שרשור עצבים שרשרו לכאן את העצבים שלכן, המשך שבוע נעים
A A v i v o o s h New member 30/6/08 #1 ../images/Emo204.gif../images/Emo93.gifשרשור עצבים../images/Emo93.gif שרשרו לכאן את העצבים שלכן, המשך שבוע נעים
../images/Emo204.gif../images/Emo93.gifשרשור עצבים../images/Emo93.gif שרשרו לכאן את העצבים שלכן, המשך שבוע נעים
M Mp3 GiRl New member 1/7/08 #2 ../images/Emo7.gif../images/Emo190.gif../images/Emo109.gif -מחר אני עובדת ואין לי כח וגם יש לי רופא שיניים מחר וכדאי לו מאוד להוריד לי את הגומיות המזדיינות מהגשר כדי שאני לא אסבול מהן גם בטיול משצי"ם -אף אחת לא הביעה את דעתה בקשר לסיפור שהתחלתי -יוני נגמר,כבר יולי.הזמן עובר מהר מדי
../images/Emo7.gif../images/Emo190.gif../images/Emo109.gif -מחר אני עובדת ואין לי כח וגם יש לי רופא שיניים מחר וכדאי לו מאוד להוריד לי את הגומיות המזדיינות מהגשר כדי שאני לא אסבול מהן גם בטיול משצי"ם -אף אחת לא הביעה את דעתה בקשר לסיפור שהתחלתי -יוני נגמר,כבר יולי.הזמן עובר מהר מדי
Y YuvalJones New member 7/7/08 #6 למה אי אפשר להיות רקדנית, ולוותר על הכאבים שבאים בדרך? נממאאאסססס לי מכאבים! כל יום כאב אחר. תעשו לי טובה! נראה לי הדלקת-גיד שלי הפכה להיות כרונית וזה ג-ר-ו-ע בעעעע ושלא נדבר על הברכיים! כוסעמק, פדיחות לצאת מהבית. אני צולעת כמו איזה נכת-צה''ל.
למה אי אפשר להיות רקדנית, ולוותר על הכאבים שבאים בדרך? נממאאאסססס לי מכאבים! כל יום כאב אחר. תעשו לי טובה! נראה לי הדלקת-גיד שלי הפכה להיות כרונית וזה ג-ר-ו-ע בעעעע ושלא נדבר על הברכיים! כוסעמק, פדיחות לצאת מהבית. אני צולעת כמו איזה נכת-צה''ל.