פינתי היקרה.

Fallen Leaves

New member
../images/Emo204.gif../images/Emo210.gifפינתי היקרה.

כי אנלא יודעת אם אהיה בבית מחר.. -שיר השבוע (של שייגעצ): - שיר השבוע (כללי): - אלבום השבוע: - האדם שעשה לכם את השבוע: - משפט השבוע(משפט משיר כלשהו שמאפיין את השבוע שלכם): - משפט השבוע(משפט מחץ שהצחיק אתכם/ריגש אתכם) - דבר שהשגתם השבוע: - מאכל השבוע: - משהו שעשה לכם את השבוע: - משהו שהרס את השבוע: -מה אתם עושים היומ?: - מסקנה מהשבוע/מסר שהייתם רוצים להעביר לאומה: השבוע שבפתח: - משהו שאתם מחכים לו השבוע: - משהו שאתם מקווים שיקרה השבוע: -האדם שאתם משתוקקים לראות השבוע: סתם: - תמונה:

Fallen Leaves

New member
../images/Emo204.gif../images/Emo210.gifשבתשלום../images/Emo39.gif

-שיר השבוע (של שייגעצ): ניו יורק-רפיח
- שיר השבוע (כללי): בועז בנאי - תנופה בן ארצי - אל תגעי בי במקום מילים Alien Ant Farm - Movies Amy Winehouse - Dry on their own Billy Talent - This Suffering
- אלבום השבוע: אין
- האדם שעשה לכם את השבוע: מממממפפפ..רועי חיים :)
- משפט השבוע(משפט משיר כלשהו שמאפיין את השבוע שלכם): "אני עוצר את התנופה אולי זו רק תקופה, מכאן אפשר רק לעלות!"
- משפט השבוע(משפט מחץ שהצחיק אתכם/ריגש אתכם) המממממ...לאדעת
- דבר שהשגתם השבוע: שיער.אדומ. :) שָל מהמם!
- מאכל השבוע: סנדוויץ' חביתה בארומה.
- משהו שעשה לכם את השבוע: תכלס? שומדבר.
- משהו שהרס את השבוע: אנשים.
-מה אתם עושים היומ?: אממ..עודמעט אני אסע לחברה ומשם נחליט עם כולם מה לעשות.. בטח בית קפה או פאב..
- מסקנה מהשבוע/מסר שהייתם רוצים להעביר לאומה: שיט.
השבוע שבפתח:
- משהו שאתם מחכים לו השבוע: אמממ...אמממ...לאדעת
- משהו שאתם מקווים שיקרה השבוע: שהכל יסתדר.
-האדם שאתם משתוקקים לראות השבוע: אין כזה. אולי כהן. או רועי, שיצחיק אותי.
סתם:
- תמונה:רררררררר... [איכ!
]

animal bar

New member
../images/Emo211.gif

- שיר השבוע (של שייגעצ): צפורניים מרוחות. - שיר השבוע (כללי): charmer- kings of leon. - אלבום השבוע: לא יודעת. P: - האדם שעשה לכם את השבוע: ^ - משפט השבוע(משפט משיר כלשהו שמאפיין את השבוע שלכם): - - משפט השבוע(משפט מחץ שהצחיק אתכם/ריגש אתכם): - - דבר שהשגתם השבוע: - - מאכל השבוע: תפוצ'יפס. - משהו שעשה לכם את השבוע: - - משהו שהרס את השבוע: - -מה אתם עושים היומ?: ביד. - מסקנה מהשבוע/מסר שהייתם רוצים להעביר לאומה: - השבוע שבפתח: - משהו שאתם מחכים לו השבוע: - - משהו שאתם מקווים שיקרה השבוע: - -האדם שאתם משתוקקים לראות השבוע: - סתם: - תמונה: - לא היה לי יותר מידי כח עכשיו. :\

מיכמיך3

New member
../images/Emo15.gif../images/Emo9.gif../images/Emo39.gif

שיר השבוע (של שייגעצ): מרלין מונרו. שיר השבוע (כללי): אפרת גוש - כמו שזה היה. אלבום השבוע: ----- האדם שעשה לכם את השבוע: ----- משפט השבוע(משפט משיר כלשהו שמאפיין את השבוע שלכם): "הידעת, שנשיא ארה"ב, בוש, היה פעם ילד" משפט השבוע(משפט מחץ שהצחיק אתכם/ריגש אתכם) אם היית קופץ מגשר לא הייתי קופצת אחרייך.... הייתי בתחתית כדי לתפוס אותך... דבר שהשגתם השבוע: צמיד חדש על היד. מאכל השבוע: דג. משהו שעשה לכם את השבוע: הידיעה שרוב הסיכויים שחוזרים ללימודים שבוע הבא. משהו שהרס את השבוע: הידיעה שליגאל עמיר נולד בן. מה אתם עושים היומ?: כלום... מסקנה מהשבוע/מסר שהייתם רוצים להעביר לאומה: תקשורת זה אחלה של מגמה! השבוע שבפתח: משהו שאתם מחכים לו השבוע: עוד הקלטת תוכנית לרדיו.
משהו שאתם מקווים שיקרה השבוע: שב-100% נחזור ללימודים. האדם שאתם משתוקקים לראות השבוע: המורה שלי לתקשורת, סתם כי הוא נחמד נורא ויש לו ילדים חמודים בטירוף. סתם: תמונה:

week

-שיר השבוע (של שייגעצ): - שיר השבוע (כללי): I feel preetty - אלבום השבוע: - - האדם שעשה לכם את השבוע: עדי אשכנזי - משפט השבוע(משפט משיר כלשהו שמאפיין את השבוע שלכם): - משפט השבוע(משפט מחץ שהצחיק אתכם/ריגש אתכם) למה את שותה את התרופה עם קש? עם קש שותים דברים כיפיים
- דבר שהשגתם השבוע: מחלות - מאכל השבוע: - משהו שעשה לכם את השבוע: דלקות - משהו שהרס את השבוע: מכונה -מה אתם עושים היומ?: יוצאים העירה - מסקנה מהשבוע/מסר שהייתם רוצים להעביר לאומה: השבוע שבפתח: - משהו שאתם מחכים לו השבוע: - משהו שאתם מקווים שיקרה השבוע: -האדם שאתם משתוקקים לראות השבוע: סתם: - תמונה:

ססילייה

New member
קראק.

-שיר השבוע (של שייגעצ): ניו יורק רפיח. - שיר השבוע (כללי): נמלים-אמנואל שטיינבאום (פוצ') - אלבום השבוע:אמנואל שטיינבאום.(פוצ')
. - האדם שעשה לכם את השבוע: הרבה :) - משפט השבוע(משפט משיר כלשהו שמאפיין את השבוע שלכם): "וכבר חודשים שאני לא נרגע.ולא מצליח לסובב את הקוביה." - משפט השבוע(משפט מחץ שהצחיק אתכם/ריגש אתכם): "כנראה שגם פיות צריכות להתגייס.."
- דבר שהשגתם השבוע:
. - מאכל השבוע: פסטה של אבא :) - משהו שעשה לכם את השבוע: קניות עם אמא. - משהו שהרס את השבוע: מצבי רוח. -מה אתם עושים היום?: נחה בעיקר, צוברת כוחות למחר. - מסקנה מהשבוע/מסר שהייתם רוצים להעביר לאומה: ציניות זה כיף :) השבוע שבפתח: - משהו שאתם מחכים לו השבוע: מחר מסיבת גיוס!!!@#$%$#@! - משהו שאתם מקווים שיקרה השבוע: כל מיני :) -האדם שאתם משתוקקים לראות השבוע: כל מי שבא מ ח ר!
סתם: - תמונה:

ססילייה

New member
גאד..../images/Emo122.gif..התמונה בענק ): ולא ערוכה בכלל ><

עמכם הסליחה ואביכם התודה.

AvtipuS

New member
איזון.

-שיר השבוע (של שייגעצ): שזיף. - שיר השבוע (כללי): היהודים-בסוף תבכו.סיפמל פלאן-אנטייטלד. - אלבום השבוע: היהודים-פחד מוות. - האדם שעשה לכם את השבוע: אנערף. - משפט השבוע(משפט משיר כלשהו שמאפיין את השבוע שלכם): "לא תצפה לא תתאכזב". - משפט השבוע(משפט מחץ שהצחיק אתכם/ריגש אתכם) לא זוכר. - דבר שהשגתם השבוע: N95. [סוף סוף] - מאכל השבוע: אלפחור מארגנטינה. - משהו שעשה לכם את השבוע: הופעה של היהודים ביום ראשון בראשל"צ וN95. - משהו שהרס את השבוע: טסט. \: -מה אתם עושים היומ?: עוד מוקדם,נראה יותר מאוחר... - מסקנה מהשבוע/מסר שהייתם רוצים להעביר לאומה: אנערף. השבוע שבפתח: - משהו שאתם מחכים לו השבוע: כלום? - משהו שאתם מקווים שיקרה השבוע: אנערף. -האדם שאתם משתוקקים לראות השבוע: אנערף. סתם: - תמונה:

שם אתה אמיתי, וכל השאר כבר לא..

-שיר השבוע (של שייגעצ): - - שיר השבוע (כללי): הזמנה לחתונה... - אלבום השבוע: שום כלום - האדם שעשה לכם את השבוע: עיניים שלי...
- משפט השבוע(משפט משיר כלשהו שמאפיין את השבוע שלכם): when I'm down and feeling blue, I close my eyes so I can be with you... - משפט השבוע(משפט מחץ שהצחיק אתכם/ריגש אתכם): - - דבר שהשגתם השבוע: עצב מטורף. - מאכל השבוע: כריות - משהו שעשה לכם את השבוע: לאדעת - משהו שהרס את השבוע: שהוא הלך -מה אתם עושים היומ?: חליבה... - מסקנה מהשבוע/מסר שהייתם רוצים להעביר לאומה:
השבוע שבפתח: - משהו שאתם מחכים לו השבוע: שיעבור כבר - משהו שאתם מקווים שיקרה השבוע: שהוא יבוא -האדם שאתם משתוקקים לראות השבוע: אורון
סתם: - תמונה: ממש לא. אולי אחכ

B a m b o o k

New member
ווהו איזה שבוע עבר עלי../images/Emo13.gif../images/Emo13.gif../images/Emo13.gif

-שיר השבוע (של שייגעצ):
- שיר השבוע (כללי): שילה-קספרים - אלבום השבוע: התקווה6
- האדם שעשה לכם את השבוע: מלאמלאמלא אנשים טובים
- משפט השבוע(משפט משיר כלשהו שמאפיין את השבוע שלכם): "לא רוצה לגדול יותר, כי שילה לא שמחה" - משפט השבוע(משפט מחץ שהצחיק אתכם/ריגש אתכם): "אפשר שתעשו לנו בדיקת שתן? יש לי פיפי..." זוהר הגאון שלי
- דבר שהשגתם השבוע: סינגל של גאידמק(?) - מאכל השבוע: גלדיה של מקדולנס! - משהו שעשה לכם את השבוע: ואאא היה שבוע כלכך מעולה!!!! ראשון-מרכז הצעירים היו חברים וכל מיני אטרקציות והיה מצחיק אש!. שני-הצגה של המדריכה שלי ואז למרכז הצעירים היה נחמד. רביעי-פגישה עם התקווה6 ברדיו דרום והם כאלה חמודים
ואח"כ מרכז הצעירים ראינו חברים ואז קומזיץ עד 2 עם כמה חיילים שמתנדבים בחברה להגנת הטבע. חמישי-סטנדאפ של אורי חזקיה
היה כלכך מצחיק! שישי-רמב"םםםם - משהו שהרס את השבוע: קצת בצפר. האנשים שם כלכך מפגרים -מה אתם עושים היום?: היום? כלום.. - מסקנה מהשבוע/מסר שהייתם רוצים להעביר לאומה: כיף לי כיף לי כיף לי
השבוע שבפתח: - משהו שאתם מחכים לו השבוע: אהאהאה יום שני יומולדת לדני
יום שלישי שלומי שבן בבארקה! יום חמישי קספרים בבארוק!!!!!!!!#$^$^#*#&%)*^#%)( - משהו שאתם מקווים שיקרה השבוע: רק טוב
-האדם שאתם משתוקקים לראות השבוע: ליל! אני מתגעגעת אלייך כלכך!
סתם: - תמונה: איזה חמוווווד!

עדי D

New member
מותשת

-שיר השבוע (של שייגעצ): - שיר השבוע (כללי):got no shame - Going Forward - אלבום השבוע: פאנקייק - האדם שעשה לכם את השבוע: - משפט השבוע(משפט משיר כלשהו שמאפיין את השבוע שלכם): - משפט השבוע(משפט מחץ שהצחיק אתכם/ריגש אתכם): גדוד ה' אתם מטריפים לי את החייםםםם. - דבר שהשגתם השבוע: הכרתי מלא חניכים מקסימים? D: - מאכל השבוע: כל דבר שזז בטיול הזה חח - משהו שעשה לכם את השבוע: הטיול אני מניחה חח - משהו שהרס את השבוע: אנערף . לראותו בטיולל. -מה אתם עושים היומ?: לנוח. לסדר ארון. ולראות חברים. - מסקנה מהשבוע/מסר שהייתם רוצים להעביר לאומה: לא מתעסקים עם הופמןןןן השבוע שבפתח: - משהו שאתם מחכים לו השבוע: לעשות כיף חיים - משהו שאתם מקווים שיקרה השבוע: שיהיה כיף חיים -האדם שאתם משתוקקים לראות השבוע: כלמני סתם: - תמונה:

למעלה