סופשבועע

Fallen Leaves

New member
../images/Emo204.gif../images/Emo210.gifסופשבועע../images/Emo137.gif../images/Emo138.gif

חג שמח אנשיייייייים
-שיר השבוע (של שייגעצ): - שיר השבוע (כללי): - אלבום השבוע: - האדם שעשה לכם את השבוע: - משפט השבוע(משפט משיר כלשהו שמאפיין את השבוע שלכם): - משפט השבוע(משפט מחץ שהצחיק אתכם/ריגש אתכם) - דבר שהשגתם השבוע: - מאכל השבוע: - משהו שעשה לכם את השבוע: - משהו שהרס את השבוע: -מה עשיתם/אתם עושים בסופ"ש? - מסקנה מהשבוע/מסר שהייתם רוצים להעביר לאומה: השבוע שבפתח: - משהו שאתם מחכים לו השבוע: - משהו שאתם מקווים שיקרה השבוע: -האדם שאתם משתוקקים לראות השבוע: סתם: - תמונה:

ססילייה

New member
סוף שבוע טוב, חמודים שלי :)

-שיר השבוע (של שייגעצ): את יפה. - שיר השבוע (כללי):Big Girls Dont Cry. - אלבום השבוע:
- האדם שעשה לכם את השבוע: רון, שהתגנבה למגורים שלנו רק כדי לבדוק מה שלומי.
- משפט השבוע(משפט משיר כלשהו שמאפיין את השבוע שלכם): "יש לי סדק בלב, ואני שותה."
- משפט השבוע(משפט מחץ שהצחיק אתכם/ריגש אתכם): "שימי כובע על הראש בלי פחדים ובלי לחשוש את דומה לעכברוש יש לך קקי על הראש" - דבר שהשגתם השבוע: ממ..לא הרבה, סתם כיף. - מאכל השבוע: איזה חטיף מוזר שלקחתי מדבי..
- משהו שעשה לכם את השבוע: שהודיעו לנו שאנחנו יוצאות :) - משהו שהרס את השבוע: הטרדה טלפונית |: -מה עשיתם/אתם עושים בסופ"ש? אתמול הייתי עם עומר ואסתי בסנוקר, ואז באלפנט ואז בבי באר :) והיה מזה כיף.
- מסקנה מהשבוע/מסר שהייתם רוצים להעביר לאומה: הזמן באמת טס אם לא בודקים מה השעה כל חמש שניות! השבוע שבפתח: - משהו שאתם מחכים לו השבוע: סיור בבצ"ת - משהו שאתם מקווים שיקרה השבוע: שלא ישאירו אותנו לסגור >< -האדם שאתם משתוקקים לראות השבוע: את כל הסמבציות מהטירונות שלא ראיתי כל השבוע.
סתם: - תמונה:

AvtipuS

New member
אני חבר שלו, אני מכיר אותו, קוראים לי לופי

לופי לופי לופי לופ. -שיר השבוע (של שייגעצ): אין לי אויר. - שיר השבוע (כללי): החברים של נטאשה-מעליות. - אלבום השבוע: החברים של נטאשה-הכל. [במיוחד רדיו בלה בלה] - האדם שעשה לכם את השבוע: אנערף. - משפט השבוע(משפט משיר כלשהו שמאפיין את השבוע שלכם): "אני מחפש ומוצא את זה, כנראה שאני לא יכול אחרת." - משפט השבוע(משפט מחץ שהצחיק אתכם/ריגש אתכם): "לשמור על בן אדם עם גופייה וזקן בן יומיים זה מה שיש שלא יפול עלי, שלא יפול על עצמו, שלא יגמר לי." - דבר שהשגתם השבוע: אנערף. - מאכל השבוע: אנערף. - משהו שעשה לכם את השבוע: אנערף. - משהו שהרס את השבוע: שאני לא הולך היום להופעה של היהודים בירושלים. -מה עשיתם/אתם עושים בסופ"ש? כלום. - מסקנה מהשבוע/מסר שהייתם רוצים להעביר לאומה: בלי רשימה ארוכה של קניות אל תצאו לסופרמרקט הגדול של החיים כי אי אפשר בלי. השבוע שבפתח: - משהו שאתם מחכים לו השבוע: אנערף. - משהו שאתם מקווים שיקרה השבוע: אנערף. -האדם שאתם משתוקקים לראות השבוע: אנערף. סתם: - תמונה:

a d i 8

New member
"תקבל קצת אומץ להעיף אבק פיות ברוח

להביע משאלה,לנקות את הלוח"
-שיר השבוע (של שייגעצ):
- שיר השבוע (כללי):Lithium-Nirvana
- אלבום השבוע:Nevermind-Nirvana
- האדם שעשה לכם את השבוע:שיר ויעל
- משפט השבוע(משפט משיר כלשהו שמאפיין את השבוע שלכם):"תפתח,תחייך,תחלום,תאמין שלכל דבר יש סיבה"
- משפט השבוע(משפט מחץ שהצחיק אתכם/ריגש אתכם):"@#%@^#%&#$&#^#&*%&*%&%"הייתי חייבת לצנזר למען הקטינים שבפורום
....אבל זאת שיר במקרה מאודמאוד משעשע אצלה בדירה
- דבר שהשגתם השבוע:חברות חדשות
- מאכל השבוע:אממאמממ ספגטים [המסעדה XD]
- משהו שעשה לכם את השבוע:כל היציאות ההזויות לפרילנד והיום כיף בירושלים
- משהו שהרס את השבוע:
-מה עשיתם/אתם עושים בסופ"ש?יצאתי אתמול עם יעל לעשות כיף...והיום הופעה של יוני בלוך בבארבי
[מישו בא??]
- מסקנה מהשבוע/מסר שהייתם רוצים להעביר לאומה:תדעו מתי להשתחרר ולהעיף אנשים רעים[ומסתבר שממש מטומטמים
] מהחיים שלכם! השבוע שבפתח:
- משהו שאתם מחכים לו השבוע:התנחלות במודיעין
- משהו שאתם מקווים שיקרה השבוע:שאני אשרוד את היום הראשון אחרי השביתה
-האדם שאתם משתוקקים לראות השבוע:מישקקקקק

a d i 8

New member
אחלה../images/Emo9.gif

רק שאני לא יודעת איך את ניראת...אז אם תזהי אותי תבואי להגיד שלום

אסססס

New member
להלההלהלה שובאפ שובאפ

-שיר השבוע (של שייגעצ): את יפה - שיר השבוע (כללי):jealous guy- jhon lenon - אלבום השבוע:
- האדם שעשה לכם את השבוע: אלמוג קורן
-:D-:D-:D-:D-:D - משפט השבוע(משפט משיר כלשהו שמאפיין את השבוע שלכם):
- משפט השבוע(משפט מחץ שהצחיק אתכם/ריגש אתכם)"נפל לי המקללל" - דבר שהשגתם השבוע: שרשרת קולית - מאכל השבוע:פלפל ממולא - משהו שעשה לכם את השבוע:הרבה אלכוהול אתמול - משהו שהרס את השבוע:יותר מידי אלכוהול אתמול -מה עשיתם/אתם עושים בסופ"ש? הולכים לשתות - מסקנה מהשבוע/מסר שהייתם רוצים להעביר לאומה: יש אנשים שפשוט חייבים לקבל ממני כאפה והיא תקבל אותה בהזדמנות. השבוע שבפתח: - משהו שאתם מחכים לו השבוע: אלכוהולללל - משהו שאתם מקווים שיקרה השבוע: אבי
-האדם שאתם משתוקקים לראות השבוע:אבי
וליל

עדי D

New member
חג שמח:)

-שיר השבוע (של שייגעצ): - שיר השבוע (כללי): Pendulum - Blood Sugar - אלבום השבוע: - האדם שעשה לכם את השבוע: ענברי - משפט השבוע(משפט משיר כלשהו שמאפיין את השבוע שלכם): גשם בחוץ וזהו חורף עצוב בשבילי... - משפט השבוע(משפט מחץ שהצחיק אתכם/ריגש אתכם): לחיים ולממון ונזיין המון!)*!&)*!& - דבר שהשגתם השבוע: - מאכל השבוע: סיני - משהו שעשה לכם את השבוע: סתם להיות עם חברים ולראות את גיא אחרי שניפ:) - משהו שהרס את השבוע: הכסף אוזל -מה עשיתם/אתם עושים בסופ"ש? אאאאא יומולדת לחברה:) - מסקנה מהשבוע/מסר שהייתם רוצים להעביר לאומה: חורף זה בעעע השבוע שבפתח: - משהו שאתם מחכים לו השבוע: בתקווה רבה לגשת לתיאוריה. ולעבור. - משהו שאתם מקווים שיקרה השבוע: לעבור תיאוריה -האדם שאתם משתוקקים לראות השבוע: סתם: - תמונה:

animal bar

New member
../images/Emo211.gif

- שיר השבוע (של שייגעצ): שגר פגר. - שיר השבוע (כללי): Snow ((Hey Oh))- RHCP, The bitch song- Bowling For Soup. - אלבום השבוע: The Red Hot Chili Peppers- RHCP. - האדם שעשה לכם את השבוע: - - משפט השבוע(משפט משיר כלשהו שמאפיין את השבוע שלכם): מחר יהיה יותר טוב, את תראי, מחר יהיה יותר טוב בשבילי. / אל תגידי דבר גם שתיקה יכולה לדבר, יכולה להרוג. - משפט השבוע(משפט מחץ שהצחיק אתכם/ריגש אתכם) - - דבר שהשגתם השבוע: האלבום הראשון של RHCP מה שאומר שיש לי את כל האלבומים שלהם. DDD: - מאכל השבוע: קוראסון שוקולד ונסטי בארומה. - משהו שעשה לכם את השבוע: ת''א פעמיים. ועוד משהו. :) - משהו שהרס את השבוע: לאקי שלי חולה בשעלת.
[פאק יו, זה לא מצחיק! ] - מה עשיתם/אתם עושים בסופ"ש? בינתיים כלום. - מסקנה מהשבוע/מסר שהייתם רוצים להעביר לאומה: - השבוע שבפתח: - משהו שאתם מחכים לו השבוע: אולי הופעה של שרון הולצמן ביום ראשון. - משהו שאתם מקווים שיקרה השבוע: שאני אלך להופעה של שרון הולמן. -האדם שאתם משתוקקים לראות השבוע: שרון הולצמן ואסף לסרי[
]. סתם: - תמונה: -

B a m b o o k

New member
חנוכה

-שיר השבוע (של שייגעצ): לא בא לה - שיר השבוע (כללי): הבנות נחמה-בואי - אלבום השבוע: שלומי שבן-עיר
- האדם שעשה לכם את השבוע: אממ אבאמא שלקחו אותנו לצפון
ושיכנעו אותי בסוף לצאת איתם - משפט השבוע(משפט משיר כלשהו שמאפיין את השבוע שלכם): - משפט השבוע(משפט מחץ שהצחיק אתכם/ריגש אתכם): "יש לכם 35 דקות!" "אוקי. יאללה בואו מהר. הולכים, גונבים וחוזרים" - דבר שהשגתם השבוע: הארי פוטר ה7!!! - מאכל השבוע: חביתה - משהו שעשה לכם את השבוע: צפון (שכלל בתוכו רכיבה על סוס, החלקה על הקרח וניצחון בבאולינג
) וחמישי אצל מורץ' - משהו שהרס את השבוע: קצת יום שישי בערב -מה עשיתם/אתם עושים בסופ"ש? קראתי הארי פוטר
- מסקנה מהשבוע/מסר שהייתם רוצים להעביר לאומה: צפון זה טוב! השבוע שבפתח: - משהו שאתם מחכים לו השבוע: נראלי ת"א - משהו שאתם מקווים שיקרה השבוע: שיהיה טוב -האדם שאתם משתוקקים לראות השבוע: אתם

סביבון סוב סוב סוב חאנוכאה הוא רטוב! ../images/Emo138.gif

-שיר השבוע (של שייגעצ): - - שיר השבוע (כללי): דונט קריי - אלבום השבוע: אנערף - האדם שעשה לכם את השבוע: המממ - משפט השבוע(משפט משיר כלשהו שמאפיין את השבוע שלכם): "אנו ניפגש בתום ימים רבים בתום הרבה לילות.." - משפט השבוע(משפט מחץ שהצחיק אתכם/ריגש אתכם): פםפםפם - דבר שהשגתם השבוע: חופש... - מאכל השבוע: המממ - משהו שעשה לכם את השבוע: שיש חופש - משהו שהרס את השבוע: שיש צבא :( -מה עשיתם/אתם עושים בסופ"ש? כלום בפיתה - מסקנה מהשבוע/מסר שהייתם רוצים להעביר לאומה: תיהיו טובים! השבוע שבפתח: - משהו שאתם מחכים לו השבוע: שיגמממממממר - משהו שאתם מקווים שיקרה השבוע: שיגמר? -האדם שאתם משתוקקים לראות השבוע: מאמייי סתם: - תמונה: נההההה

Fallen Leaves

New member
../images/Emo204.gif../images/Emo210.gifאיייייייף.

-שיר השבוע (של שייגעצ): ניו יורק-רפיח
- שיר השבוע (כללי): Alanis Morisette - Thank You אביגיל רוז - ואולי יזהר אשדות - צילו של יומ קיץ ירמי קפלן - מדוע לא באת
- אלבום השבוע: אין
- האדם שעשה לכם את השבוע: לאדעת
- משפט השבוע(משפט משיר כלשהו שמאפיין את השבוע שלכם): "שכחתי כמה להרגיש זה כואב..."
- משפט השבוע(משפט מחץ שהצחיק אתכם/ריגש אתכם) "אז היא אמרה לו 'איפה אתה? אה בעזריאלי? אז תבוא לפה, אני באלונית'"
[אמא של עילי בוטנר הזויה!
- דבר שהשגתם השבוע: מממממממפ...כלום
- מאכל השבוע: בורקסים, כרגיל.
- משהו שעשה לכם את השבוע: ואללה...נראלי שכלום..בעצם אולי החופש קצת..
- משהו שהרס את השבוע: יותר מידי..
-מה עשיתם/אתם עושים בסופ"ש? אתמול הייתי אצל חברה ואח"כ הייתי בבית הבירה על חברים והיומ עבדתי
- מסקנה מהשבוע/מסר שהייתם רוצים להעביר לאומה: בנים זה דפוקקקקק
השבוע שבפתח:
- משהו שאתם מחכים לו השבוע: להיות אחרי המבחנים?...ת"א!!!!@#$@% [משכורת כמובן]
- משהו שאתם מקווים שיקרה השבוע: אולי שהכל יסתדר?...שאקנה מלאמלא דברים מגניבים בת"א. :)
-האדם שאתם משתוקקים לראות השבוע: ששש.
סתם:
- תמונה:בוּ!

keeeren

New member
מישו פה זוכר אותי? ../images/Emo9.gif

-שיר השבוע (של שייגעצ): דנה - שיר השבוע (כללי):monson - אלבום השבוע:אין - האדם שעשה לכם את השבוע:המ"פ שלי לירון.. כפרה עליה.. וגם המפקדת שלי רותם - משפט השבוע(משפט משיר כלשהו שמאפיין את השבוע שלכם): "ברוך הבא למציאות..." - משפט השבוע(משפט מחץ שהצחיק אתכם/ריגש אתכם): וואו מלא... שבירת דיסטנס וזה - דבר שהשגתם השבוע:סיימתי קורס וקיבלתי שרוך ירוק וקיבלתי רב"ט:] - מאכל השבוע: סופגניות - משהו שעשה לכם את השבוע: הסיום קורס, מסע כומתה... הטקס!! - משהו שהרס את השבוע:שנרדמתי בחמישי בערב.. בעעע -מה עשיתם/אתם עושים בסופ"ש? נגמר כבר.. די! - מסקנה מהשבוע/מסר שהייתם רוצים להעביר לאומה:אם באמת רוצים משהו ומאמינים בו.. הוא יקרה!! השבוע שבפתח: - משהו שאתם מחכים לו השבוע:קעקוע.. רגילה!! - משהו שאתם מקווים שיקרה השבוע: שהקעקוע יצא לפועל(?) -האדם שאתם משתוקקים לראות השבוע: גררר...
סתם: - תמונה:איןליכח

מיכמיך3

New member
חג שמייח! ../images/Emo137.gif

שיר השבוע (של שייגעצ): פרח נתתי לנורית. - שיר השבוע (כללי): בשמלה אדומה - להקת הנח"ל. - אלבום השבוע:
- האדם שעשה לכם את השבוע: ידיד שלי. - משפט השבוע(משפט משיר כלשהו שמאפיין את השבוע שלכם):
- משפט השבוע(משפט מחץ שהצחיק אתכם/ריגש אתכם) סקרים זה שקרים. - דבר שהשגתם השבוע: עוד מחזיק מפתחות לאוסף. =] - מאכל השבוע: סופגניה. - משהו שעשה לכם את השבוע: החג. - משהו שהרס את השבוע: חברת "פלאפון". -מה עשיתם/אתם עושים בסופ"ש? סתם בבית, היום בשבת הייתי אצל דודים. - מסקנה מהשבוע/מסר שהייתם רוצים להעביר לאומה: שיהיה לכולם המשך חג שמח!
השבוע שבפתח: - משהו שאתם מחכים לו השבוע: המשך החג. - משהו שאתם מקווים שיקרה השבוע: שיהיה מצויין, לא יזיק. -האדם שאתם משתוקקים לראות השבוע: את הכיתה שלי. סתם: - תמונה: נוותר להשבוע.

../images/Emo41.gif

-שיר השבוע (של שייגעצ): - - שיר השבוע (כללי): אימפריות נופלות לאט - דן תורן עם חמי רודנר - אלבום השבוע: camel - the snow goose - האדם שעשה לכם את השבוע: יותם - משפט השבוע(משפט משיר כלשהו שמאפיין את השבוע שלכם): לילה טוב מאיה - משפט השבוע(משפט מחץ שהצחיק אתכם/ריגש אתכם) כל 'כל החיים לפניו' - דבר שהשגתם השבוע: - מאכל השבוע:חחח כלום - משהו שעשה לכם את השבוע: אילת - משהו שהרס את השבוע: אילת -מה עשיתם/אתם עושים בסופ"ש? אילת - מסקנה מהשבוע/מסר שהייתם רוצים להעביר לאומה: גבר חושב מהזיןןן השבוע שבפתח: - משהו שאתם מחכים לו השבוע: - משהו שאתם מקווים שיקרה השבוע:כסף -האדם שאתם משתוקקים לראות השבוע: סתם: - תמונה:

למעלה