רוק עצמאות 2006!!

../images/Emo204.gif../images/Emo210.gifרוק עצמאות 2006!!

עכשיו זה רשמי!! 2/5/06, יום ב', אמפיפארק ראשל"צ. אביב גפן והתעויוט, בית הבובות, מטרופולין [אורחת - דנה ברגר], אינפקציה, משינה, עברי לידר, מוניקה סקס, עברי לידר, שייגעצ, יוני בלוך, דין כרמל. יהיה אחלה! לפרטים, כרטיסים והסעות: גלי - ICQ - 131212046

מילי17

New member
ואני דיברתי עם ייחצנית היום

119!
אל תקני מהפרענקית הזאתי בנתיים

חחחח צודקת../images/Emo3.gif../images/Emo205.gif

דיברתי איתה אחר כך והיא אמרה לי שאמרו לה בסוף 119..

BurningUp10

New member
ככה

דנה תופיע גם לבד וגם עם מטרופולין! ויש לי חברה שמוכר ב120 שקל! אז שאף אחד לא יקנה ביותר:)

יחצנית ורכזת יחצנים מאזור המרכז!

אנשים כמו שכולכם יודעים יום העצמאות מתקרב וכמובן רוק עצמאות! השנה רוק עצמאות מתקיים גם בראשון וגם בחיפה, אבל אני מייחצנתץ רק לראשון. זאת רשימת האומנים: בראשון: אביב גפן עברי לידר משינה דנה ברגר יוני בלוך בית הבובות משינה מטרופולין שייגעצ מוניקה סקס אינפקציה ודן כרמל המחיר הוא 120 שקלים כל מי שמעוניין בכרטיסים או צריך עוד פרטים או כמובן מי שרוצה כרטיסים,מוזמן לשלוח הודעה בעיקרון אני מייחצנת רק באזור המרכז [בת-ים,[אני היחצנית היחידה בבת-ים]ראשון,חולון,ת"א, רמת גן, וכו'...] מי שצריך בירור על יחצנים מהאזור שלו שישלח הודעה. באייסיקיו-169066444 מסנג'ר [email protected] בטלפון: 0524548396 וניתן גם במסרים. תודה וחג שמח קרן.

מיחצ"נת.

אביב גפן והתעויוט. בית הבובות. מטרופולין (אורחת: דנה ברגר). אינפקציה. שינה. עברי לידר. מוניקה סקס. שייגעצ. יוני בלוך. דין כרמל. אמפי פארק, ראשון לציון. 2.5.06, יום ג'. מכירת כרטיסים מוקדמת ופרטים נוספים, אצלי- מסנג'ר: [email protected] אייסיקיו: 226897708 -גאות-

מילי17

New member
גם לי ../images/Emo3.gif

אחרי רוק עצמאות אנחנו כנראה הולכים לסופרלנד.. יש כרטיסים חינם מקוקה קולה <אם יש לך חמישה פקקים> שווה

למעלה