הפינה. [תמצאו לה כבר שם!!!]

Fallen Leaves

New member
../images/Emo204.gif../images/Emo210.gifהפינה. [תמצאו לה כבר שם!!!]

שיר השבוע (של שייגעצ): - שיר השבוע (כללי): - אלבום השבוע: - האדם שעשה לכם את השבוע: - משפט השבוע(משפט משיר כלשהו שמאפיין את השבוע שלכם): - משפט השבוע(משפט מחץ שהצחיק אתכם/ריגש אתכם) - דבר שהשגתם השבוע: - מאכל השבוע: - משהו שעשה לכם את השבוע: - משהו שהרס את השבוע: - מסקנה מהשבוע/מסר שהייתם רוצים להעביר לאומה: השבוע שבפתח: - משהו שאתם מחכים לו השבוע: - משהו שאתם מקווים שיקרה השבוע: -האדם שאתם משתוקקים לראות השבוע: סתם: - תמונה:

Fallen Leaves

New member
../images/Emo204.gif../images/Emo210.gifאמ...כן.

שיר השבוע (של שייגעצ): אין
- שיר השבוע (כללי): התקווה 6 - לילה לבן Alanis Morisette - You Learn Kate Nash- Foundations Mr. Big - Wild World
- אלבום השבוע: מטרופולין - הסליל
- האדם שעשה לכם את השבוע: אמ...אולי כהן, שראיתי אותה אתמול אחרי הרבה זמן.
- משפט השבוע(משפט משיר כלשהו שמאפיין את השבוע שלכם): "באלי למות".
- משפט השבוע(משפט מחץ שהצחיק אתכם/ריגש אתכם) כלמיני.
- דבר שהשגתם השבוע: כאפה. [מטאפורית]
- מאכל השבוע: סנדוויץ' ארומה.
- משהו שעשה לכם את השבוע: שאחותי חזרה מחו"ל.בערך.
- משהו שהרס את השבוע: כל השבוע היה הרוס!
- מסקנה מהשבוע/מסר שהייתם רוצים להעביר לאומה: הורים זה...מעצבן.לפעמים.כן.
השבוע שבפתח:
- משהו שאתם מחכים לו השבוע: אמממ..לאדעת.כסף.
- משהו שאתם מקווים שיקרה השבוע: שיהיה שקט.
-האדם שאתם משתוקקים לראות השבוע: אממ..ולד?
סתם:
- תמונה:

a d i 8

New member
Home Sweet Home../images/Emo13.gif

-שיר השבוע (של שייגעצ):
- שיר השבוע (כללי): The Doors-You're Lost Little Girl
- אלבום השבוע:Strange Days-The Doors
- האדם שעשה לכם את השבוע:
- משפט השבוע(משפט משיר כלשהו שמאפיין את השבוע שלכם):"אין לי ארץ אחרת,גם אם אדמתי בוערת"
- משפט השבוע(משפט מחץ שהצחיק אתכם/ריגש אתכם):כל פולין
- דבר שהשגתם השבוע:ארוחה איטלקית
- מאכל השבוע:סנוויצ'ים+נמס בכוס
- משהו שעשה לכם את השבוע:פולין
- משהו שהרס את השבוע:פולין
- מסקנה מהשבוע/מסר שהייתם רוצים להעביר לאומה:תצאו לפולין!! השבוע שבפתח:
- משהו שאתם מחכים לו השבוע:התנחלות אצל ליל
- משהו שאתם מקווים שיקרה השבוע:אין משו ספציפי
-האדם שאתם משתוקקים לראות השבוע:
סתם:
- תמונה:

.....

שיר השבוע (של שייגעצ): לב מפלסטיק - שיר השבוע (כללי): James Blunt - You're Beautiful - אלבום השבוע: James Blunt - האדם שעשה לכם את השבוע: אמא - משפט השבוע(משפט משיר כלשהו שמאפיין את השבוע שלכם): "ואולי אתה פה חסר לי" - משפט השבוע(משפט מחץ שהצחיק אתכם/ריגש אתכם) - דבר שהשגתם השבוע: ת.ז ח - מאכל השבוע: כלום. - משהו שעשה לכם את השבוע: החבר שלי P: - משהו שהרס את השבוע: שיחה עם אמא על בצפר... - מסקנה מהשבוע/מסר שהייתם רוצים להעביר לאומה: משה קצב גבר גבר השבוע שבפתח: - משהו שאתם מחכים לו השבוע: לישון, לשיון, לישון ושוב פעם לישון D: - משהו שאתם מקווים שיקרה השבוע: לישון D: -האדם שאתם משתוקקים לראות השבוע: אממ...לא יודעת... סתם: - תמונה: ...

ססילייה

New member
כך או כך מסביב לא רואים. :)

שיר השבוע (של שייגעצ): דנה. - שיר השבוע (כללי):ג'נגו -
. - אלבום השבוע:ג'נגו-לב. - האדם שעשה לכם את השבוע:מאיה דאני ואסתי. - משפט השבוע(משפט משיר כלשהו שמאפיין את השבוע שלכם):"ואם חיוך יש בלב, לא נשאר בו שום כאב.יש רק אושר ושמחה וסיכוי להצלחה, היסורים חולפים..אז עפים!" מפיטר פן.D: - משפט השבוע(משפט מחץ שהצחיק אתכם/ריגש אתכם)"יש לנו מדיטציה" מאיה מנסה להסביר לי על טלפתיה. - דבר שהשגתם השבוע:סוף שבוע משעשע לחלוטין. - מאכל השבוע: שניצל של אבא. - משהו שעשה לכם את השבוע:אתמול בערב :] - משהו שהרס את השבוע:נאא, לא קריטי. - מסקנה מהשבוע/מסר שהייתם רוצים להעביר לאומה: גבות סבוכות זה מכוער :X השבוע שבפתח: - משהו שאתם מחכים לו השבוע: כולם עושים לי מפגשים וביקורים טרום צבא D: - משהו שאתם מקווים שיקרה השבוע:
. -האדם שאתם משתוקקים לראות השבוע:עדי! סתם: - תמונה:

אז עפים

אז עפים אז עפים אז עפים אז עפים אז עפים אז עפים אז עפים אז עפים אז עפים אז עפים אז עפים ליל גם כלבים הם בני אדם

AvtipuS

New member
איך אמר קזה

"בקזבלן היו נותנים כבוד לבנאדם,גם אם הוא לא בנאדם!"

עדי D

New member
היא כוסינפהה.. היא כוסית אבל כונפהה.

שיר השבוע (של שייגעצ):
אין לי כוח - שיר השבוע (כללי):
השובבים- כוסינפה - אלבום השבוע:
פאנקייק - האדם שעשה לכם את השבוע:
- משפט השבוע(משפט משיר כלשהו שמאפיין את השבוע שלכם):
לעמוד ערום באמצע המדבר ולצעוק - משפט השבוע(משפט מחץ שהצחיק אתכם/ריגש אתכם)
היה קשההההה - דבר שהשגתם השבוע:
קניתי ספרי לימוד באנגלית ואיבדתי את המשפקיים שלי ואעיאעאעא - מאכל השבוע:
פרגיות - משהו שעשה לכם את השבוע:
נתנזון וחוגים - משהו שהרס את השבוע:
איבדתי את המשקפיים.. - מסקנה מהשבוע/מסר שהייתם רוצים להעביר לאומה:
חורף זה גועל השבוע שבפתח: - משהו שאתם מחכים לו השבוע:
תל אביב.. לקבוע שיעור נהגיה 1 וקניון עם אמא - משהו שאתם מקווים שיקרה השבוע:
שאני אקנה בגדים חח -האדם שאתם משתוקקים לראות השבוע:
סתם: - תמונה:

animal bar

New member
את מכירה את השובבים?!D: ../images/Emo211.gif

כוסינפה זה אחד המצחיקים!!!

מיכמיך3

New member
פינת אינשם

שיר השבוע (של שייגעצ): המילים הכי יפות. שיר השבוע (כללי): Justin Timberlake _ SexyBack אלבום השבוע:
האדם שעשה לכם את השבוע: ידיד מנתניה. משפט השבוע(משפט משיר כלשהו שמאפיין את השבוע שלכם): משפט השבוע(משפט מחץ שהצחיק אתכם/ריגש אתכם) דבר שהשגתם השבוע: פלאפון חדש. מאכל השבוע: פיצה!
משהו שעשה לכם את השבוע: הפלאפון. משהו שהרס את השבוע: ההרגשה שאני מוזרה. מסקנה מהשבוע/מסר שהייתם רוצים להעביר לאומה: תעשו מה שבא לכם, גם אם לפעמים זה פוגע באחרים. השבוע שבפתח: משהו שאתם מחכים לו השבוע: אין משהו ספציפי. משהו שאתם מקווים שיקרה השבוע: שתיגמר השביתה המעצבנת הזאת. האדם שאתם משתוקקים לראות השבוע: אף אחד, אני איהיה רעה השבוע. סתם: -תמונה:

B a m b o o k

New member
סיכום שבועי!

שיר השבוע (של שייגעצ): להלחם במפלצות - שיר השבוע (כללי): ZOO-התקווה6
- אלבום השבוע: מאור כהן-טוב לנו יחד - האדם שעשה לכם את השבוע: יש כמה
- משפט השבוע(משפט משיר כלשהו שמאפיין את השבוע שלכם): - משפט השבוע(משפט מחץ שהצחיק אתכם/ריגש אתכם): "ראשו שלי מישו יעוף מעל ראשו!!!!" (מתוך אליס בארץ הפלאות
) - דבר שהשגתם השבוע: סרטים של דיסנייייייי
- מאכל השבוע: ספגטי - משהו שעשה לכם את השבוע: יום שני-התרמות ל"הקש בדלת" עם ליצונער
יום שלישי-מרתון סרטי דיסני עם חברות+הופעה של התקווה 6, היה אדיר
, יום חמישי-התחלתי קורס של ליצנות רפואית
- משהו שהרס את השבוע: אממ לא היה משו
- מסקנה מהשבוע/מסר שהייתם רוצים להעביר לאומה: דיסני זה טוב
השבוע שבפתח: - משהו שאתם מחכים לו השבוע: הופעה של הבנות נחמה
, המפגש השני של הקורס
- משהו שאתם מקווים שיקרה השבוע: שיהיה טוב -האדם שאתם משתוקקים לראות השבוע: דני. סתם: - תמונה: חמוווד

פתאום כולם גילו את התקווה..

לפני שנה זאת הייתה התקופה היפה שלהם.. להיות אנונימים, מפה לאוזן, קהל איכותי.. התקלקלו. אם לשנות שירים כדי שיתאימו לרדיו זה לא קקה בלבן אז אני לא יודעת מה כן.

AvtipuS

New member
הפינה השבועית של גלי

שיר השבוע (של שייגעצ): שגר פגר. - שיר השבוע (כללי): מוניקה סקס-דם. - אלבום השבוע: מוניקה-חיות מחמד. - האדם שעשה לכם את השבוע: אנערף. - משפט השבוע(משפט משיר כלשהו שמאפיין את השבוע שלכם): "חבל שאת לא רואה אותי, לא רואה אותך, מקרינים סרטים אחד על השני..." - משפט השבוע(משפט מחץ שהצחיק אתכם/ריגש אתכם): לא זוכר. - דבר שהשגתם השבוע:כלום. - מאכל השבוע: אנערף. - משהו שעשה לכם את השבוע: יומולדת לאחיין. - משהו שהרס את השבוע: המחשב מת ואני תקוע במחשב הגרוטאה של אמא שלי. - מסקנה מהשבוע/מסר שהייתם רוצים להעביר לאומה: אנערף. השבוע שבפתח: - משהו שאתם מחכים לו השבוע: טסט. - משהו שאתם מקווים שיקרה השבוע: טסט. -האדם שאתם משתוקקים לראות השבוע: טסטר. סתם: - תמונה:

למעלה