When I Fall In Love With You

../images/Emo204.gif../images/Emo228.gifWhen I Fall In Love With You

פרק תשיעי, שמסתבר שגם הוא קצר. הממ. אורך: 23,183 מילים, 43 עמודים. שיפ: קצת רייני. וג'יו / טום. וטל / הארי. ממ. ודאגי / מנדי כשיפ ראשי! אני פשוט אוהבת אותם יחד. D: [אפשר לקרוא לדאגי ומנדי דאנדי, או שזה יותר מדי 'קרוקודיל דנדי' כזה? Oם] ז'אנר: קצת מכל דבר: אנגסט, רומאנס, פלאף, RPF... דירוג: G. להלהלה. ^^'' הצהרה: הבנים לא שלי, לצערי הרב מאד. אחרת הייתי יותר משמחה לנחם את דאגי ברגעי משבר. *אנחה* גם רייצ'ל לא שלי, וכל הקונספט שלה שייך לסיון. שכחתי משהו? מאירועי הפרקים הקודמים: דאגי מתנהג כמו אידיוט. זהו. ג'ני אולי גוססת ואולי לא, שומדבר כבר לא בטוח, אבל עדיין מנסה לשדך לדאגי בנות רנדומליות. ומנדי עדיין ביצ'ית קרת לב. לול.

../images/Emo228.gifחלק אחד ואחרון

את היום למחרת ביליתי עם ג`ני. אלינור בישרה לי בשמחה שבמחלה שלה חלה הפוגה, ושעוד מעט יוכלו לשחרר אותה הביתה לפרק זמן ממושך. כשנכנסתי לחדר של ג`ני, נכנסתי מדלג, והיא צחקה. "אני מבינה שאלינור כבר הספיקה לספר לך," היא עקצה, משועשעת. "דה!" אמרתי באושר. "איזה יופי! תוכלי לבוא איתי לכל המקומות שרציתי לקחת אותך אליהם!" "הו, אני רואה שתכננת בשבילי מסלול," היא חייכה. "על מה חשבת?" "הומ." הרצנתי. "קודם שתצאי, ואז נדבר." "בסדר." השתררה שתיקה לרגע. "דִי לא הגיעה לכאן היום," ג`ני אמרה אחרי כמה רגעים. לקח לי רגע כדי לקלוט למי היא התכוונה, ואז העוויתי את פרצופי. "אל תגידי לי שאת עדיין חושבת על הבליינד-דייט הזה!" "למה לא?" היא התעקשה. "כי אני לא רוצה עכשיו! גם ככה מנדי מסתובבת לי בראש בערך עשרים וארבע שעות ביממה – כשאת לא מעסיקה את המחשבות שלי, כמובן," הוספתי במהירות, כשהיא הרימה גבה בשעשוע. "ואני לא צריך סיבוכים נפשיים מיותרים. היו לי מספיק בתור טינאייג`ר, תאמיני לי." ג`ני משכה בכתפיה בנונשלנטיות. "בסדר. אבל אם תגלה שהיא הייתה תאומת-הנפש שלך, ורק בגלל חשיבה צרת-אופקים פספסת אותה, אל תבוא אליי בטענות." "אוקי," צחקתי. את השעתיים הבאות בילינו בפטפוט חסר-משמעות, מספרים זה לזו על כל מה שהתרחש וחדש בחיינו (בעצם, לא הרבה. דיברנו גם בטלפון, אז עדכנו גם שם), כשג`ני לפתע קראה בשמחה, "מארי!" ואני הסתובבתי בחדות, מסוקרן לראות את האחות שכתבה את המכתב. היא דמתה לג`ני, כמובן, אבל השיער שלה היה ארוך ובצבע ערמוני-עז, העיניים שלה ירוקות והסנטר שלה מחודד. כמות נמשים כמעט בלתי-נתפסת היה מפוזרת על פניה, והיא הסמיקה עמוקות כשראתה אותי. "אוה, היי, ג`ן," היא מלמלה. "אני רואה שכבר יש לך מבקר, אז אני אחזור אחר-כך—" "מארי אנט ליין, בואי הנה מיד!" ציוותה ג`ני. "אני צריכה להציג אותך לפני דאגי פוינטר. אחרי הכול, רק בזכותך הוא כאן." מארי התקדמה בזהירות פנימה, צעדיה מהוססים, והעיפה בי מבט מבעד לריסים הארוכים שלה. "היי." "שלום," אמרתי בחיוך. "אני שמח לפגוש את הנערה והאגדה. אפשר לשאול שאלה?" היא הרימה את עיניה בסקרנות מהולה בחשש. "איך את יצאת ג`ינג`ית כזאת?" מארי הביטה בי לרגע, לא מבינה את השאלה, ואז פרצה בצחוק. "אוה, זה," היא משכה קווצת שיער בגון גזר ומשכה בכתפיה. "זה מה שקורה כשאבא ג`ינג`י ואימא בלונדינית מתחתנים. נכון, ג`ן?" היא פנתה לאחותה. "יש לנו עוד אח עם שיער כהה – הגן הדומיננטי במשפחה של אבא; סבא שלי עם שיער חום. או היה לו שיער חום, כשהוא היה צעיר." "מארי לומדת ביולוגיה-כימיה," הסבירה לי ג`ני בשקט. "היא מאד חכמה." "שמעתי את זה, ג`ן," נופפה מארי באצבעה. "אל תקשיב לה, אני לא כזאת חכמה, פשוט לג`ני לא היה מספיק זמן בבית-ספר. אבל גם לה יש ראש." חייכתי, משועשע, לשמע הוויכוח הקליל בין שתי האחיות. זה נראה כאילו הן עקצו אחת את השנייה במומחיות, כאילו עשו את זה שנים. כשחושבים על זה, הן בטח עשו את זה שנים. המחשבות שלי עברו לג`אזי, אחותי הקטנה-גדולה, והסתקרנתי לדעת מה היא עושה עכשיו, עם מי היא מבלה, מה קורה איתה. התגעגעתי אליה לפתע. התנערתי ממחשבותיי כדי לראות את ג`ני ומארי מביטות בי בסקרנות. "סליחה," התנצלתי. "נזכרתי באחותי הקטנה. בכל מקרה," התרוממתי ממקומי, "אני אלך עכשיו. ביי, מארי, היה נעים לפגוש אותך. נתראה, ג`ן," נשקתי לה על לחיה ויצאתי מהחדר, שומע בחיוך סמוי את השריקה שמארי השמיעה בממזריות, ואת ג`ני צוחקת בקול רם. כשיצאתי מבית-החולים הייתי מחויך ומשועשע, אבל התחושה הזאת לא נמשכה הרבה זמן. כשפניתי להיכנס לרחוב שלי, ראיתי את מנדי מטיילת עם אותו בחור גבוה וחסון. כמו שחשבתי, הפנים שלו היו בעלות תווים חזקים, והעיניים שלו השחורות היו חודרות ועמוקות. וכן, הלסת שלו הייתה מרובעת. גנחתי. מצוין, בדיוק מה שהיה חסר לי עכשיו, חשבתי במרירות, וחניתי ליד הבית. מנדי והבחור עדיין היו רחוקים מטווח שמיעה, ואני נשארתי ברכב, החלון פתוח מעט, והעמדתי פנים שאני מדבר בטלפון. ניסיתי להאזין לשיחה שהם ניהלו בערנות שכזאת. "לא, קווין!" מנדי צחקקה כשהם עברו לידי. "אני לא יכולה, יש לי התחייבויות קודמות. אני צריכה לעבוד במסעדה, וגם ללכת לבי—" אבל הקול שלה היה מרוחק עכשיו, אז לא שמעתי את המילה האחרונה. הייתי מסוקרן לדעת להיכן היא עוד צריכה הייתה ללכת, אבל החלטתי לא לעקוב אחריה; לפחות לא כשעוג-מלך-הבשן הזה, קרי, קווין, הולך לידה. אני בהחלט לא צריך להיכנס לקטטות. יצאתי מהרכב, נעלתי אותו ונכנסתי הביתה. השלכתי את צרור המפתחות על השולחן הקטן בכניסה וניגשתי לטלפון, לוחץ על הכפתור של ההודעות; הוא הבהב. תהיתי לעצמי מי יתקשר אליי לטלפון בבית, הרי הנייד שלי עליי. שלפתי אותו מכיס מכנסיי וגלגלתי את עיניי בחוסר-סבלנות. הוא לא היה דלוק. הדלקתי גם אותו והנחתי אותו ליד המשיבון, הולך לקחת כוס מים ושומע את ההודעות בינתיים. "היי, דאגי, זה טום," שמעתי את הקול המוכר כל-כך. גלגלתי עיניים שנית. "הנייד שלך סגור, ואתה לא עונה בבית; אני מניח שהלכת לבקר את ג`ני-" הקול שלו התרכך לרגע – "בכל מקרה, רציתי להזכיר לך שיש חזרות היום – אנחנו נעבוד על When I Fall In Love! הצלחתי להשיג את האישור של בעלי התמלוגים, והם דווקא שמחו לשמוע שאנחנו עושים לזה קאבר. בכל מקרה, תהיה באולפן בשמונה. ביי." הנהנתי בראשי. מצוין. כבר לא הייתה לי סבלנות לחכות שנעשה את הקאבר הזה. וגם מסע הופעות עמד להתקיים בעוד כחודש, אז כדאי שנהיה מוכנים להפתיע את המעריצים. לגמתי מכוס המים וחזרתי לסלון, מאזין להודעות הבאות. "דאגי, זו ג`ייד מהבנק. תתקשר אליי, בבקשה." לא מעניין. הלאה. "היי, זו רייצ`. לדני יש יום הולדת עוד מעט, ואני לא יודעת מה לקנות לו. הצעות כלשהן?" משכתי בכתפיי. עוד רולקס? צחקקתי לעצמי. או שתסרוג לו צעיף או משהו. התחלתי להתקדם לכיוון האמבטיה, כשההודעה האחרונה הקפיאה אותי במקומי. "היי, דאגי. זו, אה, פרנקי. אני—אני צריכה לדבר איתך. לא ענית לי בנייד, אז התקשרתי, אה, לכאן. תתקשר אליי בהקדם האפשרי, בסדר? תודה. אמ, אני מקווה שאתה עדיין יודע את המספר שלי ולא מחקת אותו, אז, אמ, אני אתן לך אותו ליתר ביטחון. זה, אה, 078-854-8965. תחזור אליי." תפסתי בשולחן באצבעות מלבינות ממתח. פרנקי? מה היא רוצה ממני עכשיו? עברה הרי קרוב לשנה מאז שנפרדנו. היא לא—היא לא רוצה שנחזור, נכון? המוח שלי עשה לופים באוויר ואני לא ידעתי מה לחשוב. החלטתי להניח לזה לעת עתה ונכנסתי להתקלח, מקווה שהמים הקרים ינערו אותי ויעוררו אותי. פרנקי. מה קרה שהיא צריכה אותי? ~ אם יש תגובות, אני אפרסם עוד פרק.

dairy milk

New member
../images/Emo2.gif

זה היה ברור שמנדי תהיה בבית חולים, אבל עכשיו מסקרן מה יהיה עם פרנקי ^^

ריהותם

New member
../images/Emo97.gifרק אני חושבת שפרנקי מכוערת?

למען השם,אתה דאגי פוינטר,ואת הבת הכי מכוערת בחרת?:-* מזל שהוא לא התאהב בג'ני,זה יכל להיות טראגי.

Serena16

New member
מה זאת אומרת חלק אחד ואחרון? O:

ואני מאוד לא מקווה שדאגי יהיה בסוף עם פרנקי

Ruth Fletcher

New member
../images/Emo210.gifאוווו לייק ../images/Emo6.gif

סורי שלא הגבתי על פרקים קודמים פשוט בצפר, וגיחה והכל ... בכל אופןןן, אהבתי, מאודמאוד.
אבל מה פראנקי קשורה?!
מחכה להמשך

RockinKeren

New member
../images/Emo226.gif../images/Emo256.gifחתיכת#@%#@!#

יש עוד פרק נכוןן!?! XD את סתם כתבת פרק אחרון בשביל התגובות!??! XD נו טוב הלך לך. אני מאוד מאוד מאוד מאוד מאוד מצטערת שלא הגבתי לפרקים הקודמים. אבל יש כמה סיבות. אני עצלנית, אני קוראת מאוד מאוד מאוד לאט, אין לי זמן לקרוא.XD אבל עכשיו סוףסוף קראתי.
קודם כל חשוב לי מאוד לציין שג'ני ממש חמודה ושאני מתה עליה
ושהתאהבתי במארי, כי היא כמוני לומדת ביולוגיה כימיה. חעחעחעח
ופרנקי סוג של בת ז---! ><" הוא לא יחזור אליה נכון?!?! הוא לא יהיה עד כדי טיפש בשביל - לחזור אליה?! עדיף כבר את מנדי הטיפשה הזאת הזבל שמעדיפה את קווין על פני דאגי. (כאילו שזה הגיוני, מי היה מעדיף מישהו על פני דאגי פוינטר!?)
אני מאוד מקווה שדאגי יהיה עם ג'ני - זה מתאים לו
ומנדי עובדת בבית חולים. נכון?! מוחעחעחעחע .
אני עדיין חושבת שעדיף את ג'ני על פני מנדי. אבל כל עוד זה לא פרנקי, לא אכפת לי.
הכתיבה מדהימה, אבל זה משהו שאת יודעת, ואני מרגישה טיפשית לחזור על זה כל פעם מחדש.XD
ואני מאוד מאוד מאוד מאוד מאוד מצטערת שלא הגבתי על הפרקים האחרונים.
תסלחי לי בבקשה
מהיום אני אנסה להגיב באותו יום שאת מעלה - מקסימום יום אחרי. אבל אני אגיב!
ובאלללי כבר המשך!

../images/Emo228.gifפרק עשירי. XD

ו-
לכל מי שהגיבה. אני אוהבת אתכן לנצח נצחים.
כשהגעתי לאולפן הייתי עדיין מבולבל ומוטרד, וטום, שהעיף בי מבט מהיר, שם לב לכך. הוא הניח את הגיטרה שלו בצד, הביט בהארי לרגע והלך לעברי. "קרה משהו?" הוא שאל בשקט. "ג`ני?" "לא, פרנקי," אמרתי. טום הסיר את ידו והרים גבה בפליאה. "פרנקי? חשבתי שזה היסטוריה עתיקה כבר." "גם אני, עד שהיא התקשרה אליי והשאירה הודעה במשיבון בבית," אמרתי, נוטל את הבאס החדשה שלי, אנבל-לי, ופורט עליה. "מוזר." טום התהרהר לרגע. "אתה במצב לנגן?" "אני תמיד במצב לנגן," אמרתי בכנות. זה היה הדבר שגרם לי להירגע, שהיה כמו תרפיה בשבילי, כמו ריפוי בעיסוק. האצבעות שלי על המיתרים, המוסיקה באוזניים, האדרנלין, ההתרגשות, הלחץ – גם אם זו הייתה חזרה רגילה, השחזור של האקורדים והפריטה הנכונה.. הכול גרם לי לרוגע ולא למתח. תמיד מצאתי את הנגינה מרגיעה אותי, גם כשאבא שלי עזב את הבית, גם כשסבתא שלי חלתה, גם כשמנדי התעלמה ממני... ניערתי מראשי את המחשבה האחרונה והצטרפתי לנגינה של הבנים. לצערי, החזרה לא נמשכה הרבה מאד זמן – רק שעתיים, והייתי חייב לחזור הביתה ולשקוע במחשבות מעט הרסניות. נזכרתי בפרנקי ובזמן שלנו יחד; בכל הטיולים שעשינו, בצחוקים, בשטויות. היא איזנה אותי לפעמים, ולפעמים הצטרפה למעשי הקונדס שלי בלי להניד עפעף. היא הייתה בסדר, פרנקי, אבל לא בשבילי. החלטתי להתקשר אליה ולבדוק מה קורה איתה. "פרנק?" שאלתי כשהיא ענתה ב`הלו` הרגיל שלה. "אוה, דאגי. היי." הקול שלה נרעד לפתע. "קרה משהו?" שאלתי בדאגה. "דאגי," היא נשמה והקול שלה היה מעובה. "בבקשה, אתה יכול לבוא? בבקשה..." אז הלכתי אליה הביתה. דני תמיד צחק עליי שאני ג`נטלמן כזה, שכל בחורה יכולה לסובב אותי על האצבע הקטנה אם היא רק מכניסה לשיחה דמעות וקול נרעד, והייתי חייב להודות שהיה משהו בדבריו. ואת פרנקי באמת הכרתי, ובאמת דאגתי לה ואהבתי אותה – כמו שאוהבים אחות, או אהבה ישנה של אקסית. כשהגעתי אליה הביתה היא קידמה אותי בעיניים אדומות וביד מלאה טישו. חיבקתי אותה ממושכות וליטפתי את השיער השחור והקצר שלה, מנסה לנחם אותה ולהרגיע אותה שהכול יהיה בסדר. היא סירבה להאזין לקול ההיגיון ורק המשיכה לייבב. ידעתי שזה בגלל שעזבו אותה לפני זמן-מה. ליטפתי את גבה זמן ממושך, והיא הרימה אליי את העיניים החומות שלה, הגדולות והרכות, כמו עיניים של איילה, ואני נמסתי מיד. ידעתי מה היא מנסה לעשות. וידעתי שאם אני לא אלך מיד, אני אשאר שם, וזה לא היה רעיון טוב. "לילה טוב, פרנק," אמרתי לה ברכות. "את תהיי בסדר." אבל כשרכנתי לנשק לה על לחיה, איכשהו הפה שלה התגנב לאזור, ומצאתי את עצמי מנשק את השפתיים שלה. כשהתעוררתי בבוקר למחרת מצאתי את עצמי במיטה שלה. "אוי, פרנק, מה עשיתי?" גנחתי, והיא הסתובבה לעברי, עיניה ענקיות בפניה. "אני מצטערת," היא אמרה, כנות נשפכת מכל נים מגופה. "זה—לא תכננתי את זה. זה פשוט קרה." "אני יודע," נאנחתי. התרוממתי ממקומי, עטוף בשמיכה, והרמתי את הבוקסר שלי ואת מכנסי הג`ינס, לובש במהירות את הטי-שירט והאולסטאר. "אבל אני חייב ללכת." היא הביטה בי, משעינה את ראשה על כף ידה, ופיה נטוי לצד אחד. "יש מישהי, נכון? גם אם זה לא התפרסם." לא הייתי צריך לענות לה, הספיקה הסטת הראש שלי לצד אחד וחשיקת השפתיים. "תיארתי לעצמי. זה בסדר, דאג." והיא חייכה בעצב. "זה לא יקרה שוב, ואני מאחלת לך כל טוב." "תודה, פרנק." רכנתי לנשק אותה, והפעם היא הושיטה לי את הלחי שלה בצייתנות. "להתראות." כשסגרתי אחרי את הדלת נשמתי עמוק והצטמררתי. ידעתי למי אני צריך ללכת, ומה אני צריך לעשות. אז מיהרתי לבית-החולים. כשנכנסתי פנימה במרוצה, אלינור הביטה בי וזקפה גבות. "ג`ני לא פה יותר," היא אמרה. לרגע לא הבנתי למה היא מתכוונת, ונאחזתי בדלפק האחיות כדי לקבל שיווי משקל ולנסות להתאושש מההלם כשבהיתי בה בעיניים ענקיות מאימה. "לא, לא, ילד, תצא מזה," היא אמרה במהירות. "היא לא—הלכה. היא פשוט שוחררה הביתה לפני כמה שעות. באמת הגיע הזמן. אני מקווה גם שהיא לא תחזור אלינו יותר." "אוה." נשכתי את שפתי התחתונה בהרהור, שוקל את האופציות שלי. "טוב, יש לך את הכתובת שלה להביא לי?" "חיסיון רפואי," אמרה אלינור ביובש. "אתה יודע שהייתי שמחה להביא לך, אבל זה אסור. ויפטרו אותי אם אני אעשה את זה. תראה-" היא הצביעה למעלה, וכשהרמתי עיניי ראיתי מצלמות אבטחה. "הם הוסיפו את זה לא מזמן. אני לא אסתכן. מצטערת, ילד." "אה. לא, זה בסדר. אני אתקשר אליה, אני חושב." אלינור קרצה אליי. "בהצלחה, רק לא בשטח בית-החולים או שאאלץ להחרים לך את האייפון." העיניים שלה נצנצו במשובה, ואני חייכתי אליה, מרגיש איך מצב-הרוח שלי חוזר אליי. הוא נעלם ברגע שיצאתי מטווח ראייתה. "ג`ני, ג`ני, תעני..." מלמלתי כשפסעתי הלוך ושוב בחניון של בית-החולים. "נו, נו—אוה, היי!" אמרתי כששמעתי את הקול שלה. היא נשמעה מופתעת שהתקשרתי מוקדם היום. "ג`ן, זה חשוב. איפה את גרה? אני באמת צריך לדבר איתך." "מנדי?" היא שאלה בהבנה. "לא, פרנקי." "פרנקי?" יכולתי לשמוע את חוסר ההבנה גואה בקולה. "או-קי... אני גרה בסטמפורד-היל," היא אמרה. "אני מסמסת לך את הכתובת. תגיע, אני לבד בבית." "אוו, את מנסה לרמוז למשהו?" התבדחתי. "דאגי פוינטר, תהיה רציני או שאני מנתקת!" היא צחקה. "מארי עוד מעט באה בכל מקרה. טוב, אני שולחת לך. תוך כמה זמן תהיה פה?" "חצי שעה." "אוקי. אם אני לא פותחת – יש מפתח מתחת לשטיח." "בסדר. נתראה." ~

../images/Emo228.gifחלק II

חצי שעה מאוחר יותר כבר התייצבתי בפתח ביתה ופתחתי את הדלת עם המפתח. "ג`ן?" קראתי לחלל הבית. נכנסתי פנימה בזהירות. זה היה בית גדול, הקירות צבועים בגון קרם מרגיע והררי ספרים עמוסים על מדפים שמאיימים לקרוס כל רגע. עקבתי אחרי הקול שלה במעלה המדרגות – היה כבש לכיסא גלגלים – לכיוון החדר שלה. היא חיכתה לי בפנים, מודדת פאה בצבע בלונדיני שהזכיר את הצבע של השיער הטבעי שלה, והסתובבה כדי לפגוש במבטי. "מה דעתך?" היא שאלה. "כדי שאני אוכל ללכת לקולג` עם שיער." "מוזר לראות אותך עם שיער ארוך," אמרתי בכנות. "אבל זה יפה. באמת." היא חייכה והסירה את הפאה, חובשת את הכובע שהבאתי לה. "אז, ספר לג`ני. מה קרה עם פרנקי?" היא הניחה את ידיה על סנטרה והשעינה עליהן את ראשה, מביטה בי בסקרנות. "לא נפרדת ממנה? מה פתאום היא חזרה?" "זו הייתה טעות," נאנקתי. "או-או," ג`ני אמרה באיטיות. "אתה לא-" הנהנתי בראשי ועצמתי את עיניי אל מול המבט ההמום שלה. "למה?" "זרקו אותה." "וככה אתה מנצל בנות?" היא זעמה. "תתבייש לך!" "לא, זה לא ככה!" התגוננתי. "היא התקשרה אליי בוכה, ורצתה שאני אבוא—אני לא יכול להתנגד למישהי שבוכה, זה גורם לי להרגיש.. רע עם עצמי. אז הלכתי אליה הביתה, והדבר הבא שאני זוכר זה שאני מנשק אותה ומתעורר במיטה שלה בבוקר למחרת." "אוי, דאגי," עיניה של ג`ני היו מלאות דאגה. "ואני מרגיש ממש רע עם עצמי עכשיו – כי למרות שאני לא עם מנדי והכול, בעיניי אנחנו יחד, וזה שהייתי עם פרנקי אתמול בלילה רק גורם לי לרצות להטיח את הראש בקיר, כי זה נחשב בגידה." נאנחתי. "מה אני עושה, ג`ן?" "מה פרנקי אמרה לך אחר-כך?" שאלה ג`ני. "היא שאלה אם יש לי מישהי. לא אמרתי כלום, רק העפתי מבט לתקרה ונשכתי שפתיים, ואז היא אמרה שהיא מצטערת ושזה לא יקרה שוב." "הומ." ג`ני חשקה שפתיים. "מה?" "טוב, היא נשמעה לך כֵּנָה?" "כן, דֵי. למה?" "כי אם ככה, אני לא חושבת שאתה צריך להרגיש כל-כך רע עם עצמך, אחרי הכול זו אשמתה והיא, אה, פיתתה אותך," היא הסמיקה לבחירת המילה של עצמה, אבל אני התעלמתי. "וחוץ מזה, היא גם אמרה שזה לא יקרה שוב. אז הפעם העולם הנשי – בראשותי, כמובן – נותן לך חנינה. חד פעמית!" היא זקרה אצבע מתרה. "אוי ואבוי לך אם זה יקרה שוב!" הרגשתי כאילו הר שלם נגול מעל לבי. "ג`ן, את מלאך." "ואתה שטן קטן," היא צחקקה. "ספרי לי על זה," מלמלתי. "בכל מקרה, איך זה ששחררו אותך היום בבוקר? ולמה לא סיפרת לי? כשאלינור אמרה לי שהלכת, הייתי בטוח שהיא מתכוונת לגרוע מכל!" "רציתי לעשות לך הפתעה!" היא מחתה. "רציתי להתקשר אליך מהבית ולומר לך לבוא לכאן. מארי הייתה אמורה לאפות עוגה והכול. אני אשמה שיש לך בעיות מצפון שבגינן אתה רץ לפסיכולוגית ג`ניפר ג`נט ליין כדי להתוודות? לא. אז אל תאשים אותי." העיניים שלה ריקדו בשעשוע, ואני חייכתי. "ג`ניפר ג`נט?" צחקתי. "כשהיית קטנה קראו לך ג`יי-ג`יי?" "שתוק, דאגי," היא אמרה באזהרה משועשעת. "לא צוחקים על השם שלי." "טוב, בסדר. אז ללכת ולחזור כשהעוגה תהיה מוכנה? אני באמת רעב." "המ, אוקי. אבל לך לפני שמארי תגיע, וכשתאכל מהעוגה תעשה את עצמך מופתע ותגיד שזה טעים!" "בסדר," צחקתי. רכנתי קדימה ונישקתי למצחה. "ביי, ג`ן. את נהדרת. נראה אותך עוד מעט." "ביי, דאגי." כשהסתובבתי ללכת הביתה, פספסתי את המבט המהורהר שעמד בעיניה. ~ אוווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווו, מעניין מאד... נונו, אז מה דעתכן? על פרנקי, על דאגי (האידיוט, לדעתי. זה כלכך לא היה מתוכנן, רק שתדעו לכן XD), על ג'ני... ואני לא יודעת מה איתכן, אבל אני ממש אוהבת את קווין. אתן יודעות שקראתי לו קווין על שם קווין ג'ונאס?
(זו טל - המלאכית בלבן - והרעיונות שלה. לול.) יום שני פרק נוסף בעלילות דאגי, הבאסיסט והאגדה. ^^ תגיבו.

RockinKeren

New member
../images/Emo226.gif../images/Emo256.gifהאאהעהעא ,

אני מתה על ג'ני
היא ממש חמוודה 3> איזה כיף ששיחררו אותה. D: ~אני עדיין בעד שהוא יהיה איתה, ולא עם מנדי~
ופראנקי מטומטמת וחרמנית.
למרות שמי מאשים אותה? הרי אין בת שלא רוצה את דאגי.
ולא דאגי הוא שטן קטן - פרנקי היא שטן. ולא קטן, אלא גדול
פרק מדהים (או שזה היה 2? O: לא ממש הבנתי.XD) לא יכולה לחכות ליום שני!

../images/Emo204.gif../images/Emo3.gif

כולם אוהבים את ג'ני, אי אפשר ממש שלא. XD גמני שמחתי ששחררו אותה. אני אוהבת אותה. היא מותק. ^^ ולמה את רוצה את דאגי וג'ני בתור זוג? זה ממש מוזר. Oם הם חברים אפלטוניים וזהו.
כן, אף אחד לא ממש אוהב את פרנקי. לול. חח כן, אין בת שלא רוצה את דאגי. אני מודה ומתוודה, גמני רוצה אותו.
תודה!

RockinKeren

New member
../images/Emo226.gif../images/Emo256.gifכי ג'ני הכי חמודה. O_O

ומגיע לדאגי את הכי חמודה
ולא איזה אחת שנוטשת אותו לקווין ג'ונאס. פחח.
או פרנקי, שהיא סתם זונה.
מבינה למה אני רוצה את דאגי עם ג'ני?

Ruth Fletcher

New member
../images/Emo210.gif../images/Emo6.gif

ג'ני חושקת בדאגי וג'ני חושקת בדאגי!!! ניינינינ
פראנקי טיפשה
ו..ו..גם האלינור הזאת חושקת בו ורוצה לאנוס אותו בסתר?!
כולן חושקות בו?! טובנו, אי אפשר להאשים אותם
מחכה להמשך

../images/Emo204.gif><''

למה כולם חושבים שג'ני חושקת בדאגי? OO'' הו, נו, טוב. בעולם מקביל, אולי.

למעלה