When I Fall In Love With You

../images/Emo204.gif../images/Emo228.gifWhen I Fall In Love With You

פרק שישי. אני מתנצלת מראש על האיחור. >< יום רביעי היה עמוס ברמות (תרתי משמע; לימדתי בצהריים והייתי צריכה להכין דפי עבודה, ובערב הייתה לחברה טובה טובה שלי מסיבת אירוסין... כן), ולא הספקתי, ויום חמישי לימדתי משעה רביעית עד שעה שביעית ואז עד שהגעתי למכללה הייתי צריכה לנסוע לב"ש... הקיצור, סליחה.
אורך: 23,183 מילים, 43 עמודים. שיפ: קצת רייני. וג'יו / טום. וטל / הארי. ממ. ודאגי / מנדי כשיפ ראשי! אני פשוט אוהבת אותם יחד. D: [אפשר לקרוא לדאגי ומנדי דאנדי, או שזה יותר מדי 'קרוקודיל דנדי' כזה? Oם] ז'אנר: קצת מכל דבר: אנגסט, רומאנס, פלאף, RPF... דירוג: G. להלהלה. ^^'' הצהרה: הבנים לא שלי, לצערי הרב מאד. אחרת הייתי יותר משמחה לנחם את דאגי ברגעי משבר. *אנחה* גם רייצ'ל לא שלי, וכל הקונספט שלה שייך לסיון. שכחתי משהו?
מאירועי הפרקים הקודמים: מנדי לא מתקשרת לדאגי (קרן! היא לא זונה! פשוט חכי לפרקים הבאים
), ולקלייר נולדת בת. אה, כן, ודאגי פוגש את ג'ני.

../images/Emo228.gifחלק I

"אז מה איתך?" ג`ני שאלה, כשנרגענו מהסיפור שהיא סיפרה לי (היה שם קוף, ליצן רפואי ובלוני הליום. עזבו, סיפור ארוך). "יש לך חברה?" נאנחתי. "נגעת בנקודה רגישה," הודיתי בפניה. מצאתי את זה קל להפליא, כשחושבים על זה. הכרתי אותה בסך הכול שבוע, וכבר יכולתי להתוודות לפניה, כאילו היא הייתה לפחות הארי. או טום. אני לא יודע למה זה; אולי בגלל העיניים שלה, שנראו כל-כך כנות, או ההבעה שהייתה לה על הפנים כשהיא הקשיבה לי, מרוכזת כולה במה שאמרתי. אהבתי לדבר איתה, אני מניח. "יש את מנדי, האמת, אבל היא לא חברה שלי. לך יש חבר?" "היה." היא השתתקה לרגע, עיניה מתערפלות. אחרי רגע היא פלטה צחוק קצר והתמקדה בי שוב. "מצטערת." "מה קרה לו?" שאלתי בעדינות. "הוא... לא נמצא פה יותר," היא בלעה את רוקהּ. "אוה." השתתקתי, נבוך. מסתבר שלא הייתי צריך לשאול את השאלה הזאת. "למה מנדי לא חברה שלך?" שאלה ג`ני אחרי רגע, מאוששת בבירור. היא ישבה על המיטה, האינפוזיה מחוברת לזרועהּ, ואספה את שערותיה בסיכות לצד ראשה, כדי שלא ייפלו על עיניה. היא הייתה מסופרת קצר, אבל הפוני שלה היה ארוך. "ומה קרה לפרנקי?" "הווו, את כבר לא מעודכנת," חייכתי. "נפרדתי מפרנקי לפני, אה, עשרה חודשים ושבועיים, בערך." כשראיתי את ההבעה על פניה משכתי בכתפיי. "מה? אני סופר." "אז אתה מן הסתם מתגעגע אליה מאד," היא אמרה ברכות. משכתי בכתפיי שוב. "אני מניח. האמת היא, שזה פשוט ככה. התרגלתי, אני מתאר לעצמי. אני כבר לא חושב על פרנקי, למען האמת [1]; אני חושב על מנדי. הפסקתי לחשוב עליה ביום שפגשתי את מנדי—סיפרתי לך איך זה קרה?" "לא." ג`ני הזדקפה וחיככה מבלי-משים את היד עם האינפוזיה. "זה מעניין?" היא עקצה. "מאד," הבטחתי לה, משועשע. ידעתי שהיא הולכת להתגלגל מצחוק כשהיא תשמע את הסיפור הזה. "אז זה הלך ככה- -" וסיפרתי לה מה קרה לי באותו היום; הזכרתי את העייפות, את התסכול, את הדיאלוג, ואז את ההתנגשות. כשהגעתי לחלק שבו שמעתי את החבטה, עיניה נפקחו לרווחה והיא פלטה צווחה קטנה של שעשוע מעורב בהלם, מה שגרם לאחות לבוא במרוצה ולבדוק שהכול בסדר. כשראתה שג`ני רק צוחקת, היא חייכה ויצאה שוב מהחדר. "אתה צוחק עליי!" היא נשנקה. "פגעתי בה?!" הנהנתי והמשכתי לגולל באוזניה את המאורעות. היא צחקה כששמעה שניסיתי לנשק אותה, ממלמלת, "משום-מה זה לא מפתיע אותי" לעצמה. חבטתי בה קלות בשעשוע, והמשכתי הלאה. פניה התכרכמו כשהיא שמעה שהיא כעסה על הנשיקה התמימה עם וונדי, והיא הצטערה בשבילי כששמעה שיש לה ככל הנראה חבר. "ובכן," היא נשמה, מנסה להירגע מגלי הצחוק שתקפו אותה (היא נזכרה שוב שדרסתי אותה עם המכונית), "אני חושבת שאתה פשוט חסר מזל, זה הכול. אז מה אתה הולך לעשות עכשיו? בנידון, אני מתכוונת, בקשר אליה." היא לחצה את ידי בעידוד. "אני רוצה לשמוע פרטים על המבצע הזה, הוא בהחלט הולך להיות מעניין. בייחוד כשזה קשור אליך." "תודה רבה על הצבעת האמון," עניתי ביובש. "חשבתי לבדוק אם היא באמת עוברת כל יום בשש מתחת לבית שלי, או שזה היה מקרי, או שהיא עוברת שם פעם בשבוע או כמה פעמים בשבוע. את חושבת שזה נחשב כ-סטוקריות?" שאלתי בדאגה. "`הכול הוגן באהבה ובמלחמה`," ציטטה לי ג`ני ברצינות תהומית. "לך על זה, דאגי. ואל תשכח לספר לי הכול!" "אני אספר לך הכול, אל תדאגי," הבטחתי. "בינתיים, אני חייב לזוז – יש חזרות עוד חצי שעה, ואז אני צריך תירוץ לצאת החוצה ולבדוק אם היא עוברת שם ו—" "היי, רוצה שאני אתקשר אליך?" היא הציעה, עיניה נוצצות. "ככה אני ארגיש חלק מהמבצע, וגם תוכל לומר לי אם אתה רואה אותה!" "מותר לך להשתמש בטלפון סלולארי בתוך בית-החולים?" שאלתי בבלבול. "לי מותר הכול," היא אמרה, הבעת פניה בלתי-מפוענחת. "אל תדאג לזה. ויש לי את המספר שלך.. חכה, אני אתקשר אליך עכשיו כדי שתוכל לשמור את המספר שלי בזיכרון ותענה כשאני אתקשר בחמישה לשש..." והיא שלפה מתחת לכרית שלה אייפון כסוף וחייגה את המספר שלי. הכיס שלי רטט ואני מיהרתי לענות. "הלו?" לחשתי. "אהבל, זו אני," היא צחקה, ושמעתי את הצחוק שלה מהדהד פעמיים סביבי; הרגשתי קצת בתוך פעמון. "נתק, אם אלינור תתפוס אותך עם נייד היא תחרים לך אותו, ואז לא יהיה לי איך לתקשר איתך היום אחרי-הצהריים." ניתקתי את השיחה וחייכתי לכיוונה. "אז בסדר. אני אדבר איתך היום. ביי, ג`ני, אני אשתדל לבוא גם מחר." "בוא, אני אשמח לראות אותך," היא נופפה לי וחזרה להישען על הכריות. לפתע היא נראתה לי מותשת וחיוורת מאד, אבל כשראתה שאני עדיין מביט בה, היא העלתה חיוך זורח על פניה ונופפה לי שוב. נופפתי לה חזרה והלכתי הביתה.

../images/Emo228.gifחלק II

בחמישה לשש הנייד שלי צלצל, ואני מיהרתי להניח את הגיטרה ולענות לטלפון. טום, דני והארי הביטו בי בהפתעה; בדרך-כלל לא נהגתי להפסיק באמצע חזרות. כיסיתי על הפומית (או מה שהיה אמור להיות הפומית; באייפונים זה לא ממש ברור, אתם יודעים. לוקח לי שעה רק לנסות לכבות אותו) ולחשתי, "זו ג`ני. אני יכול לדבר איתה?" הבעתו של טום התרככה מיד. "כמובן," הוא אמר. "אנחנו נמשיך בלעדיך לכמה דקות. דני, תתאמן על קטע הסולו שלך בינתיים. הארי ואני ננסה לחשוב על אפקט מוסיקלי שאפשר להכניס פנימה, שלא יישמע לא קשור מדי." הוא נפנה אל הארי עם הגיטרה, ודני הרכיב את האוזניות שחסמו את הקול והחל לנגן על הגיטרה שלו. "תודה, טום. אוקי, ג`ני, אני איתך," אמרתי לה. "אני הולך לחדר שלי... רגע..." הייתי עדיין עם הגיטרה עליי. מדי פעם היד שלי פגעה במיתרים, והם השמיעו קול עמוק ומהדהד; בדיוק קנינו מגבר אלחוטי וניסיוני. הוא עבד. "חכי רק עוד רגע... מה השעה עכשיו?" "שתי דקות לשש." הקול שלה נשמע אחרת דרך הטלפון; קצת חלש וחולני. "קדימה, אני מתה מסקרנות!" "אוקי, אוקי, נכנסתי לחדר שלי," אמרתי לה כשמיהרתי לתפוס את מקומי ליד החלון. "זהו, תפסתי עמדה. עכשיו נשאר רק לחכות." "אוקי." אז חיכינו. וחיכינו. וחיכינו. אבל מנדי לא עברה שם. "מה השעה עכשיו?" שאלתי את ג`ני. זו הייתה בערך הפעם העשירית ששאלתי אותה את השאלה הזאת בחמש הדקות האחרונות, והיא המשיכה לענות לי בסבלנות, יודעת עד כמה אני לחוץ. "מה קרה לה, ג`ן? למה היא לא עוברת?" שאלתי בייאוש כשהיא אמרה שכבר שש ושבע דקות. "אולי היא גילתה שאתה עוקב אחריה וזה הלחיץ אותה," עקצה ג`ני. "את חושבת?!" "לא, דאגי, אני סתם צוחקת עליך. נו, חכה עוד חמש דקות, אם היא לא תעבור, תדע שהיא לא נמצאת פה בימי חמישי." כרגיל, ההיגיון שלה היה מושלם. או שאני סתם הייתי על קוצים ולא יכולתי לחשוב בצורה קוהרנטית. החלטתי לשמוע בקולה ולהמשיך לחכות. חמש דקות עברו באיטיות מייסרת. "זהו, היא לא פה בימי חמישי," אמרתי באכזבה וקמתי ממקומי. "טוב, נו, מה אני יכול לעשות. אני אנסה שוב מחר. ומחרתיים. ועוד שלושה ימים." "מתי אתה צריך שאני אתקשר?" ג`ני שאלה, משועשעת. "המ." לקחתי את ההצעה שלה ברצינות. "לא מחר, כי מחר אין לנו כלום – אני אבוא לבקר אותך מחר, ואולי אני אביא את טום; הוא רוצה לראות `מי זו הבחורה שהצליחה לגרום לדאגי להתבגר`, כדבריו," חייכתי קצת. "הוא לא היה אומר את זה אם הוא היה יודע למה התקשרת היום." ג`ני צחקה. "אוקי, אני אשמח לראות אותו." "מחרתיים גם לא, זה שבת.. וגם לא עוד שלושה ימים – זה ראשון. ביום שני, אני מניח." נשכתי את שפתי התחתונה בהרהור והוספתי, "אני אודיע לך אם היא נמצאת פה מחר, אוקי? אני אתקשר אלייך כדי ליידע אותך בין אם היא תהיה כאן ובין אם לא." "מצוין," היא שמחה. "נתראה מחר!" "ביי, ג`ן." ~ ועכשיו אין עוד הרבה זמן לחכות, כי יום שני זה עוד, אה, 3 ימים! D: אוה, והאלווין שמח.

Ruth Fletcher

New member
../images/Emo210.gifס'חמוד דאגלס ../images/Emo6.gif

הוא כזה בועאוב (בובה בזכר
) ג'ני אוהבת אותו?
אז שתתרחק! הוא של מנדי D:

Adimenzer

New member
../images/Emo21.gif לייק לייק לייק לייק לייק!

דאגי פשוט מטומטם! אבל מטומטם חמוד אז זה בסדר

dairy milk

New member
ראיתי עכשיו את הסרט עם הקומנטרי,

ודאגי כזה מתנהג בקומנטרי כמו בפאנפיק
זה כזה חמוד

למעלה