חגשמחחחחח [נו טוב. וגם כשר]

Fallen Leaves

New member
../images/Emo204.gif../images/Emo210.gifחגשמחחחחח [נו טוב. וגם כשר]

-שיר השבוע (של שייגעצ): - שיר השבוע (כללי): - אלבום השבוע: - האדם שעשה לכם את השבוע: - משפט השבוע(משפט משיר כלשהו שמאפיין את השבוע שלכם): - משפט השבוע(משפט מחץ שהצחיק אתכם/ריגש אתכם) - דבר שהשגתם השבוע: - מאכל השבוע: - משהו שעשה לכם את השבוע: - משהו שהרס את השבוע: -מה עשיתם/אתם עושים בסופ"ש? - מסקנה מהשבוע/מסר שהייתם רוצים להעביר לאומה: השבוע שבפתח: - משהו שאתם מחכים לו השבוע: - משהו שאתם מקווים שיקרה השבוע: -האדם שאתם משתוקקים לראות השבוע: סתם: - תמונה:

ססילייה

New member
בין המלון לצ'ק פוינט צ'ארלי

אני עומד בקור מקפיא!!!
-שיר השבוע (של שייגעצ): דנה. - שיר השבוע (כללי): כל מה שיכולתי לבקש-יואב דגני.
- אלבום השבוע:
- האדם שעשה לכם את השבוע: עמוס המלך :) - משפט השבוע(משפט משיר כלשהו שמאפיין את השבוע שלכם): "הזמן עושה הכל יותר קשה, אבל אני נלחם לא מוותר." - משפט השבוע(משפט מחץ שהצחיק אתכם/ריגש אתכם): "אני ממש ממש ממש מצטער, למרות שממש נראה ממש מוזר שכותבים אותו ממש הרבה....ממש מצטער."
- דבר שהשגתם השבוע: יום הולדת, מתנות, חיבוקים וכיף.
- מאכל השבוע: שרימפס.
- משהו שעשה לכם את השבוע: כל השבוע הזה :) היה כיף פנומנלי ! - משהו שהרס את השבוע: דכדכת. -מה עשיתם/אתם עושים בסופ"ש? בעיקר עם המשפחה, משהו שלא קרה הרבה זמן. :) - מסקנה מהשבוע/מסר שהייתם רוצים להעביר לאומה: זה שיאהב אותך פי שניים, אינו האחד שאת רוצה. השבוע שבפתח: - משהו שאתם מחכים לו השבוע: יום שני, להפרד כמו שצריך מס'5 D: ובעיקרון שתעבור השבת בבסיס מהר מהר. - משהו שאתם מקווים שיקרה השבוע: לא משהו מיוחד.... -האדם שאתם משתוקקים לראות השבוע: פעם ראשונה שאין כזה. סתם: - תמונה: טינק היפה שלי בת יום.

ססילייה

New member
וחכי.זה לא הסוף.../images/Emo123.gif

חחח סתם! איזה נסחפת.. כולה שלושה |: עכשיו ארבעה! לא כזה קריטי.

a d i 8

New member
I'll close my eyes and i'll findmy sunken sun

it's somewhere above. far from here far from you far from all of this -שיר השבוע (של שייגעצ):
- שיר השבוע (כללי):המון סאונגרדן,נירוונה,ומאדר לאב בון - אלבום השבוע:
- האדם שעשה לכם את השבוע:חברות
- משפט השבוע(משפט משיר כלשהו שמאפיין את השבוע שלכם):
- משפט השבוע(משפט מחץ שהצחיק אתכם/ריגש אתכם)-
- דבר שהשגתם השבוע:פניקה ועייפות - מאכל השבוע:מנה בבית בתלאנדי שהיא הכי טעימה בעולם [ושאין לי מושג איך מבטאים אותה
] - משהו שעשה לכם את השבוע:שהוא עבר - משהו שהרס את השבוע:מחסום כתיבה נוראי,ששלוש חברות מממשששששש טובות שלי עברו תאונת דרכים קשה,ושגם אני עשיתי תאונה[ראו ערך-פניקה],ושידיד שלי עשה תאונה...[כולם בסדר תודה לאל...הכי חשוב...] -מה עשיתם/אתם עושים בסופ"ש?-יצאתי עם חברה...ואכלתי כלכךךךך הרבה אוכל טעיםםםם
- מסקנה מהשבוע/מסר שהייתם רוצים להעביר לאומה:סעו בזהירות!!! יש משו באויר עם תאונות לאחרונה... השבוע שבפתח: - משהו שאתם מחכים לו השבוע:יומולדת 18!!!!!!!
- משהו שאתם מקווים שיקרה השבוע:שיהיה שבוע כיפי של חגיגות..
..ושהימולדת עצמו יהיה כיפי במיוחד
-האדם שאתם משתוקקים לראות השבוע:כל מיני חברים ומשפחה... סתם: - תמונה:

AvtipuS

New member
מי מתעסק? זה מיקוווווו

-שיר השבוע (של שייגעצ): אין לי אויר\לחיות. - שיר השבוע (כללי):שרון הולצמן-הקיר הזה,מוקי-שיר דרך [מהאלבום מחווה ל"חתונה לבנה" של שלום חנוך]. - אלבום השבוע:שרון הולצמן-זהב. - האדם שעשה לכם את השבוע: - משפט השבוע(משפט משיר כלשהו שמאפיין את השבוע שלכם): "כמה גבוה,הקיר הזה,כמה הוא גבוה." - משפט השבוע(משפט מחץ שהצחיק אתכם/ריגש אתכם): "אתה עיראקי?"
- דבר שהשגתם השבוע: לא הרבה. - מאכל השבוע: כל מה שאכלתי אתמול
- משהו שעשה לכם את השבוע: ההופעה של היהודים במוצ"ש שעבר. - משהו שהרס את השבוע: חבר עבר ניתוח והוא ועוד חבר לא יבואו לבומבמלה. -מה עשיתם/אתם עושים בסופ"ש? סדר? לראות אלכס חולה אהבה? לראות צ'רלי וחצי? - מסקנה מהשבוע/מסר שהייתם רוצים להעביר לאומה: אלכס מהסרט "אלכס חולה אהבה",הוא רק בן 12! השבוע שבפתח: - משהו שאתם מחכים לו השבוע: בומבמלה. - משהו שאתם מקווים שיקרה השבוע: שיהיה טוב בבומבמלה. -האדם שאתם משתוקקים לראות השבוע: הולצמן. סתם: - תמונה:

מיכמיך3

New member
חג שמח וכשר! ../images/Emo155.gif ../images/Emo162.gif

שיר השבוע (של שייגעצ):
- שיר השבוע (כללי): עוזי פוקס - אין לך מה לדאוג. - אלבום השבוע: בעזרת הג'אם - הדג נחש. - האדם שעשה לכם את השבוע: - משפט השבוע(משפט משיר כלשהו שמאפיין את השבוע שלכם): - משפט השבוע(משפט מחץ שהצחיק אתכם/ריגש אתכם) - דבר שהשגתם השבוע: תעודה. - מאכל השבוע: מצה.
- משהו שעשה לכם את השבוע: חג הפסח. - משהו שהרס את השבוע: כל מיני מחשבות על מישהו. -מה עשיתם/אתם עושים בסופ"ש? לא ידוע... - מסקנה מהשבוע/מסר שהייתם רוצים להעביר לאומה: שימו זין על כולם. השבוע שבפתח: - משהו שאתם מחכים לו השבוע: מה שיהיה, יהיה. - משהו שאתם מקווים שיקרה השבוע: שאני אשן כמה שיותר. -האדם שאתם משתוקקים לראות השבוע: להיפגש עם ידיד שלי. סתם: - תמונה:

Fallen Leaves

New member
../images/Emo204.gif../images/Emo210.gif3 חודשים:) .

-שיר השבוע (של שייגעצ): אין
- שיר השבוע (כללי): Anouk - Nobody's Wife Connells - Seventy Four Seventy Five MGMT - Weekend Wars Yellow card - Two Weeks From Twenty
- אלבום השבוע: אין
- האדם שעשה לכם את השבוע: מממממ.....
- משפט השבוע(משפט משיר כלשהו שמאפיין את השבוע שלכם): לאדעת
- משפט השבוע(משפט מחץ שהצחיק אתכם/ריגש אתכם) ממ..כלמיני
- דבר שהשגתם השבוע: אממממ...קניתי סטרפלס שאנטי מהמם:)
- מאכל השבוע: פיתה ששרופה עם שוקולד
- משהו שעשה לכם את השבוע: אממ..זה שהמסיבה של אתמול העלתה לי קצת ת'מצברוח
- משהו שהרס את השבוע: אממ..ריב שהיה אתמול אחרי ליל הסד ולפני המסיבה..
-מה עשיתם/אתם עושים בסופ"ש? ביומחמישי חברה ישנה אצלי, שישי הייתי אצל ידיד שלי בבית ריק, אתמול ליל הסדר ואח"כ מסיבה בסיטיהול.
- מסקנה מהשבוע/מסר שהייתם רוצים להעביר לאומה:היומ לי ולעוף הקטן שלי יש 3 חודשים ביחד:)
השבוע שבפתח:
- משהו שאתם מחכים לו השבוע: יומשלישי, ספאאא:)
- משהו שאתם מקווים שיקרה השבוע: שאלמד לתיאוריה
-האדם שאתם משתוקקים לראות השבוע: מממ..לאדעת
סתם:
- תמונה:שמוּל, בני הקטן וה100מם!!

למעלה