סופ"ש!!

Fallen Leaves

New member
../images/Emo204.gif../images/Emo210.gifסופ"ש!!

-שיר השבוע (של שייגעצ): - שיר השבוע (כללי): - אלבום השבוע: - האדם שעשה לכם את השבוע: - משפט השבוע(משפט משיר כלשהו שמאפיין את השבוע שלכם): - משפט השבוע(משפט מחץ שהצחיק אתכם/ריגש אתכם) - דבר שהשגתם השבוע: - מאכל השבוע: - משהו שעשה לכם את השבוע: - משהו שהרס את השבוע: -מה עשיתם/אתם עושים בסופ"ש? - מסקנה מהשבוע/מסר שהייתם רוצים להעביר לאומה: השבוע שבפתח: - משהו שאתם מחכים לו השבוע: - משהו שאתם מקווים שיקרה השבוע: -האדם שאתם משתוקקים לראות השבוע: סתם: - תמונה:

עודי חי

-שיר השבוע (של שייגעצ): אין - שיר השבוע (כללי): חלומות גדולים-אביב גפן, קבעתי עם האושר-אביב גפן - אלבום השבוע: איו - האדם שעשה לכם את השבוע: לא היה נראהלי - משפט השבוע(משפט משיר כלשהו שמאפיין את השבוע שלכם): חלצי אותי מהקרחון הזה אותך אני אוהב - משפט השבוע(משפט מחץ שהצחיק אתכם/ריגש אתכם)נאהד בת זונה - דבר שהשגתם השבוע: כאב ראש, דיכאון, ובירה - מאכל השבוע: פילי צ'ייז סטייק - משהו שעשה לכם את השבוע: מייקס פלייס. הים. ודבר מצחיק שקרה אתמול בערב, חברה שלי מישהי מהקומונה מדריכת טיולים בצבא בבית ספר שדה באילת, אמרה לנו בואו למסיבת פורים בבית ספר שדה במצפה רמון יהיו מלא אנשים, כל האיכותיים של הדרום יהיו שם, הגענו היה שם 30 איש, כולם חנונים כאלה של החברה להגנת הטבע, כאילו נסעתי עד אמצע המדבר, לסוף העולם בשביל מסיבת חנונים, זה היה יותר כמו ערב כיתה... - משהו שהרס את השבוע: דברים משבוע שעבר -מה עשיתם/אתם עושים בסופ"ש? מגרבצים בקומונה, אולי נקפוץ לפורום(מועדון ערסים בבאר שבע) חוץ מזה כלום. - מסקנה מהשבוע/מסר שהייתם רוצים להעביר לאומה: אל תאהבו יותר מידי השבוע שבפתח: - משהו שאתם מחכים לו השבוע: מסיבת צות בוגר של הצופים ביום ראשון, בר מצווה של איזה בנדוד רחוק מארה"ב בירושלים - משהו שאתם מקווים שיקרה השבוע: זה ישאר אצלי -האדם שאתם משתוקקים לראות השבוע: גם ישאר אצלי סתם: - תמונה:

Fallen Leaves

New member
../images/Emo204.gif../images/Emo210.gif"אינלי סבלנות לחכות, כל היומ משחקת

..עם בובות..."
-שיר השבוע (של שייגעצ): אממ..נראלי שאין
- שיר השבוע (כללי): איגי וקסמן - אדום איגי וקסמן - תישא אותי לאישה The Kooks - She Moves In Her Own Way The Feeling - Sewn Boys Like Girls - The Great Escape!!! ועוד
- אלבום השבוע: אין
- האדם שעשה לכם את השבוע: מממ..רועיקי?:)
- משפט השבוע(משפט משיר כלשהו שמאפיין את השבוע שלכם): מממ לא זוכרת
- משפט השבוע(משפט מחץ שהצחיק אתכם/ריגש אתכם) "חלץ, חלץ.."
[יענו.."רד ממני" כזה]
- דבר שהשגתם השבוע:
- מאכל השבוע: חביתה בפיתה שאכלתי אתמול בעכו
- משהו שעשה לכם את השבוע: שמאצנו דירה! והפעם באמת! [אני מפחדת לדבר עלזה כדי שלא ישתבש או משו..] והיא בתזונה! ויש בה ארונות! ואפילו כלוב לאוגרים שיהיו לי! ו"חדר זּולה" היא כזאת שווה!:)
- משהו שהרס את השבוע: יומשלישי בכרמיאל. היה מסריח ביותר.
-מה עשיתם/אתם עושים בסופ"ש? אתמול הייתי בכרמיאל ואח"כ הלכתי לישון.. היומ כנראה מדורה בים ואח"כ בטח אצא עם טול..ומחר..ללמוד למבחנים
וכנראה שוב כרמיאל ..
- מסקנה מהשבוע/מסר שהייתם רוצים להעביר לאומה: לשכור דירה זה כאב ראש אחוּש!!
השבוע שבפתח:
- משהו שאתם מחכים לו השבוע: להתחיל לארוז, לסדר, ארגזים, בלאגנים:) [וכמובן-שהשבוע ייגמר!]
- משהו שאתם מקווים שיקרה השבוע: שמחר בע"ה נחתום על החוזה.. ושאלמד כמו שצרייייך. שבוע אחרון של י"ג!!
-האדם שאתם משתוקקים לראות השבוע: רונקי הקטנה שלי..
סתם:
- תמונה:

a d i 8

New member
'סווני טוד' הוא סרט הזוי!

אבל מדהים
-שיר השבוע (של שייגעצ):
- שיר השבוע (כללי):You Know You're Right-nirvana, This Is Shangrila-Mother Love Bone - אלבום השבוע:
- האדם שעשה לכם את השבוע:אממממ...כמה
- משפט השבוע(משפט משיר כלשהו שמאפיין את השבוע שלכם):"you can crawl away for good,i'm done forgiving you!" - משפט השבוע(משפט מחץ שהצחיק אתכם/ריגש אתכם):זה שאחראי על המסיבת סיום מבקש להקריא שמות אז מגיעים לשם שלי ו-"אוקיי..עדי נבוט פה" אני-"נבות" זאת שרשמה-"נבוט" "נבות" "נבוט!" "נבות!! מה יש לכם נגד הת' הזאת מה??
"|
- דבר שהשגתם השבוע:טבעת
- מאכל השבוע:איזה עוף ממש ממש טעים שאמא הכינה - משהו שעשה לכם את השבוע:אתמול
[שלשום?
] - משהו שהרס את השבוע:אמממממממ..כלום:) -מה עשיתם/אתם עושים בסופ"ש?בחמישי חגגנו יומולדת והיום ראיתי את סווני טוד סוףסוף!
- מסקנה מהשבוע/מסר שהייתם רוצים להעביר לאומה:אמאלה!קבלתי צו גיוס!לא רוצה!
השבוע שבפתח: - משהו שאתם מחכים לו השבוע:אין משו מיוחד... - משהו שאתם מקווים שיקרה השבוע:..... -האדם שאתם משתוקקים לראות השבוע:..... סתם: - תמונה:אין לי כוח
...

animal bar

New member
../images/Emo211.gif

- שיר השבוע (של שייגעצ): - - שיר השבוע (כללי): שלומי שבן, כולם.
- אלבום השבוע: עיר- שלומי שבן.
- האדם שעשה לכם את השבוע: שלומי שבן, חח, ענה לי במייספייס וקרא לי יקרה.
- משפט השבוע(משפט משיר כלשהו שמאפיין את השבוע שלכם): "ואולי אני חולמת בהקיץ... איך שלא יהיה, אותך תמיד ארצה, אותך תמיד ארצה. " - משפט השבוע(משפט מחץ שהצחיק אתכם/ריגש אתכם): התגובה שלי אחרי שאומרים לי דברים ואני שוכחת אותם ישר. [פאק, אני כל כך סנילית.
] - דבר שהשגתם השבוע: קשקושים על היד. - מאכל השבוע: - - משהו שעשה לכם את השבוע: פורים, והחופש שלו כמובן.
- משהו שהרס את השבוע: כלום בינתיים.
-מה עשיתם/אתם עושים בסופ"ש? הייתי במודיעין פגשתי חברים והיום אני אמורה להיות בי-ם לפגוש חברים. D: - מסקנה מהשבוע/מסר שהייתם רוצים להעביר לאומה: לחזור לשמוע להקה שלא שמעת כבר מלא זמן זה כיף.
השבוע שבפתח: - משהו שאתם מחכים לו השבוע: - - משהו שאתם מקווים שיקרה השבוע: - -האדם שאתם משתוקקים לראות השבוע: - סתם: - תמונה:

ססילייה

New member
אני אהיה לי שיייייייייר מפחד משתק!!!!!11111><

-שיר השבוע (של שייגעצ): משקאות חריפים. - שיר השבוע (כללי):קרן פלס-מבול. - אלבום השבוע:כפיר אפשטיין. - האדם שעשה לכם את השבוע: יש ה מ ו ן :) - משפט השבוע(משפט משיר כלשהו שמאפיין את השבוע שלכם): "אני בחופש, יש לי אותי לאט וטוב לי." - משפט השבוע(משפט מחץ שהצחיק אתכם/ריגש אתכם): "זה לא חברי מצידך.."
"וואי, חכה אחי היא מנהלת דיאלוגים עם עצמה..XD - דבר שהשגתם השבוע: ראיתי את איתמר ודין כל יום בשעת טש שלהם..וגם אחרי
- מאכל השבוע:סנדביץ' ב''פרח''. - משהו שעשה לכם את השבוע:האנשים המדהימים בבה"ד~!!!! - משהו שהרס את השבוע: שאתמול במקום לצאת הביתה ב10:30 מהבסיס, יצאתי ממש באיחור כי הבנות נעלו את החדר ונסעו הביתה, ולא היה לי מפתח :( -מה עשיתם/אתם עושים בסופ"ש?האמת שאני קצת חולה, אז חוץ מסתם לדבר עם חברים..כלום. - מסקנה מהשבוע/מסר שהייתם רוצים להעביר לאומה: הבסיס שלי חיי בסרט :) השבוע שבפתח: - משהו שאתם מחכים לו השבוע:שיעבור בסבבה!
- משהו שאתם מקווים שיקרה השבוע: שלד"ש וס'5 לא יצאו לשהיות :( -האדם שאתם משתוקקים לראות השבוע: כולםכולםכולם :) סתם: - תמונה:
אין פה.

B a m b o o k

New member
להיות או לא להיות? זאת השאלה

-שיר השבוע (של שייגעצ): אין ואין
- שיר השבוע (כללי): שילה-קספר - אלבום השבוע: קספר-הדיסק הכחול
- האדם שעשה לכם את השבוע: זוהר וסתיו
- משפט השבוע(משפט משיר כלשהו שמאפיין את השבוע שלכם): - משפט השבוע(משפט מחץ שהצחיק אתכם/ריגש אתכם): "שלגיה מחווירה לעומתך"
(אבא אמר עלי בתור שלגיה
) - דבר שהשגתם השבוע: גיל 17, צו ראשון, דיסק של הקספרים
, גילוי חברים לעומק - מאכל השבוע: כל מיני שטויות של המשלוחי מנות - משהו שעשה לכם את השבוע: אי אפשר לומר שהיומולדת כי היא הייתה מעפנה.. אז ההופעה של מאור כהן ופיטר רוט בפורים
- משהו שהרס את השבוע: קצת החברות שלי שגרמו לי לתהות עליהן קצת...:\ -מה עשיתם/אתם עושים בסופ"ש? הייתי ברמב"ם ועשיתי תיקון יומולדת והיה ממש ממש מצחיק
- מסקנה מהשבוע/מסר שהייתם רוצים להעביר לאומה: גם ללכת בקפיצות זה לרוץ! השבוע שבפתח: - משהו שאתם מחכים לו השבוע: טיול שנתי!!!!!!!!!!!!!!!!
D::::: - משהו שאתם מקווים שיקרה השבוע: שהמבחן במת' ילך טוב... -האדם שאתם משתוקקים לראות השבוע: מי שבא
סתם:
איזה רוסיה יצאתי - תמונה:

ססילייה

New member
אומג צליל |: ../images/Emo99.gif../images/Emo7.gif

אני כה מצטערת ששכחתי!@#$%^&מבטיחה פיצויי הולם! מארץ הפיצויים! מתי הפסקת להיות בת 14?!?!?!
ועוד צו ראשון?! מה?! לא.

מיכמיך3

New member
יאללה... טיול שנתייייי!! ../images/Emo9.gif

שיר השבוע (של שייגעצ): אבא עורך דין. - שיר השבוע (כללי): Lonely Day של סיסטם. - אלבום השבוע:
- האדם שעשה לכם את השבוע: המדריכים של הטיול, של המסע בראשית. - משפט השבוע(משפט משיר כלשהו שמאפיין את השבוע שלכם):
- משפט השבוע(משפט מחץ שהצחיק אתכם/ריגש אתכם)
- דבר שהשגתם השבוע: מצלמה, צו ראשון. - מאכל השבוע:
- משהו שעשה לכם את השבוע: המצלמה החדשה. - משהו שהרס את השבוע: בילוי של הסופ"ש. -מה עשיתם/אתם עושים בסופ"ש? כלום. - מסקנה מהשבוע/מסר שהייתם רוצים להעביר לאומה: שימו זין על כולם. השבוע שבפתח: - משהו שאתם מחכים לו השבוע: טיול שנתי, 6 ימים, מסע בראשית. - משהו שאתם מקווים שיקרה השבוע: שאני אהנה בטיול. -האדם שאתם משתוקקים לראות השבוע: אני אבלה עם על השכבה שלי! סתם: תמונה: נוותר...

week me

-שיר השבוע (של שייגעצ): - שיר השבוע (כללי): מודדת/ירמי קפלן - אלבום השבוע: .. - האדם שעשה לכם את השבוע: - משפט השבוע(משפט משיר כלשהו שמאפיין את השבוע שלכם): - משפט השבוע(משפט מחץ שהצחיק אתכם/ריגש אתכם) - דבר שהשגתם השבוע: - מאכל השבוע: פסטה - משהו שעשה לכם את השבוע: רובו ככולו - משהו שהרס את השבוע:מאמא -מה עשיתם/אתם עושים בסופ"ש? ביתריק - מסקנה מהשבוע/מסר שהייתם רוצים להעביר לאומה: טפוי וודקה השבוע שבפתח: - משהו שאתם מחכים לו השבוע: .. - משהו שאתם מקווים שיקרה השבוע: שוקי ת"א -האדם שאתם משתוקקים לראות השבוע: .. סתם: - תמונה:

AvtipuS

New member
דוד אוהב אותך ורוצה לעשות לך מלוואח

-שיר השבוע (של שייגעצ): קשה לי לחשוב,לב מפלסטיק,רוצה ללכת,חמישה רבעים,ציפורניים מרוחות. - שיר השבוע (כללי):תמוז-אהבה שקטה,ד"ר קספר-היא כל הסיפור,ירמי קפלן-אני אשתנה,אביב גפן-גן החטאים,ג'ירפות-מונוגמיה,עברי לידר-ואולי. - אלבום השבוע: - האדם שעשה לכם את השבוע: - משפט השבוע(משפט משיר כלשהו שמאפיין את השבוע שלכם): - משפט השבוע(משפט מחץ שהצחיק אתכם/ריגש אתכם): - דבר שהשגתם השבוע: למדתי לנגן עוד כמה דברים. - מאכל השבוע: - משהו שעשה לכם את השבוע: - משהו שהרס את השבוע: -מה עשיתם/אתם עושים בסופ"ש? - מסקנה מהשבוע/מסר שהייתם רוצים להעביר לאומה: השבוע שבפתח: - משהו שאתם מחכים לו השבוע: - משהו שאתם מקווים שיקרה השבוע: -האדם שאתם משתוקקים לראות השבוע: סתם: - תמונה:

animal bar

New member
שמעת מה קרה? ../images/Emo211.gif

הבסיסט של היהודים פרש, הוא חזר בתשובה.

AvtipuS

New member
כן אני יודע מהבוקר

הוא חזר בתשובה מזמן אבל כנראה שהוא לוקח את זה עכשיו קצת יותר ברצינות...

AvtipuS

New member
הם כבר מזמן לא מופיעים בימי שישי...

בשביל סטרול,כנראה שזה הולך להשתנות...

חחחחחחחחחחחחחח../images/Emo6.gif../images/Emo194.gif

הו איפרת איפרת כל פעם כשאני חוזרת מהבסיס אני עוברת ליד צומת קדימה
"לקדימה פנה שמאלה! "

אפרת P

New member
יוו../images/Emo112.gif

איפה את משרתת? את זוכרת שלפני איזה שנתיים אמרת לי שאת רוצה לשרת בצפון כדי לבוא אלי?

למעלה