222 מנגה *__________*

../images/Emo204.gif../images/Emo58.gif222 מנגה *__________*

איזה פרק מדהים!!!!!!!!!! *_______________________________* איצ'יגו עמד לעשות קרו!! כמו המנוס גארדן ^___________^ הממ. אבל לא הבנתי. מי שלוקח לו הכי הרבה זמן להתגבר על ההולו- מה זה אומר? שהוא חלש? שההולו שלו חזק? אז היורי הכי חלשה או הכי חזקה שמה? כי אם היא הכי חזקה, ואיצ'יגו כיסח אותה תוך כמה שניות, אז.... @.@ המסכה עם עוד מלא מלא פסים!!!! ^_________________^ בדיוק אמרתי את זה לעדי שלאורך כל הסדרה מתווספים פסים למסכה... אבל הכמות הנוכחית זה באמת הרבה <.< איך הזאתי עם המשקפיי סקי אמרה "berry-dude" על איצ'יגו, זה כ"כ הצחיק אותי XDDDDD החיוך של היראקו... בדיוק כשחשבתי שהתרגלתי לזה, הוא שוב עשה לי צמרמורת >< הוא נראה כ"כ מרושע שמה <.< איצ'יגו מחייך X3 הוא כ"כ חמוד!!!! והולואיצ'י עדיין נמצא בתוכו [< אוריהימה XDDDD אוי, התגעגעתי אליה ואל היציאות המוזרות שלה XDDDD הממ. זה נראה כאילו לפחות מבחינת איצ'יגו נגמרו האימונים ונתחיל לראות התקדמות עלילתית כלשהי... עכשיו הכל במעיין רגיעה כזאתי, השקט שלפני הסערה... (ואם הגענו למצב שבו הולואיצ'י נחשב ל"שקט", אני ממש מתה כבר לראות את "הסערה".... [< )

Mugen bla

New member
../images/Emo58.gif פרק מצויין

בטוח הולואיצ'י ישתלט עליו שאיצ'יגו יהיה עם המסכה ואז איצ'יגו יהפוך להולו ואז הוא ילחם בכולם ולא משנה מי אפילו רוקיה :> באיזה עוד אנימה\מנגה הגיבור נלחם עם כח רשע ועצום בתוכו?

Goggle Girl

New member
יאוי איצ'יהיצ'י סוער? ^___^

*נאבקת בעצמה מאבק אבוד כנגד הדחף לפתוח את ההודעה ולראות מה ישמח אותה* ;; אני עוד אהפך להולואו

Goggle Girl

New member
לא!

או שמעתה והלאה לעולמי עד אכתוב רק פיקי מיצ'ירו דוחפת את היצ'י לתוך פלאשי של אוגר ומתעללת בו! ><

Goggle Girl

New member
אומג כן! @_@

אבל אומג מה קשור? X3 רק עד כרך 30 אז נא לא לספיילר מעבר ;O;

Mugen bla

New member
את לא חושבת ../images/Emo58.gif

שהקטע שהמאבק של איצ'יגו עם ההולו זה דיי גרסא רכה למאבק של גאטס עם השיריון המטורף שלו?

Goggle Girl

New member
ממש ממש ממש לא ../images/Emo58.gif לברזרק

דבר ראשון ההולואו של איצ'יגו מבוטא הרבה יותר בתור ישות משל עצמו מאשר משהו שאיצ'יגו יכול לההפך אליו, למרות שבפועל זה מה שהוא - איצ'יגו שהפך להולואו. דבר שני שמים דגש הרבה יותר חזק שוב על כך שלמרות שהוא הולואו, להולואיצ'י יש שליטה עצמית. הוא מודע לעצמו ולסביבה שלו, יש לו מניעים ולוגיקה למרות שלא תמיד מבינים אותה, והוא יודע מתי לקרוע אנשים לגזרים ומתי לא לעשות את זה - למרות שיכל להרוג את איצ'י בקלות בפרק 39 לא עשה זאת, כי ידע שזה יפגע בו בעצם יותר מהכל. השריון של גאטס חסר כל מעצור והוא ביטוי טהור של כל היצרים האפלים האנושיים האלימים ביותר. דבר שלישי הוא שהולואיצ'י הוא אכן איצ'יגו שהפך להולואו, משמע - אם זה היה מישהו אחר, הוא היה מתנהג אחרת, היה אחר כי הבסיס היה שונה ובניגוד להולואים אחרים הוא מודע מספיק לעצמו בשביל לשמר אישיות. לשריון של גאטס לא משנה מי או מה לובש אותו, התוצאה תהיה זהה במה שהם יהפכו אליו. אין לו אגו, אין לו מחשבה לוגית, לא משנה לו את מי או את מה הוא קורע לגזרים בדרך, או אפילו מה המטרה או מה הדרך. ואני רק אזכיר שלמרות הכל אני לא קוראת את המנגה של בליץ' @@ אנא אל תרחיב בנושא

Goggle Girl

New member
כופר! ם_ם

איך אתה יכול להשוות בכלל?! כל אחד מהם סגיד ביותר בדרכו שלו. אי אפשר להשוות בכלל גם מבחינה בסיסית ביותר! תסתכל על העולם של בליץ', ואז תסתכל על... ברזרק. מכל בחינה שהיא השוואה בין השניים לא רק שלא הוגנת, אלא גם בלתי אפשרית מבחינה אובייקטיבית

למעלה