סופשבוע! :]

../images/Emo204.gif../images/Emo41.gifסופשבוע! :]

שיר השבוע של שייגעצ שלכם: שיר השבוע לא של שייגעצ שלכם: קליפ השבוע: אלבום השבוע: עצבון השבוע: הפתעת השבוע: תמונת השבוע:

Hezi The One

New member
יואווווווווו

שיר השבוע של שייגעצ שלכם:התחרות האולימפית שיר השבוע לא של שייגעצ שלכם:ג'יזס אוף סבארביה-גרין דיי קליפ השבוע:ג'יזס אוף סבארביה אלבום השבוע:אמריקן אדייט עצבון השבוע:החום הזה הפתעת השבוע:הבגרות בלשון הייתה די קלה תמונת השבוע:לוידע

MEEEEE

שיר השבוע של שייגעצ שלכם:את יודעת שיר השבוע לא של שייגעצ שלכם:useless id- crush למה םה אפעם אל מנגנים אותו בהופעות קליפ השבוע:Fall Out Boy - A Little Less Sixteen Candles, A Little More Touch Me אלבום השבוע:useless id-no vaction from the world עצבון השבוע:אין הפתעת השבוע:שראסמי הגעתי להופעה של יוסלס תמונת השבוע:איזה תמונה יפהההה

פרקשון

New member
חח כואב

אני לא מכיר שירים שלהם כמעט, אבל למה לא להשאר חינם אבל היה גדול! תמיד כיף לפרוק עצבים

פרקשון

New member
לא לא הבנת!

היינו במג'יקל והעיפו אותנו החוצה בגלל ההופעות הבאות! אז הצלחנו לחזור פנימה בחינם

כי חצי הופעה ישנתי

סתומרת בלהקות האחרות וכי אתם זונות שלא אמרתם לי שאתם באים יו הייתה הופעה אחת הטובות

dsol

New member
כעעעע _../images/Emo189.gif

שיר השבוע של שייגעצ שלכם: אין שיר השבוע לא של שייגעצ שלכם: מיתר קרוע - דניאל סלומון קליפ השבוע: אין... אלבום השבוע: רבות הדרכים - דניאל סלומון עצבון השבוע: כל מיני.... הפתעת השבוע: אממ לא יודע... תמונת השבוע: יש 2
אחד שאני מעלה שזה האחורה של החולצה שהכנתי ומה שבקישור זה הקדימה שלה http://img149.imageshack.us/img149/341/dsc01004large5fd.jpg

B a m b o o k

New member
../images/Emo181.gif

שיר השבוע של שייגעצ שלכם: תחרות אולימפית שיר השבוע לא של שייגעצ שלכם: כולם אני, אני כולם-פרויקט 30 קליפ השבוע: אין אלבום השבוע: אין.. הדיסקמן מת;[ המערכת מתה;[ אין לי איך לשמוע דיסקים
עצבון השבוע: אין
הפתעת השבוע: קיבלתי סופסוף את המצלמה הדיגטלית שלי
תמונת השבוע:אין לי כוח לחפש

AvtipuS

New member
נאמנאמ

שיר השבוע של שייגעצ שלכם: אין לי כוח (נו זה שם של שיר) שיר השבוע לא של שייגעצ שלכם: ג'ירפות-747 קליפ השבוע: לאדע. אלבום השבוע: ג'ירפות-משוחח עם כסא. עצבון השבוע: בגרות בלשון. הפתעת השבוע: גיליתי כמה אני שונא את רוג'ר ווטרס?
תמונת השבוע: רוסי קטן. :X

נדחפת

שיר השבוע של שייגעצ שלכם: לקפץ שיר השבוע לא של שייגעצ שלכם: My Second Surprise - perfect cure. שיר השבוע שלי במשך שנה. שיר השנה בעצם? קליפ השבוע: פרויקט 30- לרוץ מהר. אלבום השבוע: אינפקציה! בכייף עצבון השבוע: הורים הפתעת השבוע: אין תמונת השבוע:
ד"א איך משרשים? אני משרשרת? נו מוכה שכמותי. אנלא מבינה בזה!

AvtipuS

New member
נמנמ

את משרשרת כאילו עשית סלטה לאחור וקיבלת מכה בראש במפגש ל"ג בעומר. >.< :X את צריכה ללחוץ "הוספת תגובה" או "הוספת תגובה מהירה" להודעה הראשית, פה ההודעה הראשית היא "סופשבוע! :]"

למעלה