הפינה ה100ממת שלי.

Fallen Leaves

New member
../images/Emo204.gif../images/Emo210.gifהפינה ה100ממת שלי.

-שיר השבוע (של שייגעצ): - שיר השבוע (כללי): - אלבום השבוע: - האדם שעשה לכם את השבוע: - משפט השבוע(משפט משיר כלשהו שמאפיין את השבוע שלכם): - משפט השבוע(משפט מחץ שהצחיק אתכם/ריגש אתכם) - דבר שהשגתם השבוע: - מאכל השבוע: - משהו שעשה לכם את השבוע: - משהו שהרס את השבוע: -מה עשיתם/אתם עושים בסופ"ש? - מסקנה מהשבוע/מסר שהייתם רוצים להעביר לאומה: השבוע שבפתח: - משהו שאתם מחכים לו השבוע: - משהו שאתם מקווים שיקרה השבוע: -האדם שאתם משתוקקים לראות השבוע: סתם: - תמונה:

Fallen Leaves

New member
../images/Emo204.gifאיייף.

- שיר השבוע (של שייגעצ): אין
- שיר השבוע (כללי): The Used - Paralyzed Plain White T's - So Damn Clever Michelle Branch - Goodbye To You
- אלבום השבוע: אין
- האדם שעשה לכם את השבוע: אין
- משפט השבוע(משפט משיר כלשהו שמאפיין את השבוע שלכם): לאדעת
- משפט השבוע(משפט מחץ שהצחיק אתכם/ריגש אתכם) "רק אם אתה בא ואומר בלאט אני מת יתייחסו אלייך"
- דבר שהשגתם השבוע: ת"א!!! ומלא דברים שקניתי
- מאכל השבוע: צ'יפס בצי'פסומט בעזריאלי :)
- משהו שעשה לכם את השבוע: ת"א כנראה
- משהו שהרס את השבוע: כל השאר
-מה עשיתם/אתם עושים בסופ"ש? אתמול עבדתי וישנתי. סביר להניח שגמ היומ.
- מסקנה מהשבוע/מסר שהייתם רוצים להעביר לאומה: המצב בטטה.
השבוע שבפתח:
- משהו שאתם מחכים לו השבוע: מממ...לאדעת..לסופ"ש?
- משהו שאתם מקווים שיקרה השבוע: שיהיה טוב! בלאט
-האדם שאתם משתוקקים לראות השבוע: רועייייייי(((:)
סתם:
- תמונה:זה מושלם. וזה שלי
!

ססילייה

New member
"ממש כמו בקליפורניה!!!!!!!1111111111

אשדוד היא קליפורניה של ארץ ישראל אין סיבה להתווכח ולמה דווקא קליפורניה, אתה שואל? קצת רחוק לי הירח!!!!!"
-שיר השבוע (של שייגעצ): עושה ביד
- שיר השבוע (כללי): קליפורניה, בואי כפרע ומיליון דולר של סטנגה.
- אלבום השבוע: האלבום של סטנגה שיצא :) - האדם שעשה לכם את השבוע: אורטי הצבית הירוקה שלי.
- משפט השבוע(משפט משיר כלשהו שמאפיין את השבוע שלכם): "שתשקע השמש נלך לשתות, בירה על החוף..כן, זה הסוף." - משפט השבוע(משפט מחץ שהצחיק אתכם/ריגש אתכם): "בונא, זה ערב מדיה טק, או מה?!
" חח אבי הזה
- דבר שהשגתם השבוע: סתם כיף.. - מאכל השבוע: פאנקייקים של הבה"ד XD - משהו שעשה לכם את השבוע: שהוציאו אותנו שבת.. - משהו שהרס את השבוע: שעה שלמה חיפשנו את האוטו אתמול..ש-ע-ה.
-מה עשיתם/אתם עושים בסופ"ש? פרילנד עם חברים, וסתם סיבוב באלנבי. - מסקנה מהשבוע/מסר שהייתם רוצים להעביר לאומה: אשדוד היא קליפורניה של ארץ ישראל!
(וסטנגה מלכים
) השבוע שבפתח: - משהו שאתם מחכים לו השבוע: שלא יהיה שבוע קשה \: - משהו שאתם מקווים שיקרה השבוע: שיקפיצו את הבקשיות גם הסופ"ש הבא..
(לא בא לי לסגור.
) -האדם שאתם משתוקקים לראות השבוע: אילון (איזה מפקד אחד ><) סתם: - תמונה: כשאני אגיע הביתה P:

a d i 8

New member
../images/Emo210.gif

-שיר השבוע (של שייגעצ):אין לי אויר - שיר השבוע (כללי):Wild Horses - אלבום השבוע:
- האדם שעשה לכם את השבוע:מישק
- משפט השבוע(משפט משיר כלשהו שמאפיין את השבוע שלכם):
- משפט השבוע(משפט מחץ שהצחיק אתכם/ריגש אתכם):"כי מודיעין זה איכות!ואבוגוש אפילו יותר
"
- דבר שהשגתם השבוע:כיף
- מאכל השבוע:החומוס באבוגוש
- משהו שעשה לכם את השבוע:החזרה הראשונה להפקה
- משהו שהרס את השבוע:
[כןכן..הלימודים לא הרסו לי את השבוע...די.כבר שיעמם לי
] -מה עשיתם/אתם עושים בסופ"ש?יצאתי למסיבה עם חברים
- מסקנה מהשבוע/מסר שהייתם רוצים להעביר לאומה:שייקספיר מדהים
השבוע שבפתח: - משהו שאתם מחכים לו השבוע:החזרות להפקה
D: - משהו שאתם מקווים שיקרה השבוע:שאני אקבל את התפקיד שאני רוצה -האדם שאתם משתוקקים לראות השבוע:>.< סתם: - תמונה:

a d i 8

New member
../images/Emo210.gif

-שיר השבוע (של שייגעצ):אין לי אויר
- שיר השבוע (כללי):Wild Horses
- אלבום השבוע:
- האדם שעשה לכם את השבוע:מישק
- משפט השבוע(משפט משיר כלשהו שמאפיין את השבוע שלכם):
- משפט השבוע(משפט מחץ שהצחיק אתכם/ריגש אתכם):"כי מודיעין זה איכות!ואבוגוש אפילו יותר
"
- דבר שהשגתם השבוע:כיף
- מאכל השבוע:החומוס באבוגוש
- משהו שעשה לכם את השבוע:החזרה הראשונה להפקה
- משהו שהרס את השבוע:
[כןכן..הלימודים לא הרסו לי את השבוע...די.כבר שיעמם לי
]
-מה עשיתם/אתם עושים בסופ"ש?יצאתי למסיבה עם חברים
- מסקנה מהשבוע/מסר שהייתם רוצים להעביר לאומה:שייקספיר מדהים
השבוע שבפתח:
- משהו שאתם מחכים לו השבוע:החזרות להפקה
D:
- משהו שאתם מקווים שיקרה השבוע:שאני אקבל את התפקיד שאני רוצה
-האדם שאתם משתוקקים לראות השבוע:>.< סתם:
- תמונה:
Peave&Love

B a m b o o k

New member
אין לי חלווווום

-שיר השבוע (של שייגעצ): אין
- שיר השבוע (כללי): קולה וברה-ירמי קפלן - אלבום השבוע: אינפקציה-בכיף - האדם שעשה לכם את השבוע: אחיות שלי וזוהר
- משפט השבוע(משפט משיר כלשהו שמאפיין את השבוע שלכם): "אין לי געגוע" - משפט השבוע(משפט מחץ שהצחיק אתכם/ריגש אתכם): וואוו היה כלכך הרבה! אורון עשה לנו מופע סטנדאפ! אבל הנה אחד: "ערבים זה סבבה, אבל אני מעדיף בוקר"
- דבר שהשגתם השבוע: עוד כבשה מנחלת בנימין!!!!
(והפעם: כבשה עם רטיה מזאבים, ז"א יש לי רטיה על העין וזה משחק מילים כזה רתיעה מזאבים
) - מאכל השבוע: ופל בלגי של בבט עם קרם וניל!! כלכך טעים גרר - משהו שעשה לכם את השבוע: ת"א-ירושלים! - משהו שהרס את השבוע: אממ קצת עייפות -מה עשיתם/אתם עושים בסופ"ש? שבת חתן של בתדודה שלי ויצאנו לרמב"ם וראינו מלא כוכבים נופלים
- מסקנה מהשבוע/מסר שהייתם רוצים להעביר לאומה: ירושלים זה טוב לגוף ולנפש! השבוע שבפתח: - משהו שאתם מחכים לו השבוע: אממ לאדעת - משהו שאתם מקווים שיקרה השבוע: שלא יהיה קשה בבצפר
-האדם שאתם משתוקקים לראות השבוע: מי שבא סתם: - תמונה:

../images/Emo15.gif../images/Emo216.gif../images/Emo210.gif צביצב שכב על הגב, קיבל מכת

שמש ומת. הוא מת?! הוא מת!!
-שיר השבוע (של שייגעצ): - - שיר השבוע (כללי): כל הדיסק של אביתר. - אלבום השבוע: אביתר בנאי. - האדם שעשה לכם את השבוע: כל הבנות
- משפט השבוע(משפט משיר כלשהו שמאפיין את השבוע שלכם): "מי מוכן לתרום לנו 10 שקל לצ'ייסר?" - משפט השבוע(משפט מחץ שהצחיק אתכם/ריגש אתכם) "צביצב שכב על הגב, קיבל מכת שמש ומת. הוא מת!? הוא מת!!!" - דבר שהשגתם השבוע: שומדבר מיוחד. סיימתי את הארי פוטר 7! ^___________^
- מאכל השבוע: - - משהו שעשה לכם את השבוע: איפי ומאיה [וקורלין]
- משהו שהרס את השבוע: שומדבר.:) -מה עשיתם/אתם עושים בסופ"ש? הייתי אצל איפוש ויצאתי עם החבר'ה לנהריה:) - מסקנה מהשבוע/מסר שהייתם רוצים להעביר לאומה: אל תשכבו על הגב. אתם תקבלו מכת שמש ותמותו. O: השבוע שבפתח: - משהו שאתם מחכים לו השבוע: לימודים נורמאלים. נו מור 12 וחצי הביתה >< - משהו שאתם מקווים שיקרה השבוע: שאיכשו תיפול עליי העבודה בהיסטוריה מהשמיים? -האדם שאתם משתוקקים לראות השבוע: פוצקי היפייפיה שלי
סתם: - תמונה:
ישלי ת'אח הכי מאגניב ביקום כולו!
/m\

עדי D

New member
איזה מיני פוצק חמודדדדדדדדד.

איזה מוהיקון מקסימון חחח פוצק אני מתגעגעת אלייך
.

למעלה