שאלון

Fallen Leaves

New member
../images/Emo204.gif../images/Emo210.gifשאלון../images/Emo9.gif

עלייך: שם: גיל: תאריך לידה: שתיה אהובה: כיתה: לאן יוצא בדרך כלל: מה סגנון המוזיקה שאתה אוהב: מה היחס עם ההורים: היית אצל פסיכולוג? היית אצל פסיכיאטר? חשבת על התאבדות? הרגשת דחוי? נכשלת במבחן? כתבת שיר? ניגנת על כלי נגינה? אם כן, על מה? איך מצב הרוח שלך בדרך כלל? מקלל הרבה? ישן הרבה? מילה/מילים שאתה אומר הכי הרבה: אוהב שוקולד? שמאלני/ימני? מה דעתך על הומואים ולסביות?: צבעים: צבע שיער: צבע ציפורניים: צבע קיר בחדר: צבע מצעים: צבע מקלדת: צבע טלפון:כסף צבע פלאפון: צבע בלוג: צבע חולצה: צבע מכנס: צבע תחתונים: צבע גרביים: צבע חזיה: צבע רקע במחשב: האם יש לך: אח/ים/יות: דיסקמן: חיית מחמד: טלוויזיה בחדר: מחשב בחדר: חברים סטרייטים: חברים הומוסקסואליים: מערכת סטריאו: האם אי פעם: התחבקת: התנשקת: נמשכת למישהו פנוי: התאהבת בידיד: נמשכת למורה בבצפר: ניהלת רומן סודי: ראית חדשות מהתחלה עד הסוף: אכלת משהו למרות שידעת שפג תוקפו לפני יום: הלכת מכות: קיבלת פנס בעין: הרכבת עדשות: דחפת מזלג לשקע חשמל: הרבצת למכשיר חשמלי כי הוא לא פעל: בישלת: עשית בייביסיטר: הרגת מישהו: פגעת במישהו: מישהו הציל את חייך: איחרת לבית-ספר: הברזת מבית-ספר: הבנאדם שאתה הכי אוהב: החג האהוב עלייך: הסרט האחרון שראית: הסדרה האחרונה שראית: הדבר האחרון ששתית: המחשבה האחרונה שלך: השיר האחרון ששמעת: עוד קצת עלייך: שתית אלכוהול: נסעת בכבאית: אוסף משהו: מאוהב/ת: אכלת כלי כתיבה: נפגעת מאוד ממישהו: זרקו עלייך מאכל:

Fallen Leaves

New member
../images/Emo204.gif../images/Emo210.gifאממ...סופשבוע רגוע :)

עלייך:
שם:גלוש
תאריך לידה:15/3/89
שתיה אהובה:קוקה קולה, מים
כיתה:יג'
לאן יוצא בדרך כלל:פאבים
מה סגנון המוזיקה שאתה אוהב:רוק, אימו, רגאיי, Pאנק...
מה היחס עם ההורים:לאחרונה על הפנים
היית אצל פסיכולוג?אההא
היית אצל פסיכיאטר?לא
חשבת על התאבדות?חשבתי...
הרגשת דחוי?אההא
נכשלת במבחן?אההא
כתבת שיר?אההא
ניגנת על כלי נגינה?אההא
אם כן, על מה?גיטרה
איך מצב הרוח שלך בדרך כלל?תלוי...
מקלל הרבה?אההא
ישן הרבה?לא! וזה לא טוב!
מילה/מילים שאתה אומר הכי הרבה:אוי..חחח "כדאי לך"/"כדאי לך לחשוב ככה"/"כדאי לך להגיד אתזה" וכו'..., "דד", "אה, חיים?" :)
אוהב שוקולד?אההא
שמאלני/ימני?שמאל מתון.נראלי.
מה דעתך על הומואים ולסביות?:שיהיה להם בכיף
צבעים:
צבע שיער: שחור וכחול
צבע ציפורניים:שחור
צבע קיר בחדר:3 לבנים ואחד כחול
צבע מצעים: לא זוכרת
צבע מקלדת:בז' כזה
צבע טלפון:אממ...אפור-כסף כזה..
צבע פלאפון: לבן והמכסה של הבטרייה אדומ
צבע בלוג: נראלי ירוק-שחור
צבע חולצה: כחול
צבע מכנס: כחול
צבע תחתונים: לבן עם נקורודות צבעוניות ופו הדוב
צבע גרביים:אין כרגע
צבע חזיה:אין כרגע
צבע רקע במחשב:תמונה שלי שרואים אותי בשחור כזה על רקע הימ
האם יש לך:
אח/ים/יות: אחות
דיסקמן: כבר לא
חיית מחמד: לא
טלוויזיה בחדר: אההא
מחשב בחדר: לא
חברים סטרייטים: אההא
חברים הומוסקסואליים:אההא
מערכת סטריאו:אההא
האם אי פעם:
התחבקת:נו בטח
התנשקת:אההא
נמשכת למישהו פנוי:אההא
התאהבת בידיד: אממממ..מסובך.
נמשכת למורה בבצפר:לא נראלי
ניהלת רומן סודי:לא
ראית חדשות מהתחלה עד הסוף: לאדעת
אכלת משהו למרות שידעת שפג תוקפו לפני יום: לאא
הלכת מכות: לא
קיבלת פנס בעין: לא
הרכבת עדשות: כל יומ בערך
דחפת מזלג לשקע חשמל: לא
הרבצת למכשיר חשמלי כי הוא לא פעל: אההא
בישלת: לא ממש
עשית בייביסיטר: אההא
הרגת מישהו: לא
פגעת במישהו: ישמצב
מישהו הציל את חייך: ישמצב..חברה שלי עצרה אותי מלעבור כביש שלא שמתי לב שיש מכונית
איחרת לבית-ספר: אההא
הברזת מבית-ספר: אההא
הבנאדם שאתה הכי אוהב: ממממ....
החג האהוב עלייך: כל אחד שיש בו חופש
הסרט האחרון שראית:ממממ..."מישהו לרוץ איתו".פעם שלישית.
הסדרה האחרונה שראית: עקרות בית
הדבר האחרון ששתית: קולה
המחשבה האחרונה שלך: מממ..
השיר האחרון ששמעת:אפרת גוש - קרב איגרוף
עוד קצת עלייך:
שתית אלכוהול: אממ..כן.
נסעת בכבאית:לא
אוסף משהו:ממממ לא
מאוהב/ת: אההא
אכלת כלי כתיבה: אההא
נפגעת מאוד ממישהו:אההאא
זרקו עלייך מאכל:ישמצב

AvtipuS

New member
אין לך מקווום

עלייך: עלייך. שם: רז. גיל: 17 ומשו. תאריך לידה: תחילת שנות ה 90. שתיה אהובה: קולה\בירה [גינס\גולדסטאר]. כיתה: י"ב. לאן יוצא בדרך כלל: "סיבובים סיבובים ברחבי העיר" מה סגנון המוזיקה שאתה אוהב: רוק לכל סוגיו. מה היחס עם ההורים: בסדר. היית אצל פסיכולוג? לא. היית אצל פסיכיאטר? לא. חשבת על התאבדות? יתכן. הרגשת דחוי? חוי. נכשלת במבחן? חחח ברור. כתבת שיר? יאפ. ניגנת על כלי נגינה? יאפ. אם כן, על מה? תופים,גיטרה בערך. איך מצב הרוח שלך בדרך כלל? סביר. מקלל הרבה? לך תזדיין. ישן הרבה? שוצא. מילה/מילים שאתה אומר הכי הרבה: אנערף. אוהב שוקולד? לא במיוחד. שמאלני/ימני? ימני משו. מה דעתך על הומואים ולסביות?: שיהיה להם בכיף. צבעים: צבע שיער: חום? צבע ציפורניים: רגיל כזה אנערף. צבע קיר בחדר: לבן. צבע מצעים: כחול פסים משו מוזר טובש אמרתם לי עכשיו שמתי לב לזה. צבע מקלדת: כרגע מלוכלך. [במחשב אצלי שחור] צבע טלפון: אפור\שחור. צבע פלאפון: לבן\כתום. צבע בלוג: צבע חולצה: כחול. צבע מכנס: כחול כהה. צבע תחתונים: כחול כהה. צבע גרביים: אין כרגע. צבע חזיה: לא תודה. צבע רקע במחשב: אצלי סתם משו של ויסטה,פה סתם משו של XP. האם יש לך: אח/ים/יות: כן. דיסקמן: כן. חיית מחמד: לא. טלוויזיה בחדר: אצלי כן,פה לא. מחשב בחדר: כן. חברים סטרייטים: מן הסתם. חברים הומוסקסואליים: לא שאני יודע על זה. מערכת סטריאו: סוגשל. האם אי פעם: התחבקת: יאפ. התנשקת: יאפ. נמשכת למישהי פנויה: יאפ. התאהבת בידידה: יאפ. נמשכת למורה בבצפר: לא נמשכתי נמשכתי, היא הייתה בסדר.
ניהלת רומן סודי: מה סודי. ראית חדשות מהתחלה עד הסוף: ישמצב. אכלת משהו למרות שידעת שפג תוקפו לפני יום: לא. הלכת מכות: יאפ. קיבלת פנס בעין: לא. הרכבת עדשות: לא. דחפת מזלג לשקע חשמל: לא. הרבצת למכשיר חשמלי כי הוא לא פעל: לא.מה אני אישה? בישלת: לא.מה אני אישה? עשית בייביסיטר: קצת חוזר על עצמו כל העסק. הרגת מישהו: לא. פגעת במישהו: ישמצב. מישהו הציל את חייך: לא שזכור לי. איחרת לבית-ספר: יאפ. הברזת מבית-ספר: יאפ. הבנאדם שאתה הכי אוהב: אע. החג האהוב עלייך: שביתה
הסרט האחרון שראית: אלפא דוג.אחלה סרט. הסדרה האחרונה שראית: רוקסטאר אינקסס[ה]. הדבר האחרון ששתית: קולה. המחשבה האחרונה שלך: "מצחיק אני" השיר האחרון ששמעת: היהודים-ככה אני עוד קצת עלייך: שתית אלכוהול: יאפ. נסעת בכבאית: לא. אוסף משהו: לא. מאוהב/ת: סוגשל. אכלת כלי כתיבה: לא. נפגעת מאוד ממישהו: ישמצב. זרקו עלייך מאכל: ישמצב.

B a m b o o k

New member
גור חתולים נכנס לבר ומלקלק משקה

עלייך: עלי
שם: צליל גיל: 16.7 תאריך לידה: 20.3.1991 שתיה אהובה: תפוזים של פריגת או אייס וניל
כיתה: י"א לאן יוצא בדרך כלל: הופעות, רמב"ם מה סגנון המוזיקה שאתה אוהב: רוק ישראלי בעיקר מה היחס עם ההורים: רוב הזמן סבבה היית אצל פסיכולוג?
היית אצל פסיכיאטר?
חשבת על התאבדות?
הרגשת דחוי?
נכשלת במבחן?
כתבת שיר?
ניגנת על כלי נגינה?
אם כן, על מה?גיטרה, מפוחית, חליל, קלידים (אבל הכל בקטנה, כן?
) איך מצב הרוח שלך בדרך כלל? טוב
מקלל הרבה? משתדלת שלא ישן הרבה? אממ לא כלכך מילה/מילים שאתה אומר הכי הרבה: אחלה אוהב שוקולד?
שמאלני/ימני?ימנית מה דעתך על הומואים ולסביות?: בכיף שלהם
צבעים: צבע שיער: חום נוטה לשחור צבע ציפורניים: רגיל צבע קיר בחדר: סגלגל, עוד מעט אני עובר חדר ויהיה צהוב בננה עד שאמאבא יחליטו שאני יכולה לצבוע לירקרק
צבע מצעים: אממ ירוק וכתום צבע מקלדת: אפור בהיר מגעיל כזה צבע טלפון: יש כמה.. אחד שחור, אחד אפור ואחד חום צבע פלאפון: כסופ כזה צבע בלוג: אין
צבע חולצה: לבנה צבע מכנס: משבצות של אדום, כחול ולבן צבע תחתונים: אדום צבע גרביים: אין
צבע חזיה: ירוק וורוד צבע רקע במחשב: כחול האם יש לך: אח/ים/יות:
דיסקמן:
חיית מחמד:
טלוויזיה בחדר:
מחשב בחדר:
חברים סטרייטים:
חברים הומוסקסואליים: לא שידוע לי
מערכת סטריאו:
האם אי פעם: התחבקת: ברווווור
התנשקת:
נמשכת למישהו פנוי:
התאהבת בידיד: סוג של נמשכת למורה בבצפר: אייייכ לא
ניהלת רומן סודי:
ראית חדשות מהתחלה עד הסוף: מה משעמם לי?!
אכלת משהו למרות שידעת שפג תוקפו לפני יום:
הלכת מכות:
קיבלת פנס בעין:
הרכבת עדשות:
דחפת מזלג לשקע חשמל:
הרבצת למכשיר חשמלי כי הוא לא פעל:
בישלת:
עשית בייביסיטר:
הרגת מישהו:
פגעת במישהו:
מישהו הציל את חייך:לא שזכור לי דבר כזה איחרת לבית-ספר:
הברזת מבית-ספר:
הבנאדם שאתה הכי אוהב: בלתי אפשרי... יש המון החג האהוב עלייך: פורים
הסרט האחרון שראית: אליס בארץ הפלאות
הסדרה האחרונה שראית: השרדות הדבר האחרון ששתית: מים המחשבה האחרונה שלך: עוד מעט שבת יאי השיר האחרון ששמעת: גור חתולים-שלומיי שבן
עוד קצת עלייך: שתית אלכוהול:
נסעת בכבאית:
אוסף משהו: כבשיייייייייייייייייים
מאוהב/ת:
אכלת כלי כתיבה:
נפגעת מאוד ממישהו:
זרקו עלייך מאכל:

מיכמיך3

New member
למרות שאני די שונאת שאלונים שכאלה אני אענה

בעקבות שיעמום רב. עלייך: שם: מיכל. גיל: 16 ו-4 חודשים. תאריך לידה: 15.6.91 שתיה אהובה: קולה. כיתה: יא'. לאן יוצא בדרך כלל: התנחלויות בפארקים וגינות עם חברים או באיזה מסעדה טובה. מה סגנון המוזיקה שאתה אוהב: היפ-הופ, פופ, מטאל, רוק, ג'אז, בקיצר הכל חוץ מדיכאון ומזרחית. מה היחס עם ההורים: יחסים טובים. היית אצל פסיכולוג? הייתי כמה פעמים בחיים שלי. היית אצל פסיכיאטר? לא. חשבת על התאבדות? בחיים לא. הרגשת דחוי? קרה כמה פעמים. נכשלת במבחן? כן. כתבת שיר? כן. ניגנת על כלי נגינה? כן. אם כן, על מה? קרן יער, כינור, חצוצרה, חלילית, והיכ רציני זה גיטרה ואורגן. איך מצב הרוח שלך בדרך כלל? די טוב. מקלל הרבה? תלוי מה ומי. ישן הרבה? לא. מילה/מילים שאתה אומר הכי הרבה: וואלה. אוהב שוקולד? כן. שמאלני/ימני? ----- מה דעתך על הומואים ולסביות?: אין לי בעיה איתם, הם נחמדים בסה"כ. צבעים: צבע שיער: חום כהה גובל לשחור. צבע ציפורניים: רגיל, ורדרד כזה. צבע קיר בחדר: קיר אחד ירוק והשאר באז/קרם כזה. צבע מצעים: יש כל מיני צבעים, סגול אדום וכו'. צבע מקלדת: שחור. צבע טלפון: הטלפון בבית? באז'. צבע פלאפון: שחור. צבע בלוג: כחול סגול. צבע חולצה: ירוק. צבע מכנס: כחול. צבע תחתונים: ורוד. צבע גרביים: ----- צבע חזיה: ורוד. צבע רקע במחשב: האם יש לך: אח/ים/יות: כן. דיסקמן: כן. חיית מחמד: כן. טלוויזיה בחדר: לא. מחשב בחדר: כן. חברים סטרייטים: כן. חברים הומוסקסואליים: לא שידוע לי. מערכת סטריאו: כן. האם אי פעם: התחבקת: כמובן. התנשקת: כמובן. נמשכת למישהו פנוי: כן. התאהבת בידיד: כן. נמשכת למורה בבצפר: חחח.... לא. ניהלת רומן סודי: לא. ראית חדשות מהתחלה עד הסוף: כן. אכלת משהו למרות שידעת שפג תוקפו לפני יום: כן. הלכת מכות: כן. קיבלת פנס בעין: לא. הרכבת עדשות: לא. דחפת מזלג לשקע חשמל: לא. הרבצת למכשיר חשמלי כי הוא לא פעל: כן. בישלת: כן. עשית בייביסיטר: כן. הרגת מישהו: לא, וגם בחיים זה לא יקרה. פגעת במישהו: כן. מישהו הציל את חייך: לא הייתי זקוקה פעם למישהו שיציל אותי, לא קרה מצב כזה. איחרת לבית-ספר: חח... כן, הרבה פעמים. הברזת מבית-ספר: כן. הבנאדם שאתה הכי אוהב: החג האהוב עלייך: פורים. הסרט האחרון שראית: לך תבין נשים. הסדרה האחרונה שראית: חברים. הדבר האחרון ששתית: מים. המחשבה האחרונה שלך: שבא לי לראות מישהו. השיר האחרון ששמעת: maroon 5 - must get out עוד קצת עלייך: שתית אלכוהול: כן, לא משהו רציני, קצת יין אדום בחגים וכאלה. נסעת בכבאית: לא. אוסף משהו: כן, מחזיקי מפתחות, בובות ופחיות. מאוהב/ת: כן. אכלת כלי כתיבה: כן. נפגעת מאוד ממישהו: כן. זרקו עלייך מאכל: חחח... לא.

a d i 8

New member
עוברת ממחשבה אחת לשנייה.

וכל מה שאני רוצה זה לעצור. עלייך:
שם:עדי גיל:17 וחצי תאריך לידה:21.4.90 שתיה אהובה:מים/קולה [אבסולוט] כיתה:יב' לאן יוצא בדרך כלל:לאן שמתחשק באותו הרגע מה סגנון המוזיקה שאתה אוהב:רוק/פאנק/פסיכודאלי מה היחס עם ההורים:סבבה
היית אצל פסיכולוג?
היית אצל פסיכיאטר?
חשבת על התאבדות?
הרגשת דחוי?
נכשלת במבחן?
כתבת שיר?
ניגנת על כלי נגינה?
אם כן, על מה?גיטרה,חליל צד,נבל,פסנתר איך מצב הרוח שלך בדרך כלל?שמח
מקלל הרבה?>.< ישן הרבה?כמה שרק אפשר מילה/מילים שאתה אומר הכי הרבה:אחשלי/אחותשלי אוהב שוקולד?מאודדד
שמאלני/ימני?ימנית מה דעתך על הומואים ולסביות?:סבבה להם
צבעים: צבע שיער:חום צבע ציפורניים:שחור [כי אני קשוחה ואפלה
] צבע קיר בחדר:לילך צבע מצעים:כחול צבע מקלדת:לבן+אפור צבע טלפון:לבן צבע פלאפון:כסף צבע בלוג:
צבע חולצה:שחור צבע מכנס:לבן עם סנופי
צבע תחתונים:תכלת צבע גרביים:
צבע חזיה:ורוד+שחור צבע רקע במחשב:שחור עם פרפרים סגולים האם יש לך: אח/ים/יות:
דיסקמן:
חיית מחמד:
טלוויזיה בחדר:
מחשב בחדר:
חברים סטרייטים:
חברים הומוסקסואליים:
מערכת סטריאו:
האם אי פעם: התחבקת:
התנשקת:
נמשכת למישהו פנוי:
התאהבת בידיד:
נמשכת למורה בבצפר:
ניהלת רומן סודי:
ראית חדשות מהתחלה עד הסוף:
אכלת משהו למרות שידעת שפג תוקפו לפני יום:לא זוכרת...יש מצב
הלכת מכות:
קיבלת פנס בעין:
הרכבת עדשות:
דחפת מזלג לשקע חשמל:
בישלת:
עשית בייביסיטר:
הרגת מישהו:
פגעת במישהו:
מישהו הציל את חייך:
איחרת לבית-ספר:
הברזת מבית-ספר:
הבנאדם שאתה הכי אוהב:אבא החג האהוב עלייך:פסח! הסרט האחרון שראית:יומני הנסיכה
הסדרה האחרונה שראית:חברים הדבר האחרון ששתית:מים המחשבה האחרונה שלך:משעמם לייייייייייייייי!!! השיר האחרון ששמעת:wild horses עוד קצת עלייך: שתית אלכוהול:
נסעת בכבאית:
אוסף משהו:
מאוהב/ת:
אכלת כלי כתיבה:
נפגעת מאוד ממישהו:
זרקו עלייך מאכל:

אפרת P

New member
שהבת שלום למוישלה../images/Emo112.gif

עלייך: שם: איפרת גיל: 15 תאריך לידה: 20.2.92 שתיה אהובה: מים כיתה: י'7 לאן יוצא בדרך כלל: למושבה מה סגנון המוזיקה שאתה אוהב: סגנון טוב מה היחס עם ההורים: יחסי מין. סתם, יחס טוב נו מה היית אצל פסיכולוג? כן היית אצל פסיכיאטר? לא חשבת על התאבדות? בטח 20,000 הרגשת דחוי? כמו צ'ק נכשלת במבחן? אנערף כתבת שיר? לא ניגנת על כלי נגינה? כן אם כן, על מה? עצבי הנינג'ה איך מצב הרוח שלך בדרך כלל? טוב מקלל הרבה? לא ישן הרבה? כשיוצא מילה/מילים שאתה אומר הכי הרבה: קקי אוהב שוקולד? כן שמאלני/ימני? ימני מה דעתך על הומואים ולסביות?: דעתי טובה צבעים: צבע שיער: שחום צבע ציפורניים: ירוק זית צבע קיר בחדר: לבן צבע מצעים: לבן עם פרחים אדומים (כמה סקסי) צבע מקלדת: כסוף ושחור צבע טלפון: לבן צבע פלאפון: ורוד צבע בלוג: לבן צבע חולצה: לבן צבע מכנס: סגול ולבן צבע תחתונים: לבן צבע גרביים: שקוף צבע חזיה: שחור צבע רקע במחשב: ים האם יש לך: אח/ים/יות: כן דיסקמן: פיזית לא אבל יש לי חיית מחמד: לא ;[ טלוויזיה בחדר: לא מחשב בחדר: לא חברים סטרייטים: כן חברים הומוסקסואליים: כן מערכת סטריאו: כזה ששומעים מוזיקה אנערף האם אי פעם: התחבקת: לא.. חס וחלילה התנשקת: אוי ואבוי שכה אחיה מה התועבה הזאת?! נמשכת למישהו פנוי: כן התאהבת בידיד: כן נמשכת למורה בבצפר: לא ניהלת רומן סודי: לא ראית חדשות מהתחלה עד הסוף: כן אכלת משהו למרות שידעת שפג תוקפו לפני יום: כן הלכת מכות: כן קיבלת פנס בעין: בערך הרכבת עדשות: לא דחפת מזלג לשקע חשמל: לא הרבצת למכשיר חשמלי כי הוא לא פעל: כן בישלת: כן עשית בייביסיטר: כן הרגת מישהו: כן פגעת במישהו: כן מישהו הציל את חייך: כן איחרת לבית-ספר: כן הברזת מבית-ספר: כן הבנאדם שאתה הכי אוהב: כן. רגע, זה לא אי פעם? החג האהוב עלייך: שבועות הסרט האחרון שראית: אממ כולם אוהבים את מישהי הסדרה האחרונה שראית: מסביב לעולם אנערף איך קוראים לזה הדבר האחרון ששתית: מים המחשבה האחרונה שלך: געגועון השיר האחרון ששמעת: לאדעת עוד קצת עלייך: שתית אלכוהול: כן נסעת בכבאית: לא אוסף משהו: לא מאוהב/ת: כן אכלת כלי כתיבה: בלעעתי לו תאמא נפגעת מאוד ממישהו: קצת זרקו עלייך מאכל: כן

Drain Bramaged

New member
[כאן רותם] שיואו

עלייך: שם:רותם גיל: 16 ו תאריך לידה: 3.08 שתיה אהובה: קולה כיתה: יא לאן יוצא בדרך כלל: חח אתם לא תבינו זה מושג של מושבניקים מה סגנון המוזיקה שאתה אוהב: מה היחס עם ההורים:נחמד היית אצל פסיכולוג?לא היית אצל פסיכיאטר?לא חשבת על התאבדות? הרגשת דחוי?כה נכשלת במבחן?כה כתבת שיר?כה ניגנת על כלי נגינה?כה אם כן, על מה?גיטרה, קלידים איך מצב הרוח שלך בדרך כלל? נחמד וחביב מקלל הרבה? כה ישן הרבה? לא מילה/מילים שאתה אומר הכי הרבה: הע אוהב שוקולד? כההכההכה שמאלני/ימני? המפ מה דעתך על הומואים ולסביות?: בכיף צבעים: צבע שיער: שטני צבע ציפורניים: כרגע- סגול צבע קיר בחדר: לבןבן צבע מצעים: ירוק צבע מקלדת: עה צבע טלפון: שחור עם כוכבים צבע פלאפון: כסוף צבע בלוג: צבע חולצה: תכלת צבע מכנס: שחור צבע תחתונים: ורוד>< צבע גרביים: אין צבע חזיה: ורוד צבע רקע במחשב: שחור וצבעוני האם יש לך: אח/ים/יות: כה דיסקמן: כה חיית מחמד: כה טלוויזיה בחדר: נה מחשב בחדר: נה חברים סטרייטים: כה חברים הומוסקסואליים: מכירה אנשים מערכת סטריאו: לא האם אי פעם: התחבקת:כה התנשקת:כה נמשכת למישהו פנוי:כה... התאהבת בידיד: לא ממש נמשכת למורה בבצפר:נה ניהלת רומן סודי:נה ראית חדשות מהתחלה עד הסוף: כה אכלת משהו למרות שידעת שפג תוקפו לפני יום: נה הלכת מכות: כה קיבלת פנס בעין: נה הרכבת עדשות: כה דחפת מזלג לשקע חשמל: נה הרבצת למכשיר חשמלי כי הוא לא פעל: כה בישלת: כה=\ עשית בייביסיטר: כה הרגת מישהו: נהה פגעת במישהו: כה=\ מישהו הציל את חייך: לא באמת איחרת לבית-ספר: כה הברזת מבית-ספר: כה הבנאדם שאתה הכי אוהב: החג האהוב עלייך: הסרט האחרון שראית: אמן האשליות הסדרה האחרונה שראית: אמממ גיבורים הדבר האחרון ששתית: מים המחשבה האחרונה שלך: שיר מגניב השיר האחרון ששמעת: חח.. wrong em boyo קלאש וכרגע התחלף לאנג'ל של אירוסמית' עוד קצת עלייך: שתית אלכוהול: כה נסעת בכבאית:לא אוסף משהו:כסף מאוהב/ת: לא אכלת כלי כתיבה: בעלתי פקק של עט:X נפגעת מאוד ממישהו: כה זרקו עלייך מאכל:כן. ילדון קטן זרק עליי היום פלפלים ולחם לעוסים הודגש באמצעות מדגישומטיק
סדגש|

עדי D

New member
לעמוד ערום באמצע המדבר, ולצעוק.

עלייך: שם: עדי גיל: עוד 3 חודשים 17.. תאריך לידה: 16.1.91 שתיה אהובה: תפוזים ושוקו כיתה: יא לאן יוצא בדרך כלל: בתי קפה מועדונים.. לרחוב חח מה סגנון המוזיקה שאתה אוהב: פאנק ,רוק, רגאי, דראם נ בייס... מה היחס עם ההורים: לפעמים טוב לפעמים פחות היית אצל פסיכולוג? לא היית אצל פסיכיאטר? לא חשבת על התאבדות? לא הרגשת דחוי? כן נכשלת במבחן? כן כתבת שיר? כן ניגנת על כלי נגינה? לא אם כן, על מה? - איך מצב הרוח שלך בדרך כלל? טוב מקלל הרבה? אהאה ישן הרבה? משתדלת מילה/מילים שאתה אומר הכי הרבה: בלעט, על הפנים, תכלס אוהב שוקולד? מאוד שמאלני/ימני? מה דעתך על הומואים ולסביות?: כל אחד ומה שעושה לו את זה. לי אין בעיה צבעים: צבע שיער: שטני צבע ציפורניים: רגיל:O צבע קיר בחדר: כתום עם 3 פסים תכלת כזה צבע מצעים: כרגע כתום צבע מקלדת: לבן עם מדבקות של ספיידרמןןן צבע טלפון: בחדר שלי שקוף בסלון כסף ובחדר של אחי שחור צבע פלאפון: כחול צבע בלוג: מת. אבל היה ורדרדי כזה צבע חולצה: אדום צבע מכנס: חאקי צבע תחתונים: שחור צבע גרביים: אין צבע חזיה: שחור צבע רקע במחשב: מין ים כזה האם יש לך: אח/ים/יות: אכן דיסקמן: יש איפשהו חיית מחמד: חתולייי שמןן טלוויזיה בחדר: כן מחשב בחדר: לא חברים סטרייטים: כן חברים הומוסקסואליים: כן מערכת סטריאו: כן האם אי פעם: התחבקת: כן התנשקת: כן נמשכת למישהו פנוי: כן התאהבת בידיד: לא נמשכת למורה בבצפר: לא ניהלת רומן סודי: לא ראית חדשות מהתחלה עד הסוף: לא אכלת משהו למרות שידעת שפג תוקפו לפני יום: כן הלכת מכות: בכיתה ו' קיבלת פנס בעין: לא הרכבת עדשות: כן דחפת מזלג לשקע חשמל: לא הרבצת למכשיר חשמלי כי הוא לא פעל: כן בישלת: כן עשית בייביסיטר: כן הרגת מישהו: לא פגעת במישהו: כן מישהו הציל את חייך: לא איחרת לבית-ספר: כן הברזת מבית-ספר: כן הבנאדם שאתה הכי אוהב: החג האהוב עלייך: לג בעומר פסח ויום העצמאות הסרט האחרון שראית: הצלצול2 הסדרה האחרונה שראית: אבודים הדבר האחרון ששתית: מים המחשבה האחרונה שלך: אין לי מה ללבוש:) השיר האחרון ששמעת: אמברלה בביצוע של איזה להקה עוד קצת עלייך: שתית אלכוהול: אכן נסעת בכבאית: לא אוסף משהו: לא מאוהב/ת: לא אכלת כלי כתיבה: בטח נפגעת מאוד ממישהו: כן זרקו עלייך מאכל: כן

Dj SuNsHiNe

New member
../images/Emo42.gif

עלייך: שם: נעמה גיל: 19 וחצי תאריך לידה: 22.3.88 שתיה אהובה: וודקה רד בול, טקילה וקוסמופוליטן כיתה: צבא לאן יוצא בדרך כלל: מועדון המוסד, הפארנויה, הלכת\רוץ, החממה, הצוף, וכן הלאה מה סגנון המוזיקה שאתה אוהב: הכל, חוץ ממזרחית מדכאת מה היחס עם ההורים: מעולה, תודה. ;) היית אצל פסיכולוג? לא היית אצל פסיכיאטר? לא חשבת על התאבדות? לא הרגשת דחוי? יאפ נכשלת במבחן? יאפ כתבת שיר? כן ניגנת על כלי נגינה? לא אם כן, על מה? -- איך מצב הרוח שלך בדרך כלל? סבבה מקלל הרבה? אממ לא ממש ישן הרבה? כשאפשר מילה/מילים שאתה אומר הכי הרבה: סבבה או "את\ה לא מבין!!!" אוהב שוקולד? יאפ שמאלני/ימני?-- מה דעתך על הומואים ולסביות?: אחלה בחלה. צבעים: צבע שיער: אדום צבע ציפורניים: כרגע אין לק צבע קיר בחדר: לבן עם ציורים צבע מצעים: טורקיז צבע מקלדת: בז' צבע טלפון: שחור עם כסף צבע פלאפון: שחור עם כסף צבע בלוג: אדום צבע חולצה: בורדו צבע מכנס: שחור צבע תחתונים: ירוק צבע גרביים: שחור צבע חזיה: סגול צבע רקע במחשב: תכלת האם יש לך: אח/ים/יות: אחות אחת דיסקמן: יאפ חיית מחמד: כלבה טלוויזיה בחדר: כן מחשב בחדר: כן חברים סטרייטים: יאפ חברים הומוסקסואליים: יאפ מערכת סטריאו: נופ האם אי פעם: התחבקת: כן התנשקת: כן נמשכת למישהו פנוי: כן התאהבת בידיד: כן נמשכת למורה בבצפר: לא ניהלת רומן סודי: כן ראית חדשות מהתחלה עד הסוף: כן אכלת משהו למרות שידעת שפג תוקפו לפני יום: לא הלכת מכות: כן קיבלת פנס בעין: לא הרכבת עדשות: כן דחפת מזלג לשקע חשמל: לא הרבצת למכשיר חשמלי כי הוא לא פעל: כן! בישלת: כן עשית בייביסיטר: יאפ הרגת מישהו: לא פגעת במישהו: לא מישהו הציל את חייך: אממ לאדעת איחרת לבית-ספר: יאפ הברזת מבית-ספר: יאפ הבנאדם שאתה הכי אוהב: מישמיש החג האהוב עלייך: פורים הסרט האחרון שראית: הדייט שתקע אותי הסדרה האחרונה שראית: csi הדבר האחרון ששתית: קולנטה (קולה+פנטה) המחשבה האחרונה שלך: בא לי להשתכר השיר האחרון ששמעת: הבנות נחמה- להיות עוד קצת עלייך: שתית אלכוהול: אכן כן נסעת בכבאית: לא אוסף משהו: כן מאוהב/ת: כן, לצערי אכלת כלי כתיבה: לא נפגעת מאוד ממישהו: כן. זרקו עלייך מאכל: כן

nobody99

New member
המממ

עלייך: שם:טל גיל:17 תאריך לידה:5.6 שתיה אהובה:גולדסטאר כיתה:י'ב לאן יוצא בדרך כלל:לרוב לאיזור די ליד הבית שלי מה סגנון המוזיקה שאתה אוהב: כל דבר שיפה לא מזרחית ולא פופ ממוסחר מה היחס עם ההורים:הורים? היית אצל פסיכולוג?אהא היית אצל פסיכיאטר?נופ חשבת על התאבדות?אהא הרגשת דחוי?אהא נכשלת במבחן?אהא כתבת שיר?אהא ניגנת על כלי נגינה?אהא אם כן, על מה?גיטרה תופים קלידים באס וחליל!! איך מצב הרוח שלך בדרך כלל? מקלל הרבה?נוופ ישן הרבה?לא לאחרונה מילה/מילים שאתה אומר הכי הרבה: אוהב שוקולד?בטח שמאלני/ימני?ימני מה דעתך על הומואים ולסביות?:למה זה השאלה הכי פופולרית בכל השאלונים צבעים: צבע שיער: חום צבע ציפורניים:? צבע קיר בחדר:להן צבע מצעים: תלוי במצב רוח .. צבע מקלדת:לבנה צבע טלפון:כסף צבע פלאפון: שחור כסוף צבע בלוג: צבע חולצה: חום צבע מכנס: כחול צבע תחתונים: אפור צבע גרביים:לבן צבע חזיה: צבע רקע במחשב: האם יש לך: אח/ים/יות: אחיות דיסקמן: נופ חיית מחמד: דג טלוויזיה בחדר: אהא מחשב בחדר: אהא חברים סטרייטים: אהא חברים הומוסקסואליים:נופ מערכת סטריאו: האם אי פעם: התחבקת:אהא התנשקת:אהא נמשכת למישהו פנוי:אהא התאהבת בידיד: אהא נמשכת למורה בבצפר:נופ ניהלת רומן סודי:אהא ראית חדשות מהתחלה עד הסוף: נופ אכלת משהו למרות שידעת שפג תוקפו לפני יום: נופ הלכת מכות: אהא קיבלת פנס בעין: אהא הרכבת עדשות: נופ דחפת מזלג לשקע חשמל: נופ הרבצת למכשיר חשמלי כי הוא לא פעל: אהא בישלת: אהא עשית בייביסיטר: נופ הרגת מישהו: אהא פגעת במישהו: מישהו הציל את חייך: אהא איחרת לבית-ספר: אהאאהא הברזת מבית-ספר: הבנאדם שאתה הכי אוהב: טלי החג האהוב עלייך: כל דבר שיש בו חופשה הסרט האחרון שראית:גוסט ריידר הסדרה האחרונה שראית: דה אופיס הדבר האחרון ששתית: מים? המחשבה האחרונה שלך: ווא משעמם לי השיר האחרון ששמעת:UFO - Doctor doctor עוד קצת עלייך: שתית אלכוהול: אהא נסעת בכבאית:נופ אוסף משהו:כן ת'מת.. מאוהב/ת: אהא אכלת כלי כתיבה: נופ נפגעת מאוד ממישהו:אהא זרקו עלייך מאכל:נופ

ססילייה

New member
איזה מתוקיזם אתם!!!../images/Emo23.gif../images/Emo99.gif../images/Emo9.gif.

היא גם באה איתך אליי?

תענוג.... ../images/Emo13.gif

עלייך: שם: אביטל גיל: 16 תאריך לידה: 26.6 שתיה אהובה: מים כיתה: יא' לאן יוצא בדרך כלל: לתימן מה סגנון המוזיקה שאתה אוהב: מה שעושה טוב באוזן ובלב. מה היחס עם ההורים: היית אצל פסיכולוג? לא היית אצל פסיכיאטר?לא חשבת על התאבדות? לא הרגשת דחוי? כן נכשלת במבחן? כן כתבת שיר? לא ניגנת על כלי נגינה? כן אם כן, על מה? כינור ובס איך מצב הרוח שלך בדרך כלל? תענוג מקלל הרבה? לא חושבת ישן הרבה? כ"כ לא. נישן בקבר. מילה/מילים שאתה אומר הכי הרבה: תענוג... אוהב שוקולד? כן שמאלני/ימני? במה? מה דעתך על הומואים ולסביות?: בחייף צבעים: צבע שיער: חום צבע ציפורניים: רגיל, צבע עור כזה צבע קיר בחדר: ירוק צבע מצעים: כרגע? כתום כזה צבע מקלדת: לבן צבע טלפון: שחורכסוף כזה צבע פלאפון: כחול צבע בלוג: אין צבע חולצה: אדום צבע מכנס:בז' צבע תחתונים: לבן צבע גרביים: אין צבע חזיה: שחור צבע רקע במחשב: תמונה כזאת האם יש לך: אח/ים/יות: כן דיסקמן: בארון איפשהו.. בטח התשובה של צליל תיהיה "כן!!!
חיית מחמד: חמור מחמד טלוויזיה בחדר: כן מחשב בחדר: לא חברים סטרייטים: כן חברים הומוסקסואליים: אולי עוד יהיו מערכת סטריאו: כן האם אי פעם: התחבקת: לא התנשקת: כן נמשכת למישהו פנוי: כן התאהבת בידיד: לא נמשכת למורה בבצפר: לא ניהלת רומן סודי: לא ראית חדשות מהתחלה עד הסוף: כן אכלת משהו למרות שידעת שפג תוקפו לפני יום: כן הלכת מכות: לא כ"כ קיבלת פנס בעין: לא הרכבת עדשות: לא דחפת מזלג לשקע חשמל:לא הרבצת למכשיר חשמלי כי הוא לא פעל: כן בישלת: כן עשית בייביסיטר: כן הרגת מישהו: לא פגעת במישהו: דיי בטוח שכן מישהו הציל את חייך: לא חושבת איחרת לבית-ספר: כן הברזת מבית-ספר:כן הבנאדם שאתה הכי אוהב:
החג האהוב עלייך: לא אוהבת חגים בכללי הסרט האחרון שראית: לנצח עם מיקי ברקוביץ', חרא סרט הסדרה האחרונה שראית: הישרדות הדבר האחרון ששתית: מים המחשבה האחרונה שלך: לאדעת השיר האחרון ששמעת: שיר הבתולים, אלג'יר עוד קצת עלייך: שתית אלכוהול: מתי? נסעת בכבאית: לא אוסף משהו: לא מאוהב/ת: לאדעת. אכלת כלי כתיבה: לא נפגעת מאוד ממישהו: כן זרקו עלייך מאכל: כן

גמאני..

עלייך: שם: חן גיל: 17 עוד מעט תאריך לידה: 23/11/90 שתיה אהובה: תות בננה כיתה: יא' לאן יוצא בדרך כלל: לשום מקום מיוחד מה סגנון המוזיקה שאתה אוהב: רוק מה היחס עם ההורים: מעולה היית אצל פסיכולוג? לא היית אצל פסיכיאטר? לא חשבת על התאבדות? לא הרגשת דחוי? כן נכשלת במבחן? כן כתבת שיר? לא ניגנת על כלי נגינה? כן אם כן, על מה? גיטרה איך מצב הרוח שלך בדרך כלל? בסדר כזה מקלל הרבה? כן ישן הרבה? כן מילה/מילים שאתה אומר הכי הרבה: וואלה, טוב... אוהב שוקולד? כן שמאלני/ימני? ימני מה דעתך על הומואים ולסביות?: סבבה, אין בעיה איתם כל דבר ומה שהוא אוהב, לא מכלילה אף פעם! צבעים: צבע שיער: שטני צבע ציפורניים: טבעי צבע קיר בחדר: לבן צבע מצעים: ורוד סגול :S צבע מקלדת: שחורה עם אפור מסביב צבע טלפון:כסף צבע פלאפון: לבן צבע בלוג: בחור לבן צבע חולצה: ירוקה צבע מכנס: לבן צבע תחתונים: סגול צבע גרביים: סגול צבע חזיה: שחור צבע רקע במחשב: סגלגל האם יש לך: אח/ים/יות: לא דיסקמן: כן חיית מחמד: לא טלוויזיה בחדר: כן מחשב בחדר: כן חברים סטרייטים: כן חברים הומוסקסואליים: לא..לא אנגד לכאלה האמת :) מערכת סטריאו: לא האם אי פעם: התחבקת: כן התנשקת: לא נמשכת למישהו פנוי: כן התאהבת בידיד: לא נמשכת למורה בבצפר: כן P: ניהלת רומן סודי: לא ראית חדשות מהתחלה עד הסוף: לא אכלת משהו למרות שידעת שפג תוקפו לפני יום: לא הלכת מכות: לא ממש קיבלת פנס בעין: לא הרכבת עדשות: לא דחפת מזלג לשקע חשמל: לא הרבצת למכשיר חשמלי כי הוא לא פעל: כן בישלת: כן עשית בייביסיטר: כן הרגת מישהו: חח עוד לא פגעת במישהו: לא יודעת מישהו הציל את חייך: לא איחרת לבית-ספר: כן הברזת מבית-ספר: כן הבנאדם שאתה הכי אוהב: מישהו חמוד P: החג האהוב עלייך: פסח הסרט האחרון שראית: לא איתי הסדרה האחרונה שראית: כלום הדבר האחרון ששתית: מים המחשבה האחרונה שלך: עליו P: השיר האחרון ששמעת: חח של שייגעצ "לב מפלסטיק" עוד קצת עלייך: שתית אלכוהול: כן נסעת בכבאית: לא אוסף משהו: לא מאוהב/ת: כן אכלת כלי כתיבה: לא נפגעת מאוד ממישהו: כן קצת זרקו עלייך מאכל: לא

ססילייה

New member
זה הכל ברוח, נסה לשמור על לב פתוח!../images/Emo23.gif

עלייך: שם: לירון. גיל:19.6 תאריך לידה:14.4.88 שתיה אהובה: גולדסטאר, בבקשה.
כיתה:צבא. לאן יוצא בדרך כלל: פרילנד, בלום בר, רחובותיה של קריית ביאליק. מה סגנון המוזיקה שאתה אוהב: כל מה שעושה לי טוב באוזן, אין לי ז'אנר מוגדר. מה היחס עם ההורים: נפלא, תודה. היית אצל פסיכולוג?
היית אצל פסיכיאטר?
חשבת על התאבדות?
הרגשת דחוי?
נכשלת במבחן?
כתבת שיר?
ניגנת על כלי נגינה?
אם כן, על מה?
איך מצב הרוח שלך בדרך כלל?סביר + מקלל הרבה?מעצבים בדרך כלל. ישן הרבה?לפעמים. מילה/מילים שאתה אומר הכי הרבה:פאק. אוהב שוקולד?לפעמים. מה דעתך על הומואים ולסביות?:שיהנו
צבעים: צבע שיער: שחור עורב. צבע ציפורניים: רגיל?
צבע קיר בחדר: שמנת אפרסק. צבע מצעים: בז'. צבע מקלדת:שחור. צבע טלפון:אפור. צבע פלאפון: שחור מבחוץ וכסוף מבפנים. צבע בלוג: לבן. צבע חולצה: חום ולבן. צבע מכנס: שחור. צבע תחתונים: שחור. צבע גרביים:ורוד
צבע חזיה:שחור. צבע רקע במחשב: של פיטר פן, וונדי, מייקל וג'ון עפים. האם יש לך: אח/ים/יות: כן, שניים. דיסקמן:
חיית מחמד:
. טלוויזיה בחדר:
מחשב בחדר:
חברים סטרייטים:
חברים הומוסקסואליים:
מערכת סטריאו:
. האם אי פעם: התחבקת:
התנשקת:
נמשכת למישהו פנוי:
התאהבת בידיד:
נמשכת למורה בבצפר:
ניהלת רומן סודי:
ראית חדשות מהתחלה עד הסוף:
אכלת משהו למרות שידעת שפג תוקפו לפני יום:
הלכת מכות:
קיבלת פנס בעין:
הרכבת עדשות:
דחפת מזלג לשקע חשמל:
היום! בישלת:
עשית בייביסיטר:
הרגת מישהו:
פגעת במישהו:
\: מישהו הציל את חייך:
איחרת לבית-ספר:
הברזת מבית-ספר:
הבנאדם שאתה הכי אוהב:
. החג האהוב עלייך: פורים. הסרט האחרון שראית: תקפצו לי.
הסדרה האחרונה שראית: לא זוכרת. הדבר האחרון ששתית: מים. המחשבה האחרונה שלך: "בא לי סיגריה". השיר האחרון ששמעת: שיר ברוסית באוטו של אבא. עוד קצת עלייך: שתית אלכוהול:
נסעת בכבאית:
אוסף משהו:
אכלת כלי כתיבה:
נפגעת מאוד ממישהו:
זרקו עלייך מאכל:

איזה כיף לי

עלייך: שם:מאיהשל גיל:15 תאריך לידה:26.7.92 שתיה אהובה: ברגיל מים ודיאט קולה. בירה גולדסטאר. וודקה אימפריאל כיתה:י לאן יוצא בדרך כלל: ל'עיר' מה סגנון המוזיקה שאתה אוהב: ישראלי מה היחס עם ההורים: לא רע היית אצל פסיכולוג?
היית אצל פסיכיאטר?
חשבת על התאבדות? לא זוכרת הרגשת דחוי?
נכשלת במבחן?
כתבת שיר?
ניגנת על כלי נגינה?
אם כן, על מה?פסנתר, גיטרה, חלילית
איך מצב הרוח שלך בדרך כלל? +--- מקלל הרבה? לא יותר מדי ישן הרבה? מדי מילה/מילים שאתה אומר הכי הרבה: די, 'יודע/ת, ______' אוהב שוקולד? לעת הצורך שמאלני/ימני?נוטה לשמאל בעדינות מה דעתך על הומואים ולסביות?: איזה כיף להם צבעים: צבע שיער: חום בלונד ולא ג'ינג'י צבע ציפורניים: שקוף צבע קיר בחדר: קרם >< צבע מצעים: לא זוכרת צבע מקלדת: לא זוכרת שחור או כסוף או שניהם צבע טלפון: איזה מהם צבע פלאפון: כחול כהה צבע בלוג: ורוד אפור נראה לי צבע חולצה: כחול כהה ואפור צבע מכנס: שחור צבע תחתונים: שחור עם נקודות לבנות ופפיון אדום
צבע גרביים: - צבע חזיה: מנומר צבע רקע במחשב:לא זוכרת האם יש לך: אח/ים/יות: קטנה גדולה דיסקמן:
חיית מחמד: נמלים טלוויזיה בחדר:
מחשב בחדר:
חברים סטרייטים:
חברים הומוסקסואליים:
מערכת סטריאו:
האם אי פעם: התחבקת:
התנשקת:
נמשכת למישהו פנוי:
התאהבת בידיד:
נמשכת למורה בבצפר:
! ניהלת רומן סודי: תלוי מה ההגדרה ראית חדשות מהתחלה עד הסוף: הגיוני אכלת משהו למרות שידעת שפג תוקפו לפני יום: יכול להיות הלכת מכות:
קיבלת פנס בעין: לא שזכור הרכבת עדשות:
דחפת מזלג לשקע חשמל: לא זכור הרבצת למכשיר חשמלי כי הוא לא פעל:
בישלת:
עשית בייביסיטר:
הרגת מישהו: חרקים בלי כוונה פגעת במישהו:
מישהו הציל את חייך: יכול להיות איחרת לבית-ספר:
הברזת מבית-ספר:
הבנאדם שאתה הכי אוהב: טוב מה החג האהוב עלייך: חנוכה הסרט האחרון שראית: תקפצו לי. רבאק עם הסרט הזה הסדרה האחרונה שראית: לא ידוע הדבר האחרון ששתית: מים המחשבה האחרונה שלך: רצון להחליף מסטיק השיר האחרון ששמעת: בא מן השתיקה/קובי אפללו
עוד קצת עלייך: שתית אלכוהול:
נסעת בכבאית:
אוסף משהו:
מאוהב/ת: מסווג אכלת כלי כתיבה:
נפגעת מאוד ממישהו:
זרקו עלייך מאכל:

למעלה