מפגש

../images/Emo204.gif../images/Emo41.gif../images/Emo41.gifמפגש../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif

דיי סגרנו על ה-20/7 לא?
/
..כתבו וזה

../images/Emo15.gif../images/Emo216.gif../images/Emo210.gif ../images/Emo45.gif ובאיזו שעה?

נראה לי שמ13:00 זה יהיה סבבה למרות שאני כבר רואה איך אני וליל ב12:00 בולך מתפקדות בעזריאלי כמו זוג שמנות
.

yaelala14

New member
../images/Emo121.gif../images/Emo109.gif../images/Emo31.gif ההורים שלי האלה לא

מסכימים לי לצאת מחוץ לירושלים...=\

ססילייה

New member
הם לא מחוייבים לדעת שאת בתל אביב../images/Emo3.gif

תגידי להם שאת במקום אחד.ותיהי במקום אחר. סתם נו. לא יפה חחח פויה ליל.><

כמו שחצי פורום עושים באירועים אלא

ואחרים
מי שעשה שיעשה
אני רוצה לראות פה את כל "הנאמנים" להורים

B a m b o o k

New member
../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo6.gif../images/Emo9.gif

yaelala14

New member
../images/Emo121.gif../images/Emo109.gifחחח היום הייתי בתל-אביב.

אבל עם אחותי... רציתי לעשות נזם באאף אבל אחותי הלשינה לאבא שלי ואבא שלי אמר שאם אני עושה אני נשארת בתל אביב..

ססילייה

New member
חחחח תקשיבי.

יעל, יעל נכון?
מה רע בתל אביב?
סתםסתם. כאילו,מה? את חוזרת באותו יום-מה הבעיה?D:

yaelala14

New member
../images/Emo121.gif../images/Emo109.gifכלום לא רע בתל-אביב..דוו

דווקא די כיף שם לראות מפורסמים.. כשהלהקה שלי תחליט לעשות חזרות מתישהו ונשיר את השיר שכתבתי+הלחנתי ונהיה מפורסמים (איימן!) אני גם יעבור לת"א.. הוא אמר שאם אני עושה נזם אני לא חוזרת הביתה חחחח כי יש לי כבר שלוש חורים באוזנים והוא לא רוצה שאני אהרוס את הפנים..הוו וול.. למרות שרציתי להגיד לאחותי בואי נעשה נזם ביחד ונגיד לאבא את הנעשה אי אפשר להשיב
.. ודרך אגב..כן, אני יעל =] נייס טו מיט

yaelala14

New member
../images/Emo121.gif../images/Emo109.gifאופס.. ../images/Emo9.gif בשביל להתנחם.

הדבר הראשון שאני עושה כשאני מגיעה לקניון לפני העבודה זה נכנסת לטאוור רקורדס וקונה חולצה של שייגעצ... אני חייבת!

Felix dude

New member
../images/Emo31.gif../images/Emo31.gif../images/Emo31.gif../images/Emo31.gif../images/Emo31.gif../images/Emo31.gif../images/Emo31.gif../images/Emo31.gif

למעלה