When I Fall In Love With You

../images/Emo204.gif../images/Emo228.gifWhen I Fall In Love With You

פרק חמישי. (הלכתי לבדוק, אני כבר לא זוכרת. XD) אורך: 23,183 מילים, 43 עמודים. שיפ: קצת רייני. וג'יו / טום. וטל / הארי. ממ. ודאגי / מנדי כשיפ ראשי! אני פשוט אוהבת אותם יחד. D: [אפשר לקרוא לדאגי ומנדי דאנדי, או שזה יותר מדי 'קרוקודיל דנדי' כזה? Oם] ז'אנר: קצת מכל דבר: אנגסט, רומאנס, פלאף, RPF... דירוג: G. להלהלה. ^^'' הצהרה: הבנים לא שלי, לצערי הרב מאד. אחרת הייתי יותר משמחה לנחם את דאגי ברגעי משבר. *אנחה* גם רייצ'ל לא שלי, וכל הקונספט שלה שייך לסיון. שכחתי משהו?
מאירועי הפרקים הקודמים: דאגי רוצה אהבה. ואז במקום להשיג אותה הוא דורס בחורה, גורם לה לזעזוע מוח, מנשק אותה, ואז פוגש אותה בבית קפה. וונדי, חברה טובה של דאגי, מגיעה לבקר. מנדי רואה את שניהם וקופאת. ואז וונדי יולדת בת, ודני מתנהג כמו בחורה. רייצ'ל משפיעה עליו. XD ובקיצור: הסיפור של דאגי לא הסתיים כשמנדי לא מתקשרת אליו.

../images/Emo228.gifחלק I

(מצטערת על האיחור. לגמרי שכחתי. ><'') ~ "אז מה, בסוף החלטתם לקרוא לה קלייר?" שאלתי באכזבה את פיטר. "לא לוסי?" פיטר משך בכתפיו ובלע את חתיכת הסטייק שבפיו. "ככה וונדי רצתה. היא לא אוהבת את השם לוסי, משום-מה. ובהתחשב בעובדה שהיא הייתה זאת שרצתה לקרוא לתינוקת אלבה מלכתחילה—" הוא הצטמרר קצת. "למרות שאלבה פירושו לובן, וטוהר. אבל אני לא יודע, אני מעדיף בהרבה את קלייר." "קלייר." גלגלתי את השם על לשוני, טועם אותו. הוא היה חמוד, והתאים לתינוקת הקטנה שישנה בעגלה לידי, מוצצת את אצבעה נמרצות ופולטת בועות רוק קטנות מפיה כשנשפה. "קלייר אבשייר. כן, מתאים לה," החלטתי, וליטפתי את הלחי הרכה שלה באצבע שלי. שמחתי להיות הסנדק של היצור דמוי הפיה הקטן; היא הייתה מתוקה להפליא ולא בכתה כמעט בכלל. לפחות, לא עכשיו. איימי ישבה על ברכיה של רייצ`ל והביטה בעגלה ברצינות, העיניים האפורות-כחולות שלה ממוקדות וגם היא, כמו אחותה, מוצצת אצבע. היא אחזה בידה בחוזקה בדובי שקניתי לה, ממוללת בין אצבעותיה את הפרווה הרכה. הריסים שלה החלו לרפרף, וכעבור מספר דקות היא שקעה בשינה, סִילִי לצידה. היא קראה ככה לדובי כי היא חשבה שהוא נראה מטופש, אבל היא אהבה אותו מאד ולא הסכימה להיפרד ממנו. "היא נרדמה," רייצ`ל לחשה לוונדי, שהתרוממה ממקומה בעייפות ונטלה את הקטנה בידיה, מהמהמת לה כדי שלא תתעורר, ונשאה אותה לחדר שלה. "מתי אתם חוזרים?" פיטר שאל אותי כשוונדי חזרה, הבעה רכה שפוכה על פניה. היא הזעיפה לעברו פנים והוא משך בכתפיו. "סקרנות, יקירה, זה הכול. אני לא רוצה לגרש אותם או משהו, אחרי הכול, דאגי הוא הסנדק של קלייר." הוא הפנה את מבטו אל טום. "ובכן?" "הטיסה שלנו מחר בבוקר," טום השיב, מניח את הסכו"ם על השולחן ומתמתח. הארי וטל התרוממו ממקומם ועזרו לוונדי לפנות את השולחן, וטל אפילו שטפה כלים. הארי עמד מאחוריה, ידיו מונחות על מותניה וראשו שעון על כתפה; היא הייתה נמוכה ממנו בהרבה, והייתה יכולה להתכרבל בתוכו בקלות. היא צחקקה והעיפה עליו קצף של סבון, ואני הסטתי את המבט במהירות. גם אני רציתי להשתגע עם מנדי, אבל מנדי כבר הייתה תפוסה. נאנחתי. "הלוואי והייתי יכולה לבוא ללוות אתכם," וונדי אמרה בהבעת חרטה. "אבל קלייר תתעורר מן הסתם שמונה פעמים במהלך הלילה הקרוב; אני יכולה להרגיש את זה, ואני לא אצליח לקום. מזל שאני כבר לא עובדת." "זה בסדר, דִי," הרגעתי אותה. "אנחנו מבינים." היא שלחה לעברי חיוך זוהר. "תודה, דאגי." למחרת בבוקר כבר היינו על המטוס בדרך הביתה. טום ישב ליד ג`יואנה, הארי ישב עם טל, ודני ישב עם רייצ`ל, ורק אני נאלצתי לחלוק את המושב עם אחד מזוגות האוהבים. למזלי, דני ורייצ`ל לפחות נתנו לי לשבת ליד החלון, כך שרוב הטיסה ביליתי בצפייה בעננים הלבנים ודמויי הקציפה או בשינה או בצפייה באחד מהסרטים שהמטוס סיפק לנו. ולא היה הרבה מבחר; את הרוב כבר ראיתי. טום העיר אותי כשהגענו. "סע הביתה, דאגי," הוא אמר ברכות. "אתה נראה מותש." הנהנתי בראשי בעייפות ודידיתי לכיוון מונית שעמדה במקום. נתתי לנהג את הכתובת והוא הסיע אותי. ישנתי כל הדרך הביתה. ~ את ג`ני ליין פגשתי כעבור יומיים, כשהג`ט-לג והסחרחורות וכל ההתרגשות חלפו. היא הייתה בת תשע-עשרה, והעיניים הכחולות שלה, הגדולות בלאו-הכי, התרחבו בפניה החיוורות כשראתה אותי. זו לא הייתה פגישה רגילה; אנחנו מקבלים אלפי מכתבי מעריצים בחודש, ואני בוחר לי מדי פעם את המעטפה שנראית לי הכי מעניינת, מה שאומר עם כתב-היד היפה ביותר (מה שאומר, שבדרך-כלל אני לא פותח מעטפות של בנים. סתם כי אין להם כתב-יד נורמלי, אלא מבולגן, כמו של רופאים). ג`ני עצמה לא כתבה לי מכתב, אלא אחותה הקטנה, מארי. כתב-היד שלה היה קטן וצפוף, כמו מסתיר ומקפל בתוכו מסכת-חיים שלמה. אז קראתי את המכתב שלה והחלטתי שאני אלך לפגוש את אחותה. נאלצתי להתווכח במשך שעות עם טום ("אבל אם תלך לבקר אותה, כולם יגידו, `אבל מה איתנו?`. חשבת על זה?"), ובסוף, בחוסר רצון, שלפתי את המכתב מהכיס ונתתי לו לקרוא. טום לא כזה רגיש, אבל עמדו לו דמעות בעיניים כשהוא סיים לקרוא. "בסדר," הוא אמר בשקט, "לך. ותמסור לה המון הצלחה מאיתנו." היא התיישבה על המיטה ונשמה עמוק, מחככת מבלי-משים את היד עם האינפוזיה. "היי," היא אמרה, "אתה באמת דאגי פוינטר?" הנהנתי והתיישבתי על כיסא מעץ שעמד סמוך למיטה שלה. "באמת. אני מניח שאת ג`ני – ג`ני ליין?" היא חייכה לאות אישור, והחיוך האיר את הפנים שלה מבפנים. "כן. אבל איך הגעת לפה?" "אחותך, מארי," הסברתי, נע באי-נוחות על הכיסא הנוקשה. "היא שלחה לנו מכתב ו, ובכן, אני קראתי אותו, אז החלטתי לבוא לכאן." עקפתי את נושא הוויכוחים עם טום. "ושאר הבנים מוסרים המון הצלחה," הוספתי. היא זרחה. "אז כמה זמן את כבר כאן?" "שלוש שנים," היא אמרה. "כל הזמן הולכת ובאה. אבל עוד מעט אני אעזוב לתמיד," היא חייכה ברכּות לעצמה, והחיוך שלה הזכיר לי לרגע את החיוך של מנדי, כי גם הוא צפן סוד בתוכו. "אני כבר מרגישה יותר טוב."

../images/Emo228.gifחלק II

המשכנו לדבר אחר-כך עוד קרוב לשעתיים. היא הייתה מצחיקה, משעשעת, ומאד מאד אופטימית. החדר שלה היה מלא בפרחים, בעיקר חבצלות, שהפיצו ריח מדהים ועשיר. היא סיפרה לי שהיא הייתה בת 16 כשמצאו אצלה את המחלה, ומאז היא נכנסה ויצאה מבית-החולים – אבל בעיקר נכנסה. היא אפילו הייתה בבידוד כמה שבועות, היא הוסיפה, והפנים שלה קדרו כשהזכירה את התקופה ההיא, אבל מיד נדלקו כשהמשיכה הלאה. החלטתי לשעשע אותה, וסיפרתי לה אנקדוטות מצחיקות מחיי בלהקה; מחיי האהבה הכושלים שלי (כולל הפעם ההיא שדני והארי התפרצו לחדר בזמן שהייתי עם נעמי; הם אמרו שזה לא היה בכוונה, אבל אני לא מאמין להם); ועל וונדי. הייתי חייב לדבר על וונדי, כי עדיין לא נרגעתי מזה שהיא כבר נשואה עם שתי בנות! "הנה, זו איימי וזו קלייר," הראיתי לה תמונות. "ואלו פיטר ו-ונדי. את חייבת לראות אותם מתישהו; הבנות ממש מתוקות – אני הסנדק של קלייר – וההורים שלהן הם האנשים הכי נחמדים שתוכלי להכיר אי-פעם. באמת." הבטתי בה מחניקה צחקוק. "מה?" "קוראים לה וונדי והיא התחתנה עם פיטר?" היא שאלה, הצחוק שלה מבעבע בקולהּ. "אמ, כן, גם אותי זה הצחיק," הודיתי בחיוך קטן. האחות הגיעה אחרי-כן כדי לסלק אותי. "שעות הביקור חלפו, נער צעיר," היא אמרה בקול חמור, אבל קמטוטי הצחוק בזוויות עיניה הסגירו אותה, כשראתה שג`ני מחייכת חיוך רחב. "אתה מוזמן לבוא שוב מחר," היא הוסיפה. "מה, כבר?" ג`ני שאלה באכזבה. "היה לי ממש כיף. ביי, דאגי," היא נופפה לי. "ביי, אלינור." "גם לי היה כיף," אמרתי בכנות. "אני אבוא לבקר מתי שאוכל. אבל אם את צריכה משהו..." רכנתי קדימה ורשמתי את מספר הטלפון הנייד שלי על פיסת נייר. "את מוזמנת להתקשר מתי שאת רוצה. אבל מתי שאת רוצה." כשיצאתי מהמחלקה האונקולוגית נשמתי עמוק. מעולם לא הייתי קרוב כל-כך למוות, לפחות לא בצורה הזאת. מארי כתבה שיש לה לויקמיה, אבל היא נראתה די בסדר, יחסית לאחת שמסתובבת בין הבית לבית-החולים לעיתים קרובות. חייכתי לעצמי ויצאתי מבית-החולים, ונסעתי חזרה הביתה. הבטחתי לעצמי לחזור למחרת ולבקר אותה שוב, או לפחות לנסות לעשות את זה בכל פעם שתהיה לי ההזדמנות. כשהגעתי הביתה עליתי מיד לחדר שלי והתיישבתי על המיטה. שפשפתי את עיניי בעייפות, תוהה אם כדאי ללכת לישון עכשיו או לחכות לאחרי החזרות. עדיף עכשיו, חשבתי לעצמי, מרגיש איך העיניים שלי נעצמות מאליהן. אם הייתי רוצה להמשיך להישאר ער הייתי צריך לשים קיסמים בעפעפיים שלי. עם הדימוי הזה הלכתי לישון, חולם חלומות מוזרים על עיניים עם קיסמים ואוזניים עם פירסינג-ים, וגם קיפוד-ים בדרך. כשהתעוררתי מהשינה הרגשתי מוזר, כאילו היה משהו שרציתי לעשות אבל שכחתי. "אוה, לעזאזל עם זה," מלמלתי לעצמי וניגשתי לחלון. הייתי באמצע פיהוק כשלפתע זיהיתי את השיער השחור והמוכר וההליכה הקופצנית של מנדי דיווייס, מלצרית בקפה-בייקרי ואהבת-חיי המוחמצת. סגרתי את פי בהפתעה וכמעט הורדתי לעצמי את הלשון. היא הלכה שוב עם הבחור כהה השיער, והפעם הם היו יד ביד. נאנחתי והעברתי את ידי בשערותיי, שוקל את האופציות העומדות לפניי: יכולתי להמשיך לבהות בה דרך החלון. יעיל לסטוקרים ולמופרעים נפשית, אבל לא מתאים לי, מאחר ורציתי לדבר איתה. יכולתי לרדת למטה ולדבר איתה. בתרחיש הזה יכלו לקרות שני דברים: או שהיא הייתה מדברת איתי, או שהיא הייתה אומרת לחבר שלה להכות אותי. במקרה השני, גם פה יש שתי אופציות: או שאני אחטוף מכות ואעלה הביתה, מובס, או שאני אכה אותו בחזרה (ויחסית לבחור צנום אני די חזק). גם פה יש שתי אופציות: או שהוא ייפול שדוד ואז מנדי תכעס עליי, או שאני אפסיד. יכולתי גם לזרוק את הכול לעזאזל ולהתעלם מזה שהיא הנשמה התאומה שלי, ופשוט ללכת להמשיך לישון או לאכול פיצה. בזמן שחשבתי את כל זה, היא התקדמה במורד הרחוב שלנו, הארוך בצורה מאוד שימושית. עקבתי אחריה בעיניי ומחשבות רצחניות עלו בתוכי לגבי הבחור הזה. לא הצלחתי לראות את הפנים שלו, אבל תיארתי לעצמי שיש לו עיניים שחורות-עמוקות ולסת רבועה, ושהוא יכול להגן עליה מרוב הפושעים שקיימים, בזמן שאני, עם פני-התינוק והעיניים בגון הטורקיז, מן הסתם אתקפל ואברח אם מישהו ישלוף לעברי סכין. נאנחתי שוב וראיתי אותה נעלמת בפינת הרחוב. כן, אני יודע. אני נמושה. שמתי לב שאני רואה אותה כבר פעם שנייה באותה השעה ברחוב שלי. אולי היא הולכת פה באופן קבוע! חשבתי. מה שאומר שאם אני אהיה כאן כל יום בשעה הזאת, אני אצליח לראות אותה. זה היה שווה ניסיון. בדקתי מה השעה בשעון היד שלי (לקחתי רולקס אחד לדני; גם ככה יש לו איזה שמונה בערך, והוא משתמש רק בשניים), והחלטתי לראות מה יקרה מחר באותה השעה. ~ תגידו, ~כולם~ גרועים בגרמר? Oם *תוהה* ובגלל שזה חודש ארגון, אז ~אף אחד~ לא לומד?
המפף.

dairy milk

New member
לצערי הרב,

המורות שלי לא חושבות שחודש אירגון הוא תירוץ לחופש
ד'א, קלייר אבשייר? באמת?
מה זה, ספין אוף לאשתו של הנוסע בזמן?
אבל אהבתי
הו דאגי הבודד שלנו.

../images/Emo204.gifלול, בואי נקרא לזה AU וסגרנו עניין,

אוקי?
וברור שחודש ארגון זה לא תירוץ לחופש! יש מבחנים! הכתבות! התלמידות שלי לא לומדות בכלל! זו לא אשמתי EITHER.
(הא. אני מדברת כמו מורה עכשיו. איך נפלו גיבורים.
)

dairy milk

New member
לי אין הכתבות. יש לי בחנים בלשון ../images/Emo5.gif

אני רואה הארי פוטר והנסיך חצוי הדם בהוט. זה כזה סרט גרוע
גורם לי להבין למה לא ראיתי אותו מלכתחילה.

../images/Emo204.gifהרקולס ביוטיוב. ../images/Emo3.gif

הכי שווה.
"מפיך הסיפור נשמע כמו טרגדיה יוונית!" (מוזה שמנה) "חייך קצת, חמוד." (מוזה עם מסיכה) "אנחנו נמשיך מכאן, מותק." (מוזה ראשית) "הבמה לרשותך." (קריין) "אנחנו המוזות, אלות האומנויות ומכתירות הגיבורים..." (מוזה ראשית) ואני יכולה להמשיך הלאה והלאה. XD אני פשוט זוכרת את הסרט הזה בעלפה. ^^ (והארי פוטר מתדרדר מסרט לסרט.
זה ידוע.)

dairy milk

New member
חחח אבל זה מצחיק להשוות את זה לוורי פוטר,

למיוזיקל כאילו, דראקו כולו "הגוורטס ממש השתנתה לרעה. מזל ששנה הבאה אני לא אהיה פה" ואני כולי איפה תהיה, בפיגפארטס?

dairy milk

New member
../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif

"She's only interested in you because you're the chosen one!" "But I am the chosen one!" XDDD

Adimenzer

New member
../images/Emo21.gif מדהים כמו תמיד!

ואני אישית לא גרועה בגרמר... אני דווקא די טובה D: אבל לשאול אותי זה לא קטע - אני טובה בכל המקצועות בבצפר חוץ מספורט...

../images/Emo204.gifתודה!

וכיף למורה שלך לאנגלית. אני אומרת שבת אחת טובה יכולה לשמח מאד. מניסיון.

Adimenzer

New member
../images/Emo21.gif תראי,

אני לומדת חמש יחידות בשכבה שיש בה לפחות חמש הקבצות של חמש יחידות, וזאת שאני לומדת בה היא הכי גבוהה. כל מי שנמצא בהקבצה שלי - מעולה באנגלית. קשה לי לחשוב על מבחן שהממוצע הכיתתי בו היה נמוך משמונים וחמש.. כל מי שיש לו ציונים נמוכים יותר הולך לחמשים הנמוכים

RockinKeren

New member
../images/Emo226.gif../images/Emo256.gifאווווו , לייייייק. :)

יש לי חניכה שקוראים לה קלייר!
~זה הדבר הראשון שחשבתי שקראתי. תתעלמי ממני.XD~ לקח לי שנה בערך להבין את הקטע של פיטר ו-וונדי.XD אבל חכם הקטע הזה!
ג'ני יותר מאגניבה ממנדי. מנדי זונה.XD כאילו דאגי נותן לך את המספר פלאפון שלו,ואת לא מתקשרת? >< עמה
שדאגי יצא עם ג'ני, מגיע לה משו טוב בחיים. :) ~אבל שלא ינטוש אותה אח"כ, כי אז הוא בנזונה.
קיצר אחלה פרקים ואני אהבתי. :) איזה חלק במבחן זה גרמר ?

Ruth Fletcher

New member
../images/Emo210.gif../images/Emo99.gif

יכולתי לרדת למטה ולדבר איתה. בתרחיש הזה יכלו לקרות שני דברים: או שהיא הייתה מדברת איתי, או שהיא הייתה אומרת לחבר שלה להכות אותי. במקרה השני, גם פה יש שתי אופציות: או שאני אחטוף מכות ואעלה הביתה, מובס, או שאני אכה אותו בחזרה (ויחסית לבחור צנום אני די חזק). גם פה יש שתי אופציות: או שהוא ייפול שדוד ואז מנדי תכעס עליי, או שאני אפסיד. יכולתי גם לזרוק את הכול לעזאזל ולהתעלם מזה שהיא הנשמה התאומה שלי, ופשוט ללכת להמשיך לישון או לאכול פיצה. וגם פה יש שתי אופציות!
אהבתי, לגמרי.

למעלה