הפייייינה.

Fallen Leaves

New member
../images/Emo204.gif../images/Emo210.gifהפייייינה.

-שיר השבוע (של שייגעצ): - שיר השבוע (כללי): - אלבום השבוע: - האדם שעשה לכם את השבוע: - משפט השבוע(משפט משיר כלשהו שמאפיין את השבוע שלכם): - משפט השבוע(משפט מחץ שהצחיק אתכם/ריגש אתכם) - דבר שהשגתם השבוע: - מאכל השבוע: - משהו שעשה לכם את השבוע: - משהו שהרס את השבוע: -מה אתם עושים היומ?: - מסקנה מהשבוע/מסר שהייתם רוצים להעביר לאומה: השבוע שבפתח: - משהו שאתם מחכים לו השבוע: - משהו שאתם מקווים שיקרה השבוע: -האדם שאתם משתוקקים לראות השבוע: סתם: - תמונה:

Fallen Leaves

New member
../images/Emo204.gif../images/Emo210.gif../images/Emo7.gif

-שיר השבוע (של שייגעצ): אין
- שיר השבוע (כללי): מממ.. קוואמי - את לא שמה nelly furtado-do it Matisyahu - Close My Eyes ועוד....
- אלבום השבוע: ממ..אין.
- האדם שעשה לכם את השבוע: ממ..לאדעת כבר.
- משפט השבוע(משפט משיר כלשהו שמאפיין את השבוע שלכם): "Don't want to close my eyes I don't want to fall asleep Cause I'd miss you baby And I don't want to miss a thing"
- משפט השבוע(משפט מחץ שהצחיק אתכם/ריגש אתכם) "תמיד כשלא תרגישי טוב תחשבי על האהבה שלי והיא תרפא אותך"
- דבר שהשגתם השבוע: חגורת כוכבים מהממת :)
- מאכל השבוע: כלום
- משהו שעשה לכם את השבוע: אפשר לומר שהסופ"ש
- משהו שהרס את השבוע: הטיפשות שלי
-מה אתם עושים היומ?: בוכים
- מסקנה מהשבוע/מסר שהייתם רוצים להעביר לאומה: אני קצת טיפשה. רק קצת.
השבוע שבפתח:
- משהו שאתם מחכים לו השבוע: שהוא יגמר
- משהו שאתם מקווים שיקרה השבוע: שאסתדר בעבודה החדשה
-האדם שאתם משתוקקים לראות השבוע: זה לא משנה, בכל מקרה זה לא יקרה
סתם:
- תמונה:

ססילייה

New member
"..אם טוב לך עכשיו בינתיים

למה את ממשיכה לרצות את מה שלא נמצא? זה לא נמצא.." שרון הולצמן.
. -שיר השבוע (של שייגעצ):
- שיר השבוע (כללי): ג'נגו-סדק בלב.
- אלבום השבוע: ג'נגו-לנשום במים !(שאני מתה שיהיה לי אותו) - האדם שעשה לכם את השבוע: הבנות בטירונות..
- משפט השבוע(משפט משיר כלשהו שמאפיין את השבוע שלכם): "לא צריך לדבר על דבר מה.." - משפט השבוע(משפט מחץ שהצחיק אתכם/ריגש אתכם)"אתן ודעות שאם יש צונמי..אז כולנו מתות??"
- דבר שהשגתם השבוע: משמעת. - מאכל השבוע: אוכל של אמא!@#$%^&*)(_()*&^%$#@! - משהו שעשה לכם את השבוע: שעתיים אצל אסתי :) אוח, היה כיף.
- משהו שהרס את השבוע: יום שלישי בלילה, היום הראשון של הטירונות. -מה אתם עושים היומ?: או שאני אלך לישון, או ש....משהו.
- מסקנה מהשבוע/מסר שהייתם רוצים להעביר לאומה: קחו הכל כחוויה! :) השבוע שבפתח: - משהו שאתם מחכים לו השבוע: לסגור שבת עם הבנות המדהימות שבמחלקה שלי!! - משהו שאתם מקווים שיקרה השבוע: שלא יהיה קשה מידי.. -האדם שאתם משתוקקים לראות השבוע: את אחיין שלי :) סתם: - תמונה:

I LOVE BMSF

New member
אני=]

-שיר השבוע (של שייגעצ): את יפה =] שיר מקסים..
- שיר השבוע (כללי): The Used - Noise and Kisses - אלבום השבוע: ----- - האדם שעשה לכם את השבוע: שלומי הבוס שלי...אני מלצרית..=]) - משפט השבוע(משפט משיר כלשהו שמאפיין את השבוע שלכם): אף אחד לא יאהב אותך כמוני.. - משפט השבוע(משפט מחץ שהצחיק אתכם/ריגש אתכם): ----- - דבר שהשגתם השבוע: עשיתי את כל המשמרות בעבודה...=] - מאכל השבוע:צ'יפס.. - משהו שעשה לכם את השבוע: פגשתי חברה שלא ראיתי פווול זמן... - משהו שהרס את השבוע: חברה שלי התאשפזה בבית חולים.=/ -מה אתם עושים היומ?: כלום... - מסקנה מהשבוע/מסר שהייתם רוצים להעביר לאומה: לא צריך לקבוע משמרות פשוט לבוא בלי להודיע...=] השבוע שבפתח: - משהו שאתם מחכים לו השבוע: להתחיל ללמוד לבגרות החוזרת בהיסטוריה - משהו שאתם מקווים שיקרה השבוע: שאני באמת אלמד.. -האדם שאתם משתוקקים לראות השבוע: ---- סתם: - תמונה: אני וחברה שלי אחרי לילה לבן רצח!!!?..חחח

B a m b o o k

New member
לילה

-שיר השבוע (של שייגעצ): אין לי אוויר - שיר השבוע (כללי): סקוטי דסנט נאו-מתוך יורו טריפ
- אלבום השבוע: הדורבנים-לוי - האדם שעשה לכם את השבוע: אממ לאדעת.. כמה חברים
- משפט השבוע(משפט משיר כלשהו שמאפיין את השבוע שלכם): "לקום להאמין" - משפט השבוע(משפט מחץ שהצחיק אתכם/ריגש אתכם): "את עשית מלא חתים!" "לא אומרים חתים, אומרים חטאים" "לאלא את עשית מלא חתים, כאלה חחחחח"
- דבר שהשגתם השבוע: אממ לאדעת>< - מאכל השבוע:פיצה גו'!
הפיצה הכי טעימה בעולם! - משהו שעשה לכם את השבוע: אממאולי יום רביעי שישבנו במרכז הצעירים. היה לי מצחיק - משהו שהרס את השבוע: אמא.. הורסת שמחות שכמוה
לא מרשה שחברים יבואו לישון לא מרשה קומזיץ
-מה אתם עושים היומ?: הולכים לישון וללמוד למתמטיקה... - מסקנה מהשבוע/מסר שהייתם רוצים להעביר לאומה: השבוע שבפתח
- משהו שאתם מחכים לו השבוע: ירושלייייייים
- משהו שאתם מקווים שיקרה השבוע: שיעבור המבחן במתמטיקה טוב א-מ-ן. ושיהיה כיף ומאתגר! -האדם שאתם משתוקקים לראות השבוע: לאדעת סתם
- תמונה:

AvtipuS

New member
סיכום

-שיר השבוע (של שייגעצ): משקאות. - שיר השבוע (כללי): היהודים-כל הסיפור. - אלבום השבוע: - האדם שעשה לכם את השבוע: - משפט השבוע(משפט משיר כלשהו שמאפיין את השבוע שלכם): - משפט השבוע(משפט מחץ שהצחיק אתכם/ריגש אתכם): בטח משהו מהסיפורים של תום בהופעה בבארבי כפ"ס. - דבר שהשגתם השבוע: ניהול הפורום ובאותו יום הופעה של היהודים בבארבי כפר סבא. - מאכל השבוע: מקדונלדס. - משהו שעשה לכם את השבוע: הניהול וההופעה
- משהו שהרס את השבוע: המיגרנה וההקאה בדרך חזרה מההופעה. -מה אתם עושים היומ?: מעלה תמונות מההופעה בפורום היהודים. [זה ימשך עוד כמה שעות...] - מסקנה מהשבוע/מסר שהייתם רוצים להעביר לאומה: השבוע שבפתח: - משהו שאתם מחכים לו השבוע:לדבר עם המורה נהיגה. - משהו שאתם מקווים שיקרה השבוע: -האדם שאתם משתוקקים לראות השבוע: סתם: - תמונה: מההופעה של היהודים בבארבי כפר סבא

week

-שיר השבוע (של שייגעצ): - - שיר השבוע (כללי): אם כבר/ היהודים - אלבום השבוע:- - האדם שעשה לכם את השבוע:עייידן יניב - משפט השבוע(משפט משיר כלשהו שמאפיין את השבוע שלכם): איך זה מרגיש - משפט השבוע(משפט מחץ שהצחיק אתכם/ריגש אתכם) - דבר שהשגתם השבוע: משפחה בסופש - מאכל השבוע:ספגטי - משהו שעשה לכם את השבוע: עצרת - משהו שהרס את השבוע: עצרת -מה אתם עושים היומ?: כל מיני - מסקנה מהשבוע/מסר שהייתם רוצים להעביר לאומה: מוקי סקסי |: השבוע שבפתח: - משהו שאתם מחכים לו השבוע: - משהו שאתם מקווים שיקרה השבוע: כיף -האדם שאתם משתוקקים לראות השבוע: סתם: - תמונה:

עדי D

New member
but i'm supergirl and supergirls don't cry

-שיר השבוע (של שייגעצ):
- - שיר השבוע (כללי):
escape the fate - situations- אלבום השבוע: - האדם שעשה לכם את השבוע:
זה שביקש את המספר בקשר לתמונות.. - משפט השבוע(משפט משיר כלשהו שמאפיין את השבוע שלכם):
but i'm supergirl and supergirls don't cry - משפט השבוע(משפט מחץ שהצחיק אתכם/ריגש אתכם)
: תקווה! מה אמרתי לך 1000 פעם!!!?!? .. לא להתפשט באור.. - דבר שהשגתם השבוע:
אנשים מגניבים לדבר עימם. - מאכל השבוע:
פיצה ויצצהה. - משהו שעשה לכם את השבוע:
אממ יום חמישי אצל ליבנה ואתמולל. - משהו שהרס את השבוע:
אממ הצו ה1 -מה אתם עושים היומ?:
הולכת עם אמא לקניון:) - מסקנה מהשבוע/מסר שהייתם רוצים להעביר לאומה:
- השבוע שבפתח: - משהו שאתם מחכים לו השבוע:
אממ לקבוע שיעור נהיגה1 :) - משהו שאתם מקווים שיקרה השבוע:
שאני באמת אקבע כזה שיעור.. -האדם שאתם משתוקקים לראות השבוע:
כלמני סתם: - תמונה:

למעלה