פינתי.

Fallen Leaves

New member
../images/Emo204.gif../images/Emo210.gifפינתי.

-שיר השבוע (של שייגעצ): - שיר השבוע (כללי): - אלבום השבוע: - האדם שעשה לכם את השבוע: - משפט השבוע(משפט משיר כלשהו שמאפיין את השבוע שלכם): - משפט השבוע(משפט מחץ שהצחיק אתכם/ריגש אתכם) - דבר שהשגתם השבוע: - מאכל השבוע: - משהו שעשה לכם את השבוע: - משהו שהרס את השבוע: -מה עשיתם/אתם עושים בסופ"ש? - מסקנה מהשבוע/מסר שהייתם רוצים להעביר לאומה: השבוע שבפתח: - משהו שאתם מחכים לו השבוע: - משהו שאתם מקווים שיקרה השבוע: -האדם שאתם משתוקקים לראות השבוע: סתם: - תמונה:

B a m b o o k

New member
איזה גשם ירד בלילה!@#@%&)%%#

-שיר השבוע (של שייגעצ): אינטרקום - שיר השבוע (כללי): מודרן לאב של גבע אלון (נו אין לי כוח לאנגלית
) - אלבום השבוע: גבע אלון השני - האדם שעשה לכם את השבוע: זווווריק
- משפט השבוע(משפט משיר כלשהו שמאפיין את השבוע שלכם): - משפט השבוע(משפט מחץ שהצחיק אתכם/ריגש אתכם): "אורון זה אור קטן" "מה פתאום! אורון זה אור+רון. בר' יש דגש" - דבר שהשגתם השבוע: מליין בגדים חדשים
ונעליים. וכובע סנטה קלאוס ועוד כמה דברים
- מאכל השבוע: ופל בלגי בבבאט
- משהו שעשה לכם את השבוע: ירושלייייייייים
- משהו שהרס את השבוע: שהפסדתי הופעה של התקווה6 ב10 שקלים
ושהערדניקים נהיו מעפנים בטירוף
-מה עשיתם/אתם עושים בסופ"ש? יום שישי-רמב"ם. יום שבת-עשינו מסיבת הפתעה לזוהר אהבת חיי
- מסקנה מהשבוע/מסר שהייתם רוצים להעביר לאומה: השבוע שבפתח: - משהו שאתם מחכים לו השבוע: צפון
סיום קורס ליצנות רפואית
- משהו שאתם מקווים שיקרה השבוע: שיהיה טוב כמו תמיד -האדם שאתם משתוקקים לראות השבוע: מי שבא ברוך הבא
סתם: - תמונה: החצאית הסקוטית שלי

B a m b o o k

New member
את זה דווקא לא...אני שמעתי ב3 בלילה../images/Emo7.gif

וזה היה אחד הדברים המפחידים

חחח הייתי ערה ב3 ולא שמעתי כלום../images/Emo6.gif

שמעתי ב5, ב6 וב7 בום ממש ענקי. ממש קפצתי מהמיטה! והיה גם "גושים קטנים של משהו לבן שעושים רעש!" [כאילו,קצת ברד]

Fallen Leaves

New member
../images/Emo204.gif../images/Emo210.gif"אתה כזה כמו ילד לפעמים..."

-שיר השבוע (של שייגעצ): אין
- שיר השבוע (כללי): אממ..החדש של נלי פורטדו, ,איך שלא יהיה...אותך תמיד ארצה.."שיר גלגל"צ כזה ועוד..
- אלבום השבוע: אין
- האדם שעשה לכם את השבוע: ממממ..
- משפט השבוע(משפט משיר כלשהו שמאפיין את השבוע שלכם): "כשאלך...מה אקח...אם לא את הרגע הזה כאן איתך?"
- משפט השבוע(משפט מחץ שהצחיק אתכם/ריגש אתכם) "תמיד יורד דם בפעם הראשונה" אחרי שירד לי דם מהאף
- דבר שהשגתם השבוע: אמממ...
- מאכל השבוע: בורקסים ומרק
- משהו שעשה לכם את השבוע: יומשני היה בנזונה...שנפגשנו..
- משהו שהרס את השבוע: עייפות
-מה עשיתם/אתם עושים בסופ"ש? אתמול הייתי במועדון ברעננה והיומ מסיבת גיוס לידיד
- מסקנה מהשבוע/מסר שהייתם רוצים להעביר לאומה: אממ...אמממ?
השבוע שבפתח:
- משהו שאתם מחכים לו השבוע: לחופש!!![בתקווה שיהיה לי]
- משהו שאתם מקווים שיקרה השבוע: שיהיה חופש. ושניפגש.
-האדם שאתם משתוקקים לראות השבוע: שגיב
סתם:
- תמונה:טול הכוסית ואני:)

Fallen Leaves

New member
../images/Emo204.gif../images/Emo210.gifחח כן כפרה עלייך!!:)

איזה כיף היה לראותותך על הבוקרר. אני מקווה שאת פחות שבוזה
. אוהבת
.

עדי D

New member
אא. חורף:\

שיר השבוע (של שייגעצ): - שיר השבוע (כללי): Pendulum-Slam - אלבום השבוע: מטרופולין - האדם שעשה לכם את השבוע: עינברי דנה ודנה - משפט השבוע(משפט משיר כלשהו שמאפיין את השבוע שלכם): כמו שסאת יל הלכת לי.. זה הכל חלומות - משפט השבוע(משפט מחץ שהצחיק אתכם/ריגש אתכם): אל תחזרי עם נכדים טוב?. - דבר שהשגתם השבוע: כיף. - מאכל השבוע: מלבי חחח - משהו שעשה לכם את השבוע: אא כל המסיבות שהיו. איזה 4 חח - משהו שהרס את השבוע: שנגמר לי הכסף -מה עשיתם/אתם עושים בסופ"ש? אממ יום שישי במרכז יום שבת בסיטי הול.. - מסקנה מהשבוע/מסר שהייתם רוצים להעביר לאומה: תעבדו זה חשוב. אחרת לא יהיה לכם כסף. השבוע שבפתח: - משהו שאתם מחכים לו השבוע: אממ שיעור נהגיה ואממ לא יודעת - משהו שאתם מקווים שיקרה השבוע: להנות. ושיהיה שיעור נהיגה טוב. -האדם שאתם משתוקקים לראות השבוע: כלמני. סתם: - תמונה:

AvtipuS

New member
אין לי צוואר.

-שיר השבוע (של שייגעצ): רפיח. - שיר השבוע (כללי): משינה-מכונית
- אלבום השבוע: Serj Tankian-Elect the Dead - האדם שעשה לכם את השבוע: המורה נהיגה שאמר שעברתי. - משפט השבוע(משפט משיר כלשהו שמאפיין את השבוע שלכם): - משפט השבוע(משפט מחץ שהצחיק אתכם/ריגש אתכם): - דבר שהשגתם השבוע: רשיון. - מאכל השבוע: - משהו שעשה לכם את השבוע: רשיון. - משהו שהרס את השבוע: -מה עשיתם/אתם עושים בסופ"ש?אתמול הייתי באחת ה-הופעות של היהודים.
- מסקנה מהשבוע/מסר שהייתם רוצים להעביר לאומה: סטרול מלך.
השבוע שבפתח: - משהו שאתם מחכים לו השבוע: אנערף. - משהו שאתם מקווים שיקרה השבוע: אנערף. -האדם שאתם משתוקקים לראות השבוע: אנערף. סתם: - תמונה: מלך.

ברוך245

New member
באיחור קל..

שיר השבוע (של שייגעצ): התמונות שבאלבום שיר השבוע (כללי): Billy Talent - Fallen Leaves אלבום השבוע: נירוונה הראשון האדם שעשה לכם את השבוע: כלמיני.. משפט השבוע(משפט משיר כלשהו שמאפיין את השבוע שלכם): "וככה יצאתי לרוץ. בלי סיבה." משפט השבוע(משפט מחץ שהצחיק אתכם/ריגש אתכם): אני:"כן ביחד עם מורן ויוסי" חברה שלי:"עם מורן?!" אני:"מורן זה מה שמפריע לך? לא הסוס הג'ינג'י הזה?!" דבר שהשגתם השבוע: מעיל ג'קט סריג...הרבה =] מאכל השבוע: במבה!! משהו שעשה לכם את השבוע: קניות =] משהו שהרס את השבוע: מבחן בפיזיקה בעע מה עשיתם/אתם עושים בסופ"ש? : לא הרבה... מסקנה מהשבוע/מסר שהייתם רוצים להעביר לאומה: מבחן בפיזיקה זה גועל וכשלא יודעים מה נסגר עם השביתה זה לא טוב! השבוע שבפתח: משהו שאתם מחכים לו השבוע: הופעה של יוני בבארבי!! וחנוכה
משהו שאתם מקווים שיקרה השבוע: שיהיה טוב.. האדם שאתם משתוקקים לראות השבוע: מי שבא לו... סתם: תמונה: אני וחברות שלי בקניון חולון
[אני עם החולצה השחורה..]

מיכמיך3

New member
../images/Emo13.gif

שיר השבוע (של שייגעצ): את דומה לכלב. - שיר השבוע (כללי): את אהובתי - תומר יוסף. - אלבום השבוע:
- האדם שעשה לכם את השבוע:
- משפט השבוע(משפט משיר כלשהו שמאפיין את השבוע שלכם): "הידעת שנשיא ארה"ב, בוש, היה פעם ילד". - משפט השבוע(משפט מחץ שהצחיק אתכם/ריגש אתכם) "לא צריך לדבר כי את הכל אומרות העיניים." - דבר שהשגתם השבוע: עוד שני סווצ'רים של פוקס! - מאכל השבוע: פופקורן. - משהו שעשה לכם את השבוע: הבילוי של יום שישי. - משהו שהרס את השבוע: הויכוח שנוצר עקב הנסיעות של הבילוי. -מה עשיתם/אתם עושים בסופ"ש? יצאתי לסרט עם כמה חברים. - מסקנה מהשבוע/מסר שהייתם רוצים להעביר לאומה: בחיים אל תבחרו סרט לבדם כשאתם יוצאים עם חברים. השבוע שבפתח: - משהו שאתם מחכים לו השבוע: - משהו שאתם מקווים שיקרה השבוע: שתיגמר השביתה. -האדם שאתם משתוקקים לראות השבוע: ידיד שלי. סתם: - תמונה:

חוסר וודאות זה דבר מעצבן.

שיר השבוע (של שייגעצ): מרלין מונרו. שיר השבוע (כללי): זוהרים/אביב גפן. הכוס הכחולה/עברי לידר. אלבום השבוע: פורטה. האדם שעשה לכם את השבוע: אמא.. משפט השבוע(משפט משיר כלשהו שמאפיין את השבוע שלכם): "בתוך תוכי ההרס העצמי אוכל אותי." משפט השבוע(משפט מחץ שהצחיק אתכם/ריגש אתכם): "מסיבוחה"
דבר שהשגתם השבוע: כלום. מאכל השבוע: כרגיל, סלט. משהו שעשה לכם את השבוע: כלום. משהו שהרס את השבוע: הרבה לחצים ועצבים. מה עשיתם/אתם עושים בסופ"ש? עשיתי.. סתם יום הולדת לחברה. מסקנה מהשבוע/מסר שהייתם רוצים להעביר לאומה: לא כיף להיות עם דלקת גרון. משהו שאתם מחכים לו השבוע: לא יודעת. משהו שאתם מקווים שיקרה השבוע: כבר לא מקווה לכלום. האדם שאתם משתוקקים לראות השבוע: לא יודעת.

דונט האנג יור האד אין סוררוו ../images/Emo10.gif

-שיר השבוע (של שייגעצ): - - שיר השבוע (כללי): רחבת הריקודים - יהודית רביץ - אלבום השבוע: יהודית רביץ המיטב. - האדם שעשה לכם את השבוע: מאמי - משפט השבוע(משפט משיר כלשהו שמאפיין את השבוע שלכם): "כמה אהבה יש אצלי בללללבבב, כמה שאותך אני אוהב
" - משפט השבוע(משפט מחץ שהצחיק אתכם/ריגש אתכם): רגע אז הוא בסדר??? "לא הוא מת." - דבר שהשגתם השבוע: הממ לאדעת - מאכל השבוע: אפרסמוןמוןמון - משהו שעשה לכם את השבוע: ההפתעה למאמי - משהו שהרס את השבוע: התגייס :( -מה עשיתם/אתם עושים בסופ"ש? הממ סתם חברים קצת וזה - מסקנה מהשבוע/מסר שהייתם רוצים להעביר לאומה: כל הזין. השבוע שבפתח: - משהו שאתם מחכים לו השבוע: שיגיע סופ"ש - משהו שאתם מקווים שיקרה השבוע: שיעבור מהר -האדם שאתם משתוקקים לראות השבוע: מאמי שלי סתם: - תמונה: אחכ

animal bar

New member
../images/Emo211.gif

- שיר השבוע (של שייגעצ): מקי סכיאי. - שיר השבוע (כללי): - - אלבום השבוע: האלבום הראשון של רד הוט צ'ילי פפרז.
- האדם שעשה לכם את השבוע: - - משפט השבוע(משפט משיר כלשהו שמאפיין את השבוע שלכם): - - משפט השבוע(משפט מחץ שהצחיק אתכם/ריגש אתכם) - - דבר שהשגתם השבוע: דיסק. - מאכל השבוע: ארומה. - משהו שעשה לכם את השבוע: ת''א. - משהו שהרס את השבוע:
-מה עשיתם/אתם עושים בסופ"ש? לא יודעת. - מסקנה מהשבוע/מסר שהייתם רוצים להעביר לאומה: צריך להזהר במה שאומרים. השבוע שבפתח: - משהו שאתם מחכים לו השבוע: הופעה של שחר חסון. - משהו שאתם מקווים שיקרה השבוע:
-האדם שאתם משתוקקים לראות השבוע:
סתם: - תמונה: אין לי כח.

למעלה