אמ. וואו.

../images/Emo204.gif../images/Emo240.gifאמ. וואו. ../images/Emo3.gif

Haven't done THAT in a while. *chuckles*​
אניווי. פיק חדש שנכתב בעצם כסיפור האחרון לקורס כתיבה יוצרת שלי.
שיפ: דאגי/מנדי דרוג: PG ז'אנר: רומאנס הצהרה: הבנים לא שלי. נקודה. הערה: קליופיאה היא המוזה של השירה האפית במיתולוגיה היוונית. השיר שמצוטט פה הוא Folding Chair של רג'ינה ספקטור, שאותו אני ממש אוהבת. יש להודות לעדי וקרן, יקירות הטוויטר שלי, שבלעדיהן זה לא היה מתרגם לעברית. בכלל. אז הנה. קבלו
. YOU ARE AWESOME. ^^

../images/Emo204.gifבהודעות

על מוזה ומנד'ס / נוגה היא יכולה לשמוע את הגניחות הקלושות במרחק. קליופיאה מצחקקת לעצמה. היא אוהבת את המקום שבו היא נמצאת. האיים הקאריביים הם מקום נהדר; הכל כחול ולבן ומוצף שמש, עם הריח המלוח של האוקיינוס ואבנים קטנות מתחת לכפות הרגליים היחפות שלה. היא מעולם לא חשבה שהקאריביים יוכלו להיות מקום כל-כך יפהפה. היא זוכרת שהם צפו ב'שודדי הקאריביים', איך הנוף בסרט היה פשוט עוצר נשימה. קליופיאה לוגמת שוב מהמשקה הורוד והכתום שלה. אין לה מושג מה הברמן החמוד ערבב שם, אבל יש לו טעם מתוק וחזק ואלכוהולי, והוא צורב את דרכו במורד גרונה, מחמם אותה מבפנים. האנחות המרוחקות עדיין נמצאות שם, בקרקעית מוחה, אבל זה לא משנה לה. היא אוהבת את המקום הזה ואין שום מצב שבעולם שהיא עומדת לעזוב. קליופיאה מערבלת את המשקה שבכוסה, צופה בחוסר-תשומת-לב בצבעים הבוהקים מתערבבים. בשל סיבה כלשהי הם גורמים לה לחשוב על האייפון של מנדי (אולי בגלל שהכיסוי שלו וורוד, היא חושבת), והיא חשה צביטה קטנה בלב. אבל אז היא חושבת על הברמן עם השיער המבולגן והחיוך השובב, וההרגשה הרעה שהייתה לה נעלמת. כן, היא חושבת, לוקחת את המטריה מהכוס הגבוהה ותוחבת אותה בשיער האדום והעבה שלה, אני לא עוזבת. ~ "אני צריכה אותה!" מנדי גונחת. "איפה היא יכולה להיות? אני מתגעגעת אליה. אני לא יכולה לחיות בלעדיה." "על מי לעזאזל את מדברת?" דורש לדעת דאגי. הוא יושב לידה ופורט על גיטרת הבאס שלו בעצלות. הוא מרים את עיניו הירוקות-ים וארשת מודאגת נפרשת על פניו. החברה שלו לא התנהגה כמו עצמה מאז יום חמישי האחרון, כשהכריזה לפתע שיש לה סיפור גדול לכתוב, אבל לא הייתה מסוגלת להפיק אפילו מילה אחת. "קאלי," היא אומרת בעצב. "היא עזבה אותי. אני יודעת שהיא עזבה אותי." דאגי בהחלט מעדיף שלא לדעת מי היא הקאלי המסתורית. הוא מתקרב אל מנדי, מניח את זרועו מסביב לכתפיה ושואל בהזדהות, "אז מה את הולכת לעשות?" "אני לא יודעת!" היא לא באמת מתייפחת, אבל ישנו דוק מבריק ומחשיד בעיניה. דאגי לא רוצה לראות אותה בוכה. הוא שונא לראות אותה בוכה. "הלוואי וידעתי לאיפה היא נעלמה, אתה יודע? אני מתכוונת, היא לא יכולה לברוח רחוק. אני חושבת." דאגי מצייר עיגולים מנחמים על גבה של מנדי ומהמהם. מנדי קוברת את פניה בחזהו ולוקחת נשימה עמוקה. "אני חושב שאת צריכה חופשה," הוא אומר. "אני לא יכולה," מנדי מתווכחת, "יש לי יותר מדי דברים לעשות: לסיים את הפורטפוליו הזה, לסיים עם כל שיעורי הבית, להתקשר לאנשים..." היא נאנחת ומשפשפת את מצחה. "זה לא כאילו אני יכולה פשוט לקום ולעזוב הכל מאחורי. וגם אתה לא יכול. מה הבנים יאמרו? אתם צריכים לסיים לצלם את התוכנית ריאליטי הזאת והכל." "אני אטפל בבנים, בסדר?" הוא מחייך ופורע את שיערה. היא צווחת וצוחקת ומכה אותו בשעשוע. "היי, יהיה בסדר, אוקי? אני מבטיח." הוא מצמיד נשיקה לרקתה ומדגדג אותה. "חכה, חכה. הסופשבוע מגיע, נכון?" מנדי מנסה לשמור על סבר פנים רציניות אפילו כשהוא מעביר את אצבעותיו ברפרוף על עורפה וגורם לה להצטמרר. "מה אתה עושה בסופשבוע הזה?" "כלום," הוא משיב בפשטות. "כבר אמרתי לבנים שאני מבלה אותו איתך. טום עסוק עם התכנונים לחתונה והארי ודני מבלים עם החברות שלהם, אלוהים-יודע-איפה." הוא מושך בכתפיו. "אז מה דעתך שנבלה את הסופשבוע במקום אחר? אתה יודע, לא בבית. מקום אחר." "אתונה!" דאגי צוחק. "אטלנטה!" מנדי מחזירה לו. "ברמינגהם!" "ברייטון!" "ברמודה!" "קבאנה!" "הקאריביים!" "אווווו, כן! בוא ניסע לשם!" עיניה של מנדי מוצתות. "בבקשה-בבקשה-בבקשה-בבקשה!" "אוקי, אוקי," דאגי צוחק. "ניסע לשם. רק—גאש. תירגעי, אוקי? ותבטיחי לי שלא תחשבי על שום דבר שקשור לתואר השני שלך." "אם אתה לא תזכיר לי," מנדי אומרת ברצינות. היא מתרוממת והולכת לכיוון חדר השינה שלה. "הלפטופ על השולחן במטבח," היא קוראת מעבר לכתפה, "אתה תזמין לנו כרטיסים ואני אארוז לשנינו." ~

../images/Emo204.gifPART II

קליופיאה יושבת על מגבת החוף שלה בעיניים עצומות. השמש משזפת את עורה והופכת אותו לחום, וזה ניגוד חד לעומת עיניה הירוקות ולובן שיניה. הברמן היה חמוד אבל לא הסגנון שלה. היא כבר כאן למעלה משבוע, אבל היא לא מרוצה. היא מתגעגעת למנדי. קליופיאה זוכרת ימים שבהם היא ומנדי לא היו יחד. זה קרה כששתיהן היו מאד צעירות; כשקסיופיאה לא הייתה צמודה למנדי בדבק מגע. מנדי נהגה להתבדח ולקרוא להן תאומות סיאמיות, וקליופיאה אהבה את הביטוי הזה. אבל לאחרונה היא הרגישה שהיא זקוקה לחופשה. קצת זמן-לעצמי, כמו שהפסיכולוג של כל העולם ואשתו קורא לזה, או מה-שזה-לא-יהיה. היא תוחבת את האוזניות חזרה לאוזניה ונאנחת. עד כמה שהיא נהנית, כבר התחיל להיות לה קצת משעמם. בייחוד כשאין לה את מנדי שאותה אפשר לענות. היא מצחקקת לעצמה. קליופיאה פוקחת את עיניה ובוהה חלולות בשמיים הכחולים. הכל כל-כך בוהק וזורח, וזה כואב לעיניה, אבל היא לא עוצמת אותן. היא צריכה לטבול בחום השמש לפני שהיא חוזרת חזרה. היא חייבת, כי אולי היא לא חוזרת חזרה. ~ "אז. אנחנו כאן. מה את רוצה לעשות קודם?" מנדי נפרשת על המיטה כמו כוכב ים ונאנחת בשמחה. "לא אכפת לי. תראה את השמיים. תראה את האוקיינוס. זה גן עדן, אני אומרת לך. לא פלא שהם צלמו כאן את 'שודדי הקאריביים'. כל-כך יפה." "את חושבת שתהיי מסוגלת לכתוב כאן?" דאגי עוקץ אותה. "סתום," ממלמלת מנדי. "בוא נלך לחוף. אני רוצה לשחות קצת." שניהם אורזים תיק קטן עם מגבות וקרם-שיזוף, ומנדי מרכיבה את משקפי השמש שלה, אוספת את שיערה לקוקס מבולגן ותוחבת פנימה את הצ'ופסטיק שלה, ואז כורכת את הסארונג סביב מותניה. דאגי עוזר לה למרוח את מקדם ההגנה על גבה והם מוכנים ללכת. "בוא תפתח את הכיסא המתקפל שלך לצידי," שרה מנדי, משועשעת, כשהיא רואה את דאגי נושא כיסא פלסטיק לבן בידו. הוא צוחק ושומט אותו לידה. "תראה את זה," היא אומרת אחרי רגע. "הים הוא גרסה רטובה יותר של השמיים." "את צריכה להפסיק לצטט שירים, מנד'ס," דאגי צוחק. "אבל את צודקת. זה באמת יפה." "וזה גם כל-כך מבודד," מנדי נאנחת בשמחה. "אף אחד לא נמצא—אוה, רגע. יש שם מישהו—אתה יכול לראות אותה?" דאגי נראה מבולבל. "מה? לא. אין שם אף אחד." "אבל יש שם נערה, אתה לא יכול לראות אותה? יש לה שיער ג'ינג'י ו—" קולה של מנדי גווע לאיטו והיא מתנשפת ומצמידה את ידה לפיה. "אמ." היא מחייכת, נבוכה מעט. "לא חשוב. אני חושבת שאני אלך, אר, רק לרגע---" "מנד'ס..." "אני בסדר, נשבעת. אני לא הוזה או משהו, ואני לגמרי בסדר, ואתה לא צריך לדאוג לי-" היא מתרחקת ממנו, לכיוון הנערה בעלת השיער הבוער. "אני אראה אותך עוד רגע. אני צריכה, אמ. כן." ~ קליופיאה שומעת את החול נע. "לך מפה," היא גונחת. "קאלי?" עיניה הירוקות של קליופיאה נפקחות לרווחה. "מנדי?" "נעלמת," האשימה הנערה עם השיער הכהה והנמשים. הפנים שלה עצובות ושפת הגוף שלה עצובה ועיניה הסערה שלה עצובות, גם. "פשוט עזבת אותי." "מצטערת," ממלמלת קליופיאה. "הייתי חייבת. הייתי צריכה חופשה!" "אבל לא לפני שאני צריכה לשלוח עבודות!" מנדי מכווצת את גבותיה. "את יודעת את זה. הסדרנו את ההסכם הזה לפני הרבה מאד זמן." "אני יודעת. ואני מצטערת." קליופיאה פולטת אוויר. "עשיתי טעות. אני מרגישה כאילו אני יושבת על החוף המבודד הזה כבר שנים. התגעגעתי אלייך." מנדי מחייכת. "את צריכה להפסיק לצטט שירים, קאלי." "גם את," צוחקת קליופיאה. "אז את באה?" שואלת מנדי, וקליופיאה מהנהנת. מנדי פורשת את ידיה בחיבוק. "גם אני התגעגעתי אלייך." ~ דאגי מצל על עיניו וצופה בחברה שלו. היא עומדת שם, ואז היא פורשת את ידיה, ואז היא--- יכול להיות שהוא מדמיין את זה? יש הבזק אור, והוא חושב שהוא רואה מישהו – משהו – מחבק אותה ומתמזג בתוך גופה, נמס פנימה. דאגי מטלטל את ראשו. הוא בטח סתם מדמיין דברים. כשמנדי מתקרבת הוא מחייך אליה. "אז. מה זה היה?" "אוה, כלום," היא מחייכת חזרה. "חשבתי שראיתי מישהי שאני מכירה." החיוך שלה הופך פרטי והיא נוגעת בחזהּ בעדינות. "זה בסדר עכשיו. הכל בסדר עכשיו." דאגי לא מופתע כשהיא מבלה את שארית סוף השבוע כותבת בהתלהבות. 23.5.2011 י"ט אייר תשע"א 13:37 ירושלים

Adimenzer

New member
../images/Emo119.gifאת יודעת כבר מה אני חושבת ../images/Emo9.gif

טוב שהחלטת להקשיב לי ולתרגם אותו!

למעלה