PATD חדשות, עדכונים ותמונות

A v i v o o s h

New member
../images/Emo204.gifPATD חדשות, עדכונים ותמונות../images/Emo9.gif

השרשור הקודם ירד למטה, אז הרשתי לעצמי לפתוח אחד חדש
[מקווה שזה בסדר] הזכירו את זה כאן, אבל לא ממש בהרחבה אז אני אכתוב: שבוע שעבר התפרסמה במעריב לנוער כתבה על פאני, ציטוט ממנה: "להקת פאניק אט דה דיסקו כובשת את העולם עם הדיסק החדש שלה, וזו ההזדמנות שלכם להכיר אותה. כבר מכירים אותה? יופי, כי רק אנחנו נותנים לכם את הדיסק החדש שלה". בסוף הכתבה יש ביקורת על הדיסק [המבקר נתן לו 5
] ציטוט: "בניגוד למעריצים, למבקר המוזיקה שלנו אין הרבה מחמאות לדיסק. טוב, מה הוא מבין כבר...". +תמונה.

A v i v o o s h

New member
../images/Emo204.gifושכחתי להוסיף

שהם מחלקים את הדיסק שלהם [כמו שציטטתי] למי שעונה על השאלה: מה שם הלהיט הגדול ביותר של הלהקה עד היום? 1. i write sins not tragedies 2. candy man 3. pretty odd 4. piece of me

chen010189

New member
פיס אוף מי XDDD מזה?

הם חושבים שהקהל שלהם מורכב מבני 10? גאד XDD

chen010189

New member
ודרך אגב רואים שהכתב לא התעמק יותר מדי

אם הוא היה מתעמק גם בדעות של המעריצים הוא היה מגלה שגם בקהל יש התאכזבות מהדיסק... יש כאלה שנהנים ויש כאלה שלא אבל הוא כנראה בחר לעשות לעצמו עבודה קלה ולהסתמך על כך שמעריצים תמיד יפרגנו, יאירו ולא יעירו. שיהיה

DontWakeMeUp

New member
../images/Emo45.gif ../images/Emo6.gif

וחוצמזה כבר לכל העולם יש את הדיסק, רק עכשיו הם נזכרו לחלק?

למעריצות של ברנדון יורי,הינה מה שהולך לבאס...

מידע מוסר שברנדון יורי לא כ"כ פנוי!!!! O_O לפני מס' חודשים, כשהייתה להם הופעה למען איכות הסביבה עם HONDA , כששאלו את השאלה "מישהו ממכם פנוי?" שמתם לב שלמשהו כולם הצביעו על ברנדון!? אבל מה קרה? אומרים שהוא יוצא עכשיו עם איזו וונסה אחת.. עוד אחת עם שם משפחה מוזר, אז הינה באנגלית: Vanessa Violence עוד בלונדינית.. [יש להם משהו עם בלונדיניות? ריאן יוצא עם בלונדה "צדיקה" , ג'ון יצא עם מישהי אם אני לא טועה..] אבל כל הקטע.. הוא לא פנוי יותר@#$%@#%@# אעאעא#@%@%#@ ;~~~~~~~~~~~~~~~~; למה@?#$!@$! הא, כן.. יש תמונה.

DontWakeMeUp

New member
מזל טוב?

לא יודעת הכל בגדר השמועות, אני רוצה שברנדון יגיד שהוא לא פנוי. לפני כמה ימים הייתה הופעה וריאן אמר: "לכל הרווקות או הרווקים ברנדון עדיין פנוי והוא מחפש מישהי" משו כזה לא זוכרת בדיוק וברנדון אמר שזה נכון ובלה בלה בלה. והבנתי שחצי מהאמריקאיות הם בלונדיוניות חחח, היום היה לי טיול והייתה משלחת אמריקאית וכל הבנות היו בלונדיניות
חחח זה הצחיק אותי. ברנדון כ"כ חמוד בתמונה הזאת
. ות'אמת זה לא "מבאס" אותי. מגיע לו חברה ואהבה וכו.

chen010189

New member
נבקש מחנה[לא חנה, לא את.] לחקור ../images/Emo2.gif../images/Emo6.gif

נכון. למה שהוא יחכה לבלונדינית אחרת שמתכוונת לטוס לשם רק עוד 3 שנים??? חחחחחחחח סיון את בלונדינית...|גבות| ובואי נטוס לפריז, נפרוץ לחנה הבייתה$%$@%!$%$^%)($!()! היא תהיה איתם 6 ימים ביולי :| וזה אפילו לא הופעה. ס'כיף לה :|

chen010189

New member
חח איזה ייבוש אמא שלי דפקה לי היום על זה..

סיפרתי לה שהכרתי אחת מפריז שפגשה כל להקה אפשרית מדקיידאנס אז היא אומרת לי "את יכולה לטוס לשם ביולי..תבקשי ממנה לבוא אליה" ואני כולי מתלהבת "מה באמת??????? את תקני לי כרטיס????????" היא: "לא...אני צוחקת" :| נשבעת לך הייתי טסה לשם חחחחח פאקינג 6 ימים!

3has3

New member
../images/Emo153.gif איזה חמודיםD:

אני ממש שמחה בשבילו^^ סוף סוף לא ירדו עליו שם באיזורי הפאניק השוניםD: והיא דיי יפה... עוד בלונדה לאוסף XD"

chen010189

New member
OMG, היא מושלמת../images/Emo2.gif[איזו יציאה פאקצית,לא מתאים

לי
] היא ממש מיוחדת והוא היה חייב כהרגלו לעשות משהו מוזר בשביל התמונה?
חחחחחחח בדיוק אתמול ראיתי אצל איזה מעריצה אחת מצרפת(לא סיון, לא חנה. ולא חנהי, לא את.
) תמונה שלה איתו שהוא פתח את הפה ככה שזה נראה כאילו חצי מהפרצוף שלו זה עיגול שחור
שעה מתתי מהתמונה ופאק אני הולכת להרוג את חנה(לא חנהי, שוב, לא את.) היא הולכת לפגוש אותם במשך 6 ימים רצוף בנוסף למפגש שלה איתם בתחנת רדיו$%@#$%@#%!
גמני רוצה
בעצם לא, עד שאני לא משפרת את האנגלית X:

למעלה