שרשור עצבים

A v i v o o s h

New member
../images/Emo204.gif../images/Emo46.gifשרשור עצבים../images/Emo46.gif

חעחעחעחע אני נשארתי בבית ואתם לא!
שרשרו לכאן את העצבים שלכם, המשך שבוע קסום ומלא אהבה

panci thet i

New member
../images/Emo46.gifנמעס לי מהמיכל הזאת!!!!

הזונה הזאת@$~!#!~#?~$##$! OOOOO<< חייבת תמיד לדפוק לי את החיים! זהו אני לא משלימה איתה יותר!!! O.O והיא עוד נחשבת ל"החברה הכי טובה" (בעעעע) OOO.OOO כזה באה אלי הביתה מתחילה להתכתב במקומי מתחילה לצעוק בכל הבית!!!!!!!! O.O לחפור בבלוג שלי!! למה מי היא??!?!?! (זונה!) O.O" ובסוף עוד נעלבת!!!!!! חע!!! נ.ב.><" עמנואל הזבל!

DontWakeMeUp

New member
../images/Emo24.gif

זה עובר...גם לי היה את סיפור "החברה הטובה". התרחקנו ועכשיו המצב יותר טוב ממקודם. צריך פשוט קצת זמן ומרחק..
מי זה עמנואל?

panci thet i

New member
אני לא רוצה להשלים איתה!!!!! >O

היא פשוט חרא של בן אדם!!! מגלה סודות שלי לאחרים... *-* עמנואל..3: מישהו (חמודדדד) מהכיתה של יערה ^^

../images/Emo115.gif כנסי שנייה.. ../images/Emo24.gif

אם היא לא יודעת להיות חברה מספיק טובה, היא לא שווה את זה! כל מי שמעצבן אותך, תקראי לי. כמה מכות בטוסיק והוא על הריצפה (
) יהיה בסדר, אל תדאגי

3has3

New member
../images/Emo112.gif הייתי בטיול X:

מעפן X: זה היה בירושלים, הכל טוב ויפה. תודה שאמרתם שצריכים להביא 3 ליטרים של מים כשכולם הביאו בקושי ליטר וחצי. ואז ילדים איבדו את הג'ריקן בכותל XD וטוב שנתקעתי עם כיתה מפגרת XD אבל היה כל כך מצחיק XD ~שקט~ ילד צועק:"שניה אני רוצה לפתוח את החזיהה" כיתה של ערסים XD וגם המורה שהייתה אמורה להיות עם הכיתה לי הייתה איתי באוטובוס [חילקו את הכיתה שלי...] והיא פשוט נעלמה במסלול האחרון עם המחנכת שלי X: אז אחר כך, כשהגענו, הלכתי כזה ואמרתי לכמה חברים:"ורד הלכה לאיבוד אז הגענו מאוחר..." נחשו מי בדיוק עברה שם? נכון! ורד!!!!1 חברה שלי אמרה שהיא חייכה XDDDDD ואני כולי בשוק X: אה כן, הנהג החליט לעשות פוזות ולהגיד שאם הוא לא מגיע עד ארבע וחצי הוא מוריד אותנו איפה שאנחנו ונוסע. כאילו פאק איתך! אבל עזבו X: אה וידיד שלי מהיסודי ישב ספסל לפנינו והילד שישב לידו נרדם XDDDD ואז כזה הראש שלו נופל XDDDD ונופל עוד XDDDD ואז הוא מרים אותו XDDDDD וחברה שלי ואני מסתכלות עליו וידיד שלי גם ואנחנו נקרעים XD הערנו אותו בסוף X:

DontWakeMeUp

New member
שמחה שנהנית ../images/Emo6.gif

חחח סתם אבל תמיד טיולים זה כיף כשיש כיתה מפגרת. [מדברת מניסיון אישי
] איך הם מצפים שנסחוב 3 ליטר...תמיד אומרים את זה. שהם יסחבו בשבילנו
ואני מוכנה להתערב שאף מורה לא מביא באמת 3 ליטר.

A v i v o o s h

New member
../images/Emo204.gifחנהי../images/Emo23.gif

שמחה שהיה לך כיף
חחח ואצלנו לפני כול טיול- כול ילד מוציא את המים שלו ומי שאין לו 3 ליטר חוזר חזרה הביתה וממלא, או שלוקח בקבוק ריק מאיפשהו והולך למלא מהברז של השירותים

3has3

New member
../images/Emo112.gif XDDD

אז זהו שלא אמרו לנו X: הם אמרו ככה [בדף]:"להביא שתיה מרובה" אז הבאנו ליטר וחצי XD היו כאלה שהביאו בקבוקים רגילים :|

3has3

New member
../images/Emo112.gif XDDDDDD

התחלנו לצלם אותו XDDDDDD אבל צילמתי גם את השומר שלהם XD זה היה מצחיק XD אני לא חושבת שלקבוצה שלי היה שומר
XDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

3has3

New member
../images/Emo112.gif שימו לב, שימו לב.

בכיסא לפניו ניתן להבחין בתלתליה של ורד, מורתי ללשון, הבעה ותנ"ך XD שהלכה לאיבוד ושמעה אותי X:

Be My Escape

New member
ממש לא עצבים,אבל פריקה.

שכנה שלי נפטרה,וזה כואב לי. זהו. [עכשיו זה החלק שאתן מנחמות אותי שיהיה טוב יאדהיאדה]

למעלה