Buried Myself Alive

../images/Emo204.gif../images/Emo54.gif../images/Emo129.gifBuried Myself Alive

פרק 19. פרטים. אורך: 41,845 מילה על 81 עמודי וורד. שיפ: טום/ג'יואנה, הארי/אשלי, דאגי/אמילי, רייני. ג'ן: מוות. ז'אנר: אנגסט. דארקפיק(*). RPF. דירוג: NC-17, על שימוש בסמים ותיאורי סקס. הצהרה: הבנים לא שלי, בלה-בלה-בלה. [ובפירוט יתר: דני לא שייך לי, אני מתעללת בו להנאות הפרטיות שלי. נטלי קיימת, והיא לא כזאת ביצ'ית. או אולי בעצם כן? רייצ'ל איימס וכל הקונספט שלה – כולל הקופירייטינג – שייכים לסיון. דאגי, הארי וטום נמצאים ברוך השם ברשות עצמם וגם דני, אחרת הוא מזמן היה מתמכר לסמים קשים ודאגי היה שלי.] -------------------------------------------------------------------------------------------- (*)דארקפיק: פיק אפל קודר. לרוב מכיל תכנים מטרידים מסוג כלשהו (התעללות, עינויים, מוות של דמויות וכולי). אפשר להגדיר darkfic כפיק שבו כל מה שיכול להשתבש – ישתבש. מטרתו של הdarkfic היא בדרך כלל לבחון את הדמויות בתוך סיטואציות קיצוניות, זאת בשעה שאנגסט (ע"ע) ממוקד יותר בתגובה הרגשית של הדמות – לרוב לנסיבות פחות חמורות, ובדיעבד. [מתוך מילון אלבוס דמבלדור למונחי ספרות מעריצים מ"הגנזך".]

../images/Emo54.gif../images/Emo129.gif../images/Emo18.gif

אזהרה: מכיל תכנים שלא מתאימים לילדים מתחת לגיל 14. תיאורי סמים והזיות כלולים בפרק. אל תנסו את זה בבית. ראו הוזהרתן.
דירוג פרק נוכחי: PG-15. ~ מעולם לא הייתי בדרום לונדון בעבר. שמעתי על המקום, כמובן, אבל אם לפני שלושה חודשים מישהו היה אומר לי שאני אהיה גבר שבור שהולך להרוס לעצמי את החיים, הייתי צוחק עליו ופוטר אותו בהינף יד. כי זה מה שהייתי עכשיו, אדם שבור. נאנחתי ותחבתי את ידיי בכיסי הז'קט, מחשבה מעורפלת מתערבלת באחורי ראשי, האם התלבשתי יותר מדי יוקרתי, ואז איזה מסומם יקפוץ עליי וישדוד אותי. הידקתי את אחיזתי בארנק מבלי-משים ונעמדתי לחכות לקווין בפינת הרחוב ליד הספסל השבור, כמו שקבענו. "שלום." הקול פילח את השקט ואני כמעט חרגתי מעורי. הסתובבתי במקומי ומצאתי את עצמי ניצב מול גבר בשנות השלושים המוקדמות לחייו, שיערו הכהה שמוט על פניו בצורה חיננית שהזכירה לי את עצמי לפני שנים ועיניים חומות בורקות. הוא לבש חליפה מחויטת שנראתה יקרה מאד, ונעל נעלי לק שהזכירו לי את הסרטים הישנים של פעם. "קווין?" ניסיתי, מהוסס. הוא הניד בראשו וחיוך קל וכרישי נפרש על שפתיו. "אמ, היי." "היי," קווין אמר. היה לו קול עמוק, ולקח לי רגע לפני שקלטתי כמו מי הוא נשמע: דארת' וויידר טבול בחבית ענקית של סירופ מייפל, לא כולל הנשיפות המפחידות דרך הקסדה. הוא גם נשמע ענייני מאד. "פעם ראשונה שלך?" "אה, כן." הרגשתי איך הסומק מפלס דרכו ללחיי הסמוקות בלאו-הכי מהקור. "אוקי. אני אסביר לך את החוקים," הוא אמר, מוציא את ידיו מכיסי מכנסיו ומשפשף אותן זו בזו. "אחד, אסור לך, כמובן, למסור את השם שלי לאף אדם שבעולם. בשבילך אני כבר לא קווין. תשכח מזה. אני Q. למה Q ולא K, אל תשאל." והוא נעץ בי מבט מזרה אימה. בלעתי בחוזקה ונענעתי בראשי. "השני – והדי ברור מאליו, אני חייב לציין – בלי שיקים, בלי כרטיסי אשראי. מזומן בלבד." הוא מנה על אצבעותיו ועכשיו הגיע למספר שלוש והרים את האמה. "שלוש. איזה גודל מנה אתה צריך?" "אני לא יודע," מלמלתי במבוכה. "כמות שתגרום לי לשכוח מהכול, אני מניח." "באמת, בנאדם, לא עשית עבודת שטח?" רטן קוו—אני מתכוון, Q. "תראה, בחור, זה לא הולך ככה. אתה צריך לתת לי כמויות, עניינים. לא סתם ככה. אתה יודע מה, אתה יכול להצטרף לחבר'ה מתישהו, לראות כמה אתה צורך, כדי שתוכל לתת לי כמויות מדויקות." חיוך ערמומי ריחף בעיניו. "אפשר עכשיו?" "נואש, מה?" Q חכך בדעתו לרגע. "בסדר. בוא, mate." הוא הוביל אותי לאורך סמטה צרה וחשוכה והכניס אותי לחדר אפלולי מלא עשן. קרסתי ליד קיר סמוך ושאפתי את הניחוח המתקתק. חבורת צעירים – בחורים ובחורות בשנות העשרים המאוחרות לחייהם – היו שרועים על הרצפה, עיניהם עצומות. לרגע חשבתי שאיכשהו עברתי בזמן לתקופת לוסי של הביטלס; כולם נראו מסטולים לגמרי. Q הגיש לי בקבוק קולה. "תשתה," הוא הורה, ואני עשיתי כדבריו. "יש הפתעה בפנים." לגמתי לאט מהבקבוק. הבטתי למעלה בשאלה, לא חש בדבר, כשפתאום התחלתי להרגיש מוזר בפנים. כמו סערה. Q הסתכל עליי בקפידה, ואני בלעתי את רוקי. כפות ידיי היו לחות והרגשתי שהעורף שלי מזיע. 'הוא מנסה להרעיל אותי?' חשבתי בבהלה. 'אני ממש לא צריך למות עכשיו.' כל השרירים שלי היו מתוחים והרגשת חרדה מבהילה שטפה אותי, אטמה אותי, חנקה אותי... כשפקחתי את עיניי ראיתי שמישהו מחזיק לי את היד. "אל תדאג," הוא מלמל, ויכולתי לראות שהאישונים שלו היו ברוחב סיכה. "זה יהיה טריפ נהדר. לא יקרה לך שומדבר רע." פתאום שמעתי את המשפט שלו חוזר על עצמו שוב ושוב, לאט-לאט, כמו הד. התחלתי לצחוק בהיסטריה, בחופשיות. זה היה הדבר הכי מצחיק ששמעתי בחיים שלי. אז הבחנתי בגוונים מוזרים נעים על התקרה. נשכבתי על הרצפה והתבוננתי בשינויי הצורות, בערבוב הצבעים, במשטחים של אדום וכחול וצהוב. רציתי לשתף את האחרים ביופי, אבל המילים שיצאו לי מהפה היו לחות, רטובות, נוזלות, או בטעם של צבע. אני לא זוכר כל-כך מה קרה לאחר-מכן, אבל לבסוף התחלתי לרדת. תחושת השחרור שחשתי נעלמה, וכל משקל המציאות רבץ עליי מחדש. נאנחתי ונרעדתי, ומצאתי את Q עומד מולי. "ובכן?" "אפשר עוד?" Q צחק. "כסף, בחור. הכסף יענה על הכול." "כמה אתה רוצה?" הייתי מוכן לשלם אפילו חמש-מאות ליש"ט אם זה היה ממשיך ככה. זה היה נפלא, אלוהי, מדהים. זה גרם לי לשכוח מהכול וזה היה מה שחיפשתי, בעצם. שכחה. אובדן זיכרון טהור ומוחלט, זה מה שביקשתי. הבטתי ב-Q במבט מתחנן, ושנאתי כל רגע. Q הרהר למספר דקות, מתופף על סנטרו באצבע חיוורת וארוכה. "תראה, אתה נראה לי בחור טוב," הוא אמר לבסוף. "אז אני אעשה לך מחיר נחמד לפעם הראשונה. הטריפ הראשון היה על חשבוני," הוא חשף שיניים לבנות ומושלמות בחיוך זדוני. "כמה אתה רוצה? אני יכול לתת לך עשר בולים, ותיתן לי 23 ליש"ט. זה בסדר?" שילמתי את הסכום בלי להניד עפעף, וקיבלתי שקית-נייר חומה וקטנה עם חפיסת כדורים שנראו כמו כדורי אקמול. "ותשמור מרחק מהחזירים ," הוא הזהיר. "תודה," מלמלתי. "אני אודיע לך אם אני אצטרך עוד." "אני מציע לך לא לקחת יותר משניים ביום," הוא הציע. "אתה לא צריך למות ממנת-יתר." הרמתי את ידי לאות ששמעתי, ויצאתי משם, המחשבנות מתערבלות במוחי הקודח. החוויה שעברתי הותירה בי את רישומה, ועוד יכולתי לראות איך המדרכות זזות בגלים והשמיים יורדים ונושקים לכביש הרטוב מהגשם. כשהגעתי הביתה העייפות השתלטה עליי. הנחתי את הכדורים מתחת למזרן ונרדמתי, חולם חלומות מוזרים. ~ המשך יבוא...

Adimenzer

New member
../images/Emo119.gifמתי העלית? לא שמתי לב!

למה? למה סמים? אוף אני לא אוהבת את הפיק הזה ואני אוהבת אותו יותר מדי. את עושה את זה כל כך קשה! אולי נחזור לפיק על דאגי ומנדי (אם אני זוכרת נכון)? הוא היה שמח וטוב!

../images/Emo204.gifביום שני? זה היום הקבוע. ^^''

(למרות שהעדר התגובות די מדכא.
) ואני יודעת, זה פיק ממש עצוב. אמרתי לך. אולי אני אכתוב עוד אחד על דאגי ומנדי. כשאני אסיים את ה-J2 שלי.

../images/Emo54.gif../images/Emo129.gif../images/Emo18.gif

גם הפרק הזה מדורג PG-15. אל תגידו שלא אמרתי.
~ אני חייב לציין שבאמת הקשבתי ל-Q. קווין. או מה-שהשם-שלו-לא-היה— קווין פול דריל. נולד באפריל 1980, מת בפברואר 2019... אוה. הוא מת? מנת-יתר. מה, הוא לקח אחת? חשבתי שהוא לא היה כזה! לא, בוב המשוגע הרג אותו בגלל מנת-יתר. אוי. לכן הספק שלי התחלף! הוא לא הסכים לומר לי מה קרה לקווין... בכל מקרה, כן, הקשבתי לקווין, ז"ל, ולא לקחתי עוד בול LSD באותו היום. גם לא למחרת, כי טום בא לבקר. הוא שם לב למצב הרוח הפחות עגמומי מהרגיל שלי (לסם היו השפעות לוואי מתמשכות), וחיוך התפשט על שפתיו. "אתה נראה יותר טוב," הוא טפח על כתפי. "דרך-אגב, הבאתי לך קצת אוכל." "אבל אמרתי לך שלא היית צריך," מחיתי, אבל בסתר שמחתי; הייתי קצת רעב, וג'יואנה תמיד הייתה ידועה בבישולים שלה. היא אמנם לא השתוותה להארי, שקיבל שלושה כוכבי מישלן פעם על ארוחה שבישל ל-30 איש באיזו מסעדה ידועת שם, אבל האוכל שלה היה טעים, ביתי ומלא אהבה. טום נעץ בי את המבט היודע שלו ואני השפלתי עיניי. "בסדר, אני מודה, אני קצת רעב." הוא חייך חיוך רחב. "מצוין. אני אחמם את האוכל." כשישבתי ליד השולחן ואכלתי ארוחת צהריים נורמאלית בפעם הראשונה מזה חודשיים, טום שאל בשקט איך היה הביקור הראשון של אדם. כמעט נשנקתי. "ב-בסדר," פלטתי בפה מלא שניצל פריך. בלעתי בקושי. "אתה יכול לתאר לעצמך איך זה היה." טום נאנח והנהן בראשו. "כן, אני מבין," הוא מלמל. הוא נשאר איתי עוד כחצי שעה ואז הלך, לא לפני שהודיע שהעוזרת שהוא הזמין בשבילי תגיע למחרת. "אה, ותנסה לא להפחיד אותה יותר מדי," הוא הוסיף ביובש. עטיתי על פניי את הארשת התמימה הטובה ביותר שלי, וטום לא יכול היה שלא לחייך חיוך קטן. "להתראות," הוא אמר ויצא. וכך יצא שגם ביום למחרת לא בלעתי את ה-LSD המיוחל. קווין באמת התפלא— קווין ז"ל. סליחה? קווין ז"ל. הוא מת. לקחת את הנשמה שלו בידי השלד שלך, או שקצרת אותו עם המגל שלך--- הבנתי. קווין ז"ל התפלא שחזרת אליו מאוחר יחסית. כן. לקח לי קרוב לשבוע וחצי לחזור אליו, במקום חמישה ימים, בערך. אבל חזרתי אליו. הוא מסר לי עוד עשרה בולים ושחרר אותי לנפשי, לא לפני שנתן לי אחד חינם באותו כוך אפלולי, שאותה חבורה מהשבוע הקודם עדיין שהתה בו, נראית בהיי סופני. הצטרפתי אליהם, נשכב על הגב, וריחפתי על גל האושר שנשא אותי הרחק מהעולם הקודר והעגמומי שבו חייתי. זה נהפך להרגל – שהוא נותן לי טריפים חינם כל פעם שאני מגיע – עד שהוא התחלף בפּוֹל, הספק הבא שלי. אני זוכר, בערך, את התאריך שבו התחלתי עם ה-LSD. דצמבר, 2018. קצת אחרי האניברסרי של רייצ'ל ושלי. כשאני חושב על זה, יכול להיות שזה היה הטריגר שדחף אתי ללכת לקווין. זה, והביקור של אדם. השליתי את עצמי כשחזרתי לקווין. אמרתי לעצמי שאני בשליטה מלאה על חיי, שאני לא מכור. רציתי את ה-LSD כדי להיפטר מהתחושות הדביקות והגרועות שהרגשתי כל הזמן. הואליום אמנם הרגיע, אבל לא מספיק. בשלב מסוים החבר'ה בכוך התחילו להציע לי דברים אחרים: אֶפֶדְרִין, מַאנְדְרָאקְס, קָאפְּטאגוֹן... שבוע אחר-כך ערכתי סיבוב היכרות מלא דרך כל התעשייה הפאראמצויטית. ואז פגשתי את ג'ונתן, או ג'ון השקט, כמו שאנחנו קראנו לו. הוא היה צעיר ממני בלפחות חמש-שש שנים, ותוך זמן קצר נהיינו חברים טובים. הוא כבר היה שני שלבים מעליי; בשבילו הכדורים וה-LSD היו תינוקיים. הוא רק התחיל עם ההרואין כשאני הגעתי, ולומר את האמת די ריחמתי עליו. אם מישהו היה אומר לי שכעבור שלושה חודשים וחצי אני אתמוטט איתו ברחוב נידח בפאתי לונדון אחרי הזרקה, הייתי צוחק עליו באי-אמון. אני זוכר פעם אחת שלקחתי טריפ בחדר האפלולי ההוא, ולא רציתי לומר לאף אחד. הלכתי לשירותים ובלעתי אותו במהירות, מוריד אותו עם כוסית וודקה. ג'ון שכב לידי ברפיון איברים, זרועותיו פשוטות לצדדים, העיניים שלו נעוצות בתקרה במבט מזוגג ועיוור. הם שמו ברקע מוסיקה – דיוויד בואי, אני חושב – ואני שכבתי על הרצפה והקשבתי בפליאה. כשעצמתי את העיניים המוסיקה התחילה לבלוע אותי לגמרי. יכולתי להריח אותה וממש לגעת בה ולהרגיש אותה קרובה אליי, בדיוק כמו ששמעתי אותה. מעולם לא הרגשתי משהו כל-כך יפה. הייתי חלק מהכלים שנגנו. ממש חלק. כל תו היה דמות ברורה, צבועה בגוון אחר, וכאילו נפרד לחלוטין מכל שאר התווים, כדי שאוכל להבין את חלקו ביצירה לפני שינוגן התו הבא. שמעתי כל אקורד מהדהד כמו בתוך פעמון ענקי, והצליל המשיך להתנגן בתוך הראש שלי. המחשבה שלי הקיפה את כל חוכמת העולם, ולא היו לי מספיק מילים כדי לתאר אותו. קווין עבר לידינו וירה בי מבט מוזר. כשהתעלמתי ממנו הוא שאל אותי בחשדנות, "נו, לאן זרקת את הכדור?" הוא הסתכל בי ואחרי רגע אמר, "או-אה, mate, לא אמרת כלום! יש לך אישונים בגודל פטמות יניקה של תמנון." הוא פלט צחוק עמוק וגרוני. "אם תמשיך לא להשמיע קולות נחשוב שנדבקת מג'ון ונתחיל לקרוא לך גם 'השקט'." הוא פלט עוד צחוק משועשע והסתלק, מותיר אותי להמשיך לשקוע במוסיקה. נשארתי שם עד הערב, מטושטש לגמרי. כשיצאתי החוצה ג'ון הצטרף אליי, ושנינו צחקנו על איך שהמדרכות גבוהות והירח משונה ומחליף כל הזמן צורות וצבעים. הלכנו לאכול – למרות שלא ממש הייתי רעב – וגם במסעדה צחקנו כאילו כל העולם וסודותיו שייכים רק לנו. ה-LSD גרם לי להרגיש גבוה. מאד גבוה. ה-LSD והכדורים. הייתי בולע סמים מעוררים וסמי-שינה בכמויות עצומות. הכדורים ניהלו מלחמה משוגעת בתוך הגוף, וזה מה שגרם לתחושה הנפלאה. יכולתי לארגן לי מצב-רוח לפי החשק; לבלוע יותר סמים מעוררים או יותר סמי-הרגעה. אלו תמיד היו שבועות של אושר טהור שלאחריהם היה מגיעה נפילה מטורפת. אבל כשאדם היה מגיע לביקור, הייתי נקי. זה היה התנאי שלי עם עצמי: לא משנה בכמה כדורים האבסתי את עצמי ואת הגוף שלי, לא הייתי מוכן להתקרב אליו עם מחזור דם מלא ממריצים. זו הייתה הסיבה היחידה שעקבתי אחרי ימות השבוע.

Adimenzer

New member
../images/Emo119.gifדי! למה סמים? למה סמים?

רגע, תני לי להבין - הזה שהוא מדבר איתו זה מלאך המוות? יעני דני מת?

Ruth Fletcher

New member
../images/Emo210.gifקוראת בסתר פעם ב ../images/Emo6.gif

וגאד אני אוהבת את התיאורים שלך !

למעלה