"ואוכיח לך שעצבות היא סתם מילה...

Fallen Leaves

New member
../images/Emo204.gif../images/Emo210.gif"ואוכיח לך שעצבות היא סתם מילה...

...מהאגדות..." -שיר השבוע (של שייגעצ): - שיר השבוע (כללי): - אלבום השבוע: - האדם שעשה לכם את השבוע: - משפט השבוע(משפט משיר כלשהו שמאפיין את השבוע שלכם): - משפט השבוע(משפט מחץ שהצחיק אתכם/ריגש אתכם) - דבר שהשגתם השבוע: - מאכל השבוע: - משהו שעשה לכם את השבוע: - משהו שהרס את השבוע: -מה עשיתם/אתם עושים בסופ"ש? - מסקנה מהשבוע/מסר שהייתם רוצים להעביר לאומה: השבוע שבפתח: - משהו שאתם מחכים לו השבוע: - משהו שאתם מקווים שיקרה השבוע: -האדם שאתם משתוקקים לראות השבוע: סתם: - תמונה:

Fallen Leaves

New member
../images/Emo204.gif../images/Emo210.gif"אמונההההההההה..."

-שיר השבוע (של שייגעצ): דנה, אינלי כוח
- שיר השבוע (כללי): עמית ארז - clever & strong The Beatles - In My Life
- אלבום השבוע: אין
- האדם שעשה לכם את השבוע: בוּבי שלי :)
- משפט השבוע(משפט משיר כלשהו שמאפיין את השבוע שלכם): לא בדיוק משפט ולא רק את השבוע, מאפיילן תקופה דיי ארוכה בחיי: פה.
- משפט השבוע(משפט מחץ שהצחיק אתכם/ריגש אתכם) "אני רוצה תמונה של קוּצי עם העיתון של היומ!!"
- דבר שהשגתם השבוע: ולנטיין מגניב :)
- מאכל השבוע: כרוב!
- משהו שעשה לכם את השבוע: אתמול והיומ עם בוביק.
- משהו שהרס את השבוע: מממ...ואללה לאדעת
-מה עשיתם/אתם עושים בסופ"ש? אתמול בובי היה אצלי וביקרנו את טולי החולה.. והיומ..עוד לא ידוע..
- מסקנה מהשבוע/מסר שהייתם רוצים להעביר לאומה: כיף:)
השבוע שבפתח:
- משהו שאתם מחכים לו השבוע: מממ..שהוא ייגמר?
- משהו שאתם מקווים שיקרה השבוע: שנמצא דירה ונסגור עלייה.
-האדם שאתם משתוקקים לראות השבוע: את כל החיילים למיניהם, בסופ"ש.
סתם:
- תמונה:

ברוך245

New member
../images/Emo129.gif להיות או לא להיות זו השאלה?

שיר השבוע (של שייגעצ): אוי ואבוי שיר השבוע (כללי): SIMPLE PLAN - WHEN I'M GON, Arctic Monkeys - Teddy Picker, Arctic Monkeys - Brianstorm אלבום השבוע: ---- האדם שעשה לכם את השבוע: כל מיני... משפט השבוע(משפט משיר כלשהו שמאפיין את השבוע שלכם): "Oh well, whatever, nevermind" משפט השבוע(משפט מחץ שהצחיק אתכם/ריגש אתכם): "למה רצח אחד הופך אדן לרוצח, ועל אלף רציחות מקבלים מדליה?" דבר שהשגתם השבוע: חולצה מגניבהההההההה מאכל השבוע: חמצוצים וקורנפלקס משהו שעשה לכם את השבוע: כלום כלום כלוםם
אולי החיפוש אחר המונולוג הנכון...ואולי שירד גשם... משהו שהרס את השבוע: לבחור מגמה, מבחנים מבחנים מבחניםםםםםםםםםםםםםםם וה76 בערבית חחחח מה עשיתם/אתם עושים בסופ"ש? לומדים למתמטיקההה מסקנה מהשבוע/מסר שהייתם רוצים להעביר לאומה: לחץ זה לא טוב וכולם נדפקו מהשביתה דל המורים יימח שימם!! השבוע שבפתח: משהו שאתם מחכים לו השבוע: אממ לבוחן במתמטיקה יום ראשון? למבחן באנגלית יום שני? למבחן בביולוגיה יום רביעי? למבחן במתמטיקה יום חמישי? למבחם בתנ"ך יום שישי? כל יום פשוט מצוין =\ משהו שאתם מקווים שיקרה השבוע: שהוא ייגמר מהרררררררררררררר ושיירד גשם =] האדם שאתם משתוקקים לראות השבוע: אין זמןן.. סתם: תמונה:

AvtipuS

New member
"רק לשמוע עוד פעימה.."

שיר השבוע (של שייגעצ): קשה לי לחשוב. - שיר השבוע (כללי): מוניקה סקס-עוד פעם. - אלבום השבוע: מוניקה-פצעים ונשיקות. - האדם שעשה לכם את השבוע: - משפט השבוע(משפט משיר כלשהו שמאפיין את השבוע שלכם): - משפט השבוע(משפט מחץ שהצחיק אתכם/ריגש אתכם): - דבר שהשגתם השבוע: - מאכל השבוע: - משהו שעשה לכם את השבוע: - משהו שהרס את השבוע: יום הורים. -מה עשיתם/אתם עושים בסופ"ש? משפחה. - מסקנה מהשבוע/מסר שהייתם רוצים להעביר לאומה: נה. השבוע שבפתח: - משהו שאתם מחכים לו השבוע: טיול שנתי. - משהו שאתם מקווים שיקרה השבוע: שהטיול יצא כמו שמתוכנן [שלישי-שישי] -האדם שאתם משתוקקים לראות השבוע: סתם: - תמונה:

B a m b o o k

New member
דאמ דאמ

-שיר השבוע (של שייגעצ): אין
- שיר השבוע (כללי): on the radio-רג'ינה ספקטור
- אלבום השבוע: Begin to hope-רג'ינה ספקטור
- האדם שעשה לכם את השבוע: אממ זוהר אולי - משפט השבוע(משפט משיר כלשהו שמאפיין את השבוע שלכם): כל השירים של רג'ינה ספקטור. כל השבוע פשוט לא הפסקתי לשמוע אותה
- משפט השבוע(משפט מחץ שהצחיק אתכם/ריגש אתכם): לא זוכרת. אבל בטח היו מלא - דבר שהשגתם השבוע: אממ יציאות מהבית
- מאכל השבוע: תפו"א ועוף בתנור של אמא יאמ - משהו שעשה לכם את השבוע: הצגה של יעלי והופעה של דן תורן-היה מצחיק רצח
יותר סטנדאפ משירים
- משהו שהרס את השבוע: אממ עייפות... -מה עשיתם/אתם עושים בסופ"ש? ישנתי - מסקנה מהשבוע/מסר שהייתם רוצים להעביר לאומה: כל בת שווה לפחות 20 בנים (כפרע על פיטר פן
) השבוע שבפתח: - משהו שאתם מחכים לו השבוע: יומולדת של חברה - משהו שאתם מקווים שיקרה השבוע: שירד באמת שלג בב"ש כמו שהחזאים אומרים. ואם לא שאני אסע לירושלים -האדם שאתם משתוקקים לראות השבוע: מי שבא
סתם: - תמונה: יופייייייייי

freaky cow

New member
אני הרמבם! טםטם! אני הרמבם!

-שיר השבוע (של שייגעצ): - שיר השבוע (כללי): - אלבום השבוע: דייויד בואי זידי סטארדאסט וכל זה - האדם שעשה לכם את השבוע: אממ כל החאבורה - משפט השבוע(משפט משיר כלשהו שמאפיין את השבוע שלכם): לוידעת - משפט השבוע(משפט מחץ שהצחיק אתכם/ריגש אתכם) גלגולה למורה שלנו למתמטיקה :" מיכאל אתה עושה הרבה ביד?" XD - דבר שהשגתם השבוע: מאה שקל מסבא!! - מאכל השבוע: שניצל - משהו שעשה לכם את השבוע: אבא ואמא בהונגריה והם קנו לי אייפוד קלאסיק 80 ג'יגה!! ו.. ו.. היה אחלה סופש... וווהתאמנתי למבחן בהיסטוריה! - משהו שהרס את השבוע: ההורים שלי לא פה ואני תקועה עם 3 אחים קטנים ומטומטמים + אני חורשת בלי סוף להיסטוריה. -מה עשיתם/אתם עושים בסופ"ש? עשיתי. סתם יצאנו לא משהו מיוחד אבל היה כיף והיה וודקות - מסקנה מהשבוע/מסר שהייתם רוצים להעביר לאומה: החמ... גם שהמצב נראה חרא תחייכו ויהיה טוב! חח מאיפה זה בא לי השבוע שבפתח: :) - משהו שאתם מחכים לו השבוע: יום שלישי שההורים יחזרו ויום רביעי שיגמר המבחן בהיסטוריה - משהו שאתם מקווים שיקרה השבוע: שאני יקבל את האייפוד שלי, שאני יעבור בשלום את המבחן, ודברים שהם בגדר חלום כמו שישרף הבצפר -האדם שאתם משתוקקים לראות השבוע: אבא ואמא ועדי כבר פגשתי היום:) סתם: - תמונה: מה שיוצא אני מרוצה הודגש באמצעות מדגישומטיק

ססילייה

New member
כפיר אפשטיין, הא גלי?../images/Emo47.gif

-שיר השבוע (של שייגעצ): ניו יורק רפיח. - שיר השבוע (כללי): לחיות את החלום-בן ארצי. - אלבום השבוע:קרוסלה-בן ארצי. - האדם שעשה לכם את השבוע:אייל.
- משפט השבוע(משפט משיר כלשהו שמאפיין את השבוע שלכם): "תשיר לי שירים על כוכבים." - משפט השבוע(משפט מחץ שהצחיק אתכם/ריגש אתכם):"תצבעי את השיער לבלונד, תשני את השם לסילביה ותחיי בדרום ת"א.."
. - דבר שהשגתם השבוע:אושר :) - מאכל השבוע: משהו שאמא של אורטל הכינ.
- משהו שעשה לכם את השבוע: ראיתי את דודינקה ביום שישי בבארבי, ישנתי אצל אייל והיה כיף :) - משהו שהרס את השבוע: שום דבר, אולי קצת הקור.>< -מה עשיתם/אתם עושים בסופ"ש? חולוניה תלאביבה, הלוך חזור..
- מסקנה מהשבוע/מסר שהייתם רוצים להעביר לאומה: שום דבר. השבוע שבפתח: - משהו שאתם מחכים לו השבוע: שיעבור. - משהו שאתם מקווים שיקרה השבוע: כל דבר שיעלה לי חיוך יהיה טוב.
-האדם שאתם משתוקקים לראות השבוע:אייל! אבל אני משתוקקת לראות אותו כל הזמן..
סתם: - תמונה: ממ..אין לי כוח \:

Dj SuNsHiNe

New member
../images/Emo42.gif הלו הלו הלו =)

שיר השבוע (של שייגעצ): פרח נתתי לנורית - שיר השבוע (כללי): Colbie Caillat - Bubbly - אלבום השבוע: --- - האדם שעשה לכם את השבוע: יהלי - משפט השבוע(משפט משיר כלשהו שמאפיין את השבוע שלכם): It starts in my soul And I lose all control When you kiss my nose The feelin shows Cause you make me smile Baby just take your time Holdin me tight - משפט השבוע(משפט מחץ שהצחיק אתכם/ריגש אתכם): "רגעעעע, גם זנב זה סוג של רגל?" - דבר שהשגתם השבוע: התקבלתי לאוניברסיטה - מאכל השבוע: סושי - משהו שעשה לכם את השבוע: יום כייף עם אמא היום =) - משהו שהרס את השבוע: מחר שמירות. אני טוחנת =( -מה עשיתם/אתם עושים בסופ"ש? הייתי בפארנויה. סופ"ש הזה בטכני. - מסקנה מהשבוע/מסר שהייתם רוצים להעביר לאומה: החיים נחמדים לפעמיים. השבוע שבפתח: - משהו שאתם מחכים לו השבוע: שהוא ייגמר? - משהו שאתם מקווים שיקרה השבוע: שאני לא אשמור בסוף -האדם שאתם משתוקקים לראות השבוע: לא מישו מיוחד סתם: - תמונה:

למעלה