לאומה: נרגילת שטח זה בן זונה...! השבוע שבפתח: - משהו שאתם מחכים לו השבוע:שיעור נהיגה, כי המורה החליט לצאת לחופשה!!! חצוף!#$%#^
- משהו שאתם מקווים שיקרה השבוע:המ...לא יודעת -האדם שאתם משתוקקים לראות השבוע:את ליל האמת..לא ראיתי אותה המון זמן... סתם: - תמונה:

ססילייה

New member
../images/Emo99.gif../images/Emo99.gif../images/Emo23.gifחיבוק|../images/Emo7.gif

דארלינג, אני מתגעגעת!!!

../images/Emo15.gif../images/Emo216.gif../images/Emo210.gif שיו../images/Emo6.gif

-שיר השבוע (של שייגעצ):
- - שיר השבוע (כללי):
מממ... הזה של הבנות נחמה. אינלי מושג איך קוראים לו
מי עוזר לי? - אלבום השבוע:
-__________-- - האדם שעשה לכם את השבוע:
אממ... לאדעת
החבר'ה של הקיבוץ
- משפט השבוע(משפט משיר כלשהו שמאפיין את השבוע שלכם):
- - משפט השבוע(משפט מחץ שהצחיק אתכם/ריגש אתכם)
"גרגורי, ריצפה שוטפת, סנדוויץ' מכנת, שמפניה מוזגת- אני קצת חרמנת..." - דבר שהשגתם השבוע:
חולצה
- מאכל השבוע:
פופקורן? - משהו שעשה לכם את השבוע:
כינרת.
^^ - משהו שהרס את השבוע:
להלהלהלהלה:) לאמדבריםעלזה.
- מסקנה מהשבוע/מסר שהייתם רוצים להעביר לאומה:
האריפוטר5 היה גרוע
. השבוע שבפתח: - משהו שאתם מחכים לו השבוע: - משהו שאתם מקווים שיקרה השבוע: -האדם שאתם משתוקקים לראות השבוע: סתם: - תמונה:

ססילייה

New member
הולי קראפ!!!בלאט!!כמה חם לי!!../images/Emo7.gif../images/Emo178.gif../images/Emo122.gif

-שיר השבוע (של שייגעצ):
- שיר השבוע (כללי): חיי הפיארטים, מהסרט פיטר פן.
- אלבום השבוע:
- האדם שעשה לכם את השבוע: יש הרבה כאלה.
- משפט השבוע(משפט משיר כלשהו שמאפיין את השבוע שלכם): "תגיד, לזה אתה קורא עולם?תגיד לי, קופידון מסומם?"[עינת אקר-סרבן אהבה.
] - משפט השבוע(משפט מחץ שהצחיק אתכם/ריגש אתכם)"בואי מטילדה!בואי מטילדה!בואי מטילדה לרקוד!להלהלה!!!" - דבר שהשגתם השבוע: בושם ליל, טבעתגדולה כזו של הלו קיטי, מראה של הלו קיטי, עט של פיטר פן ועוד ועוד. - מאכל השבוע: פאנקייקים שעדי ואני הכנו
- משהו שעשה לכם את השבוע:Yesterday. - משהו שהרס את השבוע:יום חמישי, וואי.היה הכי נוראי שיש.[אפילו שראיתי את בנצי
.] - מסקנה מהשבוע/מסר שהייתם רוצים להעביר לאומה: דיסני היה גאון.ומלך האריות בעברית ה-ר-ב-ה יותר שווה מהגרסא באנגלית. השבוע שבפתח: - משהו שאתם מחכים לו השבוע:פרילנד, עירהבירה, בארבי ועוד. - משהו שאתם מקווים שיקרה השבוע: שיהיה כיף ושווה את זה הכסף. -_- -האדם שאתם משתוקקים לראות השבוע: אין ספציפיות, את כולם
סתם: - תמונה:

../images/Emo15.gif../images/Emo216.gif../images/Emo210.gif ../images/Emo12.gif

אפעם לא ראית מלך האריות בעברית שרק עכשיו עלית על זה?

ססילייה

New member
לא יא נעל

את מלך האריות בעברית, אני יודעת בעל פה. אבל אתמול פשוט נאלצתי להסתפק בגרסא שבאנגלית, וזה היה אחד הדברים היותר מבאסים שיש. זה יותר כיף בעברית.[למרות שרוב הבדיחות הרוסות.]

יריית הזינוק את פותחת מהר,

ואני אחרייך אני לא מאחר.. -שיר השבוע (של שייגעצ):
- - שיר השבוע (כללי):
מוקי בא משבק מיוזיייק בנות מזיזות ת'טוסיק.. - אלבום השבוע:
דאמט.. - האדם שעשה לכם את השבוע:
אוווו כל מי שפגשתי בכפר המוזיקה. נשמות שלי!
- משפט השבוע(משפט משיר כלשהו שמאפיין את השבוע שלכם):
אווור עולה מן המזרח, יום חדש הגיע!!!! - משפט השבוע(משפט מחץ שהצחיק אתכם/ריגש אתכם):
"אל תיהיה גמד תשתה ברד!," זובי! 15 שקל!! - דבר שהשגתם השבוע:
איבוד גרון.. - מאכל השבוע:
וואי מזה כלווווםם - משהו שעשה לכם את השבוע:
ניצנים - משהו שהרס את השבוע:
חלק אחד בניצנים
באמאשלי שזה היה בגלל שאיבדתי את דודי שי וכל הבארשבעיות.. - מסקנה מהשבוע/מסר שהייתם רוצים להעביר לאומה:
דבק 3 שניות כן מדביק אצבעות!!! השבוע שבפתח: - משהו שאתם מחכים לו השבוע: יום ראשון ניצנים בטוח.. - משהו שאתם מקווים שיקרה השבוע: שיהיה פאאאאאאאן -האדם שאתם משתוקקים לראות השבוע: כל מי שרק יבוא.. גלי המהממת שלי
סתם: - תמונה: נההה

B a m b o o k

New member
../images/Emo6.gif גם לי הדבק הזה הדביק את האצבעות../images/Emo7.gif

ובשביל מה יש לך את הטלפון שלי שכל?!

Fallen Leaves

New member
../images/Emo204.gif../images/Emo210.gifקטנההה../images/Emo99.gif

היה כלכך טוב לראותותך

למעלה