שאלון. כי בא לי.

Fallen Leaves

New member
../images/Emo204.gif../images/Emo210.gifשאלון. כי בא לי. ../images/Emo3.gif

שם: תאריך לידה: מקום מגורים: תמונה שלכם (אם בא לכם להוסיף) קורא תשובות לשאלון של אחרים? שיר אהוב: סרט אהוב: תוכנית טלוויזיה אהובה: זמר אהוב: זמרת אהובה: יום אהוב בשבוע: דיסק אהוב: תאריך אהוב: האם אי פעם עישנת? האם אי פעם שתית אלכוהול? האם אי פעם לקחת סמים? האם אי פעם עברת על החוק? האם אי פעם נשבר לך הלב? האם אי פעם עשית משהו שלא רצית לעשות? האם אי פעם הצטערת על משהו שעשית? האם אי פעם בכית על מישהו? האם אי פעם בכית על מישהי? האם אי פעם שברת למישהו את הלב? האם אי פעם אמרת אני אוהב\ת אותך והתכוונת? האם אי פעם שיקרת? יש\אין חבר: גובה: מידת נעלים: פריסינג: קעקועים: ב24 שעות האחרונות בכית? ב24 שעות האחרונות צחקת? ב24 שעות האחרונות חיבקת מישהו? ב24 שעות האחרונות עשית שטויות? ב24 שעות האחרונות רבת עם מישהו? ב24 שעות האחרונות קנית משהו? בימים אלו אתה מאוהב? הדבר שהכי קשה לך איתו: מישהו אחד שהייתי רוצה להיות? האדם האחרון שהתקשר אלי- האדם האחרון שדיברתי איתו באיסיקיו: המקום האחרון שהייתי בו: הסטיה שלי היא: הדבר שלא הייתי מוותר עליו בחיים- תכונה טובה שלי: תכונה רעה שלי: האם פרצת לאייסיקיו של מישהו? האם אי פעם חשקת במישהו מהמין שלך? האם צחקת על מישהו בעל מום? האם התעצבנת על המורה שלך וצעקת עליה מול כל הכיתה? עזרת פעם לזקנה או לעיוור לחצות את הכביש? תרמת פעם לקבצן? האם גנבת משהו במכולת? יש משהו שחשוב לך יותר מהחיים שלך? אכלת משהו לא כשר? אתה שומר כשרות? שברת פעם כוס או צלחת או כל דבר שביר בכוונה? הפרת הבטחה שהבטחת? השתכרת עד אבדן חושים? מה צבע החדר שלך? באיזה בושם אתה משתמש? אתה אוהב לענוד תכשיטים? מהו הדבר הרשע ביותר שעשית? באיזה גיל לדעתך צריך לקיים יחסי מין פעם ראשונה? מתי הייתה הפעם האחרונה ש.. התנשקת? חיבקת מישהו/י? מישהו/י חיבק/ה אותך? עישנת? שתית משקה אלכוהולי? השתכרת? שכבת עם מישהו/י? היית במועדון? לבשת חצאית? קנית בגד? אמרת למישהו/י "אני אוהב/ת אותך"? הקדישו לך שיר? שיפרו לך את המצברוח? היום: באיזו שעה התעוררת? מה/מי העיר אותך? מה היה הדבר הראשון שאמרת? מה היה הדבר הראשון ששמעת? מה היה השיר הראשון ששמעת? מה אכלת? איזו מחשבה הכי העסיקה אותך? איזה כיתה את: הבנאדם הכי יפה שראית: את חושבת שאת יפה? את חושבת שאת צבועה? את חושבת שאת קנאית? את חושבת שאת קרצייה? את חושבת שאת עקשנית? את אוהבת את עצמך? בזבזנית או חסכנית? בנאדם ש: שונא/ת: אוהב/ת: מתגעגע/ת אליו: חסר לך: עושה לך טוב להיות איתו: הכי מצחיק: הכי דפוק: הכי מוזר: הכי כיף לדבר איתו: יש לך פלאפון? למי אתה מתקשר הכי הרבה? איזה צלצול יש לך? הקול הכי יפה ששמעת? איזה רקע יש לך בשולחן עבודה? את רוצה להיות זמרת? את רוצה להיות שחקנית? אם הייתה סידרת ריאליטי והיו מזמינים אותך,היית משתתפת? אמרו לך פעם שאוהבים אותך? כשאת אומרת אני אוהבת אותך את מתכוונת לזה? איפה את רוצה פירסינג? אם היית מוצאת מיליון שקל מה היית עושה בו? פורום אהוב: באיזה פורומים את כותבת: יש לך חברים בפורומים? מי האדם האחרון שדיברת איתו? מה את עושה עכשיו? את/ה שומע/ת מוסיקה עכשיו? מה את/ה שומע/ת? מה הסרט האחרון שראית? מה התוכנית האחרונה שראית? מה הדיסק האחרון ששמעת? מה החלום שלך? האם אי פעם... הרגשת שאתה עומד למות? רצית להתאבד אבל לא היה לך אומץ? שאבת אבק בלי שביקשו ממך? בנית טירה מחול? היית במקום שהיית מוכן לשלם 1000 שקל כדי שאף אחד לא ידע שהיית בו? נהגת במכונית (ולא על הברכיים של אבא)? סיכנת את חייך עבור מישהו אחר? היית בחקירה משטרתית?

Fallen Leaves

New member
../images/Emo204.gif../images/Emo210.gifזה מה שאני עושה במקום ללכת לישון!!

שם:גלוש
תאריך לידה:15/3/89
מקום מגורים:איזור חיפה
תמונה שלכם (אם בא לכם להוסיף)נראה בסוף
קורא תשובות לשאלון של אחרים?לפעמים
שיר אהוב:יזהר אשדות - מתאהב בך מחדש
סרט אהוב:חתונת רפאים, 5 ילדות יפות
תוכנית טלוויזיה אהובה:שני גברים וחצי
זמר אהוב:כלמיני
זמרת אהובה:כלמיני
יום אהוב בשבוע:שישבת
דיסק אהוב:כלמיני
תאריך אהוב:כלמיני
האם אי פעם עישנת?אההא
האם אי פעם שתית אלכוהול?אההא
האם אי פעם לקחת סמים?
האם אי פעם עברת על החוק?לא ממש
האם אי פעם נשבר לך הלב?אההא
האם אי פעם עשית משהו שלא רצית לעשות?אההא
האם אי פעם הצטערת על משהו שעשית?אההההא
האם אי פעם בכית על מישהו?אההא
האם אי פעם בכית על מישהי?אההא
האם אי פעם שברת למישהו את הלב?ישמצב
האם אי פעם אמרת אני אוהב\ת אותך והתכוונת?אההא
האם אי פעם שיקרת?אההא
יש\אין חבר:אממ..כן..יש..
גובה:1.65 בערך
מידת נעלים:39-40-41
פריסינג:אוזניים, 2 נזמים וטראגוס
קעקועים:אין
ב24 שעות האחרונות בכית?בקטנה
ב24 שעות האחרונות צחקת?אההא
ב24 שעות האחרונות חיבקת מישהו?אההא
ב24 שעות האחרונות עשית שטויות?ממ..ישמצב
ב24 שעות האחרונות רבת עם מישהו?אמא
ב24 שעות האחרונות קנית משהו?אההא
בימים אלו אתה מאוהב?אממ..כן..
הדבר שהכי קשה לך איתו:מממ...
מישהו אחד שהייתי רוצה להיות?
האדם האחרון שהתקשר אלי-אפי
האדם האחרון שדיברתי איתו באיסיקיו:עכשיו עם שגיב ולפני כן עם סרגיי
המקום האחרון שהייתי בו:עבודה
הסטיה שלי היא:לאדעת אם זו סטייה..אבל אני אוהבת היקים
הדבר שלא הייתי מוותר עליו בחיים-חברים, משפחה..
תכונה טובה שלי:יודעת להקשיב?
תכונה רעה שלי:כלמיני
האם פרצת לאייסיקיו של מישהו? לא
האם אי פעם חשקת במישהו מהמין שלך? לא
האם צחקת על מישהו בעל מום?לא זוכרת
האם התעצבנת על המורה שלך וצעקת עליה מול כל הכיתה? אההא
עזרת פעם לזקנה או לעיוור לחצות את הכביש? לא יצא
תרמת פעם לקבצן? אההא
האם גנבת משהו במכולת? לא
יש משהו שחשוב לך יותר מהחיים שלך? לאדעת
אכלת משהו לא כשר? בשרחלב כן..
אתה שומר כשרות? לא
שברת פעם כוס או צלחת או כל דבר שביר בכוונה? לא נראלי
הפרת הבטחה שהבטחת? ישמצב
השתכרת עד אבדן חושים? לא ממש
מה צבע החדר שלך? כחול ולבן
באיזה בושם אתה משתמש? אולטרה ויולט
אתה אוהב לענוד תכשיטים? אהההא
מהו הדבר הרשע ביותר שעשית? לאדעת
באיזה גיל לדעתך צריך לקיים יחסי מין פעם ראשונה? מתי שבא

Fallen Leaves

New member
../images/Emo204.gif../images/Emo210.gifהמשך.

מתי הייתה הפעם האחרונה ש..
התנשקת?בשבת
חיבקת מישהו/י? היומ בבוקר
מישהו/י חיבק/ה אותך? היומ בבוקר
עישנת?היומ בצהריים
שתית משקה אלכוהולי? שישי
השתכרת?שבועיים-שלושה
שכבת עם מישהו/י?חמישי
היית במועדון? שישי שעבר
לבשת חצאית? שבוע שעבר בטח..
קנית בגד? שישי
אמרת למישהו/י "אני אוהב/ת אותך"? שבת
הקדישו לך שיר?לא זוכרת
שיפרו לך את המצברוח? ניסו..אתמול..
היום:
באיזו שעה התעוררת? 6:20..וב8:30 חזרתי לישון
מה/מי העיר אותך?פלאפון
מה היה הדבר הראשון שאמרת? כצי מתגייס!:(
מה היה הדבר הראשון ששמעת? גלגל"צ
מה היה השיר הראשון ששמעת? לאזוכרת
מה אכלת? כלום
איזו מחשבה הכי העסיקה אותך?
איזה כיתה את: י"ג
הבנאדם הכי יפה שראית:כלמיני
את חושבת שאת יפה? לא
את חושבת שאת צבועה? משתדלת שלא
את חושבת שאת קנאית? לפעמים
את חושבת שאת קרצייה? לא נראלי
את חושבת שאת עקשנית? אההא
את אוהבת את עצמך? בד"כ לא
בזבזנית או חסכנית? בזבזנית
בנאדם ש:
שונא/ת: יש כמה בנות...
אוהב/ת:
ממ..אפי!:)
מתגעגע/ת אליו:כהן.
חסר לך:בע
עושה לך טוב להיות איתו: החברים הקרובים..[רועי, אפי, כהן..שמות לא כזה יעזרו]
הכי מצחיק: רועייייייייייי ומוש המורה לעריכה
הכי דפוק: מוש
הכי מוזר:צפרדית.מישי מהכיתה
הכי כיף לדבר איתו: מממממ
יש לך פלאפון?אההא
למי אתה מתקשר הכי הרבה? מממ
איזה צלצול יש לך? הצלצול הכללי כרגע "איף איט מייקס יו האפי"...ולפני זה היה המוזיקת פתיחה של סיינפלד
הקול הכי יפה ששמעת? כלמיני
איזה רקע יש לך בשולחן עבודה? פילסברי!!!
את רוצה להיות זמרת? לא ממש
את רוצה להיות שחקנית? לא ממש
אם הייתה סידרת ריאליטי והיו מזמינים אותך,היית משתתפת? לא נראלי
אמרו לך פעם שאוהבים אותך? אההא
כשאת אומרת אני אוהבת אותך את מתכוונת לזה? בד"כ
איפה את רוצה פירסינג? סיידליפ
אם היית מוצאת מיליון שקל מה היית עושה בו? רישיון [למרות שההורים אמרו שישלמו לי..אני סתם מתעצלת
] חו"ל.
פורום אהוב:לאדעת
באיזה פורומים את כותבת:פה
יש לך חברים בפורומים? נראלי
מי האדם האחרון שדיברת איתו? אמא
מה את עושה עכשיו? עונה?
את/ה שומע/ת מוסיקה עכשיו?אההא
מה את/ה שומע/ת? יוני בלוך - תני לי חבל
מה הסרט האחרון שראית? לא זוכרת
מה התוכנית האחרונה שראית? שני גברים וחצי [אאאעאעאהא! גאד! פיספסתי רוקסטארררר. מי זכה?]
מה הדיסק האחרון ששמעת? לאדעת
מה החלום שלך?אושר.הצלחה.בריאות וכאלה.
האם אי פעם...
הרגשת שאתה עומד למות?ישמצב
רצית להתאבד אבל לא היה לך אומץ?אההא
שאבת אבק בלי שביקשו ממך?חחח ישמצב
בנית טירה מחול?אההא
היית במקום שהיית מוכן לשלם 1000 שקל כדי שאף אחד לא ידע שהיית בו? לא נראלי
נהגת במכונית (ולא על הברכיים של אבא)?אההא
סיכנת את חייך עבור מישהו אחר?לאדעת
היית בחקירה משטרתית?לא

B a m b o o k

New member
יאו כמה פעמים עניתי על השאלון הזה../images/Emo122.gif

שם: צליל תאריך לידה: 20.3.1991 מקום מגורים: באר שבע תמונה שלכם (אם בא לכם להוסיף):
קורא תשובות לשאלון של אחרים? לפעמים. כשממש משעמם לי
שיר אהוב: אוי וי.. יש המון סרט אהוב: שודדי הקריביים לדורותיו
תוכנית טלוויזיה אהובה: אין
זמר אהוב: כרגע, שלומי שבן
זמרת אהובה: כרגע, רג'ינה ספקטור
יום אהוב בשבוע: אממ אין.. דיסק אהוב: כרגע, התקווה6
תאריך אהוב: אנערף האם אי פעם עישנת?
האם אי פעם שתית אלכוהול?
האם אי פעם לקחת סמים? פסיבי נחשב?
האם אי פעם עברת על החוק? עברתי במעבר חציה באדום האם אי פעם נשבר לך הלב? סוג של האם אי פעם עשית משהו שלא רצית לעשות? הגיוני האם אי פעם הצטערת על משהו שעשית? עוד יותר הגיוני האם אי פעם בכית על מישהו?
האם אי פעם בכית על מישהי?
האם אי פעם שברת למישהו את הלב? יש מצב האם אי פעם אמרת אני אוהב\ת אותך והתכוונת?
האם אי פעם שיקרת?
יש\אין חבר:
גובה: 1.63 מידת נעלים: 38-9 פריסינג:3 לובין רגילים, כשגם שניים מהם עם אינפקציה
קעקועים:
ב24 שעות האחרונות בכית? מצחוק
ב24 שעות האחרונות צחקת?
ב24 שעות האחרונות חיבקת מישהו?
ב24 שעות האחרונות עשית שטויות?
ב24 שעות האחרונות רבת עם מישהו?לא שזכור לי ב24 שעות האחרונות קנית משהו?
בימים אלו אתה מאוהב?
הדבר שהכי קשה לך איתו: קשר עם אנשים אהובים התנתק
מישהו אחד שהייתי רוצה להיות? האדם האחרון שהתקשר אלי-אבאמא האדם האחרון שדיברתי איתו באיסיקיו: מור המקום האחרון שהייתי בו: ירושלים! הסטיה שלי היא: כבשים
יש לי עדר
הדבר שלא הייתי מוותר עליו בחיים- חברים שלי תכונה טובה שלי: מקשיבנית תכונה רעה שלי: משתעממת מהר האם פרצת לאייסיקיו של מישהו?
חסר טעם האם אי פעם חשקת במישהו מהמין שלך?
האם צחקת על מישהו בעל מום?
האם התעצבנת על המורה שלך וצעקת עליה מול כל הכיתה?
עזרת פעם לזקנה או לעיוור לחצות את הכביש?
תרמת פעם לקבצן?
האם גנבת משהו במכולת?
יש משהו שחשוב לך יותר מהחיים שלך?
אכלת משהו לא כשר?
אתה שומר כשרות?
שברת פעם כוס או צלחת או כל דבר שביר בכוונה?
הפרת הבטחה שהבטחת?
השתכרת עד אבדן חושים?
מה צבע החדר שלך? צהבהב באיזה בושם אתה משתמש? 212 SEXY אתה אוהב לענוד תכשיטים? לא כלכך מהו הדבר הרשע ביותר שעשית? לאדעת באיזה גיל לדעתך צריך לקיים יחסי מין פעם ראשונה? מעל 14 וכשמוכנים מתי הייתה הפעם האחרונה ש.. התנשקת? חודשיים וחצי ככה
חיבקת מישהו/י? אתמול מישהו/י חיבק/ה אותך? אתמול עישנת? שתית משקה אלכוהולי? אממ בירה אולי בשבת או יין... השתכרת? שכבת עם מישהו/י? היית במועדון? לפני שבועיים לבשת חצאית? יום רביעי שעבר קנית בגד? יום ראשון אמרת למישהו/י "אני אוהב/ת אותך"? אתמול הקדישו לך שיר? לא זוכרת שיפרו לך את המצברוח? יום רביעי שעבר היום: באיזו שעה התעוררת? 10:00 מה/מי העיר אותך? שום דבר מה היה הדבר הראשון שאמרת? אהה כבר 10 מה היה הדבר הראשון ששמעת? את אמא שלי צועקת לאחותי שתבוא כי הם יוצאים מה היה השיר הראשון ששמעת? משו של שלומי שבן מה אכלת? מילקי וניל איזו מחשבה הכי העסיקה אותך? שיט אני צריכה ללמוד למתמטיקה איזה כיתה את: י"א הבנאדם הכי יפה שראית: לאדעת את חושבת שאת יפה? לפעמים את חושבת שאת צבועה?
את חושבת שאת קנאית? לפעמים את חושבת שאת קרצייה? לפעמים את חושבת שאת עקשנית?
את אוהבת את עצמך? לפעמים בזבזנית או חסכנית? באמצע כזה בנאדם ש: שונא/ת: אין
אוהב/ת: המווווווווווון
מתגעגע/ת אליו:כלכך הרבה
חסר לך: ^^ עושה לך טוב להיות איתו: כל החברים שלי הכי מצחיק: נאור הכי דפוק: שי הכי מוזר: אליאור הכי כיף לדבר איתו: עינבי יש לך פלאפון?
למי אתה מתקשר הכי הרבה? אין מישו קבוע איזה צלצול יש לך? סקוטי דסנט נו! מיורו טריפ
זה צלצול אדיר! הקול הכי יפה ששמעת? דנה עדיני איזה רקע יש לך בשולחן עבודה? כחול-מכוער-רגיל-כזה את רוצה להיות זמרת?
את רוצה להיות שחקנית? זה יכול להיות נחמד אם הייתה סידרת ריאליטי והיו מזמינים אותך,היית משתתפת? תלוי על מה היא אמרו לך פעם שאוהבים אותך?
כשאת אומרת אני אוהבת אותך את מתכוונת לזה?
איפה את רוצה פירסינג? סיידליפ
אם היית מוצאת מיליון שקל מה היית עושה בו? ווהוו מה לא הייתי עושה בו! פורום אהוב: שייגעצ! למרות שבזמן האחרון הוא מת באיזה פורומים את כותבת: שביעסטים, הבנות נחמה, מוניקה סקס, אינפקציה, אפרת גוש, ב"ש (לפעמים) יש לך חברים בפורומים? בוודאי
מי האדם האחרון שדיברת איתו? אמא מה את עושה עכשיו? עונה על השאלון? את/ה שומע/ת מוסיקה עכשיו?
מה את/ה שומע/ת? התקווה6-אפגוש את אלוהים מה הסרט האחרון שראית? כל מיני סרטי גמר של כיתות י"ב
ואם זה לא נחשב אז יורו טריפ מה התוכנית האחרונה שראית? משו בערוץ6 מה הדיסק האחרון ששמעת? מטרופולין-הסליל מה החלום שלך? לאדעת האם אי פעם... הרגשת שאתה עומד למות?
רצית להתאבד אבל לא היה לך אומץ?
שאבת אבק בלי שביקשו ממך?
בנית טירה מחול?
היית במקום שהיית מוכן לשלם 1000 שקל כדי שאף אחד לא ידע שהיית בו?
נהגת במכונית (ולא על הברכיים של אבא)?
סיכנת את חייך עבור מישהו אחר?
היית בחקירה משטרתית?

../images/Emo187.gif

שם: מאיהאשל תאריך לידה:26/7 מקום מגורים:בית תמונה שלכם (אם בא לכם להוסיף) קורא תשובות לשאלון של אחרים? כן שיר אהוב: - סרט אהוב: מלכות הכיתה תוכנית טלוויזיה אהובה: עדי אשכנזי
זמר אהוב:- זמרת אהובה: ענבל פרלמוטר יום אהוב בשבוע: סופש דיסק אהוב: אביתר בנאי-אביתר בנאי תאריך אהוב: 20.6 האם אי פעם עישנת?
האם אי פעם שתית אלכוהול?
האם אי פעם לקחת סמים? האם אי פעם עברת על החוק?
האם אי פעם נשבר לך הלב?
האם אי פעם עשית משהו שלא רצית לעשות?
האם אי פעם הצטערת על משהו שעשית?
האם אי פעם בכית על מישהו?
האם אי פעם בכית על מישהי?
האם אי פעם שברת למישהו את הלב?
האם אי פעם אמרת אני אוהב\ת אותך והתכוונת?
האם אי פעם שיקרת?
יש\אין חבר: חחח אין גובה: 1.66 מידת נעלים: none פריסינג: פופיק גבה הליקס קעקועים: - ב24 שעות האחרונות בכית? לא ב24 שעות האחרונות צחקת? כן ב24 שעות האחרונות חיבקת מישהו? כן ב24 שעות האחרונות עשית שטויות? כן >< ב24 שעות האחרונות רבת עם מישהו? לא באמת ב24 שעות האחרונות קנית משהו? כרטיס נסיעה.. בימים אלו אתה מאוהב? לא ידוע הדבר שהכי קשה לך איתו: כוסאמק מישהו אחד שהייתי רוצה להיות? .. האדם האחרון שהתקשר אלי- אייל האדם האחרון שדיברתי איתו באיסיקיו: פיי המקום האחרון שהייתי בו: בית של צביק הסטיה שלי היא: לא יכולה להיות מימן אנשים!
הדבר שלא הייתי מוותר עליו בחיים- אאאאני תכונה טובה שלי: פרופורציונלית תכונה רעה שלי: קמצנית האם פרצת לאייסיקיו של מישהו? חח כן האם אי פעם חשקת במישהו מהמין שלך? לא בדיוק האם צחקת על מישהו בעל מום?כן האם התעצבנת על המורה שלך וצעקת עליה מול כל הכיתה? כן עזרת פעם לזקנה או לעיוור לחצות את הכביש? לא חושבת תרמת פעם לקבצן?
האם גנבת משהו במכולת? נראה לי יש משהו שחשוב לך יותר מהחיים שלך? המוות שלי? O: אכלת משהו לא כשר?
אתה שומר כשרות?
שברת פעם כוס או צלחת או כל דבר שביר בכוונה?
הפרת הבטחה שהבטחת?
השתכרת עד אבדן חושים?
מה צבע החדר שלך?קרם באיזה בושם אתה משתמש? Me אתה אוהב לענוד תכשיטים? רגילים מהו הדבר הרשע ביותר שעשית? משהו מאוד רשע>< באיזה גיל לדעתך צריך לקיים יחסי מין פעם ראשונה? זה צריך לבוא מהלב! >< נו מתי שמוכנים מתי הייתה הפעם האחרונה ש.. התנשקת? חיבקת מישהו/י?היום מישהו/י חיבק/ה אותך? היום עישנת?היום שתית משקה אלכוהולי? שלשום השתכרת?שבועיים שכבת עם מישהו/י? היית במועדון? בועיים לבשת חצאית?שבועיים קנית בגד? אמרת למישהו/י "אני אוהב/ת אותך"? אתמול שלשום לא יודעת הקדישו לך שיר? שיפרו לך את המצברוח? היום היום: באיזו שעה התעוררת? 9 מה/מי העיר אותך? כלום מה היה הדבר הראשון שאמרת? למה הגז פה לא פועל? מה היה הדבר הראשון ששמעת?רוח מה היה השיר הראשון ששמעת? משהו קלאסי מה אכלת? חביתה ומנה חמה ואוריאו איזו מחשבה הכי העסיקה אותך? :) איזה כיתה את: י' הבנאדם הכי יפה שראית: את חושבת שאת יפה? את חושבת שאת צבועה?כן את חושבת שאת קנאית?כן את חושבת שאת קרצייה?לא את חושבת שאת עקשנית?כן את אוהבת את עצמך?כן בזבזנית או חסכנית? חסכניתתתתת בנאדם ש: שונא/ת: אוהב/ת: דורין
מתגעגע/ת אליו: S: חסר לך: עושה לך טוב להיות איתו: הכי מצחיק: הכי דפוק: הכי מוזר: הכי כיף לדבר איתו: יש לך פלאפון?כן למי אתה מתקשר הכי הרבה? בקושי מתקשרת... חסכונית ממש איזה צלצול יש לך? תתחנני אלי הקול הכי יפה ששמעת? איזה רקע יש לך בשולחן עבודה? פרצוף מוזר את רוצה להיות זמרת?לא את רוצה להיות שחקנית?לא אם הייתה סידרת ריאליטי והיו מזמינים אותך,היית משתתפת? כנראה אמרו לך פעם שאוהבים אותך? כן כשאת אומרת אני אוהבת אותך את מתכוונת לזה? מדי פעם איפה את רוצה פירסינג? בדגדגן! :D אם היית מוצאת מיליון שקל מה היית עושה בו? חוסכת פורום אהוב: חחחח שייגעצ באיזה פורומים את כותבת:שייגעצ היידפארק יש לך חברים בפורומים? כן מי האדם האחרון שדיברת איתו? צביק מה את עושה עכשיו? כלום את/ה שומע/ת מוסיקה עכשיו? מה את/ה שומע/ת? מה הסרט האחרון שראית?מלכות הכיתה מה התוכנית האחרונה שראית? בובות מה הדיסק האחרון ששמעת? פצעים ונשיקות מה החלום שלך? >< האם אי פעם... הרגשת שאתה עומד למות? כן רצית להתאבד אבל לא היה לך אומץ? לא כזה שאבת אבק בלי שביקשו ממך?יכוללהיות בנית טירה מחול?
! היית במקום שהיית מוכן לשלם 1000 שקל כדי שאף אחד לא ידע שהיית בו? לא.. נהגת במכונית (ולא על הברכיים של אבא)? לא סיכנת את חייך עבור מישהו אחר? לא חושבת היית בחקירה משטרתית? ><

עדי D

New member
שונאת חורף:\

שם: עדי תאריך לידה: 16.1 מקום מגורים: חיפה תמונה שלכם (אם בא לכם להוסיף) קורא תשובות לשאלון של אחרים? לא שיר אהוב: סרט אהוב: אפקט הפרפר, יורו טריפ תוכנית טלוויזיה אהובה: שנות ה70, חברים, אבודים זמר אהוב: זמרת אהובה: יום אהוב בשבוע: שלישי שישי ושבת דיסק אהוב: כרגע של פאנקייק תאריך אהוב: האם אי פעם עישנת? כן האם אי פעם שתית אלכוהול? כן האם אי פעם לקחת סמים? לא האם אי פעם עברת על החוק? כן האם אי פעם נשבר לך הלב? כן האם אי פעם עשית משהו שלא רצית לעשות? כן האם אי פעם הצטערת על משהו שעשית? כן האם אי פעם בכית על מישהו? כן האם אי פעם בכית על מישהי? כן האם אי פעם שברת למישהו את הלב? לא יודעת האם אי פעם אמרת אני אוהב\ת אותך והתכוונת? כן האם אי פעם שיקרת? כן יש\אין חבר: אין גובה: 166 מידת נעלים: 38 פריסינג: אין קעקועים: אין.. הלוואי והיה ב24 שעות האחרונות בכית? לא ב24 שעות האחרונות צחקת? כן ב24 שעות האחרונות חיבקת מישהו? כן ב24 שעות האחרונות עשית שטויות? כן. כמעט עצרו אותי בגין פריצהD: ב24 שעות האחרונות רבת עם מישהו? לא ב24 שעות האחרונות קנית משהו? אכן בימים אלו אתה מאוהב? לא הדבר שהכי קשה לך איתו: כלמני מישהו אחד שהייתי רוצה להיות? האדם האחרון שהתקשר אלי- אמא האדם האחרון שדיברתי איתו באיסיקיו: אין לי כזה המקום האחרון שהייתי בו: אתמול במרכז הסטיה שלי היא: הדבר שלא הייתי מוותר עליו בחיים- מוזיקה חברים.. תכונה טובה שלי: תכונה רעה שלי: האם פרצת לאייסיקיו של מישהו? לא האם אי פעם חשקת במישהו מהמין שלך? לא האם צחקת על מישהו בעל מום? כשהייתי קטנה אני מניחה.. האם התעצבנת על המורה שלך וצעקת עליה מול כל הכיתה? אכן עזרת פעם לזקנה או לעיוור לחצות את הכביש? לסבא שלי..שגם גם זקן וגם עיוור. תרמת פעם לקבצן? כן האם גנבת משהו במכולת? כן יש משהו שחשוב לך יותר מהחיים שלך? אכלת משהו לא כשר? בוודאי אתה שומר כשרות? לא שברת פעם כוס או צלחת או כל דבר שביר בכוונה? בכוונה לא.. הפרת הבטחה שהבטחת? כן השתכרת עד אבדן חושים? כן מה צבע החדר שלך? קיר אחד כתום עם 3 פסים כאלו תכלת.. באיזה בושם אתה משתמש? סקסי212 אתה אוהב לענוד תכשיטים? כן אבל שטויות כאלו..לא זהב\כסף אמיתי וזה. מהו הדבר הרשע ביותר שעשית? המון דברים. למשל. גנבתי את הטיפש של המלצריתת. באיזה גיל לדעתך צריך לקיים יחסי מין פעם ראשונה? כל אחד והזמן שלו מתי הייתה הפעם האחרונה ש.. התנשקת? אממ בנתנזון האחרון נרלאי לפני שבועיים חיבקת מישהו/י? אתמול מישהו/י חיבק/ה אותך? אתמול עישנת? בבית הריק של ליבנה..לפני איזה כמה ימים שתית משקה אלכוהולי? באותו יום השתכרת? בנתנזון האחרון שכבת עם מישהו/י? היית במועדון? שבועיים.. לבשת חצאית? אוו אה. קנית בגד? שלשלום אמרת למישהו/י "אני אוהב/ת אותך"? הקדישו לך שיר? שיפרו לך את המצברוח? היום: באיזו שעה התעוררת? 11וחצי מה/מי העיר אותך? שעון מעורר מה היה הדבר הראשון שאמרת? מה היה הדבר הראשון ששמעת? את השעון המעורר? מה היה השיר הראשון ששמעת? אא..משו של שבקס' מה אכלת? עוגיות איזו מחשבה הכי העסיקה אותך? גשם:S איזה כיתה את: י"א הבנאדם הכי יפה שראית: אוו אה. את חושבת שאת יפה? את חושבת שאת צבועה? את חושבת שאת קנאית? לפעמים את חושבת שאת קרצייה? גם לםעמים את חושבת שאת עקשנית? אכן את אוהבת את עצמך? ככה בזבזנית או חסכנית? ככה בנאדם ש: שונא/ת: אוהב/ת: מתגעגע/ת אליו: חסר לך: עושה לך טוב להיות איתו: הכי מצחיק: הכי דפוק: הכי מוזר: הכי כיף לדבר איתו: יש לך פלאפון? כן למי אתה מתקשר הכי הרבה? למלא.. איזה צלצול יש לך? משו של הפלאפון הקול הכי יפה ששמעת? איזה רקע יש לך בשולחן עבודה? אא משו של ים את רוצה להיות זמרת? ממש את רוצה להיות שחקנית? ממש אם הייתה סידרת ריאליטי והיו מזמינים אותך,היית משתתפת? בטח אמרו לך פעם שאוהבים אותך? כן כשאת אומרת אני אוהבת אותך את מתכוונת לזה? לפעמים איפה את רוצה פירסינג? אף אם היית מוצאת מיליון שקל מה היית עושה בו? ציצי , השרת שיער, ובגדים פורום אהוב: באיזה פורומים את כותבת: שייגעצ ביט יש לך חברים בפורומים? כן מי האדם האחרון שדיברת איתו? דנה מה את עושה עכשיו? עונה עלזה? את/ה שומע/ת מוסיקה עכשיו? כע מה את/ה שומע/ת? שחורה.. מה הסרט האחרון שראית? אא אתמול 4 המופלעים או משו.. על הפרצוף מה התוכנית האחרונה שראית? בובות..פחח מה הדיסק האחרון ששמעת? פאנקייק מה החלום שלך? להיות מאושרת האם אי פעם... הרגשת שאתה עומד למות? כן רצית להתאבד אבל לא היה לך אומץ? שאבת אבק בלי שביקשו ממך? לא בנית טירה מחול? כן היית במקום שהיית מוכן לשלם 1000 שקל כדי שאף אחד לא ידע שהיית בו? כן נהגת במכונית (ולא על הברכיים של אבא)? כן סיכנת את חייך עבור מישהו אחר? היית בחקירה משטרתית? לא

טוב,זה ארוך.. ../images/Emo122.gif

שם: נופר. תאריך לידה: 14.9 מקום מגורים: באר-שבע. תמונה שלכם (אם בא לכם להוסיף) קורא תשובות לשאלון של אחרים?- בטח
שיר אהוב: קשה לבחור,האמת זה משתנה מיום ליום. היום זה אושר ועצב,של כפיר אפשטיין
סרט אהוב: לא יודעת. תוכנית טלוויזיה אהובה: האי XD והחיים זה לא הכל. זמר אהוב: אביב גפן ועברי לידר.. ועוד הרבה. זמרת אהובה: אפרת גוש ושילה פרבר. יום אהוב בשבוע: כל יום שהוא לא שישבת. דיסק אהוב: פורטה/היהודים. תאריך אהוב: 1.1.11111
האם אי פעם עישנת?- כן. האם אי פעם שתית אלכוהול?- כן. האם אי פעם לקחת סמים?- לא. האם אי פעם עברת על החוק?- ממ.. האם אי פעם נשבר לך הלב?- לא. האם אי פעם עשית משהו שלא רצית לעשות?- כן. האם אי פעם הצטערת על משהו שעשית?- הרבה. האם אי פעם בכית על מישהו?- כן. האם אי פעם בכית על מישהי?- כן. האם אי פעם שברת למישהו את הלב?- לא יודעת.. האם אי פעם אמרת אני אוהב\ת אותך והתכוונת?- הממ.. כן,אבל לא במובן רומנטי. האם אי פעם שיקרת?- שקרן מי שאומר שלא:) יש\אין חבר: אין. גובה: 1.65 ולא סגורה על זה. מידת נעלים: 40
פריסינג: אוזניים נחשב? חח קעקועים: אין ולא יהיו. ב24 שעות האחרונות בכית? כן. ב24 שעות האחרונות צחקת? כן. ב24 שעות האחרונות חיבקת מישהו? כן. ב24 שעות האחרונות עשית שטויות? כן. ב24 שעות האחרונות רבת עם מישהו? כן. ב24 שעות האחרונות קנית משהו? לא. בימים אלו אתה מאוהב? לא. הדבר שהכי קשה לך איתו: המרחק.. מישהו אחד שהייתי רוצה להיות? אחותי. האדם האחרון שהתקשר אלי- חברה. האדם האחרון שדיברתי איתו באיסיקיו: ממ אתמול עם לא זוכרת מי. המקום האחרון שהייתי בו: השירותים? הסטיה שלי היא: יש כמה:) הדבר שלא הייתי מוותר עליו בחיים- שוקו מוזיקה חברות ואהבה. תכונה טובה שלי: חברותית. תכונה רעה שלי: ביישנית. האם פרצת לאייסיקיו של מישהו? כן
האם אי פעם חשקת במישהו מהמין שלך? לא. האם צחקת על מישהו בעל מום? לא. האם התעצבנת על המורה שלך וצעקת עליה מול כל הכיתה? כן. עזרת פעם לזקנה או לעיוור לחצות את הכביש? לא יצא לי. תרמת פעם לקבצן? כן. האם גנבת משהו במכולת? כן.. נו הייתי קטנה חח יש משהו שחשוב לך יותר מהחיים שלך? כן. אכלת משהו לא כשר? כן, אחי הביא קרונפלקס מאמסטרדם.. אתה שומר כשרות? נראה לי שכן. שברת פעם כוס או צלחת או כל דבר שביר בכוונה? כן. הפרת הבטחה שהבטחת? לא. השתכרת עד אבדן חושים? כן. מה צבע החדר שלך? כתום שמנת. באיזה בושם אתה משתמש? 212..והבושם של אמא. אתה אוהב לענוד תכשיטים? שרשראות, וצמידים מחוטיםXD מהו הדבר הרשע ביותר שעשית? לא יודעת. באיזה גיל לדעתך צריך לקיים יחסי מין פעם ראשונה? כשמרגישים מוכנים וזה מאהבה. מתי הייתה הפעם האחרונה ש.. התנשקת? חופש גדול. חיבקת מישהו/י? אתמול. מישהו/י חיבק/ה אותך? אתמול. עישנת? לפני חודשיים. שתית משקה אלכוהולי? שבועיים. השתכרת? חופש גדול. שכבת עם מישהו/י? אף פעם. היית במועדון? לא זוכרת. לבשת חצאית? אף פעם. שונאת! קנית בגד? מזמן. אמרת למישהו/י "אני אוהב/ת אותך"? עכשיו. הקדישו לך שיר? שלשום. שיפרו לך את המצברוח? אתמול בלילה. היום: באיזו שעה התעוררת? 7 וחצי. מה/מי העיר אותך? אמא. מה היה הדבר הראשון שאמרת? "אוף די לשקר!" מה היה הדבר הראשון ששמעת? את אחי אומר שטויות חח מה היה השיר הראשון ששמעת? בן ארצי/קרוסלה. מה אכלת? סופגניה ושוקו
איזו מחשבה הכי העסיקה אותך? כלום.. איזה כיתה את: י'. הבנאדם הכי יפה שראית: יש כמה כאלה. את חושבת שאת יפה? לא. את חושבת שאת צבועה? בכל אחד יש צביעות. את חושבת שאת קנאית? כן. את חושבת שאת קרצייה? לפעמים. את חושבת שאת עקשנית? כן. את אוהבת את עצמך? לא. בזבזנית או חסכנית? בזבזנית. בנאדם ש: שונא/ת: אין. אוהב/ת: הרבה. מתגעגע/ת אליו: המש"צים. חסר לך: סבתא. עושה לך טוב להיות איתו: חברות. הכי מצחיק: יש הרבה. הכי דפוק: אירית. הכי מוזר: לילי.. חח סתם.. הכי כיף לדבר איתו: ליאור. יש לך פלאפון? כן. למי אתה מתקשר הכי הרבה? אמא
איזה צלצול יש לך?חורף,של עברי לידר. הקול הכי יפה ששמעת? יש כמה. איזה רקע יש לך בשולחן עבודה? תמונה של שמיים שצילמתי. את רוצה להיות זמרת? כבר לא. את רוצה להיות שחקנית? לפעמים כן. אם הייתה סידרת ריאליטי והיו מזמינים אותך,היית משתתפת? בכיף
אמרו לך פעם שאוהבים אותך? כן. כשאת אומרת אני אוהבת אותך את מתכוונת לזה? כן,אבל לא במובן הרומנטי. איפה את רוצה פירסינג? אף. אם היית מוצאת מיליון שקל מה היית עושה בו? חושבת מה לעשות בו:) פורום אהוב: ממ.. באיזה פורומים את כותבת: זה, עברי לידר, ג'נגו, כפיר אפשטיין, תיכוניסטים וזהו נראה לי. יש לך חברים בפורומים? לא. מי האדם האחרון שדיברת איתו? ליאור. מה את עושה עכשיו? עונה על זה,שומעת היהודים, ומדברת במסן.. את/ה שומע/ת מוסיקה עכשיו?- כן. מה את/ה שומע/ת? כרגע, ניו-יורק סיטי, היהודים. מה הסרט האחרון שראית? ממ לא זוכרת מה התוכנית האחרונה שראית? פלורסיינטהXD מה הדיסק האחרון ששמעת? ממ עכשיו, פורטה.. מה החלום שלך? לא יודעת. האם אי פעם... הרגשת שאתה עומד למות? כן. רצית להתאבד אבל לא היה לך אומץ? כן. והיו פעמים שכן היה אומץ. שאבת אבק בלי שביקשו ממך? לא. בנית טירה מחול? לא. היית במקום שהיית מוכן לשלם 1000 שקל כדי שאף אחד לא ידע שהיית בו?- כן. נהגת במכונית (ולא על הברכיים של אבא)? לא. סיכנת את חייך עבור מישהו אחר? אולי.. היית בחקירה משטרתית? כן. מה, זהו? O:

מיכמיך3

New member
טוב... זה יהיה ארוך..

שם: מיכל. תאריך לידה: 15.6.91 מקום מגורים: פ"ת. תמונה שלכם (אם בא לכם להוסיף)
קורא תשובות לשאלון של אחרים? חלק, לא הכל. שיר אהוב: עברי לידר - זכיתי לאהוב. סרט אהוב: שודדי הקאריבים.
תוכנית טלוויזיה אהובה: חברים. זמר אהוב: עברי לידר. זמרת אהובה: אפרת גוש, קרן פלס... יש מלא. יום אהוב בשבוע: שלישי. דיסק אהוב: לזוז - הדג נחש. תאריך אהוב: 15.6.91 האם אי פעם עישנת? לא. האם אי פעם שתית אלכוהול? כן, בחגים, ימי הולדת ושאר אירועים מיוחדים. האם אי פעם לקחת סמים? לא! האם אי פעם עברת על החוק? לא. האם אי פעם נשבר לך הלב? כן. האם אי פעם עשית משהו שלא רצית לעשות? כן. האם אי פעם הצטערת על משהו שעשית? כן. האם אי פעם בכית על מישהו? לא. האם אי פעם בכית על מישהי? לא. האם אי פעם שברת למישהו את הלב? לא. האם אי פעם אמרת אני אוהב\ת אותך והתכוונת? כן. האם אי פעם שיקרת? כן. יש\אין חבר: אין. גובה: 1.70 מידת נעלים: 40 פריסינג: אין. קעקועים: אין, אולי יהיה בעתיד. ב24 שעות האחרונות בכית? לא. ב24 שעות האחרונות צחקת? כן. ב24 שעות האחרונות חיבקת מישהו? לא. ב24 שעות האחרונות עשית שטויות? כן. ב24 שעות האחרונות רבת עם מישהו? כן. ב24 שעות האחרונות קנית משהו? כן. בימים אלו אתה מאוהב? כן. הדבר שהכי קשה לך איתו: להיות עם אנשים שלא מעריכים אותי ולא מקבלים אותי כמו שאני. מישהו אחד שהייתי רוצה להיות? יולי תמיר או רן ארז, לסיים את השביתה הזאת אחת ולתמיד. האדם האחרון שהתקשר אלי- המדריכה שלי בנוע"ל. האדם האחרון שדיברתי איתו באיסיקיו: עם חברה, אבל זה היה במסנג'ר, אני לא משתמשת באייסיקיו. המקום האחרון שהייתי בו: בקן של הנוע"ל. הסטיה שלי היא: לסדר ת'חדר, אני כל הזמן רוצה שהוא יהיה מסודר. הדבר שלא הייתי מוותר עליו בחיים- פלאפון. תכונה טובה שלי: אני אוהבת לצחוק הרבה. תכונה רעה שלי: יש לי מן סוג של עצבנות. האם פרצת לאייסיקיו של מישהו? לא. האם אי פעם חשקת במישהו מהמין שלך? לא. האם צחקת על מישהו בעל מום? לא. האם התעצבנת על המורה שלך וצעקת עליה מול כל הכיתה? לא. עזרת פעם לזקנה או לעיוור לחצות את הכביש? כן. תרמת פעם לקבצן? לא. האם גנבת משהו במכולת? לא. יש משהו שחשוב לך יותר מהחיים שלך? כן, הפלאפון... סתם לא.. אכלת משהו לא כשר? לא. אתה שומר כשרות? כן. שברת פעם כוס או צלחת או כל דבר שביר בכוונה? לא. שברתי פעם כמה צלחות אבל זה היה בלי כוונה. הפרת הבטחה שהבטחת? כן. השתכרת עד אבדן חושים? לא. מה צבע החדר שלך? קיר אחד ירוק והשאר קרם שמנת כזה. באיזה בושם אתה משתמש? אמממ... יש לי כמה... לא יודעת ת'שמות. אתה אוהב לענוד תכשיטים? בעיקר שרשראות וצמידים. מהו הדבר הרשע ביותר שעשית? שפכתי על אנשים מים ברחוב מהקומה הרביעים. באיזה גיל לדעתך צריך לקיים יחסי מין פעם ראשונה? לא יודעת, כל אחד ומתי שבא לו. מתי הייתה הפעם האחרונה ש.. התנשקת? לא זוכרת. חיבקת מישהו/י? לא זוכרת. מישהו/י חיבק/ה אותך? כן.. עישנת? לא. שתית משקה אלכוהולי? כן. השתכרת? לא. שכבת עם מישהו/י? לא. היית במועדון? לא. לבשת חצאית? כן. לפני שנים. קנית בגד? כן. אמרת למישהו/י "אני אוהב/ת אותך"? כן. הקדישו לך שיר? לא. שיפרו לך את המצברוח? כן. היום: באיזו שעה התעוררת? 11 וחצי. מה/מי העיר אותך? כל מיני רעשים מבחוץ. מה היה הדבר הראשון שאמרת? שקט, עכשיו התעוררתי. מה היה הדבר הראשון ששמעת? גשם. מה היה השיר הראשון ששמעת? רוצה מצוות. מה אכלת? סתם פרוסת לחם. איזו מחשבה הכי העסיקה אותך? מה אני אעשה היום? איזה כיתה את: יא'. הבנאדם הכי יפה שראית: את חושבת שאת יפה? כן. את חושבת שאת צבועה? לא. את חושבת שאת קנאית? קצת. את חושבת שאת קרצייה? לפעמים. את חושבת שאת עקשנית? כן. את אוהבת את עצמך? כן. בזבזנית או חסכנית? בזבזנית. בנאדם ש: שונא/ת: אוהב/ת: מתגעגע/ת אליו: חסר לך: עושה לך טוב להיות איתו: הכי מצחיק: הכי דפוק: הכי מוזר: הכי כיף לדבר איתו: יש לך פלאפון? כן. למי אתה מתקשר הכי הרבה? ידיד שלי. איזה צלצול יש לך? שרק. הקול הכי יפה ששמעת? הקל של מוקי. =] איזה רקע יש לך בשולחן עבודה? כל מיני פרצופים כאלה.. את רוצה להיות זמרת? לא. את רוצה להיות שחקנית? לא. אם הייתה סידרת ריאליטי והיו מזמינים אותך,היית משתתפת? כן. אמרו לך פעם שאוהבים אותך? כן. כשאת אומרת אני אוהבת אותך את מתכוונת לזה? כן. איפה את רוצה פירסינג? לא רוצה. אם היית מוצאת מיליון שקל מה היית עושה בו? קונה בית קטן בשבילי, ושאר הכסף ישאר. פורום אהוב: שייגעצ. באיזה פורומים את כותבת: שייגעצ, הדג נחש, עברי לידר, השבט, פתח תקווה. יש לך חברים בפורומים? סוג של. מי האדם האחרון שדיברת איתו? חברה. מה את עושה עכשיו? סתם במחשב. את/ה שומע/ת מוסיקה עכשיו? כן. מה את/ה שומע/ת? יוני בלוך - נוף אחר. מה הסרט האחרון שראית? רטטוי. מה התוכנית האחרונה שראית? פספוסים. מה הדיסק האחרון ששמעת? של קרן פלס. מה החלום שלך? לטייל מסביב לעולם, יענוו... לטייל כמה שיותר מקומות. האם אי פעם... הרגשת שאתה עומד למות? לא. רצית להתאבד אבל לא היה לך אומץ? לא רציתי. שאבת אבק בלי שביקשו ממך? לא. בנית טירה מחול? לא. היית במקום שהיית מוכן לשלם 1000 שקל כדי שאף אחד לא ידע שהיית בו? אני לא מתביישת איפה שאני נמצאת בו. נהגת במכונית (ולא על הברכיים של אבא)? עדיין לא. סיכנת את חייך עבור מישהו אחר? לא. היית בחקירה משטרתית? לא.

אפרת P

New member
קקי../images/Emo112.gif

שם: איפרת תאריך לידה: 20.2.92 מקום מגורים: זכרון יעקב תמונה שלכם (אם בא לכם להוסיף) ואם לא? קורא תשובות לשאלון של אחרים? אחרים טובים שיר אהוב: סרט אהוב: תוכנית טלוויזיה אהובה: זמר אהוב: זמרת אהובה: יום אהוב בשבוע: דיסק אהוב: תאריך אהוב: האם אי פעם עישנת? האם אי פעם שתית אלכוהול? האם אי פעם לקחת סמים? האם אי פעם עברת על החוק? כן האם אי פעם נשבר לך הלב? לא האם אי פעם עשית משהו שלא רצית לעשות? כן האם אי פעם הצטערת על משהו שעשית? כן האם אי פעם בכית על מישהו? אוף מה זה ה"על מישהו" הדפוק הזה האם אי פעם בכית על מישהי? כנ"ל האם אי פעם שברת למישהו את הלב? לא האם אי פעם אמרת אני אוהב\ת אותך והתכוונת? כן האם אי פעם שיקרת? כן יש\אין חבר: יש גובה: נמוך מידת נעלים: 37 נראה לי פירסינג: לשון גבה ופופיק קעקועים: אין ב24 שעות האחרונות בכית? כן ב24 שעות האחרונות צחקת? כן ב24 שעות האחרונות חיבקת מישהו? כן ב24 שעות האחרונות עשית שטויות? לא ב24 שעות האחרונות רבת עם מישהו? לא ב24 שעות האחרונות קנית משהו? לא בימים אלו אתה מאוהב? כן הדבר שהכי קשה לך איתו: הבית מישהו אחד שהייתי רוצה להיות? לא הייתי האדם האחרון שהתקשר אליך: מיכלי האדם האחרון שדיברתי איתו באיסיקיו: לא דיברתי המקום האחרון שהייתי בו: החדר שלי הסטיה שלי היא: שאני אתחיל? הדבר שלא הייתי מוותר עליו בחיים: האנשים שלי תכונה טובה שלי: שאני קקי תכונה רעה שלי: שאני פיפי האם פרצת לאייסיקיו של מישהו? לא האם אי פעם חשקת במישהו מהמין שלך? כן האם צחקת על מישהו בעל מום? כן אבל לא כי הוא בעל מום האם התעצבנת על המורה שלך וצעקת עליה מול כל הכיתה? כן עזרת פעם לזקנה או לעיוור לחצות את הכביש? כן תרמת פעם לקבצן? כן האם גנבת משהו במכולת? לא יש משהו שחשוב לך יותר מהחיים שלך? כן אכלת משהו לא כשר? חמץ בפסח אתה שומר כשרות? אני צמחונית שברת פעם כוס או צלחת או כל דבר שביר בכוונה? נורה הפרת הבטחה שהבטחת? כן השתכרת עד אבדן חושים? כן מה צבע החדר שלך? לבן באיזה בושם אתה משתמש? לא דעת אתה אוהב לענוד תכשיטים? כן מהו הדבר הרשע ביותר שעשית? יש הרבה באיזה גיל לדעתך צריך לקיים יחסי מין פעם ראשונה? בגיל שמוכנים מתי הייתה הפעם האחרונה ש.. התנשקת? אתמול חיבקת מישהו/י? היום מישהו/י חיבק/ה אותך? היום עישנת? אתמול שתית משקה אלכוהולי? בירה? לפני שבועיים השתכרת? פייייייייי... בסופ"ש לפני שהתחילו הלימודים שכבת עם מישהו/י? היית במועדון? אוו מזמן לבשת חצאית? שמלה.. בשבת קנית בגד? לפני כמה שבועות אמרת למישהו/י "אני אוהב/ת אותך"? אתמול הקדישו לך שיר? אממ שיפרו לך את המצברוח? אתמול היום: באיזו שעה התעוררת? 13:51 מה/מי העיר אותך? הטלפון של האחות הטיפשה שלי מה היה הדבר הראשון שאמרת? כוסעמק מה היה הדבר הראשון ששמעת? הטלפון של אחותי מה היה השיר הראשון ששמעת? לא שמעתי מה אכלת? קורנפלקס איזו מחשבה הכי העסיקה אותך? מה שכחתי באיזו כיתה את? י'7 הבנאדם הכי יפה שראית: את את חושבת שאת יפה? לא את חושבת שאת צבועה? לא את חושבת שאת קנאית? לא את חושבת שאת קרצייה? לא את חושבת שאת עקשנית? כן את אוהבת את עצמך? פסדר בזבזנית או חסכנית? חסכ בנאדם ש: שונא/ת: אוהב/ת: כוווולם מתגעגע/ת אליו: ממגמימלמי חסר לך: כנ"ל עושה לך טוב להיות איתו: כל חברי הכי מצחיק: הכי דפוק: הכי מוזר: הכי כיף לדבר איתו: יש לך פלאפון? כן למי אתה מתקשר הכי הרבה? לא יודעת איזה צלצול יש לך? בלוז כזה הקול הכי יפה ששמעת? שירת עוף החול איזה רקע יש לך בשולחן עבודה? ים את רוצה להיות זמרת? לא את רוצה להיות שחקנית? אולי אם הייתה סידרת ריאליטי והיו מזמינים אותך,היית משתתפת? לא אמרו לך פעם שאוהבים אותך? כן כשאת אומרת אני אוהבת אותך את מתכוונת לזה? כן איפה את רוצה פירסינג? בתחת אם היית מוצאת מיליון שקל מה היית עושה בו? עגילים על כל התחת פורום אהוב: אין באיזה פורומים את כותבת: אלה שלא מתו יש לך חברים בפורומים? כן מי האדם האחרון שדיברת איתו? מאיה מה את עושה עכשיו? עונה על השאלון הדבילי הזה את/ה שומע/ת מוסיקה עכשיו? לא מה את/ה שומע/ת? את הקולות של המחשב מה הסרט האחרון שראית? לא זוכרת מה התוכנית האחרונה שראית? לא זוכרת מה הדיסק האחרון ששמעת? המכשפות - זמנים מוזרים מה החלום שלך? לטוס לירח האם אי פעם... הרגשת שאתה עומד למות? כן רצית להתאבד אבל לא היה לך אומץ? לא שאבת אבק בלי שביקשו ממך? כן בנית טירה מחול? כן היית במקום שהיית מוכן לשלם 1000 שקל כדי שאף אחד לא ידע שהיית בו? לא נהגת במכונית (ולא על הברכיים של אבא)? לא סיכנת את חייך עבור מישהו אחר? נראה לי היית בחקירה משטרתית? לא

../images/Emo182.gifגשם של חוחינים!../images/Emo182.gif../images/Emo194.gif

שם: חוח תאריך לידה: 9.12.88
מקום מגורים:ת"א תמונה שלכם (אם בא לכם להוסיף) GAP
קורא תשובות לשאלון של אחרים? רק לחמודים שיר אהוב: סרט אהוב: תוכנית טלוויזיה אהובה: זמר אהוב: זמרת אהובה: יום אהוב בשבוע: דיסק אהוב: תאריך אהוב: האם אי פעם עישנת? כן האם אי פעם שתית אלכוהול? כן האם אי פעם לקחת סמים? כן האם אי פעם עברת על החוק? כן האם אי פעם נשבר לך הלב? כן האם אי פעם עשית משהו שלא רצית לעשות? כן האם אי פעם הצטערת על משהו שעשית? כן האם אי פעם בכית על מישהו? כן האם אי פעם בכית על מישהי? כן האם אי פעם שברת למישהו את הלב? נראה לי שכן האם אי פעם אמרת אני אוהב\ת אותך והתכוונת? כן האם אי פעם שיקרת? כן יש\אין חבר: אין גובה: מטר 60 מידת נעלים: 40 פריסינג: לא קעקועים: אולי ביום הולדת :] אם יהיה לי אומץ ב24 שעות האחרונות בכית? ב24 שעות האחרונות צחקת? ב24 שעות האחרונות חיבקת מישהו? ב24 שעות האחרונות עשית שטויות? ב24 שעות האחרונות רבת עם מישהו? ב24 שעות האחרונות קנית משהו? בימים אלו אתה מאוהב? הדבר שהכי קשה לך איתו: מישהו אחד שהייתי רוצה להיות? האדם האחרון שהתקשר אלי- האדם האחרון שדיברתי איתו באיסיקיו: המקום האחרון שהייתי בו: הסטיה שלי היא: הדבר שלא הייתי מוותר עליו בחיים- תכונה טובה שלי: תכונה רעה שלי: האם פרצת לאייסיקיו של מישהו?
האם אי פעם חשקת במישהו מהמין שלך? כן האם צחקת על מישהו בעל מום? כן האם התעצבנת על המורה שלך וצעקת עליה מול כל הכיתה? סוג של עזרת פעם לזקנה או לעיוור לחצות את הכביש? לא תרמת פעם לקבצן? כן האם גנבת משהו במכולת? כן יש משהו שחשוב לך יותר מהחיים שלך? כן אכלת משהו לא כשר? לא אתה שומר כשרות? לא שברת פעם כוס או צלחת או כל דבר שביר בכוונה? כן הפרת הבטחה שהבטחת? כן השתכרת עד אבדן חושים? כן מה צבע החדר שלך? שמנת באיזה בושם אתה משתמש? לוליטה
אבל יש לי עוד הרבה
אתה אוהב לענוד תכשיטים? לא מהו הדבר הרשע ביותר שעשית? לא יודעת באיזה גיל לדעתך צריך לקיים יחסי מין פעם ראשונה? לא ידועת מתי הייתה הפעם האחרונה ש.. התנשקת? חיבקת מישהו/י? מישהו/י חיבק/ה אותך? עישנת? שתית משקה אלכוהולי? השתכרת? שכבת עם מישהו/י? היית במועדון? לבשת חצאית? קנית בגד? אמרת למישהו/י "אני אוהב/ת אותך"? הקדישו לך שיר? שיפרו לך את המצברוח? היום: באיזו שעה התעוררת? מה/מי העיר אותך? מה היה הדבר הראשון שאמרת? מה היה הדבר הראשון ששמעת? מה היה השיר הראשון ששמעת? מה אכלת? איזו מחשבה הכי העסיקה אותך? איזה כיתה את:
הבנאדם הכי יפה שראית: את חושבת שאת יפה? את חושבת שאת צבועה? את חושבת שאת קנאית? את חושבת שאת קרצייה? את חושבת שאת עקשנית? את אוהבת את עצמך? בזבזנית או חסכנית? בנאדם ש: שונא/ת: אוהב/ת: מתגעגע/ת אליו: חסר לך: עושה לך טוב להיות איתו: הכי מצחיק: הכי דפוק: הכי מוזר: הכי כיף לדבר איתו: יש לך פלאפון? למי אתה מתקשר הכי הרבה? איזה צלצול יש לך? הקול הכי יפה ששמעת? איזה רקע יש לך בשולחן עבודה? את רוצה להיות זמרת? את רוצה להיות שחקנית? אם הייתה סידרת ריאליטי והיו מזמינים אותך,היית משתתפת? אמרו לך פעם שאוהבים אותך? כשאת אומרת אני אוהבת אותך את מתכוונת לזה? איפה את רוצה פירסינג? אם היית מוצאת מיליון שקל מה היית עושה בו? פורום אהוב: באיזה פורומים את כותבת: יש לך חברים בפורומים? מי האדם האחרון שדיברת איתו? מה את עושה עכשיו? את/ה שומע/ת מוסיקה עכשיו? מה את/ה שומע/ת? מה הסרט האחרון שראית? מה התוכנית האחרונה שראית? מה הדיסק האחרון ששמעת? מה החלום שלך? האם אי פעם... הרגשת שאתה עומד למות? כן רצית להתאבד אבל לא היה לך אומץ? כן שאבת אבק בלי שביקשו ממך? כן בנית טירה מחול? כן היית במקום שהיית מוכן לשלם 1000 שקל כדי שאף אחד לא ידע שהיית בו? לא נהגת במכונית (ולא על הברכיים של אבא)? כן :] יום ראשון טסטוש! סיכנת את חייך עבור מישהו אחר? לא היית בחקירה משטרתית? לא

ס ט י י ק

New member
יאאא אני גם רוצה

שם:הדררררררר תאריך לידה:24.6 מקום מגורים:ק.ים תמונה שלכם (אם בא לכם להוסיף)טובבב קורא תשובות לשאלון של אחרים?ממש לא
שיר אהוב:כרגע, תתחנני אליי-אביתר בנאי סרט אהוב:רקוויאם לחלום תוכנית טלוויזיה אהובה:לא יודעתתת זמר אהוב:אביתר בנאי כרגע זמרת אהובה:נה יום אהוב בשבוע:שבת דיסק אהוב:אביתר בנאי-אביתר בנאי תאריך אהוב: האם אי פעם עישנת?כן האם אי פעם שתית אלכוהול?כן האם אי פעם לקחת סמים? האם אי פעם עברת על החוק?כן האם אי פעם נשבר לך הלב?לא האם אי פעם עשית משהו שלא רצית לעשות?כן האם אי פעם הצטערת על משהו שעשית?כן האם אי פעם בכית על מישהו?כן האם אי פעם בכית על מישהי?כן אם אי פעם שברת למישהו את הלב?לא האם אי פעם אמרת אני אוהב\ת אותך והתכוונת?כן האם אי פעם שיקרת?כן יש\אין חבר:אין גובה:160 מידת נעלים:40 פריסינג:נזם והליקס? קעקועים:לא תודה ב24 שעות האחרונות בכית?כן ב24 שעות האחרונות צחקת?כן ב24 שעות האחרונות חיבקת מישהו?כןןן ב24 שעות האחרונות עשית שטויות?כן ב24 שעות האחרונות רבת עם מישהו?כן ב24 שעות האחרונות קנית משהו?כן בימים אלו אתה מאוהב?לא הדבר שהכי קשה לך איתו: מישהו אחד שהייתי רוצה להיות? האדם האחרון שהתקשר אלי-ירדן האדם האחרון שדיברתי איתו באיסיקיו:אור המקום האחרון שהייתי בו:מקדונלדס? הסטיה שלי היא: הדבר שלא הייתי מוותר עליו בחיים- תכונה טובה שלי:לא קיים תכונה רעה שלי:המון האם פרצת לאייסיקיו של מישהו?לא האם אי פעם חשקת במישהו מהמין שלך?כן האם צחקת על מישהו בעל מום?כן האם התעצבנת על המורה שלך וצעקת עליה מול כל הכיתה?המוןן עזרת פעם לזקנה או לעיוור לחצות את הכביש?לא תודה תרמת פעם לקבצן? כן האם גנבת משהו במכולת?כן יש משהו שחשוב לך יותר מהחיים שלך?אממ לא אכלת משהו לא כשר? כן אתה שומר כשרות? לא שברת פעם כוס או צלחת או כל דבר שביר בכוונה?כן הפרת הבטחה שהבטחת? כן השתכרת עד אבדן חושים? כן מה צבע החדר שלך? כתום באיזה בושם אתה משתמש?CK,ז'דור,פויזן.. אתה אוהב לענוד תכשיטים? כן מהו הדבר הרשע ביותר שעשית?לא חסר באיזה גיל לדעתך צריך לקיים יחסי מין פעם ראשונה?12? מתי הייתה הפעם האחרונה ש.. התנשקת? חיבקת מישהו/י? היוםםם את סבתאאא מישהו/י חיבק/ה אותך? כנל עישנת?לפני 5 דקות שתית משקה אלכוהולי?שבוע שער השתכרת?הרבה זמן לא שכבת עם מישהו/י?שש היית במועדון? אממ לא זוכרת האמת לבשת חצאית? לעולםםםםםם קנית בגד? שבוע שעבר בטח אמרת למישהו/י "אני אוהב/ת אותך"?לא זוכרת הקדישו לך שיר?אממ שבוע שעבר שיפרו לך את המצברוח? לא יודעת היום: באיזו שעה התעוררת? 1 מה/מי העיר אותך?אמא מה היה הדבר הראשון שאמרת? "כוסעמק" כי זה מה שתמיד אני אומרת בבוקר... מה היה הדבר הראשון ששמעת? את הטלויוזיה מה היה השיר הראשון ששמעת? היהודים משו מה אכלת? הרבה איזו מחשבה הכי העסיקה אותך?לא עניינכם:) איזה כיתה את: יא הבנאדם הכי יפה שראית:שש את חושבת שאת יפה? לא את חושבת שאת צבועה? כן את חושבת שאת קנאית? כן את חושבת שאת קרצייה? כן את חושבת שאת עקשנית? כןןן כ"כ את אוהבת את עצמך? כן בזבזנית או חסכנית? בזבזנית בנאדם ש: שונא/ת: לא חסר אוהב/ת:גם מתגעגע/ת אליו:חברה שלי חסר לך:אח שלי עושה לך טוב להיות איתו:עם החברים הכי מצחיק:בוכמן הכי דפוק: כנל הכי מוזר:אממ גם הכי כיף לדבר איתו:ליאת יש לך פלאפון?כן למי אתה מתקשר הכי הרבה? ליעד\ליאת\בוכמן איזה צלצול יש לך?של עופר ניסים
הקול הכי יפה ששמעת? אממ איזה רקע יש לך בשולחן עבודה?משו של הווינדוס את רוצה להיות זמרת? לא תודה את רוצה להיות שחקנית? כנל אם הייתה סידרת ריאליטי והיו מזמינים אותך,היית משתתפת? תלוי כמה משלמים אמרו לך פעם שאוהבים אותך? כן כשאת אומרת אני אוהבת אותך את מתכוונת לזה?תלוי למי איפה את רוצה פירסינג? לשון אם היית מוצאת מיליון שקל מה היית עושה בו? קונה אוטו טוב ובית:) פורום אהוב: באיזה פורומים את כותבת: יש לך חברים בפורומים? מי האדם האחרון שדיברת איתו?ליעד מה את עושה עכשיו? משחקת ששבש את/ה שומע/ת מוסיקה עכשיו?כן מה את/ה שומע/ת? אייל גולן מה הסרט האחרון שראית? אמריקן ביוטי מה התוכנית האחרונה שראית? לא זוכרת היום לא יצא לי לראות טלוויזיה מה הדיסק האחרון ששמעת? היהודים פורטה מה החלום שלך? האם אי פעם... הרגשת שאתה עומד למות?כן רצית להתאבד אבל לא היה לך אומץ?כן שאבת אבק בלי שביקשו ממך?ממש לא בנית טירה מחול?כן היית במקום שהיית מוכן לשלם 1000 שקל כדי שאף אחד לא ידע שהיית בו?לא נהגת במכונית (ולא על הברכיים של אבא)?לא סיכנת את חייך עבור מישהו אחר?לא היית בחקירה משטרתית?לא צ'אווו

לאיור

New member
כ"כ משעמם לי.. ../images/Emo122.gif

שם: ליאור תאריך לידה: 15.1.92 מקום מגורים: פ"ת תמונה שלכם (אם בא לכם להוסיף) קורא תשובות לשאלון של אחרים? לפעמים שיר אהוב: שאלה מעצבנת..יש מלא וזה משתנה.. סרט אהוב: שודדי הקאריבייםXD , ג'וני דפ
תוכנית טלוויזיה אהובה: שנות ה-70, אבודים זמר אהוב: חמי רודנר. זמרת אהובה: איגי וקסמן יום אהוב בשבוע: רביעי, איזה יום שכונה דיסק אהוב: יש מלא, של שייגעצ משקאות תאריך אהוב: 11.10.07 האם אי פעם עישנת? כן.. האם אי פעם שתית אלכוהול? כן האם אי פעם לקחת סמים? לא האם אי פעם עברת על החוק? כן האם אי פעם נשבר לך הלב? כן
האם אי פעם עשית משהו שלא רצית לעשות? כןן! האם אי פעם הצטערת על משהו שעשית? יותר מידיי פעמים האם אי פעם בכית על מישהו? כן האם אי פעם בכית על מישהי? כן האם אי פעם שברת למישהו את הלב? כן
האם אי פעם אמרת אני אוהב\ת אותך והתכוונת? כן האם אי פעם שיקרת? כן יש\אין חבר: אין גובה:163 מידת נעלים:38 פריסינג:
קעקועים:
ב24 שעות האחרונות בכית? לא ב24 שעות האחרונות צחקת? כן... ב24 שעות האחרונות חיבקת מישהו? כן ב24 שעות האחרונות עשית שטויות? כן, שתיתי ועישנתי ואני חולה מתה בלי קול ב24 שעות האחרונות רבת עם מישהו? לא ב24 שעות האחרונות קנית משהו? לא בימים אלו אתה מאוהב? כן הדבר שהכי קשה לך איתו: הבנאדם המעצבן הזה!! מישהו אחד שהייתי רוצה להיות? האדם האחרון שהתקשר אלי-טל האדם האחרון שדיברתי איתו באיסיקיו: לא התחברתי לאייסיקיו 3 שנים בערך המקום האחרון שהייתי בו: הקן [סתם מקום, פה לידיי, ישבתי עם חברים] הסטיה שלי היא: הדבר שלא הייתי מוותר עליו בחיים- מוזיקה
תכונה טובה שלי: תכונה רעה שלי: האם פרצת לאייסיקיו של מישהו? כן האם אי פעם חשקת במישהו מהמין שלך? לא האם צחקת על מישהו בעל מום? כן, אבל זה לא היה בכוונה האם התעצבנת על המורה שלך וצעקת עליה מול כל הכיתה? כןןןןןן עזרת פעם לזקנה או לעיוור לחצות את הכביש? כן תרמת פעם לקבצן? כן האם גנבת משהו במכולת? כן יש משהו שחשוב לך יותר מהחיים שלך? כן אכלת משהו לא כשר?
בטעות אתה שומר כשרות? כן שברת פעם כוס או צלחת או כל דבר שביר בכוונה? כו, זה מרגיע
הפרת הבטחה שהבטחת? כן השתכרת עד אבדן חושים? כן מה צבע החדר שלך? שמנת באיזה בושם אתה משתמש? D&G THE ONE אתה אוהב לענוד תכשיטים? כן מהו הדבר הרשע ביותר שעשית? באיזה גיל לדעתך צריך לקיים יחסי מין פעם ראשונה? תלוי מתי הייתה הפעם האחרונה ש.. התנשקת? לפני.. שבוע בערך חיבקת מישהו/י? לפני שעה מישהו/י חיבק/ה אותך? לפנישעה עישנת? לפני חצי שעה שתית משקה אלכוהולי? לפני שעה השתכרת? שבוע וקצת שכבת עם מישהו/י?
היית במועדון? הרבה זמן.. לבשת חצאית? פייהי קנית בגד? שלשום אמרת למישהו/י "אני אוהב/ת אותך"? היום הקדישו לך שיר? בימים האחרונים שיפרו לך את המצברוח? היום
היום: באיזו שעה התעוררת? 7 מה/מי העיר אותך? שעון מעורר
מה היה הדבר הראשון שאמרת? אין לי קול ממש ככה שלא אמרתי מה היה הדבר הראשון ששמעת? את הצלצול המעצבן של השעון המעורר מה היה השיר הראשון ששמעת? טיפ טיפה של אהוד בנאי מה אכלת? שניצל תירס, בורקס, ופשטידה איזו מחשבה הכי העסיקה אותך? איך לעזאזל אני עוברת ת'מבחן הזה.. איזה כיתה את: י' הבנאדם הכי יפה שראית: הואא
את חושבת שאת יפה? בערך את חושבת שאת צבועה? לא את חושבת שאת קנאית? לפעמים את חושבת שאת קרצייה? כשאני רוצה את חושבת שאת עקשנית? מאוד את אוהבת את עצמך? אמ.. מחבבת בזבזנית או חסכנית? בזבזנית, אבל יש לי תקופות חיסכון בנאדם ש: שונא/ת: המחכנת הזונה שלי אוהב/ת: אותו מתגעגע/ת אליו: אליו חסר לך: הוא עושה לך טוב להיות איתו: זהר הכי מצחיק: אמיר הכי דפוק: אוהד
הכי מוזר: אור הכי כיף לדבר איתו: זהר יש לך פלאפון? כן , חדש
למי אתה מתקשר הכי הרבה? מאיה, זהר, אופיר איזה צלצול יש לך? רק אתמול קיבלתי אותו עוד לא ממש הספקתי לשנות בו דברים הקול הכי יפה ששמעת? הוו... יש הרבה איזה רקע יש לך בשולחן עבודה? תמונה שלי עם גיטרה בים את רוצה להיות זמרת? לא את רוצה להיות שחקנית? זה יכול להיות נחמד
אם הייתה סידרת ריאליטי והיו מזמינים אותך,היית משתתפת? לא ניראלי אמרו לך פעם שאוהבים אותך? כן כשאת אומרת אני אוהבת אותך את מתכוונת לזה? כן איפה את רוצה פירסינג? בפופיק אם היית מוצאת מיליון שקל מה היית עושה בו? רר... פורום אהוב: איגי וקסמן באיזה פורומים את כותבת: איגי וקסמן, שייגעצ, חמי רודנר, ועוד כמה שאני סתם קוראת בהם יש לך חברים בפורומים? כן מי האדם האחרון שדיברת איתו? מאיה וניצן מה את עושה עכשיו? עונה על השאלון כי משעמן לי את/ה שומע/ת מוסיקה עכשיו? כן.. מה את/ה שומע/ת? כנסיית השכל מה הסרט האחרון שראית? חופשת בלהות מה התוכנית האחרונה שראית? האי מה הדיסק האחרון ששמעת? אהוד בנאי-ממשיך לנסוע מה החלום שלך? שכל מה שאני ירצה יהיה לי האם אי פעם... הרגשת שאתה עומד למות? בערך רצית להתאבד אבל לא היה לך אומץ? כן שאבת אבק בלי שביקשו ממך?
לא בנית טירה מחול? ברור!! היית במקום שהיית מוכן לשלם 1000 שקל כדי שאף אחד לא ידע שהיית בו? חח כן נהגת במכונית (ולא על הברכיים של אבא)? כן על הבירכייםאבל עם הרגל על הגז וידיים על ההגה
סיכנת את חייך עבור מישהו אחר?לא היית בחקירה משטרתית? לא

animal bar

New member
../images/Emo211.gif

תאריך לידה: 28.7.1993. מקום מגורים: שוהם. תמונה שלכם (אם בא לכם להוסיף) קורא תשובות לשאלון של אחרים? לפעמים. שיר אהוב: מוניקה סקס- רקוויאם לבלונדינית. [נכון לעכשיו. ] סרט אהוב: מישהו לרוץ איתו. תוכנית טלוויזיה אהובה: איש משפחה. זמר אהוב: יהלי סובול. זמרת אהובה: אפרת גוש. יום אהוב בשבוע: שישבת. דיסק אהוב: משקאות חריפים, By The Way ופצעים ונשיקות. תאריך אהוב: 20 ביוני. האם אי פעם עישנת? לא. האם אי פעם שתית אלכוהול? כן. האם אי פעם לקחת סמים? לא. האם אי פעם עברת על החוק? לא יודעת. האם אי פעם נשבר לך הלב? לא. האם אי פעם עשית משהו שלא רצית לעשות?כן. האם אי פעם הצטערת על משהו שעשית? כן. האם אי פעם בכית על מישהו? כן. האם אי פעם בכית על מישהי? כן. האם אי פעם שברת למישהו את הלב? לא. האם אי פעם אמרת אני אוהב\ת אותך והתכוונת? תמיד. האם אי פעם שיקרת? כן. יש\אין חבר: אין. גובה: נמוך. מידת נעלים: 38- 39. פריסינג: אין. קעקועים: אין. ב24 שעות האחרונות בכית? מצחוק. ב24 שעות האחרונות צחקת? כן. ב24 שעות האחרונות חיבקת מישהו? כן. ב24 שעות האחרונות עשית שטויות? עשיתי חיקוי של ביל קאווליץ באמצע עזריאלי. אני חושבת שכן! ב24 שעות האחרונות רבת עם מישהו? לא. ב24 שעות האחרונות קנית משהו? אוכל. בימים אלו אתה מאוהב? לא. הדבר שהכי קשה לך איתו: לא יודעת. מישהו אחד שהייתי רוצה להיות? אף אחד. האדם האחרון שהתקשר אלי- ציצי. האדם האחרון שדיברתי איתו באיסיקיו: חחחחח. :) המקום האחרון שהייתי בו: עזריאלי. הסטיה שלי היא: בס ובסיסטים. הדבר שלא הייתי מוותר עליו בחיים- לא יודעת. תכונה טובה שלי: מצחיקה. תכונה רעה שלי: אדישה נורא. האם פרצת לאייסיקיו של מישהו? כן. האם אי פעם חשקת במישהו מהמין שלך? לא. האם צחקת על מישהו בעל מום? כן. האם התעצבנת על המורה שלך וצעקת עליה מול כל הכיתה? כן. עזרת פעם לזקנה או לעיוור לחצות את הכביש? לא. תרמת פעם לקבצן? כן. האם גנבת משהו במכולת? כן. יש משהו שחשוב לך יותר מהחיים שלך? נראה לי. אכלת משהו לא כשר? כן. אתה שומר כשרות? לא. שברת פעם כוס או צלחת או כל דבר שביר בכוונה? לא. הפרת הבטחה שהבטחת? כן. השתכרת עד אבדן חושים? לא. מה צבע החדר שלך? לבן. באיזה בושם אתה משתמש? אני לא. אתה אוהב לענוד תכשיטים? לא. מהו הדבר הרשע ביותר שעשית? לא יודעת. באיזה גיל לדעתך צריך לקיים יחסי מין פעם ראשונה? לא יודעת. מתי הייתה הפעם האחרונה ש.. התנשקת? - חיבקת מישהו/י? אתמול. מישהו/י חיבק/ה אותך? אתמול. עישנת? - שתית משקה אלכוהולי? יום הולדת. השתכרת? - שכבת עם מישהו/י? - היית במועדון? לפני שלושה ימים. לבשת חצאית? מזמן!!!!!! קנית בגד? לא יודעת. אמרת למישהו/י "אני אוהב/ת אותך"? לא יודעת. הקדישו לך שיר? - שיפרו לך את המצברוח? לא יודעת. היום: באיזו שעה התעוררת? 8:36, חברה שלי העירה אותי, היא התקשרה. :\ מה/מי העיר אותך? ציצי, היא התקשרה אליי. מה היה הדבר הראשון שאמרת? "הלו." מה היה הדבר הראשון ששמעת? "את יכולה לעשות לי טובה?" מה היה השיר הראשון ששמעת? רקוואים לבלונדינית- מוניקה סקס. מה אכלת? כלום. :\ איזו מחשבה הכי העסיקה אותך? מתי הספקתי לחשוב?! איזה כיתה את: ט'. הבנאדם הכי יפה שראית: פיטר רוט. את חושבת שאת יפה? כן. את חושבת שאת צבועה? לא יודעת. את חושבת שאת קנאית? לפעמים. את חושבת שאת קרצייה? כן. את חושבת שאת עקשנית? כן. את אוהבת את עצמך? כן. בזבזנית או חסכנית? גם וגם. בנאדם ש: שונא/ת: לא יודעת. אוהב/ת: מלא. :) מתגעגע/ת אליו: יש.. חסר לך: גם יש.. עושה לך טוב להיות איתו: מלא! הכי מצחיק: לא יודעת. הכי דפוק: :p הכי מוזר: לא יודעת. הכי כיף לדבר איתו: מלא! יש לך פלאפון? כן. למי אתה מתקשר הכי הרבה? לא יודעת, בטח לפלוצה. איזה צלצול יש לך? דווקא כשרצית- שייגעצ. הקול הכי יפה ששמעת? בבנים- יהלי סובול. בבנות- אפרת גוש. איזה רקע יש לך בשולחן עבודה? בננה נבהלת. את רוצה להיות זמרת? לא. את רוצה להיות שחקנית? לא. אם הייתה סידרת ריאליטי והיו מזמינים אותך,היית משתתפת? לא נראה לי. אמרו לך פעם שאוהבים אותך? כן. כשאת אומרת אני אוהבת אותך את מתכוונת לזה? כן. איפה את רוצה פירסינג? אני לא. אם היית מוצאת מיליון שקל מה היית עושה בו? מלא דברים.
פורום אהוב: שייגעצ. באיזה פורומים את כותבת: שייגעצ בתפוז, שייגעצ בהייד פארק וביט69 בתפוז. יש לך חברים בפורומים? כן. מי האדם האחרון שדיברת איתו? אבא שלי. מה את עושה עכשיו? עונה על השאלון. את/ה שומע/ת מוסיקה עכשיו? כן. מה את/ה שומע/ת? רקוויאם לבלונדינית. מה הסרט האחרון שראית? לא יודעת. :\ מה התוכנית האחרונה שראית? 8 כללים פשוטים. נראה לי. מה הדיסק האחרון ששמעת? של פיטר רוט. מה החלום שלך? לנגן בבס בלהקה. האם אי פעם... הרגשת שאתה עומד למות? לא. רצית להתאבד אבל לא היה לך אומץ? לא. שאבת אבק בלי שביקשו ממך? לא. בנית טירה מחול? לא. היית במקום שהיית מוכן לשלם 1000 שקל כדי שאף אחד לא ידע שהיית בו? לא. נהגת במכונית (ולא על הברכיים של אבא)? עשיתי רוורס בגיל 3, אז כן. :) סיכנת את חייך עבור מישהו אחר? לא נראה לי. היית בחקירה משטרתית? לא.

למעלה