When I Fall In Love With You

../images/Emo204.gif../images/Emo228.gifWhen I Fall In Love With You

פרק שביעי! אורך: 23,183 מילים, 43 עמודים. שיפ: קצת רייני. וג'יו / טום. וטל / הארי. ממ. ודאגי / מנדי כשיפ ראשי! אני פשוט אוהבת אותם יחד. D: [אפשר לקרוא לדאגי ומנדי דאנדי, או שזה יותר מדי 'קרוקודיל דנדי' כזה? Oם] ז'אנר: קצת מכל דבר: אנגסט, רומאנס, פלאף, RPF... דירוג: G. להלהלה. ^^'' הצהרה: הבנים לא שלי, לצערי הרב מאד. אחרת הייתי יותר משמחה לנחם את דאגי ברגעי משבר. *אנחה* גם רייצ'ל לא שלי, וכל הקונספט שלה שייך לסיון. שכחתי משהו?

../images/Emo228.gifחלק I

"אתה לא יכול להיכנס, דאגי." זו הייתה אלינור. "לא היום." הפנים שלה היו מודאגים וחרושות קמטים, ולפתע הבנתי את מי היא הזכירה לי. את סבתא שלי, כשאימא הודיעה לה שאבא שלי עזב. התקופה ההיא הייתה העצובה והמאושרת ביותר בחיים שלי. עצובה כי אבא שלי עזב, ומאושרת כי סבתא שלי, שבדרך-כלל לא הייתה איתנו, בילתה איתנו את השעות הריקות באמצע היום;השעות הקשות ביותר, שבהן חשבתי שאני אמות מצער ומבושה. "קרה משהו?" שאלתי, מודאג בעליל. טום הביט בי בשאלה ונגע בזרועי. נענעתי בראשי לשלילה ונפניתי להביט באלינור. "דיברתי איתה אתמול אחרי שהלכתי, בערך בשש. את רוצה להגיד לי שבפחות מעשרים וארבע שעות קרה לה משהו כל-כך חמור שאני לא יכול לבקר אותה?" אלינור צבטה את גשר אפה בעייפות ונאנחה."היא לא סיפרה לך מה יש לה, נכון?" היא שאלה. משכתי בכתפיי באדישות. "היא אמרה שישלה לויקמיה, זה הכול. ושהיא לא תהיה בבית-החולים עוד הרבה זמן. היא לא אמורה להשתחרר בקרוב?" מזווית העין יכולתי לראות את טום נושך את שפתו התחתונה בחרדה למשמע דבריי, ולא הבנתי למה. "דאגי, כשהיא אמרה שהיא לא תהיה פה עוד הרבה זמן היא התכוונה ש- שהיא לא תהיה פה-" היא הדגישה את המילה האחרונה, "-עוד הרבה זמן. היא התכוונה ש.." היא נשמה עמוק וסובבה את ראשה. "לא נשאר לה לחיות עוד הרבה זמן." תפסתי באחיזת מוות בזרועו של טום והבטתי באלינור בעיניים פעורות לרווחה. "מה?! אבל היא בסך-הכול בת תשע-עשרה!" "אתה חושב שאנחנו לא יודעים את זה?" אלינור אמרה לי בעצב, עיניה מבריקות מדמעות שלא הזילה. "הרופאים עושים הכול כדי שהיא תחלים, אבל המחלה שלה פשוט מתקדמת מהר מדי מכדי שנוכל לעשות כל דבר. זה מעבר לנו, מעבר לכוחות שלנו, ואפילו מעבר לפלאי הטכנולוגיה." היא נשמה עמוק. "אני מניחה שהייתה סיבה שהיא לא סיפרה לך על זה." "היא מן הסתם רצתה שתתייחס אליה כרגיל," אמר טום בשקט, ואלינור הנהנה. "אז מה עושים לה עכשיו?" שאלתי,מרגיש כאילו דרס אותי סמיטריילר. "היא תהיה בסדר?" "יש לה כימו," אמרה אלינור בתמציתיות. "וטיפול קשה. אתמול חלה הידרדרות במצבה בערך בתשע בערב, והנשימו אותה כל הלילה. עכשיו היא מרגישה יותר טוב, אבל היו חייבים לתת לה את הטיפול הכימותרפי." היא לחצה את ידי בעידוד. "היא חזקה, היא תחזיק מעמד. אנחנו לא יודעים לעוד כמה זמן, אבל היא תחזיק מעמד. תבוא מחר, ותנסה להתקשר אליה היום בערב. היא בטח תרצה לדבר איתך." "תודה, אלינור." קרסתי על כיסא סמוך והלטתי את פניי בכפות ידיי. "למה היא לא אמרה שום דבר?" קולי בקע במעומעם מבעד לאצבעותיי. "לא הייתי מציק לה יותר מדי—" "אולי במיוחד בגלל זה היא לא רצתה שתדע, דאג," אמר טום בעדינות. "היא רצתה שתתייחס אליה כמו כל אדם נורמלי, היא רצתה לחוות את העולם הזה כמו כל בחורה בת תשע-עשרה רגילה. אני לא חושב שהיא רצתה שהמחלה שלה תמנע ממנה ליהנות כל עוד היא יכולה." הוא הניח את ידו על כתפי ולחץ בעידוד. "בוא, נחזור הביתה. אין לנו מה לעשות פה עכשיו,בינתיים. תתקשר אליה היום בערב ותראה מה שלומה. אני בטוח שהיא תשמח לשמוע ממך." "כן, אני מניח שאתה צודק,"מלמלתי והתרוממתי בכבדות ממקומי. "נחזור הביתה."

../images/Emo228.gifחלק II

~ את שארית היום ביליתי במעין בועה. טום,הארי ודני ניסו לדבר איתי, אבל בקושי שמעתי מילה ממה שהם אמרו לי. לבסוף טום הרים ידיים ואמר להם להפסיק לנסות לדבר איתי, לפחות לאותו היום, ולעזוב אותי לנפשי.שמעתי את הארי שואל בדאגה אם קרה משהו, ואת טום מסביר לו משהו במהירות על מכתב, בית-חולים ולויקמיה. אני לא יודע למה לקחתי את זה כל-כך קשה.זה לא שזו הפעם הראשונה שאני נתקל במחלה סופנית ובחשש למוות; סבתא שלי, אימא שלאימא, גם הייתה חולה בלויקמיה, אבל הבריאה למרות כל התחזיות הקודרות. משום מה,הרגשתי מן תחושת דז`ה-וו קלה כשראיתי את ג`ני בבית-החולים, חיוורת וחלשה, כאילו ראיתי את זה פעם, בגלגול קודם. ניערתי את המחשבה מראשי והתמקדתי בניסיון לעבור את היום הזה בשקט. בשש התקשרתי אליה. "ג`ני?" "אוה, היי, דאגי!" היא אמרה בעליזות. היא עדיין נשמעה חלושה, אבל יותר מאוששת מאתמול. "מה שלומך?" "בסדר, אני מניח. אבל יותר חשוב לי לדעת מה שלומך," אמרתי בהיסוס. "את בסדר? באתי לבקר אותך היום ואלינור אמרה לי שאי-אפשר." "כן, קצת לא הרגשתי טוב אז לקחו אותי לבדיקות ואז לטיפול שגרתי," היא אמרה בקלילות, קוברת את כל מה שאלינור סיפרה לי עליה תחת הכותרת של `לא-מרגישה-טוב`. "רציתי לומר לך שלא כדאי לך להגיע,אבל לא הספקתי. לא נורא. מה קורה איתך? איך המעקב שלך מתקדם?" "בסדר," מלמלתי. "לא קורה כלום. גם היום היא לא עברה כאן." אני חושב. לא ממש שמתי לב."ג`ני—" התחלתי. "מה?" "לא כלום. לא משנה. ספרי לי על היום שלך." "אוה, בסדר. הגיע היום הליצן הרפואי –ההוא מהפעם הקודמת, אתה זוכר, עם הקיפוד-ים?" היא המשיכה ותיארה בפניי את מהלך היום שלה, מדלגת באלגנטיות על הטיפול הכימותרפי שקיבלה ועל ייסורי התופת שמן הסתם חוותה. רציתי לחבוט במשהו כששמעתי אותה משתעלת בכבדות באמצע משפט, ואז מנסה לנשום אוויר. היא, כמובן, פטרה את זה בתירוצי ה`לא-מרגישה-טוב` הקבוע שלה. נאנחתי והמשכתי להקשיב לה. "בכל מקרה, אני אדבר איתך מחר?"היא אמרה-קבעה כשסיימתי להמציא בפניה מה עשיתי במהלך היום. לא ממש זכרתי, אז שילבתי אירועים שעשיתי פעם יחד. "אלינור פה, היא רוצה שאני אלך לישון. בסדר,אלינור, אנחנו כבר מסיימים," היא אמרה. "כן, בסדר. אני אתקשר לראות אם אני יכול לבוא," אמרתי. "בסדר. ותביא את טום, טוב? אני מצטערת שלא יכולתי לראות אותו היום." "אין בעיה. ביי, ג`ן." "ביי, דאג." כשהסתובבתי להניח את האייפון על המיטה,מצאתי מולי את טום. "ובכן?" הוא שאל. "מה שלומה?" "יותר טוב מהבוקר, זה בטוח,"אמרתי ביובש. "אבל היא ממש לא רוצה לדבר על זה. היא אומרת שהיא בסך-הכול `לא מרגישה טוב`. טום, זה ממש מתסכל אותי!" חבטתי באגרוף קמוץ בקיר ואז קיללתי כשהכאב הבליח. קיוויתי שלא שברתי אצבע או משהו, רק זה חסר לי עכשיו. "למה היא חייבת להיות כל-כך— חזקה?" "כדי שלא תרחם עליה," טום אמר בשקט. "אף אחד לא רוצה שירחמו עליו, בייחוד לא היא. בייחוד כשזה אתה." "אבל אני דואג לה!" דמעות עמדו בעיניי ומחיתי אותן בחוזקה. "אוף." "יהיה בסדר, דאגי." טום שפשף את עורפו ונאנח. "היא תהיה בסדר." "אתה לא יכול להבטיח דבר כזה,"אמרתי לו. "אף אחד לא יכול להבטיח כלום כשזה נוגע לאנשים. תאמין לי, אני יודע. אף אחד לא יכול היה להבטיח לי שאבא שלי יחזור. או שסבתא תרגיש יותר טוב. או שג`יימי יפסיק עם התרופות. אף אחד לא יכול להבטיח שום דבר כשזה קשור לאנשים, אני יודע." הסתובבתי בגבי אליו, לא רוצה שהוא יראה את הדמעות שלי. "אף אחד,טום." "אני יודע." טום הניח את ידו על כתפי הרועדת. "אני מצטער." "הלוואי ויכולת להבטיח לי שהיא תהיה בסדר." הקול שלי היה מעובה. "אבל אתה לא. היא רוצה שתבוא מחר,בסדר?" "כמובן." "עכשיו לך, בבקשה." וטום לחץ את כתפי באהדה ויצא החוצה, סוגר אחריו בשקט את הדלת. ~ הו, לא, ג'ני גוססת! OOO: האמנם?
אה, ומי שמגלה קישור לפאנפיק קצר אחר שכתבתי, מקבלת
ו-
. ^^

ריהותם

New member
../images/Emo97.gifהספר הזה משפיע

עלי הוא מאוד השפיע,אז חיברתי אחד ועוד אחד.יצא לי 11.טוב נו,לאסתם אני לא טובה במתמטיקה

למעלה