When I Fall In Love With You

../images/Emo204.gif../images/Emo228.gifWhen I Fall In Love With You

פרק 15! וסליחה על האיחור; אתמול המחשבים כאן פשוט התחרפנו ושנאו אותי ואת תפוז ביחד.
פרטים: אורך: 23,183 מילים, 43 עמודים. שיפ: קצת רייני. וג'יו / טום. וטל / הארי. ממ. ודאגי / מנדי כשיפ ראשי! אני פשוט אוהבת אותם יחד. D: [אפשר לקרוא לדאגי ומנדי דאנדי, או שזה יותר מדי 'קרוקודיל דנדי' כזה? Oם] ז'אנר: קצת מכל דבר: אנגסט, רומאנס, פלאף, RPF... דירוג: G. להלהלה. ^^'' הצהרה: הבנים לא שלי, לצערי הרב מאד. אחרת הייתי יותר משמחה לנחם את דאגי ברגעי משבר. *אנחה* גם רייצ'ל לא שלי, וכל הקונספט שלה שייך לסיון. שכחתי משהו?

../images/Emo228.gifחלק I

למחרת בבוקר טום התקשר אליי והעיר אותי. "תגיד," הוא התחיל, מהורהר, "המנדי הזאת שלא רצית לספר לנו עליה-" יכולתי לשמוע אותו מחניק צחוק קטן וגלגלתי עיניים. "זו במקרה ההיא, מלפני שנה, ש, אה, דרסת וגרמת לה לזעזוע מוח?" הפעם הוא לא היה מסוגל להחניק את הצחוק שלו. "פשוט, הארי סיפר לי את הסיפור הזה – הוא נזכר לומר לי לא מזמן – ופתאום חשבתי על זה. אז?" הוא שאל. "זו היא?" נאנחתי בהשלמה. אם הם כבר יודעים- - "כן, זו היא," מלמלתי. "ידעתי שהסיפור איתה לא יסתיים מהר!" הוא עלץ. "זה היה פשוט... דורש! נו, אז מה אתה מספר? פגשת אותה שוב מאז הפעם האחרונה? קרה משהו מעניין? ספר לי, אני רוצה לדעת פרטים. חוץ מזה, גם ג`יו מסוקרנת. היא ממש רוצה שגם לך תהיה כבר בת-זוג." הקול שלו נהיה רך יותר כשדיבר עליה. "לא קרה שום-דבר חדש," אמרתי. "היא פשוט—נמצאת שם. זה הכול." "אה. חבל," טום אמר באכזבה. "אוה, אולי חוץ מזה שהיא חושבת שקלייר שלי ולא של פיטר," הוספתי ביובש. טום פרץ בצחוק חנוק. "רק לך זה יכול לקרות," הוא מלמל בין פרץ צחוק למשנהו. "אני לא רואה אף אחד אחר שזה יכול לקרות לו. מה יהיה איתך, הא, דאגי?" "שאלה טובה," המהמתי, כמו לעצמי. "בכל מקרה," הוא הוסיף, "יש ראיון ב-cd:uk היום בשבע בערב; זה הופעה חיה או משהו, הם רוצים שנבצע את Hypnotised, למרות שאני לא יודע למה הם נזכרו בשיר הזה, הוא ממש ישן." הקול שלו נצבע בנוסטלגיה. "צריך לומר לדני שיתאמן על המפוחית... ואני אצטרך להביא את הגיטרה הקלאסית שלי.." הוא התנער מהזיכרון והמשיך, "אז תבוא אלינו בשתים-עשרה ונתאמן, אוקי?" "בסדר," הסכמתי. "עכשיו לי יש משהו לומר לך; ג`ני הרי תגיע להופעה שלנו עוד שבועיים וחצי, נכון?" חיכיתי שהוא יהמהם בהסכמה והמשכתי, "בכל מקרה, היא מקבלת את הכרטיס VIP ההוא, והיא ביקשה עוד שלושה. אפשר להשיג לה אותם, נכון?" "כמובן," הוא אמר, מופתע מעצם העובדה שבכלל שאלתי, "למה לא? אני אביא לך אותם כשתבוא; פלטצ` שלח לנו אותם כדי שנתחיל לחלק." הוא צחק. "הוא קצת התפלא שאנחנו צריכים יחסית הרבה, ועוד כל-כך מוקדם, אבל שיהיה." צחקקתי באפלוליות. "כן, אם הוא היה יודע." "שתוק, דאגי, אתה היחיד שמשתמש בהם, מביא אותם לכל החברות-ליום-אחד שלך. אני שמח שהפעם אתה מביא אותם למישהי שאנחנו מכירים ואוהבים," נזף טום בשעשוע. "אוקי, לך-לך לענייניך, אני אחזור לי לאכול ארוחת בוקר, ונתראה." "ביי, טום." הנחתי את השפופרת ושפשפתי את מצחי בעייפות. לא ידעתי למה הייתי כל-כך עייף, פשוט הייתי מותש, והחלטתי ללכת לישון עד שתים-עשרה. אבל קשים חיי האומן והחבר הטוב, כי ג`ני התקשרה אליי בהתלהבות וסיפרה לי שקווין לוקח אותה ללונה-פארק ("למרות שכעיקרון לא ממש מותר לי עדיין, אתה יודע, אבל אני רוצה להתפנק קצת, וגם לי מגיע."), ואם אני רוצה להצטרף, כי מארי תגיע גם-כן. "את לא מנסה לשדך לי את אחותך במקרה, נכון, ג`ן?" שאלתי בחשדנות. "לא, מה פתאום, אני רציתי לשדך לך את דִידִי, אחות של קווין, אבל היא עסוקה ממש ולא הייתה יכולה לבוא..." היא נאנחה. "תודה, ג`ני," אמרתי ביובש. "אמרתי לך כבר שאין לי ראש לזה, נכון?" "אוה, אתה עוד תודה לי על זה, תאמין לי," היא צחקקה בממזריות מרושעת במקצת. "שיהיה. אני אבוא, הולך להיות כיף אם מארי גם תבוא. את וקווין—" נאנחתי בהגזמה ושמעתי אותה צוחקת, "בטח תהיו כל הזמן ביחד, ואני אהיה חייב לעשות שטויות עם מישהו אחר. ואני מכיר את מארי, אז—כן." "טוב, טוב, אל תתנצל ותתרץ את עצמך, דאגי פוינטר," אמרה ג`ני. "נראה אותך מחר, אוקי? תקום מוקדם ותבוא אליי הביתה; משם קווין יסיע אותנו." "אה, אוקי. נתראה." שמטתי את השפופרת באנחה למקומה ושפשפתי את העיניים, מביט בשעון בייאוש-מה. הסיכויים שלי לישון נראו קלושים מתמיד. המחוג הגדול התקרב בצורה מסוכנת לכיוון ה-12, והשעה הייתה כבר עשר וחצי. לא רציתי לישון רק שעה (לוקח לי זמן להגיע לבית של טום, ומשם להגיע לסטודיו), אז נמרחתי על הספה מול הטלוויזיה וצפיתי בשידורים חוזרים של ווימבלדון. לאט-לאט העיניים שלי נעצמו.

RockinKeren

New member
../images/Emo226.gif../images/Emo256.gifנוווווווו #$@!#@!#@!#

שיפגוש כבר את מנדי~ אני רוצה שהם יהיו ביחד
עד שאני סוףסוף התחלתי לחבב אותה.
פרק חמוד

/tapuzforum/images/Emo204.gif/tapuzforum/images/Emo228.gifהבהר

מאחר והמחשבים במכללה די שונאים את תפוז לאחרונה (לפחות מאז הפסקת החשמל), אני חייבת להודיע שיש -עוד- חלק לפרק, שיפורסם בע"ה אחרי הצהריים. אני מקווה. /tapuzforum/images/Emo140.gif

RockinKeren

New member
../images/Emo226.gif../images/Emo256.gifרגע, אז זה רק חצי פרק?XD

אופס.
אז חצי פרק חמוד , מחכה להמשך של הפרק.XD

../images/Emo228.gifחלק II

... צלצול חד בפעמון הדלת הקפיץ אותי מהשינה בה שקעתי. לעזאזל! חשבתי כשקלטתי מה השעה: 13:57. טום הולך להיות מה-זה מעוצבן... הצצתי בעינית של הדלת בזהירות, מצפה לראות את טום האדום (הלחיים שלו תמיד התחממו והסמיקו כשהוא כעס, והפעם הייתה לו סיבה טובה. זה לא היה ממש אחראי מצידי ללכת לישון כשאני צריך ללכת אליו להתאמן, בפרט שיש הופעה עוד שבועיים), אבל להפתעתי זה לא היה הוא. ג`ני עמדה בחוץ, ידיה תחובות בכיס מכנסי הג`ינס שלה, חיוך רחב מרוח על פניה ועיניה הכחולות נוצצות בשעשוע. היא נופפה לי לשלום כשראתה שהעינית התכהתה, ואני פתחתי את הדלת. "היי, ג`ן, מה את עושה פה?" שאלתי בהפתעה. "טום שלח אותי," היא הסבירה, מתנודדת על קצות-אצבעותיה, וקווצות שיער סוררות בורחות מהכובע שלהּ. הבטתי סביבי בבהלה, סורק את הרחוב מעלה ומטה. "הוא כאן?" שאלתי במהירות. "לא, הוא לא כאן. הוא תאר לעצמו שנרדמת," היא החמיצה לעברי פנים, "מה שדי לא אחראי מצדך-" כשראתה שהנהנתי בהסכמה מבוישת היא שלחה אליי חיוך קטן, "אז הוא אמר שאני אבוא לקחת אותך." היא קלטה את המבט המופתע שלי, וצחקה. "מארי הביאה לי את האוטו!" היא אמרה בשמחה. "באמת?" הצצתי מעבר לכתפה וראיתי פולקסווגן קטנה וסגולה, שכל החלון האחורי שלה היה מצופה בסטיקרים נוצצים עם משפטי פיות. "לרגל זה שאת מסיעה אותי? ורק בגלל שטום הסכים? נחמד מצידה." "כן, יש לה חופש היום, והיא יוצאת לפגישה עם חבר שלה, אהרון, אהרון קנט," היא העוותה פניה וגלגלה עיניים. "היא פגשה אותו בקורס של תרמו-דינמיקה ומאז הכול היסטוריה. הם יוצאים כבר חודש, בערך. הם בדיוק סיימו את המבחנים של הסמסטר והולכים לחגוג את זה בפאב. המפף." "והיא לא הייתה צריכה את האוטו?" שאלתי בסקרנות. השם `אהרון קנט` צלצל במעומעם בזיכרוני, אבל לא יכולתי לשים עליו את האצבע במדויק. התעלמתי מהפעמון שצלצל בראשי והבטתי בג`ני, מחכה לתשובה. "לא, אהרון לקח אותה על האופנוע שלו," היא הסבירה. "אה. אופנוע," הסכמתי. "זה אומר הכול." "שתוק ובוא כבר; טום אמר שאני יכולה לשמוע את החזרה היום, למרות שיש שירים חדשים!" היא אמרה בהתלהבות כשהלכנו לכיוון הרכב הקטן. "אז כמובן שהסכמתי לבוא ולגרור את הישבן החתיך שלך מהבית. ישנוני שכמוך," היא הוסיפה בחיבה וחבטה בזרועי. "שקט, ג`יי-ג`יי," אמרתי, תוך שאני מנופף באצבע מתרה לעבר הנערה המנומשת, "או שאני אגיד לכולם לקרוא לך ככה." היא צחקה כשנכנסנו למכונית, והמשיכה לצחוק כשנסענו ישירות לסטודיו. ~ מוחאחאחאחאחאחאחא, עוד 3 פרקים וסיימנו. וואו.

RockinKeren

New member
../images/Emo226.gif../images/Emo256.gifאין עוד חלק נכון? XD

תגידי את שמחה מזה שיש עוד 3 פרקים וזהו!?
מה אני אעשה כשזה יגמר?!
ממש התמכרתי סתם שתדעי.XD וכמו שאמרתי מקודם פרק חמוד.
ד"א, בת כמה מארי אמורה להיות!? O_O"

/tapuzforum/images/Emo204.gifלא, אין עוד חלק XD

ואני לא -שמחה- מזה שעוד 3 פרקים זה נגמר. חוצמזה, אחרי זה מגיע תור הפיק העצוב-עצוב-עצוב שהתחננתן שאני אשים. /tapuzforum/images/Emo3.gif ? ומארי אמורה להיות בת 23, אני חושבת. גדולה יותר מג`ני, זה בטוח. המ. אני צריכה לבדוק אם זה לא מתנגש עם משהו. וחוצמזה, באנגליה הם לומדים לנהוג בגיל יחסית צעיר. אני חושבת. Oo עכשיו בלבלת אותי. XD

../images/Emo204.gifפרק 16 חלק I

ג`ני התיישבה על השולחן למולנו, בזמן שהתארגנו לנגינה. דני חיבר את המגבר לגיטרה שלו, והארי סחרר, כרגיל, את הדראמסטיקס שלו באוויר, מדי פעם חובט במצלתיים ובתוף באקראיות, אבל יכולתי למצוא תבנית בתיפוף הזה. אני חיברתי את אנבל-לי למגבר וצבטתי את המיתרים בעדינות, מפיק צלילים מהדהדים ועמוקים. חייכתי בסיפוק וסימנתי לטום שאני מוכן. ואז התחלנו לגנן. כשניגנתי את Fairytale Do Exist, המחשבות שלי נדדו אוטומטית למנדי. חשבתי על העיניים האפורות שלה, על החיוך העקום והקטן שלה, על האף המנומש שלה, וחייכתי לעצמי בטיפשות. משם המחשבות שלי עברו לפעם האחרונה שראיתי אותה, ואז, התגלגלו אחורנית לפעם השנייה שראיתי אותה, בבית-הקפה. הקישורים במוח שלי עבדו בצורה משונה, וחשבתי על ג`ני ו-ונדי, ועל איך שוונדי לקחה את ג`ן לבית-הקפה, והן מן הסתם פגשו את מנ- - קפאתי באמצע אקורד, המום. כשטום העיף בי מבט מהיר התנערתי והמשכתי לנגן; ג`ני לא שמה לב, והמשיכה להקשיב. המחשבות שלי דהרו, חסרות שליטה, והלב שלי פעם במהירות יחד איתן. אז אם ג`ני הלכה ביחד עם וונדי... וונדי יודעת מי זו ג`ני... אבל ג`ני לא מכירה את מנדי... אוי- לא, מה שתיהן עשו שם? גנחתי מנטאלית ופספסתי עוד אקורד. "דאגי פוינטר," טום אמר בתקיפות, "מה קורה לך הפעם?" "כלום, כלום," אמרתי במהירות, "אני פשוט, אה, מתרגש! כי מנד—אה, ג`ני נמצאת פה!" ג`ני זקפה גבה למשמע הטעות הקטנה שעשיתי, אבל למזלי היא הייתה היחידה ששמה לב לפליטת הפה שלי. טום נאנח והעביר ידו בשערו המבולגן בלאו-הכי, מבלגן אותו עוד יותר, והורה לנו לחזור לנגן, ובלי טעויות. "אין לנו הרבה זמן להתאמן על זה," הוא הזכיר לנו, "ההופעה עוד שבועיים. הדיסק הרי יוצא חודש אחר-כך, וזה עובר ככה," הוא הצליף באצבעותיו כדי להדגים עד כמה מהר. "סליחה," מלמלתי. השתדלתי להסיח את דעתי ממנדי, וונדי וג`ני, אבל זה היה קצת קשה. קיבעתי את העיניים בקיר שממולי, והתעלמתי מכולם, מתעמק בנגינה. תמיד הייתי יכול לעשות את זה, במיוחד כשההורים שלי היו רבים. הייתי מתכווץ לכדור, מתקפל בתוך עצמי, ומגביר את העוצמה באייפוד – אז זה היה דיסקמן – לפול ווליום, ומתעלם מהם. דמיינתי שאני מנגן אז, וזה מה שדחף אותי ללמוד לנגן על בס; כדי שאני אוכל להתעלם מהם כל פעם שהם רבו. נאנחתי כשהתחלנו לנגן את השירים השקטים יותר שלנו, וכשג`ני ביקשה מאיתנו לנגן את Too Close For Comfort, כולנו הסכמנו. "אבל למה דווקא אותו?" הארי שאל מעל לקולות הרכים של הפריטות, כשטום התחיל לנגן את השיר הישן מהאלבום השני שלנו. על פניה של ג`ני התפשטה ארשת מהופנטת כמעט. "כי זה השיר שאני הכי-הכי-הכי אוהבת שלכם," היא אמרה בחולמנות, נשענת לאחור ומשכלת את ידיה מאחורי עורפהּ. היא נאנחה באושר והאזינה כשהמוסיקה צללה אל תוך קרשנדו רועם והמשיכה להסתלסל כ-סטקאטו עדין, בקנוקנות דקות של עשן, אופפת את כולנו במתיקות הנצחית שלה. לפעמים אני בטוח שהמוסיקה נוצרה במיוחד בשבילי; נוצרה על מנת להרגיע אותי ולגרום לי לצוף בתוכה. המוסיקה גורמת לי לעור ברווז לפעמים. כששואלים אותי איזה שיר שלנו אני הכי אוהב, אני לא יכול לענות. איך אני יכול לבחור מבין השירים שכולם גורמים לי לאותה תחושה מתוקה-מרירה של כאב בתחתית הבטן? עצם הידיעה שאני חלק מהלהקה, שאני נמצא במקום שיוצר מוסיקה עשרים-וארבע-שעות-ביממה גורמת ללב שלי לקפוץ ולהפסיק לפעום למשך רגע או שניים. מוסיקה היא כמו האהבה השנייה שלי. נכון, עדיין אין לי אהבה ראשונה – קייטי, שירלי, אן, מרי, ג`ונו, צ`ארלי, אלה, קנדרה, מישל... כל אלו לא אמרו כלום. אם רק הייתי יכול להכניס עכשיו את מנדי לתוך האולפן ולנגן לה, לא היה מאושר ממני. שילוב של שתי האהבות שלי; שתחבר את החלומות השבורים שלי. האנחה שלי הייתה קלושה ובלתי-מורגשת; רק ג`ני פקחה את עיניה והביטה בי בהבנה, שולחת אליי חיוך קטן של עידוד. חייכתי אליה חזרה בחיבה והמשכתי לנגן.

../images/Emo228.gifחלק II

השבועיים לפני ההופעה עברו במהירות שיא, כאילו הואצו במכונת זמן. הייתי אולי צריך להתרגל כבר; אחרי הכול, כל הופעה מגיעה בטיסה כשמחכים לה, ובייחוד כשלא – כשמתאמנים ומקליטים וכותבים עוד ליריקה ועוד לחן. כל הופעה היא מין מכה לחזה, שגורמת לאוויר לצאת מהריאות בחבטה עזה. אבל בצורה טובה, כמובן. הלכתי לבקר את ג`ני כשיכולתי. ראיתי שם את קווין כמעט כל פעם שבאתי ("הוא כל היום נמצא שם?" שאלתי אותה, והיא רק הנהנה בראשה בשעשוע וחיבה), והוא התרגל לנוכחות שלי ולא ניסה לגלות מאיפה הוא מכיר אותי. באחד הימים, שבוע לפני שהתחילה ההופעה, באתי לבקר את ג`ני ולהפתעתי מארי הייתה שם עם אהרון. רק כשראיתי אותו הזיהוי הכה בי, ואני קראתי, "אהרון קנט! אני יודע למה השם הזה היה מוכר לי!". אהרון הסתובב במקומו והביט בי בנימוס, מזהה בי את דאגי פוינטר ממקפליי ולא דאגי פוינטר מאסקס, שגדל איתו בתור ילד קטן. "אני מכיר אותך?" הוא שאל, מעט מבולבל. "אה, אני חושב שכן," אמרתי, "גדלנו ביחד, זוכר? קייטי מקפירסון, הילדה הבלונדינית הקטנה שגרה לידינו פעם—" נשכתי את הלשון במבוכה; לא רציתי שהוא ידע עד כמה אני זוכר את התקרית של האהבה הנכזבת הראשונה שלי. "בכל מקרה, גדלנו יחד באסקס." עיניו הבזיקו. "נכון!" הוא קרא, מעט המום. "וואו, אני ממש מתרשם שזיהית אותי. אני לא זכרתי שגדלתי איתך. מתי עברתם דירה?" "בגיל 7, ישר אחרי חג-המולד," מלמלתי. "אבל אתה זוכר את ג`יימי, נכון? ג`יימי פיטס? החבר הכי טוב שלי?" כשאהרון הנהן בראשו המשכתי, "כן, הוא נשאר לגור שם. למדתם אפילו באותה הכיתה, אם אני לא טועה." הבטתי בו, והוא הנהן שוב. "אז, רגע—" ג`ני הביטה בשנינו, עיניה משקפות את הבלבול וההפתעה שגם היא וגם מארי חשו. "אתם בעצם מכירים אחד את השני?" וכשהנהנו לחיוב היא ספקה כפיים וקראה, "איזה עולם קטן!", ופרצה בצחוק מתגלגל. מארי צחקה יחד איתה, ואז משכה את אהרון בידו. "דאגי דואג לנו לכרטיסי VIP להופעה שלהם שבוע הבא," היא סיפרה לו בהתרגשות. גלגלתי עיניים. לא שלא רציתי לספק כרטיס גם לחבר של מארי; אבל העובדה שהוא היה יריב רומנטי – ולו גם כשהייתי בסך-הכול בן שבע – גרמה לי למין רצון דווקאי כזה לא לרצות להביא לו גם כרטיס. מארי נשאה אליי את העיניים הירוקות שלה, המוקפות בריסים בגון הנחושת. "ובכן?" היא דחקה בי. "כמובן שגם אתה תקבל. תוכל לבוא כבן-הזוג של מארי," אמרתי בנדיבות שלא הרגשתי, וחרקתי שיניים. מאוחר יותר, כשמארי ואהרון הלכו, סיפרתי לג`ני את כל הסיפור (חשבתי שכבר סיפרתי לה אותו בעבר, אבל הסתבר שלא), והיא חייכה וצחקה קצת. "אבל בסדר, שיהיה. עכשיו הוא דווקא נחמד," אמרתי בהרהור. "מה אמרת שהוא לומד?" "ביולוגיה-כימיה, כמו מארי," ענתה ג`ני. היא פיהקה, ואני קיבלתי את זה כסימן שאני צריך ללכת. קמתי ממקומי ונשקתי לה קלות על מצחה. "לילה טוב, דאגי," היא אמרה, משפשפת את עיניה, ואני יצאתי החוצה. וגם השבוע האחרון עבר כמו שנייה. בסופו מצאתי את עצמי עולה לרכב הגדול, מחכה בסבלנות שדני ייכנס עם הגיטרה השחורה שלו (רייצ`ל נכנסה לפניו; אולי זו הסיבה שלקח לו כל-כך הרבה זמן, חשבתי לעצמי, מצחקק ברשעות), ומנסה להרגיע את קצב פעימות ליבי שהלך וגבר מרגע לרגע. ההתרגשות הזאת אף פעם לא עוברת, ואני גם מקווה שהיא לא תעבור. ביום שהיא תעבור – זה אומר שאני אצטרך להפסיק ליצור מוסיקה, כי זה בעצם יגיד שאני לוקח את העבודה שלי כדבר מובן מאליו. נאנחתי ודחפתי את דני. "נו, כנס כבר," מחיתי. "אני לא רוצה לעמוד פה עוד הרבה זמן!" "שתוק, דאגי," מלמל דני. הוא השתחל פנימה ומשך את רייצ`ל לשבת בחיקו. גלגלתי עיניים כשעברתי על פניהם והלכתי לשבת על הכורסא בצד השני, מתעלם משניהם בהפגנתיות. רייצ`ל נופפה לעברי בהתנצלות, ואני שלחתי לעברה חיוך מבין. אה, אם גם אני יכולתי להביא איתי את מנדי... טום מחא כפיים בחדות, והקפיץ את הזוג המאושר. טל ישבה ליד הארי, משעינה את ראשה על כתפו, והביטה בטום בסקרנות, מרימה גבה אחת כדי לשאול מה קורה. הוא חייך אליה (הם תמיד היו החברים הכי טובים, בייחוד אחרי שהם גילו שהם חולקים גומה וטעם משותף במוסיקה), ואחר אמר, "טוב, ההופעה מתחילה עוד 14 שעות, בערך. אני מקווה שכולכם מוכנים—" "אל תעשה לנו עכשיו שיחות-עידוד," אמר הארי, מחייך בשעשוע. "אנחנו יודעים בדיוק מה אתה הולך לומר; אתה אומר את זה כל פעם שאנחנו נכנסים לאוטובוס הזה!" "כן, באמת, טום, תן לנו לנוח קצת," הוסיף דני, ואני רק הנהנתי בראשי, מסכים עם השניים. טום התייאש. "שיהיה." הוא התיישב ליד ג`יואנה, והשניים שקעו בשיחה חרישית. הבטתי דרך החלון כשהאוטובוס הגדול והאדום נסע דרך הרחובות הרחבים של האזור הכפרי בו שהינו לכיוון לונדון. ההופעה שלנו עמדה להתקיים בארנה בלונדון, בוומבלי, ולמרות שהופענו שם כבר די הרבה פעמים, תמיד הופתעתי מחדש לטובה לשמע מספר הכרטיסים שהצלחנו למכור. השענתי את הראש על החלון ובהיתי בעיוורון בנוף החולף. בעוד פחות מחצי יום ג`ני תגיע יחד עם מארי, אהרון (עיוויתי את פניי לרגע), קווין ועוד יצור לא ברור (לא הצלחתי להוציא ממנה מי זה. היא רק צחקה בממזריות ומילאה את פיה מים. בשלב מסוים התייאשתי, בייחוד אחרי שקווין נעץ בי מבטים מזרי אימה בכל פעם שרק התקרבתי לנושא הזה), ואנחנו ננגן את השירים הישנים ביחד עם השיר החדש שלי – טום הסכים לנגן אותו, ואני קצת הופתעתי. הוא רק משך בכתפיו ואמר שהשיר מספיק טוב כדי להשמיע אותו כהשמעת בכורה בהופעה בוומבלי, ומי אני שאומר לא? – וביחד עם When I Fall In Love. חיבקתי את ברכיי והשענתי עליהם את ראשי, מרוקן אותו ממחשבות, וככה ביליתי את כל זמן הנסיעה. כשהגענו לאולם ראינו את שורות המעריצים (מעריצות, בעיקר) שעמדו לפני השערים. המספר העצום תמיד ידהים אותי. יצאנו החוצה, ואני נופפתי בביישנות לכיוונם. הם צרחו את השמות שלנו בזמן שנכנסו פנימה, וחלקם זרקו מתנות וממתקים. חייכתי אליהם בחיבה ונכנסתי אחרון פנימה. "ג`יו, רייצ` וטל ייכנסו אחר-כך, מהכניסה האחורית," פיקד טום. "דני, דאגי, הארי – אחריי." הלכנו אחריו בהכנעה לכיוון חדר ההלבשה, שם חיכו לנו המים, הבירות, הצ`יפסים והממתקים שלא הושלכו עלינו. לקחתי לעצמי מארס וקילפתי מעליו את העטיפה, אוכל אותו בנגיסות קטנות. כשהתמקמנו בחדר, טום התחיל להסביר לנו – שוב! – על המיקום, על הסדר של השירים (שניתלה על הקיר, רק למקרה שנשכח. כאילו היה סיכוי קלוש!), על ההדרן (הוא הסכים להדרן אחד, וכולנו הסכמנו על Unsaid Things), ועל צורת הכניסה והיציאה. "הבנות יעמדו על הבמה, מאחור," טום הוסיף. הרמתי גבה בהפתעה; זה היה דבר חדש. הן בדרך-כלל חיכו לנו בחדר-ההלבשה, או התמזגו בקהל. מאז Just My Luck, כמעט אף אחד לא היה על הבמה בזמן שהופענו. אולי חוץ מאיזי והלהקה שלה בהופעה של הדיוידי של וונדרלנד, שאז הן היו חייבות להיות שם. "יש לי הסבר לכך, אבל אני לא הולך לחלוק אותו אתכם. דאגי, ג`ני תהיה שם גם-כן," הוא הודיע לי. "ומה עם קווין?" שאלתי בבלבול. "חולה עם שפעת," הסביר טום. "ג`ני התקשרה להודיע לי." החיוך על פניו לא רימז לטובות; סקרתי את עיניו החומות, שריצדו בשעשוע, וניסיתי לקרוא סימן כלשהו לתעלול או טריק, אבל לא מצאתי כלום. אז משכתי בכתפיי וקיבלתי את העובדה כמוגמרת, והתחלנו להתכונן לחזרה הגנרלית. ~
עוד 2 פרקים וגמרנו. *אנחה*

למעלה