שאלון
פרפר|.

../images/Emo204.gif../images/Emo41.gifשאלון../images/Emo41.gifפרפר|.

פינה חדשה
פינה חדשה
פינה חדשה
פינה חדשה
פינה חדשה
פינה חדשה
. בכל יום שבת אני אציג פה שאלון חדש, אתם מוזמנים לענות
. הפעם, שאלות היכורת, כי בכל זאת רובנו לא מכירים אחד את השני עדיין, אז, מוכנים
שם: זמר האוהב: זמרת האהובה: להקה: סרט האהוב: סידרת טלוויזיה האהובה: גיל: מגורים: אייסיקיו: מסנג'ר: חלום: ועוד משו שהייתם רוצים לספר לנו: זהו, שתפו פעולה
.

עונה../images/Emo13.gif../images/Emo132.gif../images/Emo163.gif

שם: ירדן
זמר אהוב: EMINEM זמרת אהובה: מירי מסיקה להקה: שבק'ס.. סרט האהוב: סרטי אדם סנדלר סידרת טלוויזיה האהובה:האלופה,הפיג'מות,החיים זה לא הכל גיל:14 מגורים:חיפה
אייסיקיו:מסר. מסנג'ר:מסר. חלום:מסר...
ועוד משו שהייתם רוצים לספר לנו:יש לי מסר

sharwan

New member
ME!! ../images/Emo23.gif

שם: שרון זמר האוהב: עברי לידר
זמרת האהובה: איימי לי..נינט.. קרן אן.. כל הזמרות עם הקול העמוק הזה
להקה: ניקלבאק, מארון5, דה ראסמוס, סימפל פלאן, בלינק182, אוונסנס
סרט האהוב: הבועה
סידרת טלוויזיה האהובה: ורוניקה מארס!!!! גיל: 17 מגורים: איזור חיפה
אייסיקיו: אני גמככה לא נכנסת אליו אז זה לא רלוונטי.. מסנג'ר: [email protected] חלום: להיות במאית
ועוד משו שהייתם רוצים לספר לנו: כן.. אבל זה קשה.. לא סיפרתי את זה לאפאחד... אני סופרמן... (כן, הוא בת..)

ובא לי, איך בא לי פתאום.

שם: אורעד זמר האוהב: עברי לידר זמרת האהובה: שילה פרבר להקה: סינרגיה סרט האהוב: Jawbreaker סידרת טלוויזיה האהובה: האלופה
, והזל"ה. גיל: 16.7 וקצת מגורים: חיפה אייסיקיו: בכרטיסאישי. מסנג'ר: חלום: להתגייס לחיל המודיעין. ועוד משו שהייתם רוצים לספר לנו: עדיף שלא.

גמני../images/Emo9.gif.

שם: ים
. זמר האוהב:עברי לידר
וגלעד שגב
. זמרת האהובה:מירי מסיקה. להקה:הקרחות
[בשביל אורעד], והפרוייקט של עידן רייכל. סרט האהוב:"מיליונר מי שגומר ראשון". סידרת טלוויזיה האהובה:"החיים זה לא הכל
", ועוד כמה
. גיל:14 מגורים:קיבוץ גבעת חיים איחוד
. אייסיקיו: מסנג'ר:הוא של אח שלי וזה קצת בעייתי לתת אותו
. חלום:
ועוד משו שהייתם רוצים לספר לנו: אין לי
. הודגש באמצעות מדגישומטיק

Ben Dor

New member
חדשה פה =]

שם: בן דור (בעיקרון קוראים לי מור אבל אפחד לא קורא לי ככה...) זמר האוהב: תומר יוסף,מתיסיהו,אביב גפן... זמרת האהובה:וואי לא נראלי שיש....אממממ קורין אלאל!? להקה:התקווה 6,שבק ס',מוקי סרט האהוב:לב אמיץ סידרת טלוויזיה האהובה: המומינים גיל: 16 מגורים: חור ליד רחובות אייסיקיו: 193818549 מסנג'ר:[email protected] חלום: להגשים את כל החלומות שאי פעם יהיו לי ועוד משו שהייתם רוצים לספר לנו: אמממ תיחיו את החיים שלכם ולא של אפחד אחר תגשימו תחלומות שלכם ולא של אפחד אחר...=]

גילושש2

New member
../images/Emo185.gif עונה ../images/Emo13.gif

שם: גילי זמר האהוב: אין זמרת האהובה:אין.. אבל נינט שרה ממש יפה! אז אולי.. להקה:אין סרט האהוב:צ'רלי בממלכת השוקולד 2005- ההפקה הכי מדהימה שראיתי!(וראיתי) סידרת טלוויזיה האהובה: רק בישראל (חיי!), משחק מכור+ארץ נהדרת, החיים זה לא הכל, מועדון לילה, חברים (
) עוד מלא.. הפיג'מות, זואי 101, השמיניה... גיל:13 ו..7 חודשים
מגורים:ת"א אייסיקיו:כבר אין מסנג'ר: אני לא רושמת באינטרנט.. מי שרוצה אז סבבה במסר.. חלום: בנאלי ביותר- להיות מאושרת ולהתקדם ולהצליח בתחום ההתעניינות שלי= טלוויזיה, עריכה+בימוי, תקשורת, קולנוע. ועוד משו שהייתם רוצים לספר לנו: שטלוויזיה זה החיים.. ואל תחשבו שאני איזו פרחה שסתם אוהבת לראות טלוויזיה.. אני מדברת על זה בתור תחום התעניינות (אני לומדת תקשורת) ו.. שאני ממש אוהבת את אורנה בנאי.. ו... פגשתי את ענת וקסמן במלון בטורכיה בשה שעברה והיא הייתה ממש חמודה פשוט דיברנו איתה מלא והיא הבנאדם הכי נחמד בעולם!!!!!!!

Roy191

New member
אני!

שם:רועי זמר האוהב:עברי
זמרת האהובה:המממ מדונה? להקה:RHCP? אולי סרט האהוב:נו לא יודע עזבו אותי :S סידרת טלוויזיה האהובה:השרדות, חברים גיל:18 מגורים:בבית אייסיקיו:הממ כן מסנג'ר:המ כן חלום: ועוד משו שהייתם רוצים לספר לנו:

idanri

New member
טוב כנראה שהגיע תורי,אז.....

שם:עידן זמר אהוב:חיים אוליאל,תומר יוסף,דניאל סלומון,אריק איינשטיין ולא יודע מי עוד זמרת אהובה:mcקרולינה,mcשירי ולא יודע מי עוד להקה:הדג נחש!!!,פאנקנשטיין,קולולוש,funset..... סרט אהוב:מציצים(עם אורי זוהר ואריק איינשטיין) סדרת טלוויזיה אהובה:לא יודע גיל:16 וקצת מגורים:מזכרת בתיה(ליד רחובות....) אייסיקיו:9139391 מסנג'ר:[email protected] חלום:להיות רופא
חחחח סתם,לא יודע....... ועוד משהו שהייתם רוצים לספר לנו:היו הייתה פעם ילדה שקראו לה כיפה אדומה.....

מוחטה1

New member
יאיייייי!!!111

זמר אהוב: לייק, ברור שעברי, שיואו... זמרת אהובה: משום מה, אני יותר אוהבת זמרים..אבל אפרת גוש אולי?
להקה: רק אחת?! מוניקה, הדג נחש... איף, המון! סרט אהוב: כמעט כל סרט של אוחובסקי-פוקס, ו"שמש נצחית בראש צלול"
סדרת טלוויזיה אהובה: כל דבר שבערוצים 12-13 ביס... גיל: 16 מגורים: ליד ירושלים [פיכס...] אייסיקיו: שו הד'ה?! מסנג'ר: יש.
חלום: שיחזירו את "חלומות בהקיציס" לשידורים חוזרים... לדעת בע"פ את "יותר מידי הרבה"
...סתם נו, אם באמת תדעו את הפנטזיות הסודיות שלי לא תרצו להתקרב אליי..
ועוד משו שהייתם רוצים לספר לנו: אורעד כוסית?
נה, את זה אתם כבר יודעים...

ranch22

New member
אני...?

שם: זמר האוהב:עברי,אוהד חיטמן,אריק אינשטיין,אביב גפן,שלום חנוך,שלמה ארצי,בן ארצי ועוד רשימה נורא חסויה ובלתי מובנת בקשריה ובהקשריה. זמרת האהובה:אממ...אממ...אין לי מושג! להקה:להקת הפינגווין:) סתם...יש הרבה אבל באמת שאין לי כוח לכתוב אותם..בעיקר הביטלס. סרט האהוב:כל סרט של אדם סנדלר,"אפקט הפרפר","נפלאות התבונה"!!!,"היומן" ועוד כמה כאלה. סידרת טלוויזיה האהובה:"ורוניקה מארס","החיים זה לא הכל","אבודים".... גיל:17 ו... מגורים:נו,לא משנה. אייסיקיו:יש מסנג'ר:גם זה יש חלום:כרגע הגשמתי אחד,עכשיו צריך להסתדר איתו :] ועוד משו שהייתם רוצים לספר לנו: יש לי פינגווין ויש לו אסתמה! וגם חסרה לו כליה אבל זה כבר יותר מידי אישי...

B o N u s

New member
../images/Emo118.gif../images/Emo203.gif עונה ../images/Emo47.gif

שם: טל
זמר האוהב: אין ממש
זמרת האהובה: סיוון שביט
להקה: שוטי הנבואה אחלה
סרט האהוב: גבעת חלפון אינה עונה, אלכס חולה אהבה..
סידרת טלוויזיה האהובה: הפיג'מות
מגורים: ראשון
אייסיקיו: אין
מסנג'ר: [email protected]
חלום: אין לי
ועוד משו שהייתם רוצים לספר לנו: אממ X:

שריוש2

New member
עונה../images/Emo8.gif

שם: שרי
זמר האוהב: הראל סקעת
עידן יניב, רגב הוד...
זמרת האהובה: מירי מסיקה
להקה: גיים בויז
סרט האהוב:אממ לא'דעת...
סידרת טלוויזיה האהובה: האלופה, חיים שלי..
מגורים: מרכז
אייסיקיו:אממ כן.. אבל מעדיפה במסר
מסנג'ר: כנ"לף
חלום:
ועוד משו שהייתם רוצים לספר לנו:

דנה 74

New member
שלי../images/Emo26.gif

שם:דנה|בדנדנה|
זמר האוהב:עברי לידר
זמרת האהובה:אין
,אבל בכל זאת אולי איה (משהו כזה) כורם
להקה:פייי יש מלא
סרט האהוב:או-פר
סידרת טלוויזיה האהובה:הפיג'מות
מגורים:מרכז
אייסיקיו:-
מסנג'ר:-
חלום:יש מלא... חלום בפורום תפוז... להיות מנהלת פורום הפיג'מות או להיות אדומה בפורום הפיג'מות
ועוד משהו שהייתם רוצים לספר לנו:מה כבר יש לי לספר?

עצמי1111

New member
עונננה!

שם:הילה זמר האוהב:---- זמרת האהובה:---- להקה:---- סרט האהוב:לא יודעת יש המון! סידרת טלוויזיה האהובה:החיים זה לא הכול! גיל:15 מגורים:פרדסיה אייסיקיו:אין מסנג'ר:אין חלום:להיות מישהו אחר שבועה שלם! ועוד משו שהייתם רוצים לספר לנו:אין....

למעלה