שרשור עצבים

A v i v o o s h

New member
../images/Emo204.gif../images/Emo46.gifשרשור עצבים../images/Emo46.gif

שרשרו לכאן את כול העצבים שלכם
המשך שבוע נעים

fat lip

New member
בקטנה סוויטהארט

פעם הייתי חולת סיידליפים [ופירסינגים בפרט..ואני עדיין..] אבל דיי זה נהיה חרוש לכל זונה יש את זה. לא התכוונתי אלייך כמובן XDDD אבל לכל ערס וילד מתלהב בMTV יש את זה + פוני אימו, למה צריך זה סתם חרוש. ואם זה עשה לך נסיגה עוד יותר. תאהבי אבל עם טעם.. ובטאקט.. אם זה פוגע בך אז לא.. חוץ מזה את בת 19! [18?] את יכולה לעשות מה שאת רוצה! אולי סיידליפ לא הסתדר אבל בתכלס את יכולה לעשות מה שבא לך.

A v i v o o s h

New member
../images/Emo204.gifקרוס../images/Emo46.gif

אוף. עד ששכנעתי את אמא שלי שתרשה לי לעשות את זה. לאבא שלי אמרתי שאני הולכת לעשות 2 הליקסים אז הוא הסכים. אז אני ואמא שלי כבר היינו בסטודיו ושם היה קיר ענק עם כול סוגי הפירסינג האפשריים עליו, אז הראתי לאמא שלי את העגיל שהוא הולך לשים לי, ואז היא אמרה שזה גדול מדי
היא ביקשה מהפירסר שיראה לה איך זה נראה על האוזן שלי, ואז היא התחרטה ואמרה שאני לא עושה. ז"א היא אמרה שהיא תחשוב על זה, אבל באמת מתי הורים אומרים שהם יחשבו על זה והם באמת מסכימים? בליאט

chen010189

New member
מאז שאמא שלי נולדה?

לא, באמת
אצל אמא שלי "אולי/אני אחשוב על זה" זה "כן" פשוט כשבא לה לחפור או לעצבן. תציקי לה עם זה תזכירי לה שהיא הבטיחה "לחשוב" על זה תעשי קצת פרצוף פאפי פייס ותזכירי לה שהיא האמא הכי טובה בעולם ושאת אוהבת אותה מה יש לך להפסיד
|גבות|

A v i v o o s h

New member
../images/Emo204.gifחחחח ניסיתי, לא עבד

אבל מאז אני מזכירה לה כמה היא רעה וכמה אני שונאת אותה

fat lip

New member
איזה זין../images/Emo201.gif

אני מקווה שהיא באמת תחשוב על זה. אצל אמא שלי "אני אחשוב על זה" = לא. אבל זאת רק אמא שלי וחוץ מזה מאז שעשיתי הליקס בלי שהרשו לי לא מרשים לי אף עגיל יותר
אבל בכ"ז עשיתי עוד אחד חהחהחהח. בקיצר תתפשרי על עגיל במקום אחר. גם לי יש תקופות שאני אומרת וואי בא לי עגיל!$23ר5 ואני לא יכולה בלי ובלהבלה, אבל זה עובר, כןכן.

A v i v o o s h

New member
../images/Emo204.gif../images/Emo24.gif../images/Emo201.gif

נההה אני כבר פשוט משלימה עם העובדה שההורים שלי שונאים אותי ולא מרשים לי כלום. ביקשתי מהם לעשות כול עגיל אפשרי על הגוף ושומדבר הם לא הרשו לי. אני מתה עליהם

fat lip

New member
חהחהח גם שלי, כלום.

לא נורא! גיל 18 אני מתחוררת בכל מקום! נראה אותם אומרים לי לא ! XD. גיל 16 אני רוצה עגיל בטבור. אבל שש. אל תגידי לאפחד.

Mp3 GiRl

New member
וואה אני מכירה את זה../images/Emo6.gif../images/Emo190.gif../images/Emo109.gif

הורים זה עם מעצבן <<" עשיתי הליקס בלי הרשות שלהם לפני שנה ו3 חודשים והם כעסו צרחו הפכו שולחנות ושלפו סכינים אבל בסוף הרשו לי להשאיר אותו
ומחר אני עושה עוד הליקס מתחת לזה שיש לי בלי הרשות שלהם
,תאחלו לי בהצלחה :|

יש לי שיטה שאם תנסי אותה יש סיכוי גדול ../images/Emo101.gif

מאוד שההורים שלך יסכימו לך לעשות ^^ פיתחתי את השיטה הזאת [
] אחרי משפט שאמא שלי אמרה כשהיא ראתה את חבר של אחותי: "מה הוא עושה את כל הפירסינגים האלה? הוא כבר לא ילד. תעשה כשאתה נער ולא כשאתה בן 20 >.> " היא אמרה את זה כי יש לו פירס בלשון, פירס בגבה ונזם D: והוא עדיין בצבא O_ם ואחרי שחפרתי, הנה השיטה: תגידי לאמא שלך: "אמא את רוצה שכשאני אגדל אני אעשה את כל הפירסינגים האלה ואז כללללל החברות שלך יגידו תראו את הבת של ********* תראו איזה עגילים יש לה OO: מה זה?? איך היא חינכה אותה?? זה מה שאת רוצה שיקרה? יופי, אז תני לי לעשות איזה עגיל שאני רוצה עכשיו ובעתיד זה לא יקרה D: " אמא שלך לא תרצה שזה יקרה אז היא תרשה לך לעשות את הקרוס ^^ בתכלס זה נשמע דפוק אבל אחותי אמרה לי שזה עובד
לי מותר לעשות איזה עגילים שאני רוצה באוזניים [יש לי כבר הליקס ו-3 לובים ובקרוב יהיה לי קרוס] אז בינתיים זאת לא בעיה :)

chen010189

New member
ואם היא תחליט להישאר עם הפירס עד גיל 60?../images/Emo11.gif

הרסתי. וואי שנה שעברה ראיתי זקן בן אלף עם קעקוע של אנקונדה על היד והקעקוע כבר דהוי טילים ואני רק חושבת איך אני אראה בגיל שלו עם הדובי שיש לי על הרגל [נכון לעכשיו,חודש הבא בעזרת השם עוד אחד
]

chen010189

New member
זה מזכיר לי איך אמרתי פעם..

שאני לא אעשה אף פעם קעקוע כי אחר כך בגיל 80 אני אתקע איתו עכשיו זה מזה לא מזיז לי

A v i v o o s h

New member
../images/Emo204.gifחחחח אני ינסה../images/Emo8.gif

ואני מתה כבר להגיע לגיל 16 שאני יוכל להתחורר בלי אישור הורים! אחרי שיהיה לי קרוס[בעזרת השם] אני ילך לעשות את העגיל הזה שהוא 2 הליקסים שיש להם חישוק משותף[
] בתוך התחום של הקרוס, הבנתן? [נראה לי קוראים לזה אורביטל או משהו- שוש אל תגידו לאפחד שאני סמויה בפירסינג וקעקועים] זה כזה

למעלה