מזל טוב ל ...

../images/Emo204.gif ../images/Emo65.gifמזל טוב ל ...../images/Emo65.gif

ג י י ם - ב ו י ז
היום הגיים בויז חוגגים שנתיים
המון המון מזל טוב
אדם, אושרי, ערן, שרון, אביחי? אני אוהבת אתכם

../images/Emo25.gifמממזזל טובבב :]]

ואני עוזבת, ואני עוזבת שמחה ומאושרת! ביי :], אה..ורק אם יש לכם משהו חכם לומר, תגיבו להודעה שלי, ביי

../images/Emo204.gif נוי כנסי [;

כולם כל מה שאני יגיד לך זה לא חכם חחחח סתם
את עוזבת ומאושרת?!
יואו י'קרועעה הרגת אותי מצחווקקק אוהבת אותך י'שמנננה D;

../images/Emo25.gifאמרתי לך באייסי,

כן, אני מאושרת!, אני לא עוזבת פההה כי אני עצובה ,או רוצה צומי!, אני עוזבת כי לא נעים לי להיות פה, ואם לא נעים לי, אז אני לא אהיה, שלוםםם לכן,, פורום יקרר , אני מאחלתת לכם, יום נהדר, והמשך חיים נעימים!, באמת , יום טוב, :):):):):) !

../images/Emo204.gif ../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif

יום ננההדדדרר
אני יגיד לאושרי שאת אל אוהבת אותו חעחעחע ... ביי גמלך פאקצה D;

../images/Emo25.gifואני אגיד לאדם..

אני אגיד לו דברים, והכי גרוע? אני לא איגד לך מה אני אומר לו, ואני אגיד לו דברים רעייים!!!, כמו למשל, רק דוגמאא, שאני כבר נשואהה לדניאל ותא לא רוצה אותו..
טוב, ייאלה, לא טוב לי פה
, ביי פאקצה! DD=

../images/Emo25.gifאאוויי, סלייחהה סליחה, ש*את נשואה

לדניאל
, שאת לא אוהבת אותו יותר, חעעחעחעחעחעח,,חחח אאוויי ואבויי,, מה כבתי, שאניאוהבת את דניאל?? בעעעעעעעעעע,, ואני אוהבת ר-ק את חן, זהו!,

../images/Emo204.gif פ'חחח י'עממה

היית רוהצ שדניאל ישים עלייך בכלל י'פאקצצההההה !! דניאל הוא ה-כוכב וזהו !!!!!!!!! להלהלה

../images/Emo204.gif ס'ככככללבההההההההה D:

ככה את תגידי לאדםם?! אבל אדם יפגע :( לא יפה ... י'רעה אחתתת !! חוץ מזה שאין ללך מה להגיד לו ... הוא יודע שאני נשואה לדניאל ... ועזבי לא רוצה לפתח פה שיחה .. יש כל מיני דברים אישיים חעחע D: עדיף שלא נספפרר להלהלהלה נ.ב-חן אהרוני - הוא לא כוכב נולד, הוא כבר נולד כוכב! חנושש?! אתה הכוכב שלי!! [זה החתימה שלך, תגידי מה את מושפעת?! דניאל הוא ה-|כוכב|כוכב|כוכב||סהדגש| להלהלהלה לא חן חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח
בקקקקיצוורר זהההההההו ! נראה לי O; ביוש לך פאקצה

../images/Emo25.gifטוב.אה.בת-אל!?

אמרתי רק אם יש משהו חכם לומר שיגיבו לי, נכון!?חחחח אז בישביל זה יש אייסי, ואם היינו עושות את זה באייסי, לא הייתי כותבת שאני אוהבת את דניאל, והכי גרוע, כולן היו רואות את זה!,,חחח זהו, אני שומרת את אהבתי לחן !ביי

../images/Emo204.gif גם חן וגם דניאל לא שמים עלייך ילדה XD

להלהלהלהלהלהללה ... יאללה אל תכתתבי פה יותתרר ! ביי [;

../images/Emo25.gifחחחחחחחחחחחחח

כמה שאני אוהבת אותךך
,, חחחחחחחחחחחח,, אבל את חן יותר !
ביי :], ואל תגידי לי לא להגיב יותר, כי לא התכוונתי לעשות את זה

../images/Emo126.gifסתמו יא פקצות . = X

הרסתם ת'שירשור . D; ואאאמ ,, נויייייק ? , את לא צריכה לעזוב את הפורום ,, \; כול אחת יכולה להגיד לך פה מה שהיא רוצה , ! פשוט אל תתייחסי , תדברי עם החברות שלך וזהו . כול תגובה שנראת לך מיותרת - אל תגיבי .
x3

מממש המקום להגיד שאת עוזבת תיראי מה עשית

פה ביי לא נאה לך לא טוב לך ... מישהו מכרייח אותך ?! מממש לא .

../images/Emo25.gifמיכליקק?

אני יודעת שכל מה שאמרת זה בכוונה טובה, כי את לא רוצה שאני יעבוז, אבל בכל זאת, לא נעים לי להיות פה, ונכון אף אחד לא מחזיק אותי, בגלל זה אמרתי שאני עוזבת שמחה ומאושרת, ואני אומרת שלום יפה, ביי :), מיכלייקק, דברי איתי בשין ובאייסי :], וכל מי שאני איתה בקשר, יודעת איפה למצוא אותי, ביי

למעלה