When I Fall In Love With You

../images/Emo204.gif../images/Emo228.gifWhen I Fall In Love With You

פרק 13. ^^ כמספר הדראבלים שכתבתי היום לדראבליית פלייליסט בפורום פאנפיקים.
פרטים: אורך: 23,183 מילים, 43 עמודים. שיפ: קצת רייני. וג'יו / טום. וטל / הארי. ממ. ודאגי / מנדי כשיפ ראשי! אני פשוט אוהבת אותם יחד. D: [אפשר לקרוא לדאגי ומנדי דאנדי, או שזה יותר מדי 'קרוקודיל דנדי' כזה? Oם] ז'אנר: קצת מכל דבר: אנגסט, רומאנס, פלאף, RPF... דירוג: G. להלהלה. ^^'' הצהרה: הבנים לא שלי, לצערי הרב מאד. אחרת הייתי יותר משמחה לנחם את דאגי ברגעי משבר. *אנחה* גם רייצ'ל לא שלי, וכל הקונספט שלה שייך לסיון. שכחתי משהו?

../images/Emo228.gifחלק I

"ג`ני, וונדי מגיעה לבקר," אמרתי לה למחרת. עיניה הכחולות של ג`ני נדלקו וחיוך רחב עלה על שפתיה, חושף גומות חן שלא הבחנתי בהן עד כה. "אוה, יופי! אני סופסוף אוכל לפגוש אותה ואת איימי וקלייר!" היא אמרה בשמחה. היא נראתה טוב יותר, במין צורה חיוורת ומוזרה. העור שלה היה חיוור וידיה נמלאו נמשים מהטיולים בשמש. הייתי לוקח אותה לטייל בחוץ לעיתים קרובות כשהשמש זרחה בחוץ ואפשר היה לראות פיסות שמיים כחולים בין העננים המעושנים. השיער שלה התחיל לצמוח בקווצות קטנות על הראש שלה, גורם לה להיראות כמו ציפור מרוטה, והיא המשיכה לחבוש את הכובעים שלי. נהגתי לבוא אליה עם שני כובעים – אחד היא הייתה לוקחת מיד וחובשת, ואת השני הייתי משאיר עליי. הטיולים האלו היו מרגיעים אותי – וגם אותה. "כן. מנדי חושבת שקלייר שלי," הוספתי, מעווה את הפנים שלי בחמיצות. רק כשהייתי עם ג`ני הבנתי את רמות האידיוטיות שהגעתי אליהן. יותר מטומטם מזה לא יכולתי להיות, למען האמת, או ככה לפחות חשבתי. נאנחתי ודחפתי את כיסא הגלגלים שלה, כשאנחנו מתקדמים לכיוון הבית שלה. לקחתי אותה לשמוע את ההקלטה של השיר החדש שלנו, Fairytales Do Exist (מילים: דאגי פוינטר, לחן: טום פלטצ`ר, דני ג`ונס, דאגי פוינטר), ודמעות עמדו בעיניה כשהיא שמעה אותו. Princes in shining armors don`t exist That`s what you told me very strong And I thought too that fairytales don`t exist But we both found out that we were wrong I saw you there small and bright With that yellow summer dress of yours And when I thought my heart skipped a beat She is my own fairy, of course So I held my breath Held my tongue Stepped forward and said Fairytales do exist I knew it the moment I saw you The street stood still And I came near To kiss you on your lips In the minute I saw you… "למי כתבת את זה?" היא שאלה אותי בשקט כשיצאנו החוצה. משכתי בכתפיי. "לוידע. אני חושב שזה היה כשפגשתי אותך, ופגשתי את מנדי, והכול התערבב לי ביחד, ופשוט זה—יצא החוצה, אני מניח. ישבתי יום אחד ליד השולחן עם העט ביד וכשהרמתי אותו זה כבר היה כתוב." חייכתי אליה בעדינות. "ג`ן, גם את הדבר הכי טוב שקרה לי בחיים, את יודעת." היא חייכה, חיוך שכמעט שבר את ליבי מכמות העצב שנאצרה בתוכו. "תודה, דאגי." היינו מאד קרובים אליה הביתה כשהיא לפתע נופפה בידה וקראה, "תעצור!", ואני בלמתי אותה בחריקת גלגלים. הבטתי בה בהלם והייתי מופתע לראות כתמים אדומים בוערים על לחייה החיוורות, ועיניה הכחולות מנצנצות. היא הביטה הרחק ממני, עיניה מרחפות ומתמקדות באדם יחיד שהלך מולנו, ראשו מושפל לקרקע וידיו תחובות בכיסי מכנסיו. "קווין!" היא קראה. קווין?! המחשבה החטופה הזאת עברה בראשי כשהבחור הרים את ראשו וזיהה את ג`ני. עיניו הוארו והוא מיהר לעברנו בריצה קלה על רגליו הארוכות. הידקתי את אחיזתי בידיות כיסא הגלגלים וחישלתי את עצמי לפגישה עם עוג-מלך-הבשן, שכן זה היה הבחור כהה-השיער והאתלטי שהסתובב עם מנדי בכל פעם שראיתי אותה. "אלוהים אדירים, ג`ני! טוב לראות אותך מחוץ לבית-החולים!" הוא הגיע אליה ורכן למולה, מנשק לשפתיה ברכות, ונשימתי נעתקה. "אוה, קווין," ג`ני כרכה את זרועותיה מסביב לצווארו. "אני כל-כך שמחה לדעת שאתה בסדר. כמה זמן אתה כבר לא חולה, תזכיר לי? שנה?" היא עקצה אותו, והוא היה מודע היטב לדבר. הצחוק שלו היה עמוק וגברי, וגרם לרטט לעבור בעמוד השדרה של ג`ני, שעדיין הצמידה את פניה לחזהו. הוא ניתק אותה ממנו והחזיק את פרקי ידיה העדינים בידיו הגדולות. "את יודעת שזה יותר, ג`ן," הוא אמר ברכות. "יותר כמו שלוש שנים, בערך. כשאת התחלת להגיע הרבה לבית-החולים, אני כבר הייתי בשלבי החלמה." הוא הזכיר לה, מתרומם על רגליו ומחליק על ראשה מכוסה הכובע. "כובע יפה," צחק. "שלו," ג`ני הצביעה עליי, ואני התכווצתי אפילו יותר. קווין בבירור לא שם לב אליי עד עכשיו, והמצב הזה מצא חן בעיניי. עכשיו, כשתשומת הלב שלו התמקדה בי, ראיתי ניצוץ הכירות מהבהב בעיניו, ויכולתי לחוש בגלגלי המוח שלו טוחנים ומנסים לנחש מאיפה הוא מכיר אותי. "זה דאגי פוינטר, אתה יודע." "נעים מאד," הוא אמר, מושיט את ידו ללחיצה. כשלחצנו ידיים, פרקי אצבעותיי התפוקקו, וכשידי הוחזרה לרשותי יכולתי לעסות אותה בשקט, יודע בבירור שהולך להיות קשה מאד לנגן בגיטרה אחרי לחיצת יד שכזאת. "איך אתה מכיר את ג`ני שלנו?"

../images/Emo228.gifחלק II

"אמ, מארי שלחה לנו מכתב, ואני קראתי אותו והחלטתי לבוא לבקר אותה, ומאז הכול היסטוריה," תמצתי את תולדות הכרותינו. "אני מכיר אותה כבר קרוב לחודשיים – נכון, ג`ן?" הבטתי בה לאישור, והיא הנהנה בראשה לחיוב, "למרות שזה נראה הרבה יותר מזה." חיוך קל עלה על שפתיי, ונעלם מיד. החזקתי בידיות הכיסא כאילו הן יגנו עליי מפני אויב בלתי ידוע. "ואתה, אה, מכיר אותה מבית-החולים?" "כן," קווין אמר ברצינות. ג`ני החזיקה בידו בחוזקה, כממאנת להרפות. "אני מכיר אותה משם. פעם שנינו היינו באותו צד של הגדר. אני כבר עברתי לצד השני, ועכשיו אני מחכה שהיא תעבור. נכון, ג`יי?" וג`ני הנהנה לעברו, עיניה זוהרות אפילו יותר ממקודם. "אבל מה אתה עושה פה, קוו?" היא שאלה ברצינות. הוא משך בכתפיו. "נתתי טרמפ לדִידִי," הוא הסביר. "היא חזרה בדיוק מבית-החולים ורצתה ללכת למשמרת הלילה שלה." הוא חייך לעבר ג`ני. "היא כזאת מלאך, הילדה הזאת. נכון?" ג`ני הנהנה, נשימתה קצרה. "בדיוק חשבתי להציע אותה לדאגי. היא עדיין לבד, נכון?" קווין הנהן. "בכל מקרה, ג`ן, מותק, היה טוב לראות אותך. אני מקווה לפגוש בך יותר בחוץ, מה? לא רוצה לבוא לבקר אותך בבית-החולים עם אמנדה שוב. היא אמנם אחות גדולה מתוקה, אבל אני לא צריך לבלות איתה עשרים וארבע שעות ביממה, נכון?" "קווין הוא אחיה של דִידִי," הסבירה לי ג`ני כשקווין נפרד ממנה בנשיקה קצרה ומתוקה על שפתיה. היא הייתה מעט מסוחררת, ואני חייכתי לעצמי. "הוא יותר גדול ממני בחצי שנה, בערך, ודִידִי יותר גדולה ממנו בשנתיים או משהו. היא נולדה ב, אה, דצמבר, מתישהו." ג`ני קימטה את מצחה בהרהור. "חגגנו לה יום-הולדת בבית-החולים, עשינו לה מסיבה וזה. היה כיף." "היי, ג`ן, אף פעם לא שאלתי אותך," אמרתי, מופתע מעט. "יום ההולדת שלך, מתי הוא?" "עשרים וארבע לראשון," היא צחקקה. "פספסת. הגעת אליי יומיים אחר-כך. אני חייבת לציין שזו הייתה מתנת יום ההולדת הטובה ביותר שיכולתי לבקש, לפגוש אותך ואת הארי, טום ודני." היא נשמה עמוק. "עכשיו אני יכולה למות מאושרת." "אל תגידי דבר כזה!" הצלפתי בבהלה. שנאתי כשהיא התחילה לדבר על המוות שלה. "בסדר, בסדר," היא נכנעה מהר מאד, ונכנסנו לבית שלה. העליתי אותה לחדר שלה, והיא התרוממה ועברה למיטה שלה בכוחות עצמה. היא הייתה הרבה יותר חזקה עכשיו, והתחלתי לומר לה שבקרוב היא תוכל לעשות טיולים קצרים ברגל ולא בכיסא. היא חיכתה בקוצר רוח ליום שבו זה יקרה. בינתיים היא חיבקה אותי קצרות ונשקה ללחיו, ונפרדנו. כשירדתי במדרגות חשבתי ששמעתי אותה ממלמלת, "אבל זה יקרה, מתישהו. וכשזה יבוא, לא תהיה ברירה אלא להתמודד עם זה." היא נאנחה, ואני, חושב שדמיינתי את כל זה, נסעתי הביתה. ~ אני פשוט אוהבת את קווין. הוא כזה חמודי. ^^

Ruth Fletcher

New member
../images/Emo210.gif../images/Emo99.gif

"ג`ן, גם את הדבר הכי טוב שקרה לי בחיים, את יודעת."
הוהוהוהוהוה ועליתי על זה! דידי - אמנדה - זאת מנדי וג'ני רצתה לשדך בין דאגי למנדי וכאילוכאילו זה כזה אואואואו D:D:D:D:D:D: או שאני אצא סופר טיפשה או חכמה XD כאילו , זה נכון, נכון?
XD אוחח אני צריכה ללמוד לסתום
רגע, פרק 13?! לא אמרת שיש רק 14 פרקים?

../images/Emo204.gifלא, האן. ^^

יש 18! DDD: ואני לא מגלה ולא מגלה. תצטרכי לחכות כמו כולם.
אבל תודה רבה רבה רבה!

RockinKeren

New member
../images/Emo226.gif../images/Emo256.gifהאעהאעהאעהא@!#@!#!@# ../images/Emo6.gif../images/Emo23.gif

הם אחים!!@#!@#!# הם פאקינג אחייייייייים !@#!@# אני כבר לא שונאת את מנדי, או את קווין.
הוא פתאום נעשה חמוד למדי!
וחזר להיות במראה חתיך במיוחד!
יאווווווווו @#$@#!@!@# זה לא היה צפוי בשיט.XD אבל עכשיו זה כזה מושלם, דאגי ומנדי, קווין וג'ני.
מוחעחעחחע
למרות שאני עדיין אוהבת את ג'ני יותר, היא הכי חמודה
ובסוף יתברר שאני טועה, ודידי זאת בכלל לא מנדי
ד"א השיר, את המצאת אותו נכון?
הייתי חופרת לך הרבה יותר, אבל אני פשוט באמצע ללמוד למבחן בהיסטוריה. אבל הייתי חייבת לקרוא אז...
פרק מדהים!

../images/Emo204.gifבאמת? OOO:

אחים? לא מגלה.
תחכי בסבלנות, נו! XD וכן, אני כתבתי. תודה, מאמי!

RockinKeren

New member
../images/Emo226.gif../images/Emo256.gifדיי, אל תוציאי אותי סופרטיפשה.XD

"קווין הוא אחיה של דִידִי," דידי=אמנדה=מנדי! כן, זה הגיוני שהם אחים!! XD
אואו, מי יודע, אולי יום אחד את תכתבי שירים למקפליי לא רק בפיקים.
חחחחח

../images/Emo204.gifLOL

מה אהבת במיוחד? את הנורה שנדלקה מעל הראש ואמרה, 'הו, קווין ומנדי אחים!'?
לא מגלה ולא מגלה. D: ותודה רבה!~

../images/Emo228.gifפרק 14

כשהטיסה של וונדי הגיעה, גם ג`ני חיכתה איתנו בטרמינל. היא כבר עמדה – עברו שבועיים מאז פגשנו את קווין, והסתבר שהוא היה בא לבקר אותה כשלא הייתי, מה שגרם למצב-הרוח שלה ולביטחון העצמי שלה להרקיע שחקים, והיא נעמדה הרבה יותר מהר ממה שציפינו שיקרה. החזקתי את היד שלה בידי, ולחצתי אותה בחוזקה כשזיהיתי את וונדי מחזיקה את קלייר, שכבר הייתה בת קרוב לשלושה חודשים. "הנה," הוריתי לה על האישה הקטנטונת עם השיער בצבע הדבש והעיניים הענבריות שחייכה לעברנו. "זו וונדי. וקלייר-" החוויתי לכיוון התינוקת שישנה בשלווה בזרועותיה. "ואיימי." מחווה נוספת אל הילדה הקטנה בת השלוש שדידתה על רגליים שמנמנות, אצבעותיה לפותות בחוזקה מסביב לסִילִי. "ופיטר." גבר גבוה וחסון, שיערו שחור ועיניו ירוקות נופף לעברנו בחיוך קטן. "עכשיו את מכירה את כולם." "מגניב." היא הסיטה קווצת שיער בלונדינית מעל מצחה בחוסר סבלנות, תוחבת אותה מתחת לכובע. "תציג אותי בפניהם?" הצגתי את ג`ני בפניה של וונדי, ששמחה מאד לפגוש אותה. עד מהרה השתיים פטפטו כמכרות וותיקות, בזמן שאני החזקתי את קלייר בזרועותיי וחייכתי אליה בחיבה. איימי משכה במכנסי הג`ינס שלי ושלחה אליי חיוך בוהק. "תודה על סִילִי," היא אמרה, עיניה נוצצות. "אין בעד מה, איימ," אמרתי בשעשוע. בילינו אחר-צהריים מטורף; טיילנו ואכלנו וצחקנו, והיה ממש נהדר. איימי לא הפסיקה לצחוק כל היום, והצחוק שלה היה הדבר המדבק ביותר בעולם. כל פעם שהיא פתחה את הפה וחשפה חניכיים מלאי שיניים קטנות ופניניות, לא יכולתי שלא לחייך. וכשאני חייכתי, ג`ני חייכה, ואז כולם כבר צחקו ביחד איתנו. שום דבר לא העיב על היום הזה, אפילו לא המחשבה הקלושה על מנדי שריחפה כתמיד בתת-הכרתי. כשהחזרתי את ג`ני הביתה, היא חייכה וחיבקה אותי קצרות. "היה לי ממש כיף היום, דאגי," היא אמרה ברצינות. "מתי הם חוזרים? הייתי רוצה לבלות קצת יותר זמן עם וונדי. היא ממש מתוקה. אני לא מאמינה שעזבת אותה," חבטה בזרועי במשובה. "היה לה את פיטר. היא תמיד הייתה חברה טובה, וידענו שלעולם לא נהיה יותר מזה." משכתי בכתפיי. "הם נשארים פה לשבוע. לפיטר יש פה דברים שהוא רוצה לברר, בקשר לעבודה שלו – הוא עובד בשלוחה של IBM בארצות-הברית, וכששמעו שהוא מגיע ללונדון שלחו אותו לבדוק כמה דברים בשלוחה שלהם כאן." גלגלתי עיניים. "ממתי חופשה הופכת לעבודה?" תהיתי ביני לביני. "ככה זה כשיש לך משפחה," אמרה ג`ני בשקט. "חייבים לעשות הכול כדי להתפרנס ולוודא שיהיה הכול לילדים ולאישה. אני חושבת שגם אתה תהיה כזה," היא הוסיפה, כמו לעצמה. "תדאג לאשתך כמו שפיטר דואג לוונדי, ואפילו יותר." "אשתי?" צחקתי. "ג`ן, אין לי אפילו חברה, את מדברת על אישה?" אבל כשראיתי את המבט העגום בעיניה רכנתי ותפסתי בכתפיה. "ג`ן. אני סומך עלייך שאת קוראת אותי נכון. אני בעצמי לא יודע, אבל אני חושב שאת מכירה אותי מספיק טוב. אל תשאלי אותי איך אני יודע, אבל אני פשוט יודע." רכנתי והדבקתי נשיקה קלה על מצחה. "לילה טוב, ג`ן. תחלמי חלומות טובים." "לילה טוב, דאגי." עקבתי אחריה בעיניי עד שהיא נעלמה מבעד לדלת הבית, והלכתי הביתה. כשהגעתי לשם, וונדי חיכתה לי על המדרגות. היא התרוממה כשהבחינה בי, ניערה את מכנסי הג`ינס שלה והביטה בי ברצינות. "היי." "אוה, היי, דִי," אמרתי, מופתע. "מה את עושה כאן? איפה פיטר ואיימי וקלייר?" פתחתי את הדלת ונתתי לה להיכנס ראשונה, עוקב אחריה פנימה ומשליך את המפתחות לתוך קערת הפירות. מחר אני בטוח לא אזכור איפה שמתי אותם. הדלקתי את האור בסלון וקרסתי לתוך הספה. "קרה משהו?" "מה- מה אתה יודע על ג`ני?" היא שאלה בשקט, מתיישבת על ההדום מולי ונועצת בי את עיניי הדבש שלה. פס זהב הקיף את האישון השחור, גורם לעיניים שלה לרצד בזוהר מותך. "מה שאת יודעת, אני חושב." משכתי בכתפיי. סיפרתי לה את כל הפרטים שידעתי עליה, וכשסיימתי, היא הנהנה בראשה והשעינה אותו על ידיה. מהורהרת. "ממ." "מה, `ממ`?" "כלום." היא שתקה לרגע. "ומי זה קווין?" "לוידע," השבתי בכנות. "מישהו שהיא מכירה. אבל מה כל השאלות האלו אמורות להביע?" "ידעת שקווין חבר שלה?" משכתי שוב בכתפיי. "שיערתי לעצמי." "אוה." היא שפשפה את עורפה וחיוך נבוך עלה על שפתיה. "רק רציתי להיות בטוחה שאתה יודע, ושאתה לא מנסה שום דבר. קווין יהרוג אותך אם כן." "וונדי!!" "מה?" היא צחקקה. "תוֹדֶה, איתך אי אפשר לדעת." "בסדר, אבל עדיין!" מחיתי. "את מכירה אותי! את יודעת שאני לא אעשה דבר כזה! בחייך." השתתקתי לרגע. "למה התכוונת כשאמרת שקווין יהרוג אותי?" שאלתי בחשדנות. "אוה. סתם מהסיפורים שג`ני סיפרה לי," היא חייכה בערמומיות. "היא בחורה מתוקה. אולי נפגש שוב, מתישהו? כולנו יחד, או אפילו רק שתינו. יש לי בית-קפה מצוין שאני יכולה לקחת אותה אליו.." והחיוך הממזרי ריצד בעיניה. "יופי, וונדי," אמרתי ביובש והתרוממתי ממקומי. "עכשיו, אם סיימת את הטפת המוסר, אני אשמח ללכת לישון. היה לי יום עמוס." "ביי, דאגי." היא עדיין צחקה כשיצאה מהדלת. גלגלתי אחריה את עיניי והלכתי לישון.

../images/Emo228.gifחלק II

השבוע שבו משפחת אבשייר בילתה בלונדון היה אחד הטובים בחיי. בילינו זמן נהדר ביחד; אפילו הבנות הצטרפו אלינו באחד הימים והלכנו לשיט, דבר שלא עשינו הרבה מאד זמן. איימנו להטביע זה את זה, חבטנו זה בזה והתזנו מים. הרגשתי שוב בן שש-עשרה, והעיניים של ג`ני נצצו בבת-צחוק. כשהיום הסתיים, וונדי לקחה את ג`ני, מעמיקה את ההכרות ביניהן. היא קרצה אליי כשהן נפרדו מאיתנו – גלגלתי עיניים בייאוש-מעושה – וכרכה סביב כתפיה של ג`ני את ידה. יכולתי לשמוע אותה מספרת לה על "איזה בית-קפה אחד שאני ממש אוהבת, וכל פעם שאני מגיעה לכאן אני הולכת אליו, ובפעם האחרונה שהייתי בו דאגי בא לראות אותי. הייתי בהיריון עם קלייר, והייתה שם מלצרית חמודה כזאת—" הצחוק של ג`ני הגיע עד אליי. הסתובבתי כדי לראות את פיטר מביט אחריהן בפליאה. משכתי בכתפיי. "מה? היא רצתה לעשות את זה כבר מהפעם הראשונה שהיא ראתה אותה. בנות, מה אפשר לעשות." "גם איימי וקלייר יהיו ככה?" הוא תהה, מביט בשתי הבנות ישנות, כרוכות אחת בשנייה, היד של איימי מונחת כמגוננת על בטנה הקטנה של התינוקת. השיער החיוור שלה התפזר סביב ראשה כמו הילה, והיא נראתה מלאכית למדי. "לך תדע." חייכתי בחיבה אל התמונה השלווה שמולי, ובהחלטה של רגע שלפתי את האייפון וצילמתי אותן. "אני אפתח את זה ואשלח לך," הבטחתי לפיטר שהרים לעברי גבה משועשעת. הוא חייך והניד בראשו בחיוב. חיכינו לשתיים בבית-המלון בו האבשיירים שהו בתקופת החופשה, ופיטר בינתיים ניהל מרתון שיחות טלפון למען השלוחה שלו בארה"ב. כשהן הגיעו אחרי ארבע שעות, הן היו סמוקות וצוחקות, וברגע שהניחו עליי את עיניהן, החליפו מבטים צופני סוד. נאנחתי. עוד סודות. הידד. חיבקתי את שתיהן ובירכתי אותן לשלום, פיטר מהנהן בראשו לאות שהבחין בהגעתה של אשתו, והצעתי לג`ני טרמפּ הביתה. "אוקי, תודה, דאגי," היא אמרה, מעיפה עוד מבט משועשע וסודי אל וונדי, שהנהנה בראשה והחניקה צחקוק. "ביי, וונדי," היא חיבקה אותה בחיבה ונשקה לה קלות על לחיה. "תמיד תענוג לראות אותך. תודיעי לי בפעם הבאה שתגיעי. יש לך את המספר שלי, נכון?" היא חייכה. "וגם אם לא, קחי מדאגי – לו יש." "נתראה, ג`ני," וונדי אמרה ברכות, משהה את עיניה עוד רגע קל על הנערה הצעירה, חיבה מהולה בצער מרחפים בגון קולה. "תשמרי על עצמך. דאגי – תשגיח עליה," היא הזהירה. "כן, אימא," מלמלתי. חיבקתי אותה, נופפתי לשלום לפיטר, ויצאנו החוצה. "אז על מה דיברתן כל-כך הרבה זמן?" שאלתי את ג`ני בסקרנות כשנכנסנו לאאודי הלבנה שלי. "הייתן בחוץ איזה ארבע שעות, אולי יותר. על מה יש כל-כך הרבה לדבר?" ג`ני צחקקה לעצמה בממזריות. "אוה, לבנות תמיד יש על מה לדבר, דאגי," היא הבטיחה לי. "תאמין לי." עוד צחקוק מרושע במקצת נמלט מפיה, ואני העפתי לעברה מבט מופתע. ג`ני לא נהגה להיות ממזרית ומרושעת, והייתי חייב להודות שדווקא התאים לה המראה האפל הזה. "בכל מקרה, אל תדאג. אתה תגלה לבד, תאמין לי." היא צחקקה שוב וטפחה על כתפי כשבלמתי לפני הבית שלה. "לילה טוב!" "לילה טוב..." אמרתי בחולשה. לא המתנתי שהיא תיכנס פנימה – רק ווידאתי שהיא נעמדה בפתח – ונסעתי הביתה. השבוע לאחר מכן חלף באיטיות משוועת. לא פלא, אחרי שבוע שלם של בילויים וכיופים, מגיע השבוע של החזרה לשגרה, ואליו תמיד קשה להסתגל מאשר לשבועות האחרים שהפכו להרגל. בילינו את כל השבוע בחזרות לקראת ההופעה המגיעה והולכת. פלטצ` אהב ללחוץ עלינו כדי שנתאמן כמה שיותר, והוא פשוט עמד ונשף בעורפינו, בצורה מילולית ולא מילולית. היו פעמים בהן השערות על העורף שלי היו מסתמרות כי הוא היה צץ פתאום ותובע המשכים, דמואים ועבודה קשה יותר. לפעמים, כשלא יכולתי לשאת את זה יותר, הייתי הולך לג`ני ומתלונן בפניה, והיא הייתה מרגיעה אותי. היא בלתה הרבה זמן עם קווין לאחרונה, ושמחתי לראות את העיניים הכחולות שלה נקיות מעננים ובהירות. זה גרם לי לחייך, ואז הייתי מנגן טוב יותר. בכלל, בגלל שבקושי היה לי זמן לנשום, כל שכן לחשוב לעצמי, מנדי פרחה כמעט לגמרי מזיכרוני. היא השתקעה לה בתת-המודע שלי והבליחה בזמנים שונים, גורמת לי לפעמים למעוד באקורד או בתו. בגלל שההופעה התקרבה, ובהופעה החלטנו לנגן ב-live את השיר של נייט קול, החלטתי להשמיע לג`ני את הדמו של When I Fall In Love. היא התלהבה. "וואו," היא אמרה, והקול שלה היה מעט שנוק, "מי החליט לעשות את הקאבר הזה?" השפלתי את עיניי בענווה מדומה. "אוי, דאגי, גדלתי על השיר הזה!" היא כרכה סביבי את זרועותיה, והצחוק שלה צלצל סביבנו כמו פעמונים. "אבא שלי הולך לאהוב אותו! בייחוד כשהוא ישמע את הקאבר המהמם הזה שעשיתם לו! מתי ההופעה?" היא הוסיפה, משחררת אותי. שפשפתי את עורפי והתכווצתי קצת. היא תפסה אותי חזק משציפיתי. "אמ, עוד שבוע וקצת," עניתי לה. הוצאתי את הדיסק מהמערכת ונתתי לה. "קחי, זה יצא לרדיו בתור בי-סייד, אז את הראשונה שמקבלת אותו. לחתום לך על זה?" שאלתי בשעשוע. "כן, למה לא," היא החליטה, ואני חתמתי על הדיסק והבאתי לה. "יופי, יום יבוא וזה יהיה פריט אספנות, ואני ארוויח עליו הון תועפות." היא צחקקה. "אני מקבלת כרטיס להופעה?" "כן, בטח," אמרתי, מופתע בכלל שהיא שאלה. "כרטיס VIP. למה את שואלת?" "אני יכולה לקבל עוד שניים?" היא שאלה בהיסוס. "לא, בעצם אני צריכה שלושה." "אני מאמין שכן. למה, את מי את רוצה לקחת?" הנחתי את אנבל-לי בקייס שלה והסתובבתי לפנות בפניה שבערו ממבוכה. "מארי וקווין," היא אמרה, משפילה את עיניה. "זה רק שניים," הזכרתי לה. "אני עדיין צריכה שלושה, יש עוד מישהו שאני חושבת לקחת, אבל אני לא בטוחה אם הוא ירצה לבוא—" הקול שלה דהה לרגע בסוף, והיא הציצה בי מבעד לריסים הארוכים שלה. "אבל אם לא – אז לא, אני לא אכריח אותך, אתה יודע..." "לא, סתם הייתי סקרן," הרגעתי אותה. "את תקבלי את שלושת הכרטיסים. ארבעת, בעצם." גיחכתי. "תודה, דאגי," היא אמרה בטון מלא רגש, ונישקה ללחיי בקלילות. ~ אני חושבת שזה הפרק הכי ארוך שיש. OO'' בכל מקרה, וואו, עוד 4 וסיימנו את הפיק. מה דעתכן על זה. D:

ריהותם

New member
../images/Emo97.gifנרחקות פה מזימות../images/Emo115.gif

משעשע אותי שהנבות האלו מדבורת הרבה והן גם הסתדרו מהר.מצד אחד שימור ומצד שני ניפוץ סטריאוטים
עוד 4?:-*

../images/Emo204.gifלול

לקח לי רגע להבין את מה שכתבת. XD (מה קרה למקלדת שלך? OOO:) ותסבירי לי שימור וניפוץ סטריאוטיפים, במטותא. ^^ וכן, עוד 4...

ריהותם

New member
../images/Emo97.gifזו אל המקלדת,זו אני../images/Emo6.gif

אני לא עושה הגאות ככה שיש לי שגיאות מקלדת בשפע
שימור-בנות מדברות הרבה לחוד ושומרות סודות. ניפוץ-הן הצליחו להתחבר אחת לשניה בלי להרוג זו את זו לפני כן.

RockinKeren

New member
../images/Emo226.gif../images/Emo256.gifבאיחור קל... ../images/Emo9.gif

סתם רציתי להגיד שאחלה פרקים.
והייתי חייבת להגיב לפני שתעשי לי התקף לב עם "לא שמה פרק הבא אם לא מגיבים"
אז רק שתדעי שממש אהבתי. :) ושאני לא יכולה לחכות להמשך מחר

למעלה