"Ohhh Baby i love your way!"

Fallen Leaves

New member
../images/Emo204.gif"Ohhh Baby i love your way!"

יאללה.תהנו קוּקיז :]. שבתשלום!
השבוע שעבר: - שיר השבוע (של שייגעצ): - שיר השבוע (כללי): - אלבום השבוע: - האדם שעשה לכם את השבוע: - משפט השבוע(משפט משיר כלשהו שמאפיין את השבוע שלכם): - משפט השבוע(משפט מחץ שהצחיק אתכם/ריגש אתכם) - דבר שהשגתם השבוע: - מאכל השבוע: - משהו שעשה לכם את השבוע: - משהו שהרס את השבוע: - מסקנה מהשבוע/מסר שהייתם רוצים להעביר לאומה: השבוע שבפתח: - משהו שאתם מחכים לו השבוע: - משהו שאתם מקווים שיקרה השבוע: -שיר שפתחתם איתו את השבוע: -האדם שאתם משתוקקים לראות השבוע: סתם: - תמונה כלשהיא:

animal bar

New member
ראשונה! ^_________^

השבוע שעבר: - שיר השבוע (של שייגעצ): אלוף בלפשל
- שיר השבוע (כללי): דבורה- שחר אב''ץ - אלבום השבוע: משקאות DUH!!! - האדם שעשה לכם את השבוע: אבי כמובן
- משפט השבוע(משפט משיר כלשהו שמאפיין את השבוע שלכם): היא יכלה להיות דוגמנית של קלווין קליין במגזין *וואהאהאהוואהאהאהה* - משפט השבוע(משפט מחץ שהצחיק אתכם/ריגש אתכם) אני לא רגיל לרוץ, אני אתעייף בארלוזורוב... - דבר שהשגתם השבוע: מסטיקים
- מאכל השבוע: במבה זה כל שבוע אותו דבר -.- - משהו שעשה לכם את השבוע: מייספייס! ^____^
- משהו שהרס את השבוע: מבחן בתנ''ך - מסקנה מהשבוע/מסר שהייתם רוצים להעביר לאומה: חבל לי על המרשמלו השבוע שבפתח: - משהו שאתם מחכים לו השבוע: אלג'י אין דה עומר :) - משהו שאתם מקווים שיקרה השבוע: אולמרט יתפטר [אני לא מבינה בזה אני פשוט יודעת שהייתה הפגנה, ואני אוהבת צעקות! D: ] -שיר שפתחתם איתו את השבוע: אבל אבל אבל אבל, זה השבוע שבפתח, עוד לא התחלתי אותו
-האדם שאתם משתוקקים לראות השבוע: שאלה טיפשית -.- כמו במבה אותה תשובה כל שבוע >< סתם: אני לקחתי את זה ברצינות!
- תמונה כלשהיא: ארטיקים! D:

../images/Emo15.gif../images/Emo216.gif../images/Emo210.gifוזה עצוב שבשביל להראות נורמאלי

אי צריך לשים על עצמי כל מיי מישחות מסריחותתת וחומרים רטובים להלהלהלהלההל השבוע שעבר: - שיר השבוע (של שייגעצ):
אין - שיר השבוע (כללי):
ביט- חומרים רטובים - אלבום השבוע:
ההופעה של ג'ת'רו טאל - האדם שעשה לכם את השבוע:
פייייייייייישייייייייייייייייייייייי - משפט השבוע(משפט משיר כלשהו שמאפיין את השבוע שלכם):
אעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעע - משפט השבוע(משפט מחץ שהצחיק אתכם/ריגש אתכם):
DDDDDDDD: - דבר שהשגתם השבוע:
אוכללללללללללללללל - מאכל השבוע:
שוקולדדדדדדדדדדדדד - משהו שעשה לכם את השבוע:
יין בארוחת ערבXXXXXXXXXXDDDDDDDDDDDDDDDDDD - משהו שהרס את השבוע:
אמא&#%^*#
- מסקנה מהשבוע/מסר שהייתם רוצים להעביר לאומה:
שחלהלהלהלהלה שלהלהלה אין דה מורנינגגג *הוווווו* השבוע שבפתח: - משהו שאתם מחכים לו השבוע:
זיןXD - משהו שאתם מקווים שיקרה השבוע:
זין?
-שיר שפתחתם איתו את השבוע:
אריק- שלומי שבן -האדם שאתם משתוקקים לראות השבוע:
פיש סתם: - תמונה כלשהיא:
םפחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח

Fallen Leaves

New member
../images/Emo204.gif"I Wanna tell you i love your way"

השבוע שעבר:
- שיר השבוע (של שייגעצ): אה שייגעצ וזה..
- שיר השבוע (כללי): Creed - One Last Breath blink_182-feelin_this Fall Out Boy - Thanks For The Memories semisonic - sicret smile
- אלבום השבוע: אין
- האדם שעשה לכם את השבוע: ולד
- משפט השבוע(משפט משיר כלשהו שמאפיין את השבוע שלכם): I dig my toes into the sand" The ocean looks like a thousand diamonds Strewn across a blue blanket I lean against the wind, pretend that I am weightless "and in this moment I am happy...HAPPY !
- משפט השבוע(משפט מחץ שהצחיק אתכם/ריגש אתכם) טול: "וואי היא דומה לאלכס" *על המצלמה של חבר שלי. למצלמה שלי קוראים אלכס ולחבר של חבר שלי קוראים גם אלכס* אני: "לא היא לא. לאלכס אין ת'נפתח הזה". אלכס: :| *ממממ*
- דבר שהשגתם השבוע: מגן 80 בפסיכו' :]
- מאכל השבוע: לא כלכך אכלתי השבוע
- משהו שעשה לכם את השבוע: הלילה של אתמול...
- משהו שהרס את השבוע: שאני סתומה אש!
- מסקנה מהשבוע/מסר שהייתם רוצים להעביר לאומה: תאהבו, תשתחררו, תבלו, תקפצו...
השבוע שבפתח:
- משהו שאתם מחכים לו השבוע:מחר! ל"ג! ושישי..
- משהו שאתם מקווים שיקרה השבוע:שהוא יבוא לל"ג
-שיר שפתחתם איתו את השבוע:Lostprophets - 4 AM Forever
-האדם שאתם משתוקקים לראות השבוע:נו.
סתם:
- תמונה כלשהיא:תמונת חפצים.כמו שאני אוהבת.הסיגריות והמצית שלי, הפלאפון של טול ות'סוכרייה היא קנתה לחבר שלה.

טולייצ

New member
לילה טוב!

השבוע שעבר: - שיר השבוע (של שייגעצ) : יואו. קשה לבחור. את יפה - שיר השבוע (כללי): יוצא לאור-אהוד בנאי (מסע קורס מפקדים 086!!) - אלבום השבוע: היהודים-אנפלאגד - האדם שעשה לכם את השבוע:
. בעצם..לא יודעת אם יש כזה - משפט השבוע(משפט משיר כלשהו שמאפיין את השבוע שלכם): כשאתה לבד-עברי לידר "מה זה עושה לך זה שאתה לבד איך זה עושה אותך קל זה שאתה לבד איך זה עושה אותך זה שאתה לבד עושה לך כואב" - משפט השבוע(משפט מחץ שהצחיק אתכם/ריגש אתכם)-אין לי כרגע אחד כזה - דבר שהשגתם השבוע: תגיות חדשות לקורס! ועדת משמעת/הערכה,4 שעות ביציאה
- מאכל השבוע: שניצל תירס - משהו שעשה לכם את השבוע: אפטר מהצבא-ההופעה בב"ש! - משהו שהרס את השבוע: כל השבוע הזה היה רע!
- מסקנה מהשבוע/מסר שהייתם רוצים להעביר לאומה: העולם הזה הוא איכ גדול! השבוע שבפתח: - משהו שאתם מחכים לו השבוע: שיעבור.. - משהו שאתם מקווים שיקרה השבוע: שאני לא אסבול עוד.. -שיר שפתחתם איתו את השבוע: לא קל-היהודים -האדם שאתם משתוקקים לראות השבוע:
. נו. סתם: - תמונה כלשהיא: אווירת סוף שנה..

כנסי כנסי יא מזדיינת

השבוע שעבר: - שיר השבוע (של שייגעצ):אוי ואבוי - שיר השבוע (כללי):form yesrday 30 סקנד טו מארס - אלבום השבוע:אין - האדם שעשה לכם את השבוע:קרן - משפט השבוע(משפט משיר כלשהו שמאפיין את השבוע שלכם):אמממ אין - משפט השבוע(משפט מחץ שהצחיק אתכם/ריגש אתכם)איי דונט נו זה המשפט - דבר שהשגתם השבוע:אמממממ כלום - מאכל השבוע:אין - משהו שעשה לכם את השבוע:כלום - משהו שהרס את השבוע:המתכונות במתמטיקה - מסקנה מהשבוע/מסר שהייתם רוצים להעביר לאומה:אין השבוע שבפתח: - משהו שאתם מחכים לו השבוע:אמממ הופעה של מוניקה ביום שישי - משהו שאתם מקווים שיקרה השבוע:אממממ איי דונט נו -שיר שפתחתם איתו את השבוע:אין -האדם שאתם משתוקקים לראות השבוע:אין סתם: - תמונה כלשהיא:

week

השבוע שעבר: - שיר השבוע (של שייגעצ):- - שיר השבוע (כללי):הדפוק הזה/ירמי קפלן - אלבום השבוע:אביתר בנאי- אביתר בנאי - האדם שעשה לכם את השבוע: מיכאל - משפט השבוע(משפט משיר כלשהו שמאפיין את השבוע שלכם):- - משפט השבוע(משפט מחץ שהצחיק אתכם/ריגש אתכם)עוד פעם אחת ואת יכולה לשכוח ממני תמיד חשבתי שאת בנאדם כלכך חכם ואי אפשר להבין איך את עושה דברים כאלה מפגרים - דבר שהשגתם השבוע:>< - מאכל השבוע:מנהחמה - משהו שעשה לכם את השבוע: >< - משהו שהרס את השבוע: נ - מסקנה מהשבוע/מסר שהייתם רוצים להעביר לאומה: הכל לטובה השבוע שבפתח: - משהו שאתם מחכים לו השבוע: לג בעומר אולי - משהו שאתם מקווים שיקרה השבוע: הכל -שיר שפתחתם איתו את השבוע:אבות ובנים/אביתר בנאי -האדם שאתם משתוקקים לראות השבוע:>< סתם: - תמונה כלשהיא:

ססילייה

New member
^_^

השבוע שעבר: - שיר השבוע (של שייגעצ): - - שיר השבוע (כללי): Placebo-Special Needs - אלבום השבוע:Placebo-Sleeping with ghosts. הדגש|- האדם שעשה לכם את השבוע:
- משפט השבוע(משפט משיר כלשהו שמאפיין את השבוע שלכם): - משפט השבוע(משפט מחץ שהצחיק אתכם/ריגש אתכם)- אתמול.המצאנו.את.העולם.מ-ח-ד-ש!. - דבר שהשגתם השבוע: ראסטה סינטטית,בגדים וSMS משמח מאוד! - מאכל השבוע: לא זוכרת >.< - משהו שעשה לכם את השבוע: כל ההתנהלות של אתמול XD - משהו שהרס את השבוע: המצב של אבא
. - מסקנה מהשבוע/מסר שהייתם רוצים להעביר לאומה: אני שונאת אירועים המוניים, גאד דאמט.הבנתי עד כמה אני שונאת אנשים -__- השבוע שבפתח: - משהו שאתם מחכים לו השבוע: להכנס באביאימו של הרופא האידיוט הזה.
- משהו שאתם מקווים שיקרה השבוע: מה שבא ברוך הבא :] -שיר שפתחתם איתו את השבוע: מישהיא כמוך-יגאל רן דואק.
-האדם שאתם משתוקקים לראות השבוע: מהשבא. סתם: - תמונה כלשהיא: אני פינקי!

../images/Emo121.gifזה בכלל לא קשור

בלונדינית זה אופי חמודה, והייתי ציני שיר, אלבום, ___, חברת תקליטים... מה חסר? להקה נשמה, להקה

ססילייה

New member
סוג של מהרגע שנולדתי ../images/Emo12.gif

עד גיל צעיר O_O ואז אמא צבעה לי את השיער.
ואז לפני שנה ניסיתי להחזיר לבלונד, אבל נמאס לי מהר -___-

../images/Emo9.gif

שיר השבוע (של שייגעצ): להילחם במפלצות.
- שיר השבוע (כללי): עצוב בלעדייך-אביב גפן.
- אלבום השבוע: אוטוביוגרפיה-כנסיית השכל.
- האדם שעשה לכם את השבוע: יורם חזן. לגמרי!
- משפט השבוע(משפט משיר כלשהו שמאפיין את השבוע שלכם): "רק ביחד, שנינו יכולים// להילחם במפלצות, להילחם גם בשדים"
- משפט השבוע(משפט מחץ שהצחיק אתכם/ריגש אתכם): "מאשי-מאשי! נגאסקי" [שי ודרור]
- דבר שהשגתם השבוע: כלום
- משהו שעשה לכם את השבוע: קיבלתי 99 בממ"ן$#@!!
- משהו שהרס את השבוע: לא משהו שתבינו
- מסקנה מהשבוע/מסר שהייתם רוצים להעביר לאומה: אנשים טובים זה ה-דבר!
השבוע שבפתח: על הפנים כנראה\=
- משהו שאתם מחכים לו השבוע: בגרות במחשבים בלאט
- משהו שאתם מקווים שיקרה השבוע: הכל יבוא על משכנו בשלום
-שיר שפתחתם איתו את השבוע: שיר אוהב כואב-כנסיית השכל
-האדם שאתם משתוקקים לראות השבוע:
סתם: פורום כנסיית השכל

Dont be afraid to care...../images/Emo23.gif

השבוע שעבר: - שיר השבוע (של שייגעצ): >< - שיר השבוע (כללי): אור כחול - הדורבנים - אלבום השבוע: dub side of the moon - האדם שעשה לכם את השבוע: ?! - משפט השבוע(משפט משיר כלשהו שמאפיין את השבוע שלכם): "להיות איתך[ה] זה לא נורמאלי, זה משהו אנקונבנציונאלי, תמיד בסוף הולכים לישון לבד.." - משפט השבוע(משפט מחץ שהצחיק אתכם/ריגש אתכם): "אוווף היום זה נעשה חרא מיום ליום" -רגע של שנינות. - דבר שהשגתם השבוע: דיסק? - מאכל השבוע: בטח אוכל. - משהו שעשה לכם את השבוע: בטח זה שהוא נגמר.. - משהו שהרס את השבוע: שולחן עגול. - מסקנה מהשבוע/מסר שהייתם רוצים להעביר לאומה: לאצה. השבוע שבפתח: - משהו שאתם מחכים לו השבוע: שיעבור המבחן בהיסטוריה - משהו שאתם מקווים שיקרה השבוע: שיעבור כבר -שיר שפתחתם איתו את השבוע: ההשראה של דנה -האדם שאתם משתוקקים לראות השבוע: יותר מידי סתם: - תמונה כלשהיא:

AvtipuS

New member
נושא

- שיר השבוע (של שייגעצ): אוי ואבוי - שיר השבוע (כללי): קספר-אחלום לנצח - אלבום השבוע: אין - האדם שעשה לכם את השבוע: כהנא - משפט השבוע(משפט משיר כלשהו שמאפיין את השבוע שלכם): אנערף - משפט השבוע(משפט מחץ שהצחיק אתכם/ריגש אתכם): כהנא:"שר האוצר מושהה, למה הוא מושהה? כי הוא מושחת, למה הוא מושחת? נו באמת!" "רבותיי אנחנו לא מדינה! אנחנו וועדה!" - דבר שהשגתם השבוע: אנערף - מאכל השבוע: אנערף - משהו שעשה לכם את השבוע: יום הסטודנט - משהו שהרס את השבוע: כלמיני - מסקנה מהשבוע/מסר שהייתם רוצים להעביר לאומה: כהנא גאון
השבוע שבפתח: - משהו שאתם מחכים לו השבוע: נראה לי שכלום - משהו שאתם מקווים שיקרה השבוע: אנערף -שיר שפתחתם איתו את השבוע: אביב גפן-אני שונא [אופטימי בטירוף] -האדם שאתם משתוקקים לראות השבוע: מיכעלי

למעלה