When I Fall In Love With You

../images/Emo204.gif../images/Emo228.gifWhen I Fall In Love With You

להלהלה, פרק שני.
(כי תפוזבל, והוא לא מוכן לכתוב את זה בכותרת.
) בכל מקרה. פרטים. אורך: 23,183 מילים, 43 עמודים. שיפ: קצת רייני. וג'יו / טום. וטל / הארי. ממ. ודאגי / מנדי כשיפ ראשי! אני פשוט אוהבת אותם יחד. D: [אפשר לקרוא לדאגי ומנדי דאנדי, או שזה יותר מדי 'קרוקודיל דנדי' כזה? Oם] ז'אנר: קצת מכל דבר: אנגסט, רומאנס, פלאף, RPF... דירוג: G. להלהלה. ^^'' הצהרה: הבנים לא שלי, לצערי הרב מאד. אחרת הייתי יותר משמחה לנחם את דאגי ברגעי משבר. *אנחה* גם רייצ'ל לא שלי, וכל הקונספט שלה שייך לסיון. שכחתי משהו? (מפרסמת מוקדם כי אני עדיין צריכה לסיים להכין את השיעור שלי להיום לבנות. כתבתי להן סיפור. אני מקווה שהן יעריכו את זה. XD) מצורף בהודעות. ^^

../images/Emo228.gifחלק I

"אתה עשית מה?!" טום השתנק. "פגעתי בה עם האוטו?" התפתלתי מולו כמו ילד קטן שנתפס כשעשה משהו רע. כשחושבים על זה, באמת עשיתי משהו רע, אז ההקבלה הזאת די נכונה. "אתה—אני—אלוהים, דאגי!" טום היה מזועזע, אבל ניסה לשלוט בעצמו. הוא נשם עמוק פעם אחת, נחיריו מתרחבים, ואז נשף. "מה קרה לה?" "היא חטפה זעזוע מוח." הצצתי בו מזווית העין בזהירות, בוחן את התגובה שלו. "אבל קל! והיא בסדר עכשיו," מיהרתי להוסיף כשהוא פתח את פיו, כנראה כדי להטיף לי שוב. "לקחתי אותה הביתה וישבתי איתה כל הלילה כדי שהיא לא תירדם. זה מוזר, אתה יודע," הרהרתי בקול, "למה אסור לישון אחרי זעזוע מוח?" "כי אפשר למות מזה," טום אמר בעוקצנות. "אני לא מאמין. מי נתן לך רישיון?" הוא מלמל לעצמו בתסכול. "ג`יי אדאמס?" הצעתי. "אוה, שתוק כבר." טום שפשף את עורפו בעייפות. "מישהו ראה את זה? אתה יודע איך קוראים לה? היא יודעת מי אתה?" "אמ, לא, הרחוב היה ריק," אמרתי. "וקוראים לה מנדי, והיא—לא, אני לא יודע אם היא יודעת מי אני." עשיתי פרצוף. "למה זה כל-כך חשוב?" "כי היא יכולה לתבוע אותך, אידיוט," טום גנח. "וזה יעשה לך שם רע, וגם ללהקה. אוה, דאגי, למה לא שמת לב לאן אתה נוסע? על מה חשבת?" לא עניתי. מה יכולתי לומר לו? "לפחות לקחת את המספר טלפון שלה או משהו?" הוא שאל, צובט את גשר אפו בעייפות ומרים אליי עיניים חומות. "אני זוכר איפה היא גרה," מלמלתי בשקט, נבוך. "ו, אה—" המילים שלי הסתבכו אחת בשנייה. לא ידעתי מה לומר. הרגשתי מטופש להפליא והכיתי את עצמי על חטא בפעם המיליון לאותו היום. לא די בכך שדרסתי מישהי; טום גם כעס עליי; ויש מצב שזה יפגע בנו, כלהקה. עד כמה אידיוט אני יכול להיות?! לא סיפרתי לטום על תחושת הבחילה שעלתה בי כשראיתי את הגוף שלה מוטל על הקרקע. לא סיפרתי לו שחשבתי שאם הרגתי אותה, אין לי מחילה לעולם. שאני אשרף באש הגיהינום, במדור השביעי של דנטה. בעצם, זה לא יכול להיות השביעי, השביעי זה אלו שהרגו את עצמם מבחירה. סילקתי מראשי את המחשבה המטופשת שאולי היא קפצה לכביש בכוונה כשראתה שאני בכלל לא מתייחס אליה. לא סיפרתי לטום שכשהרמתי אותה בזרועותיי, העצמות שלה היו קלות וכל-כולה הייתה חסרת משקל ומרחפת בזרועותיי. שמעתי פעם שכשאדם מת, הוא נהיה כבד יותר ממה שהיה כששקל, ולו רק ב-21 גרם. לא ידעתי כמה היא שקלה, אבל קיוויתי שהיא עדיין חיה, ורק העלייה והירידה הרדודה של חזהּ גרמה לי לנשום לרווחה כשגיליתי שהיא לא מתה. לא סיפרתי לטום שהנחתי אותה בזהירות במושב האחורי וטסתי לכיוון בית-החולים, מתפלל שאני אגיע לשם בזמן, וכל חמש שניות מעיף מבט לאחור כדי לוודא שהיא לא נפלה מהמושב או החליטה להפסיק לנשום. ששאפתי אוויר בחדות כשהיא פקחה את עיניה בחולשה והביטה סביבה בחוסר-התמצאות שגבל בפאניקה, והאפור של העיניים שלה חבט את הנשימה מחזי. שכשהיא הביטה בי, מעין `קליק` נשמע, ומשהו קרה. לא סיפרתי לטום שהייתי איתה כל זמן הבדיקה, ושהרופא הגבוה והבלונדיני (שהזכיר לי את קארלייל קאלן מ`דמדומים`. טום הכריח אותי לקרוא את הספר) אמר שהיא תהיה בסדר גמור, רק שאסור לה לישון כל הלילה. ושהצעתי לה שאני אשאר איתה, היא הסכימה רק לאחר שמעדה ונפלה לזרועותיי, והסומק פשה בלחייה, ההילה הוורדרדה גורם לפניה להיראות מתוקים אפילו יותר ממה שהיו. שבלעתי את הרוק בחוזקה והסטתי את המבט, מתרכז בנקודה עלומה בתקרה כדי שלא תראה שגם אני מתחיל להסמיק. לא סיפרתי לטום שכשהגעתי אליה הביתה, מהוסס ונבוך, היא נכנסה פנימה וקרסה על הספה, עיניה נעצמות בעייפות, ושאני, שרציתי להעיר אותה, עשיתי את הדבר הראשון שעלה בדעתי: נישקתי אותה. עיניה נפקחו בתדהמה, והיא הדפה אותי מעליה במהירות. התנצלתי, כמובן, אבל אז כל הערב היא ישבה דרוכה, עיניה פקוחות לרווחה (למרות שראיתי שהיא מתה לישון) וצפתה בי כמו נץ. השקט ריחף מעלינו כמו סכין וחתך בבשר הרך של שנינו. התכווצתי בתוך הכורסא שבה ישבתי והשתדלתי להפוך לבלתי-נראה, מה שלא עבד במיוחד. ולא סיפרתי לטום שכשהגיע הבוקר והיא ליוותה אותי אל הדלת, עיניה נראו חמימות ורכות יותר, מעין אפור-פנינה, והיא שלחה אליי חיוך קטן וחיוור שעיקל את שפתיה בקצוות וגרם לי לרצות לנשק אותה שוב. אבל עצרתי בעצמי, התנצלתי שוב, ויצאתי החוצה, לא מביט לאחור. "הלו, כדור הארץ לדאגי פוינטר," טום הצליף באצבעותיו אל מול פניי. קפצתי ממקומי, מעט מבולבל ולא מתמצא. "אתה איתי או שאתה מרחף שוב? בחיי, אסור לי לתת לך לנהוג הביתה לבד." הוא נאנח. "אולי כדאי שאני אתקשר להארי; הוא ייתן לך טרמפּ." "אבל אל תספר לו!" התחננתי. לא רציתי שהארי יסתכל עליי באכזבה. "בסדר, בסדר," טום מלמל. "איך אפשר להתנגד לעיניים האלו שלך?" הוא עקץ, חייך קלות והתקשר להארי שיבוא לאסוף אותי הביתה. "מחר, כשתהיה יותר, אה, שפוי," הוא צחקק, "תוכל לבוא לקחת את האוטו. מחר יש גם חזרות, אתה יודע." "אוקי," הסכמתי. "ביי! תודה, טום," הוספתי כששמעתי את הצפירה מלמטה, ודילגתי במדרגות לכיוון האלפא-רומיאו האדומה של הארי.

../images/Emo228.gifחלק II

~ למחרת, כשנהגתי מהבית של טום בחזרה לבית שלי, הייתי דרוך לכל משתנה בכביש. שמתי לב אפילו לזקנה שניסתה לחצות אבל אף מכונית לא עצרה לה. בנימוס מופלג עצרתי את הרכב, חייכתי לעברה וסימנתי לה לעבור. הזקנה שלחה אליי חיוך, והקמטים שלה התיישרו, גורמים לפנים שלה להיראות צעירות יותר בלפחות חמישים שנה. צחקתי לעצמי והמשכתי לנסוע. כשהגעתי למקום בו פגעתי במנדי, נסעתי במהירות של עשרים קמ"ש. למזלי הרב מאחוריי לא היו שום מכוניות, אז אף אחד לא צפר לי שאתקדם מהר יותר. לא ידעתי למה קיוויתי; אם רציתי לראות אותה שוב שם, או אם העדפתי שהיא לא תהיה שם, ואז המצפון שלי יפסיק לייסר אותי כל פעם מחדש. נאנחתי ותופפתי על ההגה כשהגעתי לרמזור. נהייתי פילוסופי למדי בימים האחרונים, חשבתי. אולי כדאי ללכת לשתות קפה או משהו; זה לפחות יגרום לי להפסיק להתפלסף. אין הרי שום דבר פילוסופי בקפה, נכון? החניתי את הרכב ונכנסתי לבית הקפה הראשון שהיה ברחוב, מתיישב על כיסא מרופד ונאנח. שפשפתי את עיניי והתמתחתי, מעיף מבט בתפריט, ואז חיכיתי שמישהו יבוא לקחת ממני הזמנה. "כן?" "אמ, מקיאטו, ו, אה, יש לכם עוגת הבית?" הרמתי את הראש וכמעט חטפתי התקף לב. זו הייתה היא! עם העיניים האפורות והשיער הכהה, קומץ הנמשים על האף והשפתיים הרכות. מיהרתי להשפיל עיניים, מתפלל שהיא לא זיהתה אותי. למרבה המזל היא עדיין הייתה שקועה בלשרבט את ההזמנה שלי על פנקס קטן. "כן, יש לנו. זה הכול?" היא נשמעה מנומסת להפליא. לא רציתי לחשוב איך היא תישמע אם היא תדע למי היא נותנת שירות. "כן, תודה." החלקתי עוד יותר בתוך הכורסא והבטתי בלכה המבריקה של השולחן, משתדל לא להרים את מבטי. "זה הכול." "בסדר. מקיאטו אחד ועוגת הבית בדרך אליך. אתה רוצה לדעת איזו עוגה זו?" היא התעניינה בנימוס. "לא, אני סומך עליכם," מלמלתי, מסמיק כולי. כשחשתי במבט המסוקרן שלה על הצוואר שלי, הבנתי שהסומק הגיע גם לשם. קיללתי את עצמי וקברתי את פניי בכפות ידיי, מעמיד פנים שאני מפהק. "אוקי." קול הצעדים המתרחקים שלה נשמע, ויכולתי להרים את מבטי ולנשום לרווחה, הסומק נעלם אט-אט מפניי. הצצתי בה מבעד לחרך דק בין אצבעותיי. כשהבחנתי בעיתון שהושלך על הכיסא שלידי; לא מחזה נפוץ, אני חייב לציין. הרמתי אותו וקברתי בו את מבטי. היא הלכה בצעד בטוח, נושאת את כוס הקפה בידה האחת, וצלוחית עם עוגת קינמון בידה השנייה. היא לא הלכה במהירות; הצעדים שלה היו שקולים, והבעה מרוכזת עלתה על פניה. כשהגיעה אליי הניחה בנקישה חרישית את הכוס על השולחן, ולצידה העמידה את העוגה. "אם תרצה עוד משהו..." היא אמרה. "כן, כן, תודה," אמרתי במהירות. המשכתי להעמיד פנים שאני קורא בעיתון, וכשהצל שלהּ התרחק ממני הנחתי את העיתון על הכיסא בחזרה ונשמתי עמוק. לגמתי מהקפה; הוא היה חם בדיוק במידה הנכונה ולא צרב את החך שלי, ולעוגה היה טעם מתוק בדיוק כמו שאהבתי. נשמתי עמוק והתענגתי על כל רגע. זה היה לי מוזר שהיא עבדה בבית-קפה. אני מתכוון, היא נראתה קטנה. לא `קטנה` במשמעות של, ילדה-בת-שש-עשרה (למרות שהיא נראתה צעירה מכפי גילה), אלא `קטנה` במשמעות של דקת-גזרה-נמוכה-וקומפקטית. הייתי בקלות, על המטר-שבעים-וארבע שלי, לעמוד לידה ולהראות גבוה מאד. יכולתי לעמוד לידה ולהיראות כאילו אני המגן שלה. דמיינתי את עצמי נעמד לידה ומניח את היד שלי על המותניים שלה, כמו שדני עושה לרייצ`ל, וזה מצא חן בעיניי. אבל מיד סילקתי את הדימוי הזה מראשי; הגעתי לשם כדי לא להתפלסף, וזה בדיוק מה שאני עושה. פוררתי באצבעותיי את העוגה בהיסח הדעת, מהורהר. לא הבנתי מה היא גרמה לי להרגיש, לחשוב. ובסך-הכול פגשתי אותה פעם אחת, וגם זה היה בטעות. אבל אולי, כמו שאומרים, אין מקרה בעולם, חשבתי. אולי נועדתי לפגוש אותה, וזה שפגעתי בה עם הרכב היה מכוון מלמעלה. מעולם לא האמנתי באלוהים-שמכוון-את-הכול, אבל כן האמנתי בישות כלשהי שיודעת ומודעת לאנשים שם למטה, על כדור-הארץ. ובמקום קטן בתוכי שמחתי שהישות הזאת סופסוף החליטה שגם לי מגיע החלק הטוב בחיים שלי. על מה אני מדבר, גערתי בעצמי. תחזור למציאות, זה לעולם לא יקרה. היא בכלל לא יודעת מי אני, וחוץ מזה שבכלל דרסתי אותה עם הרכב; פגעתי בה עד כדי גרימת זעזוע-מוח, ולו קל; ניסיתי לנשק אותה בבית שלה; ועכשיו אני נמצא בבית-קפה בו היא עובדת. נאנחתי. החיים הסתבכו מרגע לרגע. "לא טעים לך?" שמעתי קול מודאג מעליי. הרמתי את הראש אוטומטית ופגשתי בפניה, שהביטו בי בסקרנות. העיניים האפורות שלה נפקחו לרווחה בהפתעה מהולה בזעזוע, והיא נרתעה חצי-צעד לאחור. השפתיים המלאות שלה יצרו את המילה, "אתה!", והבעת פניה אמרה בדיוק את מה שחשבתי שיגידו: הלם, זעזוע, כעס, הפתעה... היא נשמה עמוק וניסתה להתעשת. "תקשיבי, אני ממש מצטער," אמרתי במהירות, לפני שהספיקה לומר משהו. "על זה שפגעתי בך עם האוטו, על זה שניסיתי לנשק אותך—" כשאמרתי את זה שנינו הסמקנו קצת. "זה לא היה בכוונה. אני מתכוון, לא התכוונתי לפגוע בך עם הרכב, אבל כן רציתי לנשק אותך—אני מתכוון, לא שלא רציתי לנשק אותך, פשוט, אני—" הסתבכתי במילים של עצמי והרגשתי ממש אידיוט. לבסוף סגרתי את פי והשפלתי את עיניי. ציפיתי שהיא תכעס, שהיא תנזוף בי, שהיא תגער בי. אבל בהחלט לא הייתי מוכן לשמוע אותה מצחקקת. הרמתי את המבט בזהירות. העיניים האפורות שלה היו משועשעות, וניצוץ קטן של משובה התחבא בזווית פיה. "זה בסדר," היא אמרה. "לא זה שפגעת בי עם הרכב, וגם לא עם הנשיקה-" היא חייכה חיוך קטן וסודי, שלי לא היה בו חלק. ממש רציתי לדעת מה היא מסתירה; עד כדי-כך היא סקרנה אותי. "אבל אני.. סולחת לך." "תודה," מלמלתי. שלחתי לעברה חיוך מהוסס, והיא חייכה אליי בחזרה. היא פתחה את פיה כדי לשאול שאלה בדיוק כשקול חד נשמע מאחוריה. "אמנדה דיווייס, מה את עומדת ומפלרטטת עם הלקוחות?" מנדי הסמיקה והסתובבה לפנות אל מנהלת העבודה המתולתלת שלה. היא הייתה יצור קטן ושדוני, בעלת עיניים ירוקות ושיער מתולתל אסוף בסרט, ולמרות גובהה הנמוך נראתה כמתנשאת מעל למנדי המבוהלת מעט. המתולתלת, שהשם "הולי" נכתב על התג שלה, הניחה את ידיה על מותניה ורשפה לעברה בכעס. "לכי לך ותפסיקי להציק להם!" היא פקדה. "זה בסדר." הרגשתי צורך עז להתערב ולהגן על מנדי. "רק ביקשתי חשבון." הולי פנתה אליי וחייכה, והחיוך שינה את תווי פניה לחלוטין, חושפים זוג גומות מתוקות להפליא. "אם ככה, אז בסדר. תביאי לו את החשבון, מנד`ס, ותמשיכי לעבוד במרץ. קדימה, ילדה." והיא הסתלקה משם. מנדי נשמה לרווחה והודתה לי במנוד ראש. "אתה באמת רוצה חשבון?" היא שאלה בהיסוס. "כן, אני חושב שסיימתי להתעלל בעוגה." הבטתי בחיוך משועשע בשרידי עוגת הקינמון שהתפזרו על פני כל השולחן והעפתי אליה מבט מתנצל. "אבל היה לי מאד טעים." היא חייכה והסתלקה לה לכיוון המטבח כדי להביא את החשבון. שרבטתי בינתיים את מספר הטלפון שלי על פיסת נייר שאותה דחפתי לידה כשחזרה, לפני שהנחתי את הסכום המדויק ועוד חמש ליש"ט תשר בשבילה. "על השרות," קרצתי לה, והיא צחקה ותחבה את הפתק לכיס מכנסי הג`ינס שלבשה מתחת לסינר. "להתראות." היא נופפה לי לשלום בקלישות, ומיהרה לשרת לקוחות אחרים. חייכתי לעצמי כשנכנסתי את הרכב, ושרקתי כל הדרך הביתה. קיוויתי מאד שהיא תתקשר. ~ המשך יבוא.

RockinKeren

New member
../images/Emo226.gif../images/Emo256.gifאוווו ../images/Emo9.gif../images/Emo23.gif

איזה כיף שהיום הגיע! הא?! D: שיהיה לך ברור שאני מנסה לקרוא את הפרקים החדשים כבר בערך שעתיים! וכל שנייה משהו מפריע בדרך.XD אבל קראתי , ו-וואו, באמת
דאגי חמודי וכפרעליו.
ושטומי יסתום את הפה.
LIKE גדול כאילו על הפרקים . D: ואין על הכתיבה שלך ד"א. אבל את כבר יודעת את זה. ^-^ תגידי , יכול להיות מצב שפעם פעם פעם אבל ממש פעם פירסמת את הפיק הזה פה?!O: או שאני בהזיות קשות ואז עזבי. חחח

../images/Emo204.gif../images/Emo3.gif

פרסמתי את זה בבלוג, אולי משם זה מוכר לך. ^^'' ותודה רבה, נשמה! אין לך מושג כמה זה כיף לקבל תגובות כאלו.

גאד! את כותבת מדהים!!!

אני ממש אוהבת את הפאנפיק הזה! כבר קראתי אותו פעם בבלוג שלך ומוכנה לקרוא אותו שוב! את כותבת מדהים באמת! תמשיכי כך! ^^

Ruth Fletcher

New member
../images/Emo210.gifאעא חמודיזיים ../images/Emo6.gif

דאגי באמת מטר 74? טוב, פרט שולי XD פרק ממש חמוווד :D ותיארת אותה חמודה כזאת שהיא צחקה כשהוא גמגם וזה כזה חאמוווווד D: מחכה להמשך

ריהותם

New member
../images/Emo97.gifזה דביקטישי במידה הנכונה!

יישר כוח!
ואת יכולה להסביר מה הכוונה שלך בהודעה הראשונה?עם כל המילים הלא מוכרות וסימפטיות לעין שאת כותבת?אני אף פעם לא מבינה מה זה,מי חוץ ממך משתמש בזה ומה הפירוש של זה

../images/Emo204.gif../images/Emo243.gif../images/Emo124.gifהסבר לפרטים בהתחלה

*אנחה משועשעת* אז ככה. פרטים זה בעצם פרטים של הפאנפיק, שצריך לשים בתחילת כל פאנפיק. בכל מקום שבו מפרסמים פאנפיקים (פאנפיקשן.נט, פורום פאנפיקים, המגדל הלבן, לייב ג'ורנל), מפרסמים לפני כן פרטים, כדי שלאנשים שלא יודעים על מה הפיק יהיה מושג כללי, אם כי מעורפל במקצת, על מה הפאנפיק מדבר. ברגע שאת בפורום 414 (סגידע!
) מספיק זמן, את כלכך רגילה לשים פרטים בהתחלה, שזה מוזר לך שאין. אז. ^^ עד כאן קאפיש? אחלה. אז מה יש לנו? יש לנו את השיפ, שזה בעצם קיצור של ריליישנשיפ, ומאנגלית - מערכת יחסים. מי ומי נמצא לנו במערכת יחסים. מערכת יחסים מסומנת ב-/ (סלאש), כאשר השם של הבנאדם הראשון נמצא לפני הסלאש, והשם של האדם השני נמצא אחריו. זה יכול להיות דאגי/מנדי (שאומר שדאגי ומנדי נמצאים במערכת יחסים בפיק. לאו דווקא בהתחלה, אולי בסוף, או באמצע, או אולי הם בהתחלה ואז הם נפרדים), או כל דבר אחר. אז כשאני אומרת שיש טום/ג'יו, מה זה אומר? (בוחן פתע!
) הלאה. אורך, כשמו כן הוא, מראה לכן עד כמה הפאנפיק ארוך. לפעמים מסמנים את זה כ-15K, כשה-K מסמלת אלפים. ז"א, אם יש לי 32K, יש בערך 32,000 מילים לפאנפיק. אגב, לא מתייחסים לספרות שבאות אחרי הפסיק. (מה שאומר שאם יש לי 57,254 מילים, אז יש לי בעצם 57K. אז אם יש לי פיק בן 21K, כמה מילים יש בו? (בערך) מה עוד? ז'אנר. ז'אנר בעצם אומר לי איזה סוגה (סוג) של פיק נכתב. ז'אנר יכול להיות מאד מגוון, ונע מאנגסט (כאב וצער), פלאף (קיטשיות), רומאנס (רומנטיקה) וכו'. בז'אנר גם יכול להופיע לכן RPF, שזה קיצור ל-Real People Fiction, או בעברית: פאנפיקים על אנשים אמיתיים. יש על זה דיון שלם אם מותר או אסור; אני אוהבת לכתוב על אנשים אמיתיים, ואתן אוהבות לקרוא, אז בקטנה.
(לפעמים יכול להופיע RPS, שזה Real People Slash, מה שאומר שבשיפ שלי יופיע סלאש-סלאש. ז"א, מערכת יחסים בין שני אנשים מאותו המין. כמו פאד (פוינטר/ג'אד), או ג'וינטר (ג'ונס/פוינטר) או פלוינטר (פלטשר/פוינטר), J2 (ג'ארד פאדאלקי/ג'נסן אקלס, האהוב עליי
וכו'. או כמו שניסחו את זה סאם ודין יקיריי בעל-טבעי: http://www.youtube.com/watch?v=5Wz2KWCixtE, החל משניה 0:26.) עכשיו. דירוג. זה בערך הכי חשוב להזכיר, כי יש אנשים שלא קוראים דירוגים גבוהים. הדירוגים נעים בין G (General), לבין NC-17 (לקריאה מגיל 17 ומעלה). מילון אלבוס דמבלדור מסביר את זה הרבה יותר טוב ממני. בואו רק נגיד שכל הפאנפיקים שמפורסמים פה הם מקסימום PG-13, מה שאומר שהם מתאימים לכל הגילאים, ומי שמתחת לגיל 13 - עדיף לקרוא עם השגחת מבוגר. (או, בעצם, לא. כי מי שם, וזה בעצם רק תיאורים של נשיקות, אז בקטנה. XD) קישור למילון אלבוס דמבלדור על דירוגים: , target=_blank rel=nofollow>http://www.tapuz.co.il/blog/ViewEntry.asp?EntryId=546677, ולחפש את המילה "דירוג". והצהרה, כשמה כן היא, באה להצהיר שלכותב/ת אין שום זכויות יוצרים על כל דבר, ושהיא לא באה לכתוב על מנת לקבל רווחים כלשהם, או לטעון שהסיפורים אמיתיים. רוב הכותבים מציינים בהצהרה (דיסקליימר, באנגלית), "שקרים", ואז מפנים אותך לערך של המילה במילון או בוויקיפדיה. לפעמים מוסיפים הערה (באנגלית, A/N, או Author Notes), בה בעצם מסבירים למה הפיק נכתב, אם יש תודות כלשהן או הפניה ל-ART, לאומנות שנעשתה לפאנפיק. זהו.
אלוהים, חפרתי. מקווה שזה עזר. אם יש שאלות - אני כאן כדי לענות!

ריהותם

New member
../images/Emo97.gifטוב לדעת!../images/Emo13.gif

אחרי כמה פעמים שאני רואה אותך מפרסמת פיקים ולפני כל פרק הודעה שרשומות בה מילים בג'יבריש מבחינתי,עכשיו אני מבינה מה המילים האלו אומרות.אבל אני לא מבטיחה לזכור
תודה!

../images/Emo204.gifזה בסדר XD

זה מהדברים האלו ש-FOR ME TO KNOW ו-FOR YOU TO ACCEPT.
כל עוד ההסבר עזר, אני עשיתי את מלאכתי. ^^

Adimenzer

New member
אף פעם לא באמת הצלחתי להבין את הקטע של

הדירוגים של הפיקים... לא משנה... אהבתי מאוד! ושוב פעם אני אומרת - את כותבת מדהים!

hadani2

New member
את כותבת כזה מהמם !!../images/Emo6.gif

אני ממש נהנת לקרוא את זה
אבלאבלאבל למה בפיקים שלך אין את דני? :(

../images/Emo204.gif^^

כי זה פאנפיק שמתמקד על דאגי. אז דני שם בתפקיד משני ושולי יחסית. אני חושבת שדאגי קרוב יותר להארי וטום מאשר לדני. לכן ככה זה מצטייר. אבל זה בסדר, בפיקים אחרים דני מככב!

../images/Emo248.gifפיק הבא דני D:

את הפיק הזה נדמה לי שקראתי כבר D: אבל אני מאד מאדדדדד מקווה שהפיק הבא יהיה דני וקיטש!הרבה הרבה קיטש D:

../images/Emo204.gifארג, ../images/Emo43.gif|זבל|

למען האמת, אני חושבת שהפיק דני היחיד הארוך שלי הוא דארקפיק, מה שאומר פאנפיק מה זה מדכא. XD אבל יש לי מלא קצרים שמחים איתו! ^^''

למעלה