כפרווווווווות.

Fallen Leaves

New member
../images/Emo204.gif../images/Emo210.gifכפרווווווווות.

לא הייתי פה כמה ימים.התגעגעתי
. יאללה.. שיר השבוע (של שייגעצ): - שיר השבוע (כללי): - אלבום השבוע: - האדם שעשה לכם את השבוע: - משפט השבוע(משפט משיר כלשהו שמאפיין את השבוע שלכם): - משפט השבוע(משפט מחץ שהצחיק אתכם/ריגש אתכם) - דבר שהשגתם השבוע: - מאכל השבוע: - משהו שעשה לכם את השבוע: - משהו שהרס את השבוע: - מסקנה מהשבוע/מסר שהייתם רוצים להעביר לאומה: השבוע שבפתח: - משהו שאתם מחכים לו השבוע: - משהו שאתם מקווים שיקרה השבוע: -האדם שאתם משתוקקים לראות השבוע: סתם: - תמונה: לנוחיותכם, המדגישומטיק . [אינלי כוח לשים קישור, חפשו לבד כפרות .]

Fallen Leaves

New member
../images/Emo204.gif../images/Emo210.gifשבוע טוב!!

שיר השבוע (של שייגעצ):אין
- שיר השבוע (כללי):הו.המון. היהודים-להיות Pearl Jam - Even Flow ועוד מלא..
- אלבום השבוע: אין
- האדם שעשה לכם את השבוע: ולדיסלב
- משפט השבוע(משפט משיר כלשהו שמאפיין את השבוע שלכם): לאדעת
- משפט השבוע(משפט מחץ שהצחיק אתכם/ריגש אתכם) הרבה
- דבר שהשגתם השבוע: ממממ....כלמיני
- מאכל השבוע: סלט מושלם שעשיתי לעצמי עכשיו
- משהו שעשה לכם את השבוע: החמשוש כמובן. בטבריה אצל ולד :]
- משהו שהרס את השבוע: ממ..לאדעת...לא נראלי שהיה משו כזה
- מסקנה מהשבוע/מסר שהייתם רוצים להעביר לאומה: טבריה זה מקום כ ל כ ך חםםםם!!!1בלאטפיזדיאטס
השבוע שבפתח:
- משהו שאתם מחכים לו השבוע: אמממ..שישי?
- משהו שאתם מקווים שיקרה השבוע: שאסתדר בביצפר
-האדם שאתם משתוקקים לראות השבוע: ממממ...כלמיני
סתם:
- תמונה:טוב.

ססילייה

New member
תיתנו לרעל להתפשט :]

שיר השבוע (של שייגעצ):משקאות חריפים, וואי.היה לי דודא מטורף לשיר הזה. - שיר השבוע (כללי):לב של ג'נגו. - אלבום השבוע: לב של ג'נגו. - האדם שעשה לכם את השבוע: עמוס ! - משפט השבוע(משפט משיר כלשהו שמאפיין את השבוע שלכם):"תקשיבי זה נמצא עמוק בפנים, הם לא יודעים על מה הם מדברים" - משפט השבוע(משפט מחץ שהצחיק אתכם/ריגש אתכם): "בואו נשתגע!!!" "תקשיבי זה נמצא עמוק בפנים!" "I Killd bambi's mom.so?...Boo-fucking-hoo." - דבר שהשגתם השבוע:קעקוע חדש! - מאכל השבוע: אין. - משהו שעשה לכם את השבוע: הקעקוע בחמישי, והשהות בכרמיאל אצל לילך3>. - משהו שהרס את השבוע:אני חולה.
- מסקנה מהשבוע/מסר שהייתם רוצים להעביר לאומה: להתקעקע זה הכי כיף בעולם כולו. השבוע שבפתח: - משהו שאתם מחכים לו השבוע:
- משהו שאתם מקווים שיקרה השבוע: שיסתדר כל מה שאני רוצה.
-האדם שאתם משתוקקים לראות השבוע: אופק :) סתם: - תמונה: טינקרבל מצויירת על הקיר עושה לי חשק לקינקיות P:

פרקשון

New member
נשמותתתת

שיר השבוע (של שייגעצ): - שיר השבוע (כללי): קלון בג'י 7- הבילויים - אלבום השבוע: שכול וכישלון - האדם שעשה לכם את השבוע: - משפט השבוע(משפט משיר כלשהו שמאפיין את השבוע שלכם): - משפט השבוע(משפט מחץ שהצחיק אתכם/ריגש אתכם): אם אתה צמא שתה בירה ולא מים, כי בבירה יש מים אך במים אין בירה - דבר שהשגתם השבוע: החדש של הבילויים!! - מאכל השבוע: במבה - משהו שעשה לכם את השבוע: הקאתי בהנאה - משהו שהרס את השבוע: - מסקנה מהשבוע/מסר שהייתם רוצים להעביר לאומה: גט א לייף השבוע שבפתח: - משהו שאתם מחכים לו השבוע: - משהו שאתם מקווים שיקרה השבוע: -האדם שאתם משתוקקים לראות השבוע: סתם: - תמונה:

week week week sooo week

שיר השבוע (של שייגעצ): - - שיר השבוע (כללי): עוד נגיעה/החברים של נטאשה - אלבום השבוע: נושאי המגבעת - מי רצח את אגנתה פאלסקוג - האדם שעשה לכם את השבוע: אאאאאני - משפט השבוע(משפט משיר כלשהו שמאפיין את השבוע שלכם): לא אצליח להתרגש אבל זה לא חסר - משפט השבוע(משפט מחץ שהצחיק אתכם/ריגש אתכם) אנחנו זן נדיר - דבר שהשגתם השבוע: לימודים כמובן! - מאכל השבוע: קוקומן - משהו שעשה לכם את השבוע: .. - משהו שהרס את השבוע: .. - מסקנה מהשבוע/מסר שהייתם רוצים להעביר לאומה: אנחנו הזן הכי חלש השבוע שבפתח: - משהו שאתם מחכים לו השבוע: לאדעת - משהו שאתם מקווים שיקרה השבוע: שבוע של ריגושייייים -האדם שאתם משתוקקים לראות השבוע: יהודית[-: סתם: - תמונה:

אפרת P

New member
החושניות...../images/Emo112.gif

חה אגנתה הזאת זאת השוודית מABBA והיא בכלל לא מתה כשהוציאו את הדיסק

a d i 8

New member
"הלכתי תמיד בין הקו העדין

של עיוור לרצון לא לראות"
-שיר השבוע (של שייגעצ):
- שיר השבוע (כללי): No Surprises-Radiohead
- אלבום השבוע:OK Computer-Radiohead
- האדם שעשה לכם את השבוע:כל החברות מהשכבה
- משפט השבוע(משפט משיר כלשהו שמאפיין את השבוע שלכם):"הלכתי תמיד בין הקו העדין של עיוור לרצון לא לראות"
- משפט השבוע(משפט מחץ שהצחיק אתכם/ריגש אתכם):
- דבר שהשגתם השבוע:עייפות
- מאכל השבוע:סנוויץ' טונה מהקפיטריה
- משהו שעשה לכם את השבוע:תאטרון
- משהו שהרס את השבוע:לקום ב7 בבוקר
..ושהגב נתפס לי
- מסקנה מהשבוע/מסר שהייתם רוצים להעביר לאומה:אממממממממ...לישון זה כיף
השבוע שבפתח:
- משהו שאתם מחכים לו השבוע:חופששששששששששש
- משהו שאתם מקווים שיקרה השבוע:
-האדם שאתם משתוקקים לראות השבוע:בן..
סתם:
- תמונה:

animal bar

New member
בחיים לא תקלטי את המילים, נכון? ><../images/Emo211.gif

"הלכתי תמיד על הקו העדין בין עיוור לרצון לא לראות."

animal bar

New member
../images/Emo211.gif

- שיר השבוע (של שייגעצ): עושה ביד/ ניו יורק רפיח. - שיר השבוע (כללי): מתחפר באלנבי- מוניקה סקס, שאנטי שאנטי- מוש בן ארי. - אלבום השבוע: יחסים פתוחים- מוניקה סקס, קספר בהופעה. - האדם שעשה לכם את השבוע: יש... - משפט השבוע(משפט משיר כלשהו שמאפיין את השבוע שלכם): - - משפט השבוע(משפט מחץ שהצחיק אתכם/ריגש אתכם): - - דבר שהשגתם השבוע: - - מאכל השבוע: - - משהו שעשה לכם את השבוע: - - משהו שהרס את השבוע: עזבו, לא בשביל פורום.. - מסקנה מהשבוע/מסר שהייתם רוצים להעביר לאומה: אוכל של בית חולים טעים בדיוק כמו החולים.. השבוע שבפתח: - משהו שאתם מחכים לו השבוע: חופש. - משהו שאתם מקווים שיקרה השבוע: הופעה בופש? -האדם שאתם משתוקקים לראות השבוע: איזשהו אומן שאני אבוא להופעה שלו. סתם: - תמונה: -

מיכמיך3

New member
אז מה.... באים לפה הרבה?

שיר השבוע (של שייגעצ): המילים הכי יפות. - שיר השבוע (כללי): רן דנקר ועילי בוטנר - בואי נעזוב. - אלבום השבוע: ----- - האדם שעשה לכם את השבוע: ----- - משפט השבוע(משפט משיר כלשהו שמאפיין את השבוע שלכם): ----- - משפט השבוע(משפט מחץ שהצחיק אתכם/ריגש אתכם) השף מבשל והגנב מפשל! - דבר שהשגתם השבוע: תיק חדש דנדש לבצפר. - מאכל השבוע: טוסט!!!
- משהו שעשה לכם את השבוע: הצגה.
- משהו שהרס את השבוע: יש לי כאבים נוראים ביד שמאל, והבעיה היא שאני שמאלית. =\ - מסקנה מהשבוע/מסר שהייתם רוצים להעביר לאומה: שמרו על הידיים שלכם. השבוע שבפתח: - משהו שאתם מחכים לו השבוע: ראש השנה. - משהו שאתם מקווים שיקרה השבוע: חופש.
-האדם שאתם משתוקקים לראות השבוע: בני דודים. סתם: תמונה:

nobody99

New member
וואף

שיר השבוע (של שייגעצ): - שיר השבוע (כללי):Rush - Tom Sawyer - אלבום השבוע: - האדם שעשה לכם את השבוע::) אותו אחת שעושה כל שבוע - משפט השבוע(משפט משיר כלשהו שמאפיין את השבוע שלכם): - משפט השבוע(משפט מחץ שהצחיק אתכם/ריגש אתכם) - דבר שהשגתם השבוע: לא משו מיוחד - מאכל השבוע: - משהו שעשה לכם את השבוע: חצי שנה עם טלי - משהו שהרס את השבוע: בית ספר..בלעח - מסקנה מהשבוע/מסר שהייתם רוצים להעביר לאומה: תפרשו מהלימודים כי בכל מקרה לא תהיו מדענים..(לפחות לא אני) השבוע שבפתח: - משהו שאתם מחכים לו השבוע: שטלי תחזור מטורקיה שבוע הבא - משהו שאתם מקווים שיקרה השבוע: תהיה שביתה -האדם שאתם משתוקקים לראות השבוע: נמ סתם: - תמונה: משו קצת קיצ'י אבל אתם תסבלו

טולייצ

New member
Don't Stop the Music ../images/Emo79.gif

שיר השבוע (של שייגעצ): אינטרקום - שיר השבוע (כללי): DAMIEN RICE-The Blowers Daughter - אלבום השבוע: נינט טייב-יחפה - האדם שעשה לכם את השבוע:
- משפט השבוע(משפט משיר כלשהו שמאפיין את השבוע שלכם): ...I can't take my eyes off of you - משפט השבוע(משפט מחץ שהצחיק אתכם/ריגש אתכם) - "למה לי את לא עוזרת?" (זה מצחיק אותי!) - דבר שהשגתם השבוע: צמיד יפה יפה מהכותל - מאכל השבוע: צ'יפס
- משהו שעשה לכם את השבוע: הוא
אבל לא..
- משהו שהרס את השבוע: הוא! - מסקנה מהשבוע/מסר שהייתם רוצים להעביר לאומה: אהבה..לא בשבילי השבוע שבפתח: - משהו שאתם מחכים לו השבוע: ערב ראש השנה (להיות בבית!) - משהו שאתם מקווים שיקרה השבוע: שאולי נדבר?!
-האדם שאתם משתוקקים לראות השבוע: אותו! סתם: - תמונה: אממ..אין

B a m b o o k

New member
בלה בלה בלה

שיר השבוע (של שייגעצ): אממ אין
- שיר השבוע (כללי): דפנה והעוגיות-קובי
- אלבום השבוע: שלומי שבן-עיר
- האדם שעשה לכם את השבוע: אממ שני - משפט השבוע(משפט משיר כלשהו שמאפיין את השבוע שלכם): - משפט השבוע(משפט מחץ שהצחיק אתכם/ריגש אתכם): "את בין האנשים החשובים לי בעולם"
- דבר שהשגתם השבוע: ראיתי חברות - מאכל השבוע: ספגטי - משהו שעשה לכם את השבוע: יום שני - משהו שהרס את השבוע: יום שני ושאני טיפשה שפגעתי בבר
- מסקנה מהשבוע/מסר שהייתם רוצים להעביר לאומה: לא לערבב חברים
השבוע שבפתח: - משהו שאתם מחכים לו השבוע: ירושלים ומאור כהן!#@%%#@&^*)(
- משהו שאתם מקווים שיקרה השבוע: שראש השנה יעברו מהר
(פאקינג 4 ימים של לא לעשות כלום!) -האדם שאתם משתוקקים לראות השבוע: אממ לאדעת סתם: - תמונה: אי דונט הב כוח

ססילייה

New member
קובי מתעורר חושב שהוא עיוור

וממשיך לישו...הווווווווווווווווווווווווווווון

AvtipuS

New member
פרוייקט סיגמא ../images/Emo11.gif

שיר השבוע (של שייגעצ): אבא עו"ד. - שיר השבוע (כללי): אנערף. - אלבום השבוע: אנערף. - האדם שעשה לכם את השבוע: אנערף. - משפט השבוע(משפט משיר כלשהו שמאפיין את השבוע שלכם): אנערף. - משפט השבוע(משפט מחץ שהצחיק אתכם/ריגש אתכם) אנערף. - דבר שהשגתם השבוע: אנערף. - מאכל השבוע: אנערף. - משהו שעשה לכם את השבוע: אנערף. - משהו שהרס את השבוע: אנערף. - מסקנה מהשבוע/מסר שהייתם רוצים להעביר לאומה: א-נ-ע-ר-ף. השבוע שבפתח: - משהו שאתם מחכים לו השבוע: אנערף. - משהו שאתם מקווים שיקרה השבוע: אנערף. -האדם שאתם משתוקקים לראות השבוע: אנערף.

AvtipuS

New member
אה אלבום [אלבומי] השבוע

מטרופולין-הסליל מלכת הפלקט-אח יפני בילי טאלנט-השני

אור ../images/Emo42.gif עולה מן המזרח...

שיר השבוע (של שייגעצ):
- - שיר השבוע (כללי):
שער 6, כ"כ הרבה פעמים שמעתי אותו בימים האחרוניייים אמא.. - אלבום השבוע:
שום כלום... אה כן, קנגרו - האדם שעשה לכם את השבוע:
אווו השמנים שנסעו איתי - משפט השבוע(משפט משיר כלשהו שמאפיין את השבוע שלכם):
בסוף שבוע רגוע על אי מרוחק רק לנסות להבין שהרגע הזה מיוחד לפגוש אנשים שאומרים לך שמע תפסיק עם השכל ותביא נשמה שנרקוד ונשיר ונרים את העיר להשתכר ולישון מיום שישי עד יום ראשון - משפט השבוע(משפט מחץ שהצחיק אתכם/ריגש אתכם):
"זה לא נכון!!! אני הראשון שקמתי במזוודה!!! אההה מסעדה!" - דבר שהשגתם השבוע:
כייף - מאכל השבוע:
פציפלורההההההה - משהו שעשה לכם את השבוע:
הסופ"ש - משהו שהרס את השבוע: כלוווום - מסקנה מהשבוע/מסר שהייתם רוצים להעביר לאומה: :) השבוע שבפתח: - משהו שאתם מחכים לו השבוע: שלא יגיע ראש השנה - משהו שאתם מקווים שיקרה השבוע: שיגמר ראש השנה -האדם שאתם משתוקקים לראות השבוע: שמן סתם: - תמונה: מזה לאאא

אפרת P

New member
את קקי מטומטם../images/Emo112.gif

"וואי איפרת איזה יופי אני מנגבת את הרגליים על השטיח של הבית שלך אבל לאאא אני בדרך! אני לא יכולה לראות אותך!"

למעלה