"בראשהשנה,בראשהשנה, פרחה שושנה

Fallen Leaves

New member
../images/Emo204.gif../images/Emo210.gif"בראשהשנה,בראשהשנה, פרחה שושנה

אצלי בגינה..."
שיר השבוע (של שייגעצ): - שיר השבוע (כללי): - אלבום השבוע: - האדם שעשה לכם את השבוע: - משפט השבוע(משפט משיר כלשהו שמאפיין את השבוע שלכם): - משפט השבוע(משפט מחץ שהצחיק אתכם/ריגש אתכם) - דבר שהשגתם השבוע: - מאכל השבוע: - משהו שעשה לכם את השבוע: - משהו שהרס את השבוע: - מסקנה מהשבוע/מסר שהייתם רוצים להעביר לאומה: השבוע שבפתח: - משהו שאתם מחכים לו השבוע: - משהו שאתם מקווים שיקרה השבוע: -האדם שאתם משתוקקים לראות השבוע: ולכבוד החג: -איפה עשיתם את החג? -איך היה? -מה עשית אחרי הארוחה? -מה היה הכי טעים? [חחח סתםסתם
] סתם: - תמונה:

Fallen Leaves

New member
../images/Emo204.gif../images/Emo210.gif"כבר יהיה לך טוב יותר...איתי."

- שיר השבוע (של שייגעצ): אין
- שיר השבוע (כללי): יוני בלוך - סיבה לעזוב Boyzone - When All Is Said And Done Evanescence 01.Sweet Sacrifice
- אלבום השבוע: אין
- האדם שעשה לכם את השבוע: ירון ה"בוס" שנתן לי 100 שקל תלושים לחג
- משפט השבוע(משפט משיר כלשהו שמאפיין את השבוע שלכם): לאדעת
- משפט השבוע(משפט מחץ שהצחיק אתכם/ריגש אתכם) כלמיני
- דבר שהשגתם השבוע: זה נקנה השבוע אבל יגיע אליי רק עוד חודש בערך-אולסטאר מהממוווווווות.
- מאכל השבוע: שניצל תירס!!!@#@# [אחרי איזה שבועיים שלא היה בבית]
- משהו שעשה לכם את השבוע: החופש הזה.כלכך בא בטוב.
- משהו שהרס את השבוע: המשפט המעצבן הזה שלו.
- מסקנה מהשבוע/מסר שהייתם רוצים להעביר לאומה: חופש זה כלכך טוב.
השבוע שבפתח:
- משהו שאתם מחכים לו השבוע: מחר! שהוא יבואאאא.
- משהו שאתם מקווים שיקרה השבוע: שכהן לא תתגייס בסוף
.
-האדם שאתם משתוקקים לראות השבוע: כהן על מדים. (לא במת.
)
ולכבוד החג:
-איפה עשיתם את החג? סבא וסבתא בחיפה
-איך היה? נחמד +
-מה עשית אחרי הארוחה? אממ..ישבתי בשאלתיאלי עם חברים [פאב-קפה כזה בחיפה]
-מה היה הכי טעים? [חחח סתםסתם ] הסלט של סבתא
סתם: תמונה: סתם כי באלי

ססילייה

New member
היום לא יום שישי?../images/Emo12.gif

שיר השבוע (של שייגעצ): לקפץ :) - שיר השבוע (כללי):ג'נגו-לב!!!!111111111111
כתר|. - אלבום השבוע:ג'נגו-לב D: - האדם שעשה לכם את השבוע: לא מגלה.
- משפט השבוע(משפט משיר כלשהו שמאפיין את השבוע שלכם): "וסתם דאגנו מסתבר." - משפט השבוע(משפט מחץ שהצחיק אתכם/ריגש אתכם)חחחחחחחחחחחחחחחחח גל, כפרעליו :"כי את הכי יפה בג'ינס..וקרוקס..אני יודע מה הוא שר שם..
"
- דבר שהשגתם השבוע: כסף.וואי, אני אשכרה מסודרת פיננסית לחודש ספטמבר. - מאכל השבוע: אורז של סבתא :) - משהו שעשה לכם את השבוע:חחחחחחחחחחחח אביק אתמול :"כן!!!!!!!1בבוקר!!!!!!111111"
. - משהו שהרס את השבוע: דחו לי את הגיוס בשלושה שבועות.
- מסקנה מהשבוע/מסר שהייתם רוצים להעביר לאומה:הכל בחיים זה לא נורא. השבוע שבפתח: - משהו שאתם מחכים לו השבוע: אסתי השמנצ'ית הכי סקסית ביקום חוקית סוף סוף.
- משהו שאתם מקווים שיקרה השבוע: שיהיה שמייח :] -האדם שאתם משתוקקים לראות השבוע: כמה שיותר-יותר טוב.
ולכבוד החג: -איפה עשיתם את החג?ישוב חבר בעפולה :X -איך היה? מעפן D: -מה עשית אחרי הארוחה? שיחקתי עם קטיה.
. -מה היה הכי טעים? [חחח סתםסתם ]
סתם: - תמונה:

מיכמיך3

New member
שנה טובה ומוצלחת! ../images/Emo74.gif

שיר השבוע (של שייגעצ): אבא עורך דין. - שיר השבוע (כללי): עידן יניב - את יפה. - אלבום השבוע: קרן פלס - אם אלה החיים. - האדם שעשה לכם את השבוע: המשפחה. - משפט השבוע(משפט משיר כלשהו שמאפיין את השבוע שלכם): - משפט השבוע(משפט מחץ שהצחיק אתכם/ריגש אתכם) ירקתי אנרגיה ושמעתי סנרגיה. - דבר שהשגתם השבוע: אלבום של קרן פלס. - מאכל השבוע: גפילטע פיש. - משהו שעשה לכם את השבוע: החג. - משהו שהרס את השבוע: הנזלת והאפצ'י שקפצו לבקר אותי. - מסקנה מהשבוע/מסר שהייתם רוצים להעביר לאומה: חגים זה הכי, אחי! השבוע שבפתח: - משהו שאתם מחכים לו השבוע: שיעורי המגמה. - משהו שאתם מקווים שיקרה השבוע: שיפסק לי הנזלת וכל האפצ'י האלו. -האדם שאתם משתוקקים לראות השבוע: ידיד מהבצפר. ולכבוד החג: -איפה עשיתם את החג? אצל דודה שלי. -איך היה? היה כיף, תענוג. -מה עשית אחרי הארוחה? חזרתי הביתה והלכתי לישון. -מה היה הכי טעים? [חחח סתםסתם ] אמממ... הכל. סתם: - תמונה: לכבוד השנה החדשה

AvtipuS

New member
FRECHA שושנה

שיר השבוע (של שייגעצ): אוי ואבוי. - שיר השבוע (כללי): אנערף. - אלבום השבוע: אנערף. - האדם שעשה לכם את השבוע: אנערף. - משפט השבוע(משפט משיר כלשהו שמאפיין את השבוע שלכם): אני מרגיש שאני חוזר על עצמי. - משפט השבוע(משפט מחץ שהצחיק אתכם/ריגש אתכם) "רוולוצה!" - דבר שהשגתם השבוע: אנערף. - מאכל השבוע: בשר בקר עם בטטות בבירה. - משהו שעשה לכם את השבוע: שמצאתי תטלפון. - משהו שהרס את השבוע: החיפוש המטורף אחרי הטלפון. - מסקנה מהשבוע/מסר שהייתם רוצים להעביר לאומה: אנערף. השבוע שבפתח: - משהו שאתם מחכים לו השבוע: טסט? - משהו שאתם מקווים שיקרה השבוע: טסט? -האדם שאתם משתוקקים לראות השבוע: טסטר? ולכבוד החג: -איפה עשיתם את החג? בבית. -איך היה? טעים. -מה עשית אחרי הארוחה? חזרתי למחשב
-מה היה הכי טעים? [חחח סתםסתם] כתבתי למעלה איפשהו. סתם: - תמונה:

כל השבוע

שיר השבוע (של שייגעצ): מה את מבשלת
- שיר השבוע (כללי): רוח גדולה/ מופע הארנבות של ד"ר קספר - אלבום השבוע: דפנה והעוגיות/ דפנה והעוגיות - האדם שעשה לכם את השבוע: - משפט השבוע(משפט משיר כלשהו שמאפיין את השבוע שלכם): קיץ אחרון של אהבות היא צחקה - משפט השבוע(משפט מחץ שהצחיק אתכם/ריגש אתכם) 'זהירות כנפיים מאחורייך!' - דבר שהשגתם השבוע: תפוח בדבש (?) - מאכל השבוע: אורז >< - משהו שעשה לכם את השבוע: .. - משהו שהרס את השבוע: חח - מסקנה מהשבוע/מסר שהייתם רוצים להעביר לאומה: גברים אוהבים ביצ'יות השבוע שבפתח: - משהו שאתם מחכים לו השבוע: - משהו שאתם מקווים שיקרה השבוע: -האדם שאתם משתוקקים לראות השבוע: ולכבוד החג: -איפה עשיתם את החג? דודה טובה -איך היה? בסדר -מה עשית אחרי הארוחה? יצאתי העירה -מה היה הכי טעים? הבונבוניירות סתם: - תמונה:

animal bar

New member
ראששנה היה מעאפן.. P:../images/Emo211.gif

- שיר השבוע (של שייגעצ): לא בא לה.
- שיר השבוע (כללי): שרמוטה פוריטנית- שלומי שבן, רקוואים לבלונדינית- מוניקה סקס.
- אלבום השבוע: -
- האדם שעשה לכם את השבוע: -
- משפט השבוע(משפט משיר כלשהו שמאפיין את השבוע שלכם): והמקרר שלי מוזנח.
- משפט השבוע(משפט מחץ שהצחיק אתכם/ריגש אתכם): -
- דבר שהשגתם השבוע: המחשבה העמוקה של להיות צמחונית או לא.
- מאכל השבוע: לחם?
- משהו שעשה לכם את השבוע: חופש וגם רבתי עם כל מיני ילדות, לי אישית זה כיף, שימותו.
- משהו שהרס את השבוע: -
- מסקנה מהשבוע/מסר שהייתם רוצים להעביר לאומה: לראות ילדה בת שלוש נופלת על הראש ואחרי זה 'רוקדת' כמו ברווזה זה מצחיק תחת.
השבוע שבפתח:
- משהו שאתם מחכים לו השבוע: יום כיפור? [הוא השבוע?]
- משהו שאתם מקווים שיקרה השבוע: תל אביב.
- האדם שאתם משתוקקים לראות השבוע: -
ולכבוד החג:
-איפה עשיתם את החג? אצל דודים שלי ביהוד.
-איך היה? סביר מינוס ככה.
-מה עשית אחרי הארוחה? ביד.
-מה היה הכי טעים? [חחח סתםסתם ] לא אכלתי כלום, לחם לא נחשב, לא?
סתם:
- תמונה: תמוןנה שצילמתי בשוהם, קשה להאמין שהמקום הזה יכול להיות יפה, האמת, רק כשמסתכלים למעלה, אלא אם כן המטוסים שוב עפים מעלינו. -.-"

עדי D

New member
שנה טובה:)

שיר השבוע (של שייגעצ): לקפץ בכל העיר - שיר השבוע (כללי): גאידמאק- התקווה6 - אלבום השבוע: - - האדם שעשה לכם את השבוע: - משפט השבוע(משפט משיר כלשהו שמאפיין את השבוע שלכם): - משפט השבוע(משפט מחץ שהצחיק אתכם/ריגש אתכם):Spider Pig , Spider Pig does everything spider pig does can he swing on a web? no he cant' he is a pig - דבר שהשגתם השבוע: - מאכל השבוע: מוס שוקולד חח - משהו שעשה לכם את השבוע: חופש - משהו שהרס את השבוע: העיפות - מסקנה מהשבוע/מסר שהייתם רוצים להעביר לאומה: יותר מידי מסיבות בחופש אחד= אין כסףףף. השבוע שבפתח: - משהו שאתם מחכים לו השבוע: אנערף.. לגמור ת'שבוע או משו - משהו שאתם מקווים שיקרה השבוע: שלא יהיה לחץ -האדם שאתם משתוקקים לראות השבוע: ולכבוד החג: -איפה עשיתם את החג? אצל סבתא -איך היה? כיף בחג עצמו.. בשעה שלפני היה זוועה -מה עשית אחרי הארוחה? הלכתי לישון כמו זונה -מה היה הכי טעים? [חחח סתםסתם ] המוס שוקולד סתם: - תמונה:

שנה טובה קטנים!!!!!

שיר השבוע (של שייגעצ):- - שיר השבוע (כללי): הזמנה לחתונה - אלבום השבוע: - - האדם שעשה לכם את השבוע: שוחי - משפט השבוע(משפט משיר כלשהו שמאפיין את השבוע שלכם): אני רוצה חיבוקים - מבחינתה אנחנו רק ידידים - משפט השבוע(משפט מחץ שהצחיק אתכם/ריגש אתכם) - דבר שהשגתם השבוע: חולצה של געמ"א 5 - מאכל השבוע: הבייגלה אצל עדני - משהו שעשה לכם את השבוע:ההודעה של שוחי - משהו שהרס את השבוע: ששוחי לא ענה לי - מסקנה מהשבוע/מסר שהייתם רוצים להעביר לאומה: החיים תחת עד שהם לא השבוע שבפתח: - משהו שאתם מחכים לו השבוע: הנסיעה לאפק - משהו שאתם מקווים שיקרה השבוע: ששוחי יחזור לסופ"ש -האדם שאתם משתוקקים לראות השבוע: כל הילדים באפק ולכבוד החג: -איפה עשיתם את החג?בבית -איך היה?אחלה -מה עשית אחרי הארוחה?הלכתי למרכזון -מה היה הכי טעים? [חחח סתםסתם ] סתם: - תמונה:

שלום! אני נוסעת... ../images/Emo73.gif

שיר השבוע (של שייגעצ): - שיר השבוע (כללי):jamiroquai - virtual insanity - אלבום השבוע: לאדעת.. - האדם שעשה לכם את השבוע: חרוב - משפט השבוע(משפט משיר כלשהו שמאפיין את השבוע שלכם): הלילה לא אשכב לישון עלית לי בזיכרון, אכאב אותך לשיגעון - אשתה אותך לצימאון... - משפט השבוע(משפט מחץ שהצחיק אתכם/ריגש אתכם): לאדעת.. :) - דבר שהשגתם השבוע: בלאגן בבטן - מאכל השבוע: סויה.. - משהו שעשה לכם את השבוע: אתמול בבארי.. :) - משהו שהרס את השבוע: ראש השנה - מסקנה מהשבוע/מסר שהייתם רוצים להעביר לאומה: על כל סיבה להישאר יש לי עשר לעזוב רחוק מעין ומלב זוכרים רק את הטוב... [סתם נו, אין לי מסקנה וזה מה שהתנגן ברקע] השבוע שבפתח: - משהו שאתם מחכים לו השבוע: שיהיה טובב.. - משהו שאתם מקווים שיקרה השבוע: ב"ש -האדם שאתם משתוקקים לראות השבוע: שמניים ולכבוד החג: -איפה עשיתם את החג? אצל הסבים -איך היה? סביר -מה עשית אחרי הארוחה? ישנתי.. -מה היה הכי טעים? [חחח סתםסתם ] האורז

יאללה שעון חורף!../images/Emo99.gif../images/Emo194.gif

שיר השבוע (של שייגעצ): אין - שיר השבוע (כללי): Nelly Furtado - All Good Things - אלבום השבוע: שבק"ס - האדם שעשה לכם את השבוע: הוהו
- משפט השבוע(משפט משיר כלשהו שמאפיין את השבוע שלכם): אין - משפט השבוע(משפט מחץ שהצחיק אתכם/ריגש אתכם) חחחחחחחח יאוו "נכון בשיר קול גלגל הוא אומר..'מסתובב הגלגל סביב' ברור שהוא מסתובב סביב מה רצית שהוא הסתובב בצורת אליפסה?! חחחחחחחחחחחח איזה טנבלית - דבר שהשגתם השבוע: נרקטההההההההההה - מאכל השבוע: אורז! - משהו שעשה לכם את השבוע: נרקטההה! ובית ריק
- משהו שהרס את השבוע: אין עדיין תלוש משכורת! אני לא יודעת כמה קיבלתי!! - מסקנה מהשבוע/מסר שהייתם רוצים להעביר לאומה: הכי כיף בית ריק השבוע שבפתח: - משהו שאתם מחכים לו השבוע: בייביסיטרים - משהו שאתם מקווים שיקרה השבוע: שהוא יתקשר.. -האדם שאתם משתוקקים לראות השבוע: ההוא ולכבוד החג: -איפה עשיתם את החג? אצל בנדוד -איך היה? בסדר -מה עשית אחרי הארוחה? נרקטה
-מה היה הכי טעים? [חחח סתםסתם ] וואיי האנטי פסטי יוו
סתם: - תמונה:

a d i 8

New member
בא לי לחיות בלהלהלנד....

-
שיר השבוע (של שייגעצ):
עושה ביד -
שיר השבוע (כללי):
שוב-יוני בלוך ואפרת גוש -
אלבום השבוע:
-
האדם שעשה לכם את השבוע:
גל
-
משפט השבוע(משפט משיר כלשהו שמאפיין את השבוע שלכם):
"No aLaRms AnD No SuPrIsEs,pLeAsE" -
משפט השבוע(משפט מחץ שהצחיק אתכם/ריגש אתכם):
"מעניין אם בבר מוכרים עגבניות..."|
-
דבר שהשגתם השבוע:
לילה של כיף עם גל בת"א
-
מאכל השבוע:
גפילטע פיש
-
משהו שעשה לכם את השבוע:
ההופעה של מד בליס בבלום -
משהו שהרס את השבוע:
הבשורה שבשלישי יש מבחן במטמטיקה
-
מסקנה מהשבוע/מסר שהייתם רוצים להעביר לאומה:
הוא אידיוט....ושהוא ישפיל את עצמו רק כדי לדבר איתי....
השבוע שבפתח: -
משהו שאתם מחכים לו השבוע:
הטיול מגמה
-
משהו שאתם מקווים שיקרה השבוע:
שיהיה כיף בטיול מגמה האחרון... -
האדם שאתם משתוקקים לראות השבוע:
בן ולכבוד החג: -
איפה עשיתם את החג?
בנוחיות של הבית -
איך היה?
סבבה -
מה עשית אחרי הארוחה?
כלום... -
מה היה הכי טעים? [חחח סתםסתם ]
העוף
סתם: -
תמונה:

ססילייה

New member
חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח זוכרת אתמול?../images/Emo6.gif

*מבייצת* *לידה* *לוקחת את הילד לגן* *שולחת אותו לאוניברסיטה* *הולכת עם כלתי לסידורי חתונה* *מביאה גפילטע פיש לחג...מה..פולניה..* XDDDDDDDDDDDDDDD.
כפרעליך!

למעלה